13397
-
csgj #10211 Megy normálisan a game az sm 2.0-ás cuccal? -
vagy nem... -
Én meg amikor fel kellett venni a nitro-t, nem találtam a nyitó gombot!
-
Ezekszerint ennyien nem játszottak a Doom 3-al? Ott is csomószor hangfelvételekben volt a kód :) -
Nincs, csak lusták és első kör után feladják. Térképet sem használják. Annyiban nehezebb az a kód, hogy az egyik hangfelvételen van.
Természetfeletti lehetek, mert egy rész volt a játékban ahol 10 percig kóvályogtam, de az is csak figyelmetlenség miatt volt (Daddy sapka keresésénél) -
Hogyhogy ennyien megkérdezik? Nagyon el van dugva az a kód? :) -
Automatáknál. -
Jah, lusták meghallgatni a szalagot! xD -
"3) BloodLust - This tonic gives you a small amount of Health and Eve when you do damage with the wrench. It will always give you enough Eve after each wrench hit so that you can use Electro Bolt again. That's why you won't have to spend any Eve Hypos in this battle!" -
enyhén trainert használlt a gyerek... -
Huh hogy ezt hányszor megkérdezték már:D -
peter01 #10200 THX -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5744 -
peter01 #10198 De hogy tudott még vagy 5-öt sokkolni ha már elfogyott az eve-je? Valaki segítsen az olimpic highlighst pályán vagyok és nem találom a lift kódját hogy hol van azt olvastam a tipeknél hogy a 3. emeleten de nem tudok feljututni a 3. emeletre help. -
gegi666 #10197 hogy lehet a képessgékeket más slotokba rakni ? -
Elite Big Daddy hardon.....pwned :D -
Én most pont ezzel élvezkedem.. Hardon alig lehet hazavágni a népet.. Pl a kabátos tommygunos arc simán elbírt egy egész tárat a géppityuból.. Hiába gújtom fel őket, meg se érzik.. A hackelt turreteket meg röpködő robotokat másodpercek alatt szétverték, ilyesmi.. Már frusztráló volt.. De most jó :) -
En pont ellenkezoleg vagyok ezzel :) ... amilyen lelkesen kezdtem neki a jateknak, es amilyen szorakoztatoan "ijesztgetett" az elso 1-2 palyan... azota egyre inkabb kezdem megunni a jatekot, az ellensegek jonnek, en superhero kepessegeimmel cafatokra tepem oket, kovetkezo folyoso, megint ugyanez. Van meg par dolog ami szorakoztat, peldaul a hangfelveteleket szeretem visszahallgatni, meg egy-egy npc szovegelese megmosolyogtat ... de ezeken kivul mar csak a gepek becserkeszese/meghackelese kot le. :) -
Hmm. Volt időm játszogatni egynéhány órácskát, korábbi, kicsit csalódott hozzáállásom megváltozott, mostmár határozottan tetszik a játék, tényleg jókis körítést kalapáltak hozzá :)
Viszont vahol hephastus körül levettem a nehézséget easyre, mert hardon szvsz kínszenvedés.. 1 Big Daddyt mire elrakok, a 8 fegyverből legalább 4 teljesen kiürül, elfogy minden healthpack, és az összes EVE is.. -
jocika #10192 Persze pontosítani és magyarítani kell, de így is érthető. -
thhommy #10191 Hy a plasmidokat hogy lehet váltogatni? Mert két slotom van viszont abba a két slotba nem tudom szabadon váltogatni bármikor h melyiket tegyem be? -
jocika #10190 A http://www.webforditas.hu szövegfordítója szerint:
bang on the nearby vent with your wrench to summon a little sister:
a csavarkulcsoddal csapódik a közeli nyíláson hogy idézzen be egy kicsi nővért
Kerüljük már a tehetetlenséget :-( pl. szótár -
Oda is van írva szép nagy betűkkel ^^, ha nem megy az angol, ennyit igazán kiszótárazhatsz -
Ahogy a Daddy-k... kopogtass be. -
ott van a kezedben a megoldás. -
BlackWolf #10186 itt mit kell csinalni ?:D nemvagom hogy kell leidezni a kistesot
itt -
Egy kis helpet elfogadnék..
Logitech G5-ösöm van és a bal oldali "visszalépős gombra" szeretném beállítani a a közelítést vagy mit.. de nem fogadja el.. Hogy tudnám megcsinálni?
-
Ja lol jólvan akkor :D -
sehogy, azokat már megmentetted. -
azt már előcsaltad és fölszabadítottad
-
Amikor játék közben megnyomom az ESC-et akkor ott alul jelzi hogy van 3 Little Sister de abból 2 egyedül a 3. nál ott jelzi a Big Dady-t.
No azt a kettőt aminél nincs Big Dady hogyan lehet előcsalni ?? -
Nwis86 #10180 tudom hogy semmi értelme mert így is ép megy -20fps az kb 0:) de meg akarom nézni 1-2 jó képet akarok csinálni azt annyi:) 1ébként bevan kapcsolva a force AA szóval nem tom mi a gond na mind1. -
amúgy ez a R6Vegas beírásos cucc csak dx9-re működik?? ha mondjuk dx10-ben akarok játszani akkor is ezt kell beírni vagy mást???? -
elvileg mennie kellene, nézd meg a driver beállításaiban be van-e lőve a force AA. Egyébként a te gépeden (aláírás) semmi értelme. minimum 20FPS mínusz lesz. -
Nwis86 #10177 valaki tudna segíteni már napok óta szenvedek az FSAA bekapcsolásával :( exét átírtam R6Vegas_Game.exe-re és a parancsikonnál elérési útnál beírtam mögé, hogy R6Vegas_Game.exe -dx9 , legújabb driverbe is hozzáadtam az exét és bealítottam a 4x AA-t de játékba semmi nem változik:( valakinek sikerült már? vagy az a gond, hogy VGA kártyám csak dx9 -es? -
Egyelőre úgy néz ki nem lesz. Nem megoldható. -
#10175 Én még mindig nem találom a 2 hiányzó klorofilt :( Vissza kell menni az előző pályára, vagy mi a fenét kell csinálni? -
Magyarítás szerintetek mikorra várható? -
Használd a térképet, járd be a szürke területeket. -
rapture record shop, a plázában.