13397
  • TIBI
    Mégis van, pedig napokig nem volt, bocs!
  • Hoz_Hun
    Inkább legyen több törlés, mint kevesebb. Szerintem most pont jó ahogy van.
  • TIBI
    Nincs már Off topic, törölték...
  • Frank99
    lehet becsúszott, akkor bocs!

volt egy olyan hozzászólás is (lehet a tiéd) , hogy válaszolt az illető egy kérdésre, a sor végén meg volt egy warez hozzászólás.
    Én csak törölni tudok, módosítani nem.

Ezt töröltem.

Egyénként igyekszem nem törölni többet, mint amennyit muszáj, de tegnap este hidegfrontfront volt...
  • Hoz_Hun
    Én MINDEN little sister megtaláltam, az összeset amit jelölt. Mondjuk én Boxon viszem. Ott a hang is teljessen 5.1, szépen szól, érzékelhetők a távolságok és a terek.
  • Anotino
    Az hogy hibatlan a jatek, az eros tulzas. Inkabb atlagos, vagy vmivel alatta.

Az egyik palyan eggyel tobb little sister van bejegyezve mint ami valojaban van. Soksok embernek okozott egy ora hasztalan nezelodest mire feladta es valaszt keresett ra a neten. Szvsz eleg bosszanto hiba.

Az EAX pedig egy csomo rendszeren nem mukodik (Xfi). Fagyas ill. recsego hang. Raadasul ha kinyomom az eaxot, nem hallatszanak a hatulrol jovo hangok (stereo speaker, driver mindenhol stereora allitva)
  • Pretorian
    Megtaláltátok már a Detoxitating Tonicot? Arra jó, hogy ha sok Arcadia Merlot-t meg Old Tom viszkit iszol, és hármat látsz Mr. Bábülszből, akkor tök mindegy melyikre lősz, ha be van izzítva a tonik, biztos hogy eltalálod a csúnya nagy fejét. lol
  • Eftörsokk
    csak én érzem úgy hogy hardon is túl egyszerű a játék? egyedül az első big daddy szivatott meg párszor, ott még nem volt gránát vető
    vud ju kájndli?:)
  • Skyline
    nah most hogy elbicegtem arcadia-ig kezd "horrorulni" a játék,10 pont:)))
  • Voltan
    Ez mind jó és el is fogadom.

De minden tiszteletem mellett, volt egy hozzászólásom, amelyben kritizáltam az egyik fórumtársam véleményét a Bioshock motorral kapcsolatban. Nem volt benne obszcén szóhasználat, legalábbis kicsillagoztam, és nem az illető felé irányuló sértő kijelentésről volt szó, azokat mindig kerülöm. Soha senkit nem célom megbántani ezen, vagy bármilyen fórumon. Csak a véleményemnek adtam hangot, mégis a cenzúra keserű áldozatává váltam. Vajh, miért?
  • kérdező00
    szegasztok
  • Frank99
    Világbéke?
    jajj..
    itt hagyom egy napig a topicot, meglátjuk, hány olyan comment lesz, ami törlésre szorul..

"
    # Tilos a topic rombolása! Ne spam-elj, gondold át jól az üzeneted, ha nincs jogod később azt módosítani!
    # Tilos durva, vulgáris, obszcén, mások szidalmazása, vagy személyiségi jogait sértő üzenetet írni!
    # Tilos pontatlan, valótlan, mások megtévesztésére alkalmas adatot közölni. Ha úgy gondolod, hogy a téma olvasói számára érdekes anyaggal van dolgod, akkor mindig jelöld meg, hogy az anyag tartalma és hitelessége megkérdőjelezhető!
    # Tilos bármilyen törvénybe ütköző tevékenységet folytatni! Többek között: illegáls tartalmak kiszolgálása és informálása...
    # Továbbá senki sem kíváncsi a sok érdektelen üzenetre. Ha semmi komoly mondandód nincs, illetve a fentiekkel nem értesz egyet, akkor menj a BIOSHOCK OFF topicba!
    # Ezután azokat a SPOILER MAKRO nélküli commenteket, amik mások játékélményét tönkreteszik, töröljük!
    "

idő indul.(10.309-)
  • offkorz
    kb szerintem is,írtam 2 hsz-t ma ide,és mind2őt törölte,pedig nem volt marhaság :|
  • Voltan
    Kicsit tényleg túlzásba viszed a takarítást...
  • MerlinW
    Mellesleg, sem hülyeséget, sem kérdést nem írtam mióta itt vagyok.
  • MerlinW
    Írtam PM-et. Gond nincs, részemről ettől a pillanattól ezt a topikot hanyagolom... világbéke...
  • wedge31
    Bocs de ez már szánalmas amit müvelsz, elolvasás után nyugodtan törölheted.
  • Frank99
    Merlin, a hülyeségekre, 1000x feltett kérdésre törlés a válasz.
    a kérdésre,a válaszra, sőt az rátett smiley-ra is...
    csak idő kérdése, nem vagyok mindig itt...
  • Frank99
    a hűtő ezt már nem oldja meg...
  • SötétBarom
    vegyél még hűtést.
  • Frank99
    valóban nem ide tartozik.

IGEN lehet meg fog halni a kártyád.
    ha túlhúztad, érdemes visszavenni..

ha nem ettől van, keresd elő a garanciát, és holnap huss...
    irány a bolt.....
  • w77d
    Szevasztok!! tudom, hogy nem ide való kérdés, de részben kapcsolódik a bioshockhoz, hát ide is beszúrom:
    ma kb 4 órája Bioshockozás közben egyszer csak szétesett a kép, de úgy, hogy még a játékból kilépve az asztal is teljesen kikészült! újraindítottam a gépet, és eddig teszteltem Bioshockal meg 3dmarkt-al, de nem történt meg újból! a gpu hőmérséklete terhelés alatt 79 fok volt!
    ilyenkor mi van? remélem nem fogja megadni magát a kártyám!
  • Frank99
    voltak már ending videók, de ha valakit érdekel, spoiler mögött be lehet tenni a linket...(meg el kell olvasni a Szabályzatot)

aláírás:
    vérpistike házigazda..
  • Seth
    a játék könyvtárában benne vannak a videók
  • Seth
    Szerintem sehol nem lehet elakadni. Illetve most kicsit cikizem magam, Fort Frolic-ban az utamat elzáró üvegajtónál kavarogtam vagy fél órát mire észrevettem hogy balra azon a tetves liften egy gomb is van :)(aki már járt ott,az tudja szerintem mire gondolok).Amúgy imádom a játékban hogy jó nagy a bejárható terület és rengeteg ,amúgy csak opciónális helyre be lehet menni kicsit kalózkodni ^^
  • Beowulf
    Huh... Végigtoltam másodszorra is!...
    Egyszer kislánymegmentősen, másodszor kislányátváltoztatósan...
    Azt hittem, hogy így más lesz a játékmenet vagy a játéktörténet, de sajna csak a végén lévő befejező filmecske más...
    De azért jó volt!
  • AntiHero
    vagy vegyél az autómatából oszt jóvan....
  • np
    Van ott benn egy páncélszekrény abba is van egy.
  • dante3
    Azokat is nézd ám meg, amelyikek el vannak dőlve!
  • Djemba
    de csak abban a helyiségben????
  • MerlinW
    Ott van mind pedig.
  • Djemba
    csak 4 találtam ott bent átnéztem már sokszor
  • Prince23
    Hi
    érdekelne a gém, de eddig csak képeket láttam róla... vmi féle ismertetőt írna vki , vagy esetleg egy részletes link a gémről...?
  • dante3
    Szedjél össze a méheknél 7 db olyan csepegtető akármit a kaptárakból! Mindet nézd át.
  • Djemba
    valaki normálisan írja le, hogy a méheknél ha mindent megcsináltam utánna mit kell csinálni!!!!!!!!!!!elmek a telefonhoz semmi és 7/4 vmi gyűjtöttem össze
  • Frank99
    olvasd el az aláírásomat, és légy türelmes!
  • MerlinW
    Van dx10-el AA? Nem az van hogy U3-ban abszolut nincs? Fene sem tudja követni. Mondjuk nekem speciel nem hiányzott soha az AA, minden játéknál reflexből kikapcsolom.
  • dukey42
    magában a 3as Unreal Engine-ben nincs beépített AA!
  • Frank99
    Mostantól TÖRLÖM A SPOILERT IS figyelmeztetés nélkül!
  • robotnyk
    fontos volt a végét kiírni, spoiler figyelmeztetés nélkül?