BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IvanovicsTech
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segítet!!!!

THX!!!!

Mercedes CLK 270

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5744
romeozor
bár nem rögzültek könkrétumok ha minden igaz valami lifajtóhoz kell a kód. ha felmész az emeletre a mellette lévõ lépcsõn az ajtóval szembeni oldalon van asszem egy kazi amit ha meghallgatsz elmondja a faszi a számot (ha nem hallottad rendesen akkor a térkép menüben van jobboldalt egy kazis ikon ami tartalmazza az eddig felvett kazikat és ott valamelyikben ott lesz textkén is a kód)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Tanács: A játékba kapcsold be a dialog feliratozást! Vedd fel az összes rádiót! És ha képernyõn a sok szöveg mellett látsz egy négytagú számot az lesz az!
Ezt olyan nehéz megcsinálni?

BattleTag: zydar#2910

IvanovicsTech
Lene egy kérdésem.Olympus Heights-en vagyok és van egy ajtó ami csak kódal nyílik,de a kódot nem találom pedig arra kelene tovább menem.(ara mutat a nyíl)
Valaki meg tudná mondania kódot?

Mercedes CLK 270

Köszi Shep meg van a kód

3Error
nekem a 3. után van jelenleg...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nah, utana olvastam a 3 befejezesnek, ime az eredmeny:

Valoban 3 befejezes van, de ebbol 2 szinte teljesen ugyanaz. A "jo" befejezest kapod, ha megmented az osszes lanyt, a "szomoru" befejezest kapod, ha nehanyat megmentesz, nehanyat nem, es a "rossz" befejezest kapod, ha mindet harvesteled. A "rossz" es a "szomoru" befejezes kozott minimalis kulonbseg csak a narracioban van, a kep teljesen ugyanaz. Mindharom befejezest meg lehet nezni az {install dir}\Content\BinkMovies konyvtarban, amihez egy Bink player kell, mint pl. a "radtools" nevu progi, (google elso talalat), a fileok nevei: HarvestedGatherers.bik, SavedGatherers.bik, KilledGatherers.bik.

Ha mar ezt leirta valaki lentebb, akkor sorry, csak 100 hozzaszolast olvastam vissza.
Vegigtoltam, gyonyoru a vege, nagyon emberi, torokszorito. (Minden kislanyt megmentettem.) Megneztem a youtubeon a masik veget, de 3.-at sehogy sem talaltam, pedig tobb helyen azt irjak 3 vege van.
Frank99
nem, csak egy olvasni tudó lény vagy,ha nem tévedek..
(valszín. ált iskola elsõ 8 osztály +van) aki visszaolvas....
volt már itten szó az összegyüjtendõ klorofillról is....
van valami keresõ is itt, egész jól müxik...

a többit tessék elolvasni a SZABÁLYZATBAN...
ha nem tetszik, van OFF topic is, fenn a képen balra.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

óóó vazz, mi vagyok én? nyomozókutya? <#hehe>
Frank99
nincs.
keresd....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

scorpeeon
Annyira nem para, de van egy stílusa 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De kár 😞 Pedig már kezdtem örülni.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

nem
hi all,
a klorofilok hol vannak? van vmi térkép?
Sziasztok !

System Shock 2-õt imádtam, ez a játék is annyira para a köbön ?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

dienesoft
Sziasztok! Elég nagy bajban vagyok. Egyszer csak, miután a második képet leraktam a színház elõtti teremben (azt hiszem valamiylen Cohen ugráltat most) majd találtam egy ajtót ahol a falba volt egy Széf, amit fel lehetett törni. Na most én megnyomtam a V-t, erre a játék úgy ahogy van, MEGÁLLT, töltött mint a barom, eltûnik a kép, fekete képernyõ. Tehát NEM újraindult. És elfelejtettem menteni, így másfél óra játékom sutty, mint a madár... Valakinek ESETLEG nincsen mentése a második kép lerakása után? (Ahol megkapjuk a nyilakat?)

a_n_d_r_e_w
Ja, külön bírom mikor anti-fanboit osztogatnak a fanboiok, szánalmas szerintem mindkettõ 😄
Arany középutat egyik sem ismeri 😛

One Vision. One Purpose.

Jól le is osztották a gyereket aki ezt írta.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
"Én abszolút nem csalódtam a bioshockban - mert eleve egy teljesen szürke nullára számítottam ahírek alapján. És voila: szkriptelt, arcade lövöldözõs fps nulla sztorival, béna grafikával (nem a részletesség, hanem az elcseszett koncepció miatt), optimalizáció nélkül (8800 GTX, core2 @3200Mhz, 2GB Geil @1000Mhz RAM, legfrisebb driverek és rángatós 20 fps-re vissza-vissza esik nagyobb teremben). Ami a legrosszabb: a játék nevetségesen nélkülözi a realitás bármely formáját.

folytatás: mind a sztori, mind a környezet, mind a szereplõk (belértve a játékost) esetében. Nem azt mondom, hogy legyen olyan a játék, mint egy Dosztojevszkij regény, de még egy sci-fi játéknál is minimum elvárás, hogy valamennyire hihetõ legyen a game, vagy legalább a játékos tudja magával elhitetni tudatalatt. A Bioshock már az elsõ 20 percben töméntelen szánalmasan közhelyes B-film szkriptet süt ránk. Például a röhögés rázott a beúszó óriásbálna láttán a játék elején. (ráadásul a valóságban a víz alatt 40 méterig hatol el a látható fénysugár). Andy Ryan béna szövegeitõl meg a hideg rázott."

Most futottam bele a Gamestaron azt gondoltam copyzom!

Next PC upgrade: 2022

Én is olvastam. Szerintem jól fogta meg a játék lényegét.
Sziasztok!

A múltkor írtam a demóról, hogy nem nagyon jön be a játék. Hát most felraktam a full-t és elég sok óra után azt mondom, hogy nagyon komoly, és van benne újítás és visszaszívom a demó alapján alkotott képem. A story (bár inkább hangulatnak nevezném) is nagyon ütõs, fõleg, hogy minden audio üzit meghallgatok. Megkapja tõlem az elmúlt évek fps-e címet -ha a Hl2 Ep2 is rövid lesz (úgy, mint az Ep1)-. 😊

Én rendes vagyok, minden little sistert megmentek. 😛 Nálam mondjuk elég szarul fut (800*600 low), de így is elég szép...

offkorz
jesz

Prince23
Most az a "ná" az nem-et jelent? Nem értem a 4 szavas mondatod.

Prince23
Ja és még valami!! Télleg kell internetkapcsolat, mikor intalállni kell??!! 😮OOOO

Prince23
Hi!
7300GT + 1 giga ram (ddr) elég a játékhoz? Mert az egy dolog, h mit ír a követelmény...
És kérem jelezze vki, mert kacsingatok a játék felé...de ha olyan az optimalizálása mint az Airborne-nak, akkor talán "nem veszem meg".
thx

windowsban álitsátok át 5.1 re a hangot nekem az segitett

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Milyen hangprobléma? <#confused>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Van már patch ami segít a Hangproblémán esetleg???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

kösz, aztán meghallgattam a csajt😄 és magam is rájöttem😊
icewolf
Csapj rá csavarkulcssal. A második csapásra elõbújik a kiscsaj.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
Na és ezt így magamnak: <#lama><#lama><#lama>
#10855:saiyanjin: tõled meg elnézést, most én voltam a vak...

mikor big daddy vagyok hogy szedem ki a kiscsajt a summoner szoborból?
icewolf
<#lama><#lama><#lama>F.A.Q-ról nem hallottál még?<#lama><#lama><#lama>

Sziasztok,

Tudtok vmi orvoslatot hangproblémára, EAX-om van pedig, és ki-be kapcsolom az game-ben, mégis rossz a hang...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

vki megtudná nekem mondani az olimpus heights liftjének a kódját?😛
DarkSector
Szerintem ne sajnáld ilyen helyzetekben azt az 500ft-os lemezt, és fõleg ne a Bioshok-ra.<#vigyor3>
Én 650-ért vettem és ha egy játék DL lemezre megy, akkor ráteszem, hogy lehessen lemezrõl telepíteni...mert utána kényelmetlen lehet....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Per pillanat a BShock-ot nehezen lehet darabolni...
Csak úgy, hogy képfájl-t szeded szét, de annál az a gáz, hogy gépre kell összemásolni, mielõtt fel akarod rakni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

crazyclone
thx

scorpeeon
Vagy DVD9-re, vagy szétdarabolod és 2 DVD5-re 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grebber
Veszel 500 ft-ért duplarétegû lemezt és IMG burn nevû progival kiirod!

crazyclone
gyerekek tudom elég béna de még életembe nemláttam 6 gigás gammát eredetiben esetleg valaki felvilágositana hogy én hogy tudnám magamnak megirni a 6 gigás képfájlt???

DarkSector
H betüt nyomd...
EDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

offkorz
harvestelésér

De Melyikért kapsz több ADAMOT?
DarkSector
Milyen befejezést akarsz attól függ...
De mivel én gonosz vagyok, és szeretem kínozni az "embereket" ezért én megettem már 2x a kis pójást....<#vigyor3>

Melyikkel lehet jobban járni ha megölöd vagy megmented a kislányt?
grebber
Amúgy valaki probálta már 5nél többször ferakni a gamet hogy utánni mi a helyzet?