13397
  • Gabe18
    Ott nem az íróasztalon van a gomb ami kinyitja?
    De lehet az más...
  • Frank99
    sztem simán "E" volt...
  • il
    ... a rácsos üvegablakot nem tudom eltávolitani....:)
  • MerlinW
    Telekinézis..:)
    (bár nekem anélkül is sikerült valahogy, de már nem emlékszem...)
  • il
    Megvannak, beraktam, de a nitrót nem tudom kivenni a rácsos rekeszből..... az a kérdésem hogy kell....
  • MerlinW
    1db Nitroglicerin Kyburz's office -ban van

2db kanna ionic gel:
    - Egyik Hephaestus core area-tól balra le a lépcsőn és ott asszem valamelyik ládánál
    - Másik Gatherer's Garden-nél továbmész Geothermal Control fele, majd fel a lépcsőn.

4db R-34: big daddy-kből, le kell ölni őket)

Mindhárom alkatrészt berakod az EMP-be, felveszed és onnatól mutatja a nyil merre.
  • il
    Merlin tudnál segiteni?!
    nekem is megvan minden az emp-hez csak a nitrót nem tudom hogy kell kivenni a helyéről..... please help?
  • MerlinW
    legvilágosabb része Neptun és a Market, többi egyre sötétebb
  • Bagoly81
    amugy a játék végig ilyan sötét komor végig?

• il
    hakli!
    nekem is megvan minden az emp-hez csak a nitrót nem tudom hogy kell kivenni a helyéről..... valaki esetleg tudna segiteni ?
  • MerlinW
    Ha minden megvan, fel tudod venni, és a helyére tenni (nyíl mutatja hova)
    3 összetevő kell, Goals menü írja.
  • Alwares
    Nem tudom tart e itt már valaki, de én most itt az EMP bombánál már mindent összeszedtem és mégse tudok semmit csinálni vele. Valami ötlet?
  • Voltan
    Éppenséggel neki lehet esni, de mi értelme? Az egész játék esszenciáját adják a magnószalagok, a hangosbeszélőn időnként érkező reklámok, a Splicerek és a Little Sister-ek szövegei ezek nélkül semmit nem lehet érteni a ragyogó történetből, ráadásul a hangulat is veszít legalább 20 százalékot, szerintem.
  • MerlinW
    Nope
  • Wanted
    Sziasztok!
    A videók alatti feliratok elcsúszására nincs megoldás?
  • Lobsterman
    Jó. Igaz ami igaz. Kalandjáték az a Monkey Island, de akkor FPS kaland elemekkel. Lényeg mi lényeg ez akkor sem egy egyszerű kulcskeresős-zombihentelős játék mint azt beast kollega mondta, hanem annál azért több. Egy Quake4-nek bátran neki lehet állni angoltudás nélkül. Ennek nem, és ezt mi sem mutatja jobban mint hogy ott van a térkép, ott van a képernyő tetején a nyíl és az emberek mégsem képesek mások segítsége nélkül még az első pár pályát sem végigjátszani.
  • wedge31
    Ne alacsonyitsuk le a kalandjátékokat egy fps szintjére mert ez bizony az de az igaz hogy nyelvtudás nélkül még egy agyatlan hent játékban is el lehet akadni.
  • BEAST #10107
    Ez leginkabb az angol tudas hianyanak tudhato be, ha valaki ismerne a nyelvet es elakadna, tegyuk fel meg csak nem is lusta akkor keres egy angol vegigjatszast,vagy ami meg egyszerubb, ott vannak az ingame hintek, mivel nem igazan teszik ezt, marad hogy eleve nem megy az angol nekik :)
  • Lobsterman
    hát úgy néz ki nem, mert már a második pályát nem képesek megcsinálni az emberek
  • BEAST #10105
    Kb annyira kalandjatek mint barmelyik masik fps xD ... egyszeru "zombihent", "talald meg a kulcsot" kuldetesekkel
  • Lobsterman
    Na jó most lehet hogy velem van baj, de baromira nem értem az embereket. Vagy semmit nem tudnak angolul, és úgy próbálnak játszani, aminek az a vége hogy mindent ami nem öléssel kapcsolatos itt kérdeznek meg, vagy nem tudnak követni nyilakat, és vagy ezerszer megkérdezi mindenki ugyanazt. Kiábrándító. Ez félig kalandjáték emberek! Nem shoot-em up!
  • MerlinW
    Kinek a műve a topikbanner?
  • Tatyla
    #10096,lol olvass már vissza...
    Ott akadtam el én is. Klorofil kell 7 db. nekem 5 van eddig, de a Farmers market részé nem találok többet.
    Hol lesz a maradék kettő?
  • Frank99
    gondolom a Vistát megvetted, meg a Bioshockot is....
    mert ebben az esetben fordulhatsz a supporthoz....
  • balika16
    hali!amikor 7 enzint a méhektöl osszegyüjtök utána telefonhoz mutat a nyil de nem csinál semmit !
    mit kell ott?segitsetekkkkkk VALAKIIIIIIi
  • Djemba
    és utánna hova kell menni mert megcsináltam amit kellett és utánna átmentem a másik pincés helyiségbe ahol a borok vannak na ott kell tovább menni vagy visszafele kell menni???
  • Tatyla
    na épp most értem a végére a jó befejezéssel,kellemes élmény volt az egész játék végig,nem laposodott el soha és a játékidötartamra sincs semmi panasz,az év eddigi legjobb fps-e...
  • Tatyla
    enginer gépnél kell csinálnod egy cuccot,quest leirásban benne van a neve...
  • Beowulf
    Nekem akkor csinálta ezt mikor nem volt feltelepítve a legújabb videókártya driver...
    Esetleg nem ez a problémád?
    ez kimaradt...
  • balika16
    hali!amikor 7 enzint a méhektöl osszegyüjtök utána telefonhoz mutat a nyil de nem csinál semmit !
    mit kell ott?segitsetekkkkkk
  • Beowulf
    Nekem akkor csinálta ezt mikor nem volt feltelepítve a legújabb videókártya driver...
    Esetleg nem ez a problémád?
    Mennyi van nála? Nekem még 2 hiányzik.
  • devotee32
    Naálatok is lassan tölti be az első pályát?
  • Frank99
    nincs 10.000. töröltem :-)))
  • Meklood
    Ha van a játék lemezén egy olyan fájl hogy AMD Dual Core timing fix, akkor talán azt próbáld meg rátenni.
  • dante3
    Pentium 4 Model 820 Dual Core
  • Kaslerka #10076
    Srácok, ezt valaki esetleg elkezdte már fordítani? Én inkább megvárnám magyarul, ugy még értenék is belöle valamit.
  • Eagle16
    Pedig az jó neki, többen is tolják 7300Gt-vel.
  • wedge31
    Ez az üzlet szivasuk az usert ugyis hagyja magát.