13397
  • Prince23
    hi, nem ismerem a játékot:
    a küldi lineárisak? vagy lehet benne mászkálni szabadon is? mondjuk mint a stalkerben?.
  • Spunge
    Valaki tudna segiteni alakatam ott ahol 3 kampokeszu faszt kell lefenykepezni es mar 2 megvan utolsot nem talalom
  • Bagoly81
    megint elment a hang kiakpcsooltam az exaot és grafikán is lejebb vettem. audigy2 zs - van mit lehet tenni hogy haljak ismét valamit!?
  • Shep
    Mondtam, hogy némi túlzással, és saját vélemény ettől még neked lehet a világ legjobb játéka. Nem igaz, hogy itt mindig le kell szólni, ha valaki más véleményen van mint a többség.
  • offkorz
    olvass már vissza könyörgöm :-Ccc
  • painkiller25
    HY All! van olyan verzió aminek nem kell net ahoz h teljesen feltelepítsem? jah és valaki tud valami tapasztalatot sm 2.0 val kapcsolatban?
  • grayfox
    még szerencse, hogy nem a te pontozásod a mérvadó :D
  • Seth
    a jó vég szerintem szép volt, bár rövid ^^
  • hapi
    Te miről beszélsz? quake 3?? biztos hogy a bioshockkal játszol?
  • Evin
    Mind3 befejezés videója megnézhető, ha van Bink Player-ed. (bik kiterjesztésű)
    Én már mind3-mat megnézte, de szinte semmi sem derül ki belőle, hogy addig mi történt, csak hogy hogy végződik a történet.

Egyébként a jó végű, szerintem elég érdekes lett, mondhatnám, hogy fura.
  • Shep
    75% kb.
  • balika16
    mesze van a vége ha apollo vmi mapon vagyok?vagyis kkb hány %?
  • Shep
    Nekem a demo sem volt 10/10 a demo az kb 5/10. Nekem nem voltak nagy elvárásaim a játékkal kapcsolatban ezért is 7/10 egyébként kevesebbet adtam volna. Alapvetően nem rossz játék, csak hát hamar ellaposodik az egész, némi túlzással Kvék 3 Arena -ra redukálódik, ami nem feltétlenül rossz, csak egy single playerben többet várna az ember.
  • Seth
    Ja az utolsó 1-2 pályarész kicsit lehangoltabb volt mint a korábbiak, de nekem így is nagyon tetszett
  • BEAST #10638
    Enis ugyanigy voltam ezzel, le is irtam ide par napja :p , de ez varhato volt, mindenki nagy lelkesedessel indult neki a Bioshocknak es teny hogy az elso par palya, Rapture kidolgozottsaga magavalragado tud lenni, ezert lett mindenkinek 10/10. Vegigvittem a "jo" tortenetszalon, de ketlem hogy ujrakezdenem egy masik befejezesert.
  • Rage47
    jah, max a demo volt 10/10:)
  • w77d
    én is ezen a véleményen vagyok! ez biza nem 10/10-es játék
  • Shep
    Hát így, hogy kb. a felénél vagyok azt kell, hogy mondjam korántsem 10/10 a játék (számomra)sőt, a helyszínek rendben vannak, sok képesség ez is ok, használhatóságuk is elmegy, de elég unalmassá vált mostmár, hogy csak hülye küldetéseket teljesítek, még hülyébb szörnyek társaságában. Egy szóval hiányzik változatosság, mert az ok, hogy a képességek miatt 100000000 féleképpen ölhetem meg az ellent, de hát ez kevés egy idő után kvékké változik a dolog. Egyenlőre 7/10 ha végigviszem akkor lehet változik a véleményem, de nem hiszem, hogy túl sok változás következne be a végére.
  • grebber
    Amúgy tuti mégha nem is lenne folytatásgyanus is a vége lesz folytatás mert eladások jól állnak!
  • SötétBarom
    A rossz befejezés folytatásgyanús..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mutatják, ahogy baltysphere-ek jönnek fel a víz felszínére, ahol egy katoni tengeralattjáró lesegeti a gép roncsait, a gömbökből splicerek jönnek elős és lemészárolják a embereket.. Az utolsó kép pedig a tengeralattjáró egyik ICBM-jét mutatja.

Spoiler: Ending 3
  • grebber
    Miért is nekem a jó vég lett de nemjövök rá miért lenne folytatás?
  • Vér Istvánka
    autohack tool????

valaki HELP PLZ!
  • szotyikaa
    Én is elakadtam a liftnél valaki mondja meg hol a kod léccci :D
  • Seth
    Nincs sok hátra
  • offkorz
    már nincs sok ez az utolsó próbatétel,ezt megcsinálod és a végére jutsz mostmár tényleg,és hát igen,ebben is van azér bőven sok hülyeség amit csak időhúzás gyanánt raktak bele :\
  • Sephi
    En nem tudom de lassan mar tulzasnak velem ennek a jateknak a hosszat. Ennek soha sincs vege? Faointaine most rohant be a liftbe es nekem ugy kell kineznem hogy a kislanyok segitsenek kinyitni az ajtot... innen sok van meg?
  • offkorz
    úgybírom,milyen nehéz már megkeresni sokaknak azt a szaros ajtó kódokt,vagy vissza olvasnának,de nem,áhh :\
  • Alwares
    Na kipörgettem x360-on. Nagyon bejött ez a játék! A vége pedig nagyon ott van, bár a story végig nagyon ott volt! De azért azt levágtátok, hogy a vége gyakorlatilag azt jelenti, hogy lesz második rész vagy folytatás!
  • Vér Istvánka
    vlaki árulja már el plz, hogy a fenébe kell az autohack tool-t használni?
    itt állok egy kamera alatt, tele vagyok autohack tool-lal és meg kéne hackelni valahogy.
    előre is kössssssssz
  • Sephi
    Birom amikor elejuk alsz akkor hogy arrab loknek :D
  • keepernext
    Nem tok bemenni Poseidon plazaba.4 képernyőféle van kiírja nyomj e de nem csinál semmit..
  • Pretorian
    Miről akarsz velük egyezkedni? Arról, hogy a nyakadra vagy a mellkasodra lépjenek, ha megkörnyékezed a kislányokat?
  • Shep
    É darázs + kamera elé csalogatás + tűz kombót nyomok néha ha kell egy kis bigdady
  • r4pt0r
    Engem nem idegesít, töltény csak Big D.-re használok, a többit csavarkulccsal ölöm (persze megfelelő gene tonical: +erő közelharcra, az elektromos valami ha hozzám érnek meg a fagyasztás a csavarkulcsra, nem tudom most a nevüket fejből :D)

1 vagy 2 ütés egy szerencsételen :D
  • Shep
    Hát nem tudom ti hoyg vagytok vele, de engem rohadtul idegesít, hogy újratermelődnek a szörnyek. Ideje lenne a készítőknek elfelejteni végre ezt a fajta időhúzást.
  • Promi #10617
  • tonyr #10616
    1 kérdés:
    h lehet 1ezkedni a bigdaddy-wel ??? me amiko a legelsöwel taliztam akko kiirta h 1ezkedjek wele, w mi... azota jopár bigdaddy-n tul azé kiw wok, h mit értett ezalatt, me én kinyirtam öket, pedig ök nem bántottak amig nem kezdtem el olommal osztani... :f
  • Alvinti4200
    már túl vagyok Ryan-en és eljutottam egy helyre, ahol egy csigalépcső szerűség van, az aljában egy ajtóval, amihez 4 számjegyű kód kell, de nem tudom hekkelni, hol találom meg a kódot? Az ajtó fölé már nem emlékszem mi van írva, de a pali neve is benne van, aki átvette az irányítást
  • Alwares
    Nekem se XD
  • offkorz
    nem