13397
  • Frank99
    úgy 15-20...
  • Soldiers
    Hány órás a játék?
  • Frank99
    meg is érdemli...
    nagyon hosszú ideje a legtöbb ötletet letett game (számomra)
  • MerlinW
    [URL=http://www.gamershell.com/companies/2k_games/293331.html]24 "díjra" jelölték, 17-et elvitt a Bioshock[/URL]
  • offkorz
    aha,köszi szépen,ténylegh eléggé kikellett egészíteni,gondolom neked jobb az angolod,és ezért vágod ennyire,sejtelmeim voltak,de nem mertem írni mert gondoltam fasság,de kb 1-2 dolgot akkor jól értettem,amit nem is írtam,köszönöm szépen,mostmár teljesen tiszta!:)
  • Lobsterman
    Hát ezt jól ki kell egészíteni :D A lényeg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott születtél Rapture-ben, de Fontaine elküldött a külvilágba felnevelkedni, fejedben egy sor tudatalatti paranccsal. Az egyik az a "would you kindly" aminek hatására bármit megteszel annak aki mondja, a másik a "code yellow" ami egy szívmegállítós valami. A nevelőszüleid is Fontaine-nek dolgoznak, ők küldtek fel a gépre, a "would you kindly" mondattal hogy rabold el a gépet amit aztán lerobbantasz Rapture fölött. Fontaine ezzel Ryant akarja kiiktatni, aki tudja hogy ki vagy, de mégis a halált választja, és megöleti magát elég csúnyán("a man chooses, a slave obeys"). Ezután Atlas felfedi magát mint fontaine, és ott hagyna meghalni ha a little sisterek és tenenbaum doki nem mentenének meg. tenenbaum segít ezek után feloldani a tudatalatti befolyást és elkapni Fontaine-t

Remélem így tiszta :D
  • Frank99
    Gratula, mindenki milyen szépen használja a SPOILER-t..
  • offkorz
    na kicsit utána olvastam és tiszta a kép mostmár :)

de ezt még tudnom kell biztosra: ^.^
    akkor az már okés hogy véletlen balszerencse hogy lezuhantam és rátaláltam a rapturre.majd ATLAS(aki valójában Frank Fontaine,manipulált egyfolytában és a saját céljaira felhasznált,majd megöltem Ryan-t saját kérésére.ő nekem miket mondott?mért mainupulált?és neki miköze a családomhoz?mert kb úgyvettem le hogy ő ölte meg az anyám vagy mi,ezt valaki magyarázza el plz.és ezután hogy végeztem ryannal aki Frank elérte a célját,meggszerezte az ADAM teknológiát,és hatalmas erőre tett szert,ezutána már csak az a célom hogy megöljem.javítcson ki valaki és egészítcse ki kérem amit írtam :-c
  • Soldiers
    Bioshock 2 lesz ? mint ha már egyszer volt fent vki felírta
  • MerlinW
    Jaj, igen, bocs:) Elírtam.
  • Seth
    wroooong
    Atlas = Frank Fontaine
  • offkorz
    aha így már tiszta,akkor az volt az amiről beszélt,mutatta nekem hogy képes manipulálni,most így már világos.és a családomról mit beszélt mitörtént?
  • MerlinW
    Kis irodalom:)
    Ryan
    Atlas
  • offkorz
    igen ez lemaradt ^^
  • MerlinW
    Atlas=Ryan. Ő manipulált végig:)
  • offkorz
    nem az hogy nem vágom csak ködös :\
    bezavarottam a robbanás utána nem is tudom mivan,utána még jelentkezett,aztán később már nem,plz fejtcsd ki nekem miis van,mert nem vagyok benne biztos :-c
  • MerlinW
    Avagy The City of Lost Children
  • Seth
    Hogy mi lett Atlas-sal?? Jajj, nagyon nem vágod akkor a sztorit
  • offkorz
    nm,remélem segítettem ^^
  • offkorz
    na megvan a film is amiről beszéltünk,ha valakit érdekel...
    magyar cím: Elveszett.Gyerekek.Varosa.
    eredeti:La CitΘ des enfants perdus
  • lacaman80
    kösz az infót!
  • offkorz
    lehethogy teis úgyjártál mint én,régen lelőttem már a 3.-ik spider s.-t is de mégis kerestem ^^
    menj visszafele amerre mászkáltál ahol a többi is volt nézegesd a hullákat és kifogja írni a nevét,énis így hagytam el és köröztem párat mire ézhez kaptam
  • lacaman80
    sziasztok!
    annál a résznél vagyok, ahol 3 spider slicerst kell lefotóznom
    kettő megvan,de az ucsót nem találom
    merre bukkanhatnék rá?
  • offkorz
    ja és azért a végén a szálat szebben is elvarhatták volna,hosszabb tartalmassab movie keretein belül,mert ez nekem kevés volt :\

folytatás szerintetek lehetcséges?
    nem igazán tudjuk mitörtént Rapture-el,és a lent életben maradt splicers meg big daddy-kkel,az ami történt a végén,nem ad magyarázatot semmire szinte.se arra mi lett vagy mi nem,de akkor már az utóbbi,maradtak a dolgok lent ahogy eddig voltak.mondjuk szerény véleményem szerint lehetne valami jó kis folytatást kitalálni,rengeteg fantázia van még a városban,mondjuk Atlassal mi a picsa lett?:OO ezt sem vágom,nem értem rohattul... :-c
  • offkorz
    amúgy ti értettétek teljesen a sztorit?
    mert én csak nagyvonalakban,valaki aki nagyon vágja írja már meg nekem pm-ben vagy nemtom,nagyon érdekelne,mert az az állítás hogy ez előtt csak egy sima ember voltam,eléggé hihetetlen,mi a frászért repültem én arra és ryan miért beszélt nekem akkor olyanokat.szóval nekem ködös maradt még a történet,valaki plz segítcsen nekem
  • Seth
    pc verzióból kihagyták szépen, csak 360-as verzióban van
  • Lobsterman
    Na a Sonic Boom-ot én se találtam, pedig kerestem rendesen :)
  • wesker24
    10335 hozzászólás amugy 5744 a lift kódja !!
    Én az Olimpus pályána kadtam el. van valami lift, de nem találom hozzá a kódot :(
  • wesker24
    Hello én most éppen a Point Prometheus pályán vagyok !!

És 3 féle Big Daddy feromon mintát kéne keresni !!!

Nem tudja valaki hol vannak ezek a Big Daddy feromonok pontosan ??

3-ból már 2-öt megtaláltam de az utolsót nem találtam !!
  • LackoMester
    na végre megvan a rendes game,mintmondjak a lesz pár óra játszás-csak az a sok keresgélés-meg az a hülye irányjelzö,azért jó game:-)
  • Seth
    ebből a mondatból érzem hogy lesz valami idővel, would you kindly GTFO meg hasonlók ^^ ... code yellow ^^
  • Pityesz
    szia,
    Köszi szépen!

• SpiritFire
    TÉLLEG JÓ LETT
  • MerlinW
    Örülök neki.
  • SötétBarom
    Would you kindly read back a little? ;)
  • minimize
    Azt vágom, attól még tetszik!
  • Senkkik
    azt a sonic boom nevezetű képeséget hol lehetett megtalálni? Én nem találkoztam vele...
  • offkorz
    kicsit olvasnál vissza :\
    na de elmondom,menj vissza amerről jöttél,keress egy olyan szobát ahol vannak kupák meg tenisz ütők és labda lövő gép,ott találsz egy olyan képességt telekinetik,ezzel tudsz tárgyakat magahozvonzani/taszítani.
    ha megvagy ezzel,menj vissza és az erkélyről dobálni fog egy elmebeteg bombzzal azt kell elkapnod és a torlaszhozvágnod.ennyi ilyen 1szerű...
  • Pityesz
    sziasztok,
    sajnos elakadtam a játékban, kellene egy kis segítség!
    Nem tudok tovább menni, mert a robbantós csóka berobbantotta a bejáratot!
    Már bejátam az egész pályát de nem jutok az emergency-be!
    Előre is köszi!