13397
-
úgy 15-20... -
Hány órás a játék?
-
meg is érdemli...
nagyon hosszú ideje a legtöbb ötletet letett game (számomra)
-
[URL=http://www.gamershell.com/companies/2k_games/293331.html]24 "díjra" jelölték, 17-et elvitt a Bioshock[/URL] -
aha,köszi szépen,ténylegh eléggé kikellett egészíteni,gondolom neked jobb az angolod,és ezért vágod ennyire,sejtelmeim voltak,de nem mertem írni mert gondoltam fasság,de kb 1-2 dolgot akkor jól értettem,amit nem is írtam,köszönöm szépen,mostmár teljesen tiszta!:) -
Hát ezt jól ki kell egészíteni :D A lényeg: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott születtél Rapture-ben, de Fontaine elküldött a külvilágba felnevelkedni, fejedben egy sor tudatalatti paranccsal. Az egyik az a "would you kindly" aminek hatására bármit megteszel annak aki mondja, a másik a "code yellow" ami egy szívmegállítós valami. A nevelőszüleid is Fontaine-nek dolgoznak, ők küldtek fel a gépre, a "would you kindly" mondattal hogy rabold el a gépet amit aztán lerobbantasz Rapture fölött. Fontaine ezzel Ryant akarja kiiktatni, aki tudja hogy ki vagy, de mégis a halált választja, és megöleti magát elég csúnyán("a man chooses, a slave obeys"). Ezután Atlas felfedi magát mint fontaine, és ott hagyna meghalni ha a little sisterek és tenenbaum doki nem mentenének meg. tenenbaum segít ezek után feloldani a tudatalatti befolyást és elkapni Fontaine-t
Remélem így tiszta :D -
Gratula, mindenki milyen szépen használja a SPOILER-t.. -
na kicsit utána olvastam és tiszta a kép mostmár :)
de ezt még tudnom kell biztosra: ^.^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor az már okés hogy véletlen balszerencse hogy lezuhantam és rátaláltam a rapturre.majd ATLAS(aki valójában Frank Fontaine,manipulált egyfolytában és a saját céljaira felhasznált,majd megöltem Ryan-t saját kérésére.ő nekem miket mondott?mért mainupulált?és neki miköze a családomhoz?mert kb úgyvettem le hogy ő ölte meg az anyám vagy mi,ezt valaki magyarázza el plz.és ezután hogy végeztem ryannal aki Frank elérte a célját,meggszerezte az ADAM teknológiát,és hatalmas erőre tett szert,ezutána már csak az a célom hogy megöljem.javítcson ki valaki és egészítcse ki kérem amit írtam :-c -
Bioshock 2 lesz ? mint ha már egyszer volt fent vki felírta -
Jaj, igen, bocs:) Elírtam. -
wroooong
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atlas = Frank Fontaine -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aha így már tiszta,akkor az volt az amiről beszélt,mutatta nekem hogy képes manipulálni,most így már világos.és a családomról mit beszélt mitörtént? -
Kis irodalom:)
Ryan
Atlas -
igen ez lemaradt ^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atlas=Ryan. Ő manipulált végig:) -
nem az hogy nem vágom csak ködös :\
bezavarottam a robbanás utána nem is tudom mivan,utána még jelentkezett,aztán később már nem,plz fejtcsd ki nekem miis van,mert nem vagyok benne biztos :-c -
Avagy The City of Lost Children -
Hogy mi lett Atlas-sal?? Jajj, nagyon nem vágod akkor a sztorit -
nm,remélem segítettem ^^ -
na megvan a film is amiről beszéltünk,ha valakit érdekel...
magyar cím: Elveszett.Gyerekek.Varosa.
eredeti:La CitΘ des enfants perdus -
lacaman80 #10385 kösz az infót! -
lehethogy teis úgyjártál mint én,régen lelőttem már a 3.-ik spider s.-t is de mégis kerestem ^^
menj visszafele amerre mászkáltál ahol a többi is volt nézegesd a hullákat és kifogja írni a nevét,énis így hagytam el és köröztem párat mire ézhez kaptam -
lacaman80 #10383 sziasztok!
annál a résznél vagyok, ahol 3 spider slicerst kell lefotóznom
kettő megvan,de az ucsót nem találom
merre bukkanhatnék rá? -
ja és azért a végén a szálat szebben is elvarhatták volna,hosszabb tartalmassab movie keretein belül,mert ez nekem kevés volt :\
folytatás szerintetek lehetcséges?
nem igazán tudjuk mitörtént Rapture-el,és a lent életben maradt splicers meg big daddy-kkel,az ami történt a végén,nem ad magyarázatot semmire szinte.se arra mi lett vagy mi nem,de akkor már az utóbbi,maradtak a dolgok lent ahogy eddig voltak.mondjuk szerény véleményem szerint lehetne valami jó kis folytatást kitalálni,rengeteg fantázia van még a városban,mondjuk Atlassal mi a picsa lett?:OO ezt sem vágom,nem értem rohattul... :-c -
amúgy ti értettétek teljesen a sztorit?
mert én csak nagyvonalakban,valaki aki nagyon vágja írja már meg nekem pm-ben vagy nemtom,nagyon érdekelne,mert az az állítás hogy ez előtt csak egy sima ember voltam,eléggé hihetetlen,mi a frászért repültem én arra és ryan miért beszélt nekem akkor olyanokat.szóval nekem ködös maradt még a történet,valaki plz segítcsen nekem -
pc verzióból kihagyták szépen, csak 360-as verzióban van -
Na a Sonic Boom-ot én se találtam, pedig kerestem rendesen :) -
10335 hozzászólás amugy 5744 a lift kódja !! -
#10377 Én az Olimpus pályána kadtam el. van valami lift, de nem találom hozzá a kódot :( -
Hello én most éppen a Point Prometheus pályán vagyok !!
És 3 féle Big Daddy feromon mintát kéne keresni !!!
Nem tudja valaki hol vannak ezek a Big Daddy feromonok pontosan ??
3-ból már 2-öt megtaláltam de az utolsót nem találtam !! -
na végre megvan a rendes game,mintmondjak a lesz pár óra játszás-csak az a sok keresgélés-meg az a hülye irányjelzö,azért jó game:-) -
ebből a mondatból érzem hogy lesz valami idővel, would you kindly GTFO meg hasonlók ^^ ... code yellow ^^ -
Pityesz #10373 szia,
Köszi szépen!
-
TÉLLEG JÓ LETT -
Örülök neki. -
Would you kindly read back a little? ;) -
Azt vágom, attól még tetszik!
-
azt a sonic boom nevezetű képeséget hol lehetett megtalálni? Én nem találkoztam vele... -
kicsit olvasnál vissza :\
na de elmondom,menj vissza amerről jöttél,keress egy olyan szobát ahol vannak kupák meg tenisz ütők és labda lövő gép,ott találsz egy olyan képességt telekinetik,ezzel tudsz tárgyakat magahozvonzani/taszítani.
ha megvagy ezzel,menj vissza és az erkélyről dobálni fog egy elmebeteg bombzzal azt kell elkapnod és a torlaszhozvágnod.ennyi ilyen 1szerű... -
Pityesz #10366 sziasztok,
sajnos elakadtam a játékban, kellene egy kis segítség!
Nem tudok tovább menni, mert a robbantós csóka berobbantotta a bejáratot!
Már bejátam az egész pályát de nem jutok az emergency-be!
Előre is köszi!