BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ma toltam végig a demót az ócska radeon 9550 gépemen és rohadtul tetszett.Amúgy itt megtudhatok mindent az SM 2.0 modról:
http://shadershock.tk/
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Next PC upgrade: 2022
És, nos... A megoldás nekem az volt, hogy megmozgattam a billentyûzetet 😄
(mert úgy gondoltam, valami gáz lehet a zsinórral, és nem jól küldi az adatokat a gépbe)
De nem elsõre jött össze, és az sem teljesen biztos hogy ettõl javult meg...
Egyébként meg pont akkor jelent meg nálam a probléma, amikor a videókártyám mag-órajelét maxra tuningoltam Powerstrippel (tudom nem vagyok normális, de már pár napja maxon fut, és semmi hiba )<#vigyor3>#vigyor3>...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
de az egyik végjáték attól függ, hogy jó vagy vagy rossz vagy, sõt van egy killer is...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez egy védelem.
Lenne 1 olyan gondom hogy felrakom a játékot elindul stb.. de mikor játcok akor ha lenyomom az elõre gombot és elengedem akor olyan mintha beragadt volna és megy továb és 1 idõ után megál ugyan ezvan az egérel.
Mi lehet a gond?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
mindenhol sötét és a víz foszforeszkál?...
nem a wanduról, úgy igazán?
Most öltem meg az elsõ bigDaddyt(gondolom tudjátok hol)és most mennék neptunes bountyba csak kiírja hogy nem harvesteltem v megmentettem egy little sistert.nah az a kérdés hogy hová bújhatott?vagy ilyenkor várni kell míg elõtolja a képét vagy mi?😄 elõre is thx a válaszokat😊
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Edig 1 kiscsajt mentettem meg de Big Dady-ket kerülöm.
Az a gáz hogy felvettem a telekinézist és az áramozás helyére tettem be a tûz meg fos 😞 Venni kéne helyet neki de egyenlõre nem találtam olyan helyet ahol lehetne venni.
Next PC upgrade: 2022
Lenne még egy kérdésem.
Vannak ezek a tulajdonságok pl áramot lövök vagy tüzet... de csak 2 hely van ahova tehetem ezeket és már volt egy csomó ilyen tulajdonság. Ilyen helyet lehet valahogy venni vagy majd idõvel kapok???
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez egy abszolút hangulatjáték, van akinek bejön, van akinek nem. De ha objektíven nézi az ember, akkor sem lehet semmiképpen leszarozni, mert kurva jól össze van rakva.
Az egész design zseniális, a háttérsztori is nagyon rendben van. Aki ezt a játékot szidja, az tényleg nem tudom, mit értékelne igazán.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"