BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Nem tom mi pontos neve de "SLOT" szócska benne van az tuti. Van gene, weapon, meg még isten tudja mien slot😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Fent az elsõ emeleten volt egy fotó álvány. Ott volt egy holttest meg egy Audio Diary na abba van említve a kód! M betût megnyomod és ott alul megnézheted a diarykat megint keresd ki.

Sziasztok

Ma toltam végig a demót az ócska radeon 9550 gépemen és rohadtul tetszett.Amúgy itt megtudhatok mindent az SM 2.0 modról:
http://shadershock.tk/
LegionarR
Jah, ez atombiztos hogy nem a védelem miatt van... Amint mondtam, csontra ezt tapasztaltam az Airborne demóban (nem csak hasonló gond volt )

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

grebber
Találtam valahol olyan készüléket aminél ADAM-el lehetett fizetni de slot nem volt ott vagy mi a neve a gépben ahol lehet venni?

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Én ugyanezt tapasztaltam a Medal of Honor - Airborne demójával (gondolom mert az is UE3 motoros game)...

És, nos... A megoldás nekem az volt, hogy megmozgattam a billentyûzetet 😄
(mert úgy gondoltam, valami gáz lehet a zsinórral, és nem jól küldi az adatokat a gépbe)

De nem elsõre jött össze, és az sem teljesen biztos hogy ettõl javult meg...
Egyébként meg pont akkor jelent meg nálam a probléma, amikor a videókártyám mag-órajelét maxra tuningoltam Powerstrippel (tudom nem vagyok normális, de már pár napja maxon fut, és semmi hiba )<#vigyor3>...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

És nincs rá valami orvoság vagy valami?
Ne sértõdj meg de ezt honnan veszed???
Beowulf
Valaki tudja mi a lift kódja? Valami The Lot 192 drug-ot kell megszerezni...

Frank99
igen.
de az egyik végjáték attól függ, hogy jó vagy vagy rossz vagy, sõt van egy killer is...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ilyen, ha nem eredetivel játszol.
ez egy védelem.

De úgy kevesebb ADAM-ot kapsz nem?
Sziasztok!!

Lenne 1 olyan gondom hogy felrakom a játékot elindul stb.. de mikor játcok akor ha lenyomom az elõre gombot és elengedem akor olyan mintha beragadt volna és megy továb és 1 idõ után megál ugyan ezvan az egérel.
Mi lehet a gond?
Frank99
késõbb lesz....

Frank99
sztem ha visszaolvasol, itt megvan valahol..

Frank99
vagy úgy, hogy megmented.....(reszkju)

srácok, bocs hogy megkérdem, de az SM2.0 Modot hol tom letölteni?

Találsz egy olyan automatát amiben ADAM fejében lehet slot-ot vásárolni és akkor be tudod tenni. ADAM-ot úgy szerzel hogy harvestelsz egy little sistert.
ez nem valami Hackelés?

megszereztem a telekinézist is, csak a 3-bol kettöt tudok használni, hogyan tudom majd elérni h legyen még hely az elektromos képességnek?

grebber
Nekem átlag 28-30FPS kb.

Na ez a készülék mire jó miket lehet itt?

A faq-ban olvastam hogy vissza kell venni a grafot.Mert nekem is mindig kiakadt a második pálya töltésénél.De utána vissza lehet rakni,mert amugy a játék nem akadt.
40-50 körül.
LoCk
Mennyi FPS-el megy nállatok a game? Full grafikan pl.:XP alatt DX9-ben..?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Azért mert sm 2.0 moddal játszik.
Nem feltétlenül együtt vannak.
Szerintem én valahogy nagyon szívtam vagy bug vagy akármi!Elsõre mikor megláttam a little sister vs bigdaddyt akkor megöltem(igaz hogy 2jára)és utána mentem tovább mint a bangaló elfelejtettem hogy van egy little sister aztán visszafordultam lilttle sister sehol de a bigdaddy hulla ott volt! aztán megyek tovább.hallom a kiscsajt énekelni és meglátok még 1 bigdaddyt! mondom anyád! egyszer már megöltem 1et.azt is megöltem és volt 2 bidaddy hullám és 1 little sister.ez most bug vagy én vagyok orbitálisan szerencsétlen?

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Frank99
te a Bioshockal játszol, Beja gyere be?
mindenhol sötét és a víz foszforeszkál?...

Frank99
megvetted?
nem a wanduról, úgy igazán?

Nah! Segítséget szeretnék kérni a boldog bioshockozóktól😊
Most öltem meg az elsõ bigDaddyt(gondolom tudjátok hol)és most mennék neptunes bountyba csak kiírja hogy nem harvesteltem v megmentettem egy little sistert.nah az a kérdés hogy hová bújhatott?vagy ilyenkor várni kell míg elõtolja a képét vagy mi?😄 elõre is thx a válaszokat😊

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

sziaztok az elsö pályán nincs még tüz képességed?
AntiHero
nem, mert nem is lehet😊

Ron Ragm
Valamelyikõtöknek sikerült már amúgy utánanyúlnotok egy Little Sisternek, mint a trailerben?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Frank99
Resident Evil, te nem értesz a szóból?

NeoMaN
Doom 3 szindrómád van. Tetudod.
😄

Senkkik
énis arrafele vagyok és már megvettem +2 slotot...

AntiHero
Akkor ez már a fagyos rész😊

varga peti
#1870 off topic itt a megoldás.

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

MerlinW
800x600 high shaders kikapcs.
3Ghz, 2Gb RAM, Gf6600-al így jól megy

[merlinw.org]

Eagle16
Nah, sikerült. Most nincs egy fegyverem se 😄 (elvették)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

robotnyk
én majdnem, hogy incinerateval vittem végig, nitro splicerek, meg houdinik ellen nem igazán jó, de a többiek ellen igen.
robotnyk
neptunes bountyn van elõsször gatherers garden, ha nem tévedek, ott lehet venni slotot.
grebber
Én is most ennél a fotós küldinél vagyok amikor megkell keresnem a gépet!

Edig 1 kiscsajt mentettem meg de Big Dady-ket kerülöm.
Az a gáz hogy felvettem a telekinézist és az áramozás helyére tettem be a tûz meg fos 😞 Venni kéne helyet neki de egyenlõre nem találtam olyan helyet ahol lehetne venni.

AntiHero
majd vehetsz idõvel De ezt mán leírtuk párszor

Evogordon
Már túl vagyok azon a részen de azért köszönöm.

Lenne még egy kérdésem.

Vannak ezek a tulajdonságok pl áramot lövök vagy tüzet... de csak 2 hely van ahova tehetem ezeket és már volt egy csomó ilyen tulajdonság. Ilyen helyet lehet valahogy venni vagy majd idõvel kapok???

Eagle16
Pedig én úgy emlékeztem, hogy megvolt mind a 3...na mindegy

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

bakvarnyu
Nekem is nevetségesnek tûnik a képek alapján, kíváncsi leszek milyen ténylegesen.

Voltan
Teljesen egyetértek.
Ez egy abszolút hangulatjáték, van akinek bejön, van akinek nem. De ha objektíven nézi az ember, akkor sem lehet semmiképpen leszarozni, mert kurva jól össze van rakva.
Az egész design zseniális, a háttérsztori is nagyon rendben van. Aki ezt a játékot szidja, az tényleg nem tudom, mit értékelne igazán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

robotnyk
az nem egy kis pályarész, hanem viszonylag nagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mész egy nagy ajtóhoz, heggesztû szemüveges figura elküld a fotókért, ekkor a feladat megszerezni a gépet hozzá. ahol a gép van, ott is van egy spider slicer, amit fotózni lehet, az üvegablakon túl.
Evogordon
Megvan most olvastam 3 valamit le kell fotózni ha nem fotóztadd le kezdheted elõlrõl :S