BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Ezt olyan nehéz megcsinálni?
BattleTag: zydar#2910
Valaki meg tudná mondania kódot?
Mercedes CLK 270
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Valoban 3 befejezes van, de ebbol 2 szinte teljesen ugyanaz. A "jo" befejezest kapod, ha megmented az osszes lanyt, a "szomoru" befejezest kapod, ha nehanyat megmentesz, nehanyat nem, es a "rossz" befejezest kapod, ha mindet harvesteled. A "rossz" es a "szomoru" befejezes kozott minimalis kulonbseg csak a narracioban van, a kep teljesen ugyanaz. Mindharom befejezest meg lehet nezni az {install dir}\Content\BinkMovies konyvtarban, amihez egy Bink player kell, mint pl. a "radtools" nevu progi, (google elso talalat), a fileok nevei: HarvestedGatherers.bik, SavedGatherers.bik, KilledGatherers.bik.
Ha mar ezt leirta valaki lentebb, akkor sorry, csak 100 hozzaszolast olvastam vissza.
(valszín. ált iskola elsõ 8 osztály +van) aki visszaolvas....
volt már itten szó az összegyüjtendõ klorofillról is....
van valami keresõ is itt, egész jól müxik...
a többit tessék elolvasni a SZABÁLYZATBAN...
ha nem tetszik, van OFF topic is, fenn a képen balra.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
keresd....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
a klorofilok hol vannak? van vmi térkép?
System Shock 2-õt imádtam, ez a játék is annyira para a köbön ?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Arany középutat egyik sem ismeri 😛
One Vision. One Purpose.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
folytatás: mind a sztori, mind a környezet, mind a szereplõk (belértve a játékost) esetében. Nem azt mondom, hogy legyen olyan a játék, mint egy Dosztojevszkij regény, de még egy sci-fi játéknál is minimum elvárás, hogy valamennyire hihetõ legyen a game, vagy legalább a játékos tudja magával elhitetni tudatalatt. A Bioshock már az elsõ 20 percben töméntelen szánalmasan közhelyes B-film szkriptet süt ránk. Például a röhögés rázott a beúszó óriásbálna láttán a játék elején. (ráadásul a valóságban a víz alatt 40 méterig hatol el a látható fénysugár). Andy Ryan béna szövegeitõl meg a hideg rázott."
Most futottam bele a Gamestaron azt gondoltam copyzom!
Next PC upgrade: 2022
A múltkor írtam a demóról, hogy nem nagyon jön be a játék. Hát most felraktam a full-t és elég sok óra után azt mondom, hogy nagyon komoly, és van benne újítás és visszaszívom a demó alapján alkotott képem. A story (bár inkább hangulatnak nevezném) is nagyon ütõs, fõleg, hogy minden audio üzit meghallgatok. Megkapja tõlem az elmúlt évek fps-e címet -ha a Hl2 Ep2 is rövid lesz (úgy, mint az Ep1)-. 😊
Én rendes vagyok, minden little sistert megmentek. 😛 Nálam mondjuk elég szarul fut (800*600 low), de így is elég szép...
7300GT + 1 giga ram (ddr) elég a játékhoz? Mert az egy dolog, h mit ír a követelmény...
És kérem jelezze vki, mert kacsingatok a játék felé...de ha olyan az optimalizálása mint az Airborne-nak, akkor talán "nem veszem meg".
thx
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
#10855:saiyanjin: tõled meg elnézést, most én voltam a vak...
Tudtok vmi orvoslatot hangproblémára, EAX-om van pedig, és ki-be kapcsolom az game-ben, mégis rossz a hang...
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Én 650-ért vettem és ha egy játék DL lemezre megy, akkor ráteszem, hogy lehessen lemezrõl telepíteni...mert utána kényelmetlen lehet....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak úgy, hogy képfájl-t szeded szét, de annál az a gáz, hogy gépre kell összemásolni, mielõtt fel akarod rakni....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
EDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
De mivel én gonosz vagyok, és szeretem kínozni az "embereket" ezért én megettem már 2x a kis pójást....<#vigyor3>#vigyor3>