BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én tökéletesen azt kaptam amit vártam.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ja meg lehet venni automatákból cuccokat.. WOW.
És kur\/ára felb@sz, hogy ezt olyasvalakik csinálták, akik megalkották a system shockot..
Nem azt mondom, hogy nincs igazság abban a mondandóndban, csak az zavar, hogy túl harcosan vetítesz ki általánosításokat általd nem ismert egyénekre, miközben éppen ebben a topikban magad is beismerted, hogy egyébként nem ítéled el a warezt, sõt élsz vele. Összességében annyit szerettem volna mondani, hogy a játék nemtetszését a warezzel magyarázzátok az nem feltétlenül jogos, fõleg, amíg telejsen normális véleményt írnak a "System Shock eszmei utódjáról" (így volt számos helyen beharangozva). Az pedig telejsen logikus, ha kipróbálás után nem volt számukra elég meggyõzõ, akkor nem veszik meg. Persze vannak bizonyos játékok melyek ezt megérdemlik (ez most a saját gondolatmeneted), de azt mindenki egyénileg válogathatja meg. Engem nem zavarnak a finomabb kritkai észrevételek a játékról, sõt érdekelnek, ezért túlzásnak tartom a vélemény támadását minden esetben a - sok emberre sajnos igaz- "warezhuszár" szöveggel.
vagy most sznob divat lesz szidni, mert nem mos-fõz-takarít? komolyan gyerekek, doom3hoz hasonlítjátok? szerintetek az ilyet komolyan lehet venni?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezeket a debil beteg kislány kliséket meg el kelene felejteni a játékokbol mert ez már a sokadik ilyen eset és már totál nem jön be / mellesleg nekem már elsöre se jött be de a japánok elég beteg népség ök nyomták ezt elöször sikerel / persze ez magánvélemény.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ott járok hogy megmentettem a kislányt, bekapcsoltam a biztonsági rendszert, de nem tudom ezután mit kell csinálni! Nincs aktuális küldetés!
Gondolom SM2.0-ás videókártyád van....
Szedd le a "BETA1"-et és azzal egyik haveromnak megy.....
Töltési idõ miatt meg nem kell megilyedni..nem fagy le a gép, hanem csak ki kell várni a sok töltési idõt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg a Raymen-t és a PoP elsõ részét is...<#vigyor2>#vigyor2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
JA és a TEST DRIVE U. Igenis nagyon jó, a maga hibái ellenére is. Mai napig játszok vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De amiért valszeg elküldtök a halálba...azért megjegyezném, hogy annyira tele van effectekkel, hogy sokszor majd megvakultam és azt sem tudtam, hogy lövök-ütök vagy rúgok...
Csak ennyi lenne...és ezért nem csodálkozom, hogy nem erõltették a multiplayer részt...
De azé meg lehet szokni...
A játék:
Action/Adventure!
Kategória:
akció
Jellemzõk:
fps, sci-fi
btw. ha adtam volna érte mondjuk 12 ezer forintot, elég savanyú lenne a szõlõ úgyérzem..
Condemned meg egy istenjáték!Már várom a folytatást!
Egyszer sikerült egy betonvassal agyondobnom egyet úgy, hogy beleállt..
/nosztalgikus hangulatba kerül
az a csocsó másról szólt, nem is lehet ezzel összehasonlítani.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert nem vesznek meg soha semmit és letöltik, mer ingyé' van!
jobban értékelnék, ha pénzt adtak volna érte.
addig sóvárog mindenki minden dolog után, amíg meg nincs.
utána már más kell...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Dark Messiah of Might & Magic ! 😄DDD
Látom A vérpistikék megkapták azt amiért már 3 hete siránkoznak
Megkapták , "hát...ööö..izéé...nem is....ilyen.-..olyan..nem tetszik) megvan az újjabb trófea jöhet a következõ.
Amíg nem volt meg a játék csak azoknak akik tényleg értékelni tudják addig minenki itt sorolta hogy mennyire Év játéka ez. Most meg "Hát jobb lenne COD4 vagy CRYSIS" "tök szar a játék..." "nem ezt vártam...stb..."
PFFFFFf.. szánalom a köbön<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
A BioShock viszont igen hangulatos, nem rég fejeztem be, bár kissé több ijesztgetést vártam tõle. De ez a nyomasztó, itt van többezer tonna víz a fejem felett, csak arra vár az egész város, hogy összeroppanhasson a nyomás alatt... ez nagyon bejött. Az Assasin's Creed-ig ezzel fogok mókázni, azt hiszem.
Ez sajnos közel sincs olyan parás, mint a System Shock 2, amikor megjelent, de kicsit másabb a stílusa is, teljesen rendben van szerintem
Ez a játék ezzel szemben minimálisan nyomasztó éás kb semmi para nincs benne az elsõ fél óra után...
A mrbubbles,meg bigdaddy figurákat meg alaphelyzetbõl életben is kiröhögném és futkároznék körülöttük,képzeljük már el mekkora mekkora mozgásvilága van egy mélytengeri búvárcuccba bujtatott faszinak...😊
Meg rohangáló kislány...Ezek kb annyira nyomasztóak mint a resident evil 4-ben pár fõganaj..Gondolok itt a varászlószerü geccre meg a törpére...Én ezeknél sokkal sokkal többre számítottam amikor anno felmerült hogy a ss2 készítõi új game-t nyomnak. De valahogy mégis van ennek is hangulata,tetszik is,de van egy olyan érzésem hogy végigviszem és utánna törlöm az egészet a vinyómrol...Mint mondtam ízlések és pofonok nem akarok ezzel senkit megsérteni de nekem ez a játék nem éri meg a 10ezer forintot. A FEAR címü játékban nyomasztóbb hangulatot tudtak egyes részeknél produkálni...
Ez amolyan eltalált sztoris fantázia thriller...vagymi..😊
Btw. ha akarsz, tudok mondani még pár para játékot.. Pl Penumbra, Condemned, Trespasser (ezér hülyének néz mindenki a mai napig <#idiota>#idiota>)..
történet sem jön be sajnos :S
heti 1páyla és nemunom meg annyira 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)