13397
-
Nem én csináltam!!!!!!
Én csak belinkeltem, ezt egy másik fórumozó készítette! -
Ez igen!! 
Szép munka, le a kalappal.
Little Sister által énekelt nótácska nem megy senkinek sem??! -
úgy kb 2/3adánál vagy. -
pffffff törölték:S BUZI ATW.hu Majd felrakom máshova. -
FAQ-val mivan?
Esetleg nem lehetne ez?
AZ egyik fórumozó csinálta. -
sajna a végére értem énis,nagyon jó kis gamma volt,még nem találkoztam ilyennel,és ezért is volt olyan jó,egyedi 5letz meg minden,teljesen korrekt gém tájm.szép volt a vége is nagyon tetszett az egész játékmenet. egy darab rossz szavam sincs rá,teljesen visszakaptam amit vártam! ^.^
-
Hamarosan vége lesz! -
Azután vagyok ahol a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!innen sok van még hátra?Megmentett kislányok tanyáznak
Annak van valami jelentősége hogy itt márSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csökken vissza az életerő csikom? -
Nolan Mito #10357 üdv! adódott egy kis problémám annál a résznél, amikor elgázosítják a csajt az irodájában és halála előtt felmaszatolja az üvegre a széf kódját! nyilvánvaló a feladat, infókat kell keresni az irodában, a térkép a széfet jelöli(a kép mögött), ami egyébként is rikítóan sárgán villog! Odamagyek szépen, beállítom a kódot(9457) a kódod, nyílik a széf és voila: totál üres...egy deka irat sincs benne, ráadásul utána már ki sem tudom nyitni, hackelésre nincs lehetőség, csak a Wall Safe feliratot látom! egyébként ebben az irodában lehet megszerezni a lángszórót(napalm és folyékony nitrogén "lőszerrel"), valamint van egy panel is, amivel extra cuccokat lehet kreálni! Lehet hogy ott kellene valamit csinálnom? Esetleg egy bug lenne? Ha az utóbbi, akkor ha valaki belinkelne egy mentést onnan, annak nagyon örülnék, számítok mindenki segítségére, mert már az uninstallt fontolgatom!:) -
játék könyvtárában megtalálhatóak a videók bioshock-->content-->binkmovies
Bink player-rel lejátszatod őket -
Hát, azzal a kártyával nem nagyon fogsz játszani...ha egyáltalán elindul a shader model 2 patch-el a játék, akkor is iszonyatosan lassú lesz..de szerintem nem fog vele működni, sm 2 patch-hez minimum 9800 pro-t jelölnek meg...
mindegy, itt megtalálod a patchet, és azt, is, hogy hogyan kell installálni:
-
ellington #10354 valaki, aki nem harvestelt be egy little sistert sem, tud küldeni egy savegamet a legvégéről? kíváncsi lennék a videóra.. -
ghjgh #10353 majd az én kérdésemre is kaphatok választ? -
Ok, akkor azért nem csitult el a melák, hiába dobtam rá megint :) -
Igen, akkor megtámad :)
Én mindig akkor használtam, mikor sokan jöttek, és épp arra csoszogott egy daddy :) -
A Hypnotize Big Daddy képességet pontosan, hogy kell használni? Ha hipnózom s közben megsebzem akkor bevadul? -
ghjgh #10349 Helló mindenki!
Szerettem volna kipróbálni (a demót) a gépemen, de mikor elindítottam nem jelenítette meg a játékot rendesen a 3d kártyám (ATI Radeon 9600 XT), kerestem hozzá ilyen javítást (mert ha jól tudom ehhez már valami újabb kártya ajánlott, de elméletileg azzal a javítással mennie kellett volna) de nem ment
, próbáltam állítani a grafikán is, lebutítani de úgy sem jelenítette meg , ha valakinek van valami tippe, vagy találkozott hasonlóval akkor kérem írja meg mert nagyon szeretnék már játszani vele (unokatesómnál már játszottam a teljes játékkal
-
Hy all!
Valakinek nincs eladó Big Daddy Figurája? A Collectors Edition elfogyott és csak simát tudtam venni
Ha van valakinek P.M.!
Előre is köszönöm! Bocsánat az OFF ért!
-
STFU #10347 a hangproblemakra nincs vmi megoldas? jok a hangok (kiveve a fegyvereke), de azert kicsit zavaro, hogy lovoldozeskozbe hol van hol nincs hangja, vagy ha epp a fegyvernek van akkor masnak nincs :D -
nah végigvittem a nagypapa tempómba.. 
tök jó volt! kár hogy nem tudtam max grafon játszani vele.. :( -
Nem veszik el, bekerül a GeneBank gépekbe, lehet majd csereberélni -
DarkLyrics #10344 köszi...de amiket felülírok az nem veszik el? :\
szarul érintene :D -
Tudja valaki, mit énekel PONTOSAN a Little Sister, amikor begyűjti az ADAM-ot magának???!
A "Mr.Bubbles, Mr. Bubbles" kezdetű nótára gondolok, annyira, de annyira megfogott....köszi. -
majd Gatherers Garden nevű gépeknél tudsz több slot-ot venni, ADAM-ért cserébe -
DarkLyrics #10341 hello:
egy olyan gondom van, hogy nem tudok upgradeleni.. legalábbis sztem:
kezdetben vala a villámkéz, aztán a tűz -.-
mikor felvettem a telekinézist, nem engedte a 3. helyre betenni a képességet, egyszerűen felül kellett írnom valami mást (villámot :-( )
most felvettem vmi vérgolyót vagy mit, nha azt se engedte..max 2 képességet tudok használni:( afegyverupgrade.-et se találom sehol -
köszönöm kipróbálom! -
Régebbi Ati kártyáknál jön elő ez a bug, általában shader model 2-es kariknál. Tedd fel a shader model 2 patchet, és lesz kurzor. -
FAQ-ban nincs róla, keresővel nem találtam, úgy hogy megkérdezném, volt e másnak is problémája azzal, hogy a főmenüben nem láttja az egér kurzort. Vagy van e valakinek ötlete, hogy ne vakon kelljen kattingatnom mindenhova?! -
Baz'... Arcadia az elég beszaratós...felveszek valami cumót a sarokból, megfordulok, és ott áll mögöttem a Houdini Splicer...hát a víz levert...
Egyébként szerintetek a Little Sistert el lehet még kapni, ha egyszer bemászott a "lyukba", de a Big Daddyjét viszont taccsra vágtam? Mert így jártam...rommá lőttem a Daddyt, éppen a Vita Chamberből szaladtam vissza, mint a zsírozott villám, és pont, amikor az utolsó sorozatot eresztettem bele, akkor mászott át a válláról a lyukba a kislány.
Arcadiában negyébként kurva könnyű eltévedni, ha nem lenne quest arrow, meg is állnék valahol málnát szedni, és asszem ott is maradnék... -
Hova?:D -
5744, én is itt akadtam el, de már átvittem a gamet ... -
ellington #10334 az Olympus Heights pályán a liftbe kéne beszállni. a kódját hol találom? -
Alapban 4-6 perc a töltés.... -
Én ilyennel nem találkoztam. Minden little sistert megmentettem, mivel addig nem hagytam el a pályát amíg nem jelölte be mindet megmentettnek. Buggal meg 1* találkoztam összesen, az egyik kamerát amikor meg akartam hackelni, akkor mindig kifagyott a game. Jó van optimalizálva is, egyszer sem akadt be, pedig nincs akkora procim (X2 3800+@2000MHz) meg csak 1 giga ramom van, és high-on játszottam. Egyedül talán a töltési idők voltak hosszúak. -
ellington #10331 újfent köszönöm! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy gomb az asztalon. -
ellington #10329 kössz! és a nitroglicerint hogy operálom ki az üvegfal mögül? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!0126 -
ellington #10327 Kyburz irodájának kódját valaki megírná? Hephaestus pálya, és az irodában van egy alkatrész a fegyverhez.. -
Leky #10326 Melyik az a pálya?