13397
  • Hassan B
    Igen? Kik? Csak mert akkor mmár nem szenvedek vele... :)
  • grebber
    Már csinálják és haladnak vele!
  • Hassan B
    Mit ne mondjak, ez a játék nem a legkönyebben magyarítható darabok közé tartozik... KB 2 és fél órája szenvedek vele, de mindíg hibás lesz...
  • DarkSector
    Érdekes én most így jártam a SR-val mikó peccseltem...
    Szar warez...
  • Hassan B
    Ahm.. ok..
    Én meg most elcsesztem a bioshockomat... megpróbáltam magyarítani, de nem tudtam az eredeti formátumban visszamenteni... Másolatot meg nem csinálltam... -.-
    Úgyhogy most reinstall...
  • DarkSector
    Jah látom már!
    A hsz-oknál....
    Jah szerintem elnézett valamit a gyerek...
    Mert icsiál, hogy " kevés neki az 1GB ram".....
    Háát nanemá, hogy olyan legyen mint a SH...mert akkor egy pár ember rácseszik...
  • DarkSector
    Jesszusom...
    Ilyenekről én nem olvastam...
    1GB ram egy drivernek?
    Mondjuk azt láttam, hogy csak XP-re meg arra amit te mondtál, arra jó..de én úgyis XP-t használok...
  • Hassan B
    Érdekelni érdekel.. de írtak ott olyanokat, hogy kevés az 1gb ram, meg hogy média center edition(a meg mi?)... Te ezekről mit tudsz...? :)
  • DarkSector
    Akit esetleg érdekel...
    friss Nvidia driver....
  • vibo
    hy

olyan kérdésem lenne hogyha veszek egy használt bioshockot akkor azt hogy tudom aktiválni?

köfi
  • Hassan B
    ?
    Amúgy mind1, megoldódott.. korábbi mentés. Remélem nem lesz sokszor ilyen...
  • DarkSector
    Kérj mentést...
  • Hassan B
    isteni.... medical pavilion-nál(vagy minél...) folyton kilép hibaüzenettel... kicsit kezd idegesíteni a játék...
  • DarkSector
    Egyenlőre sajnos választanod kell...
    Tüzest kéne cserélned, mert az eléggé kaki...
    Elektromos képességet többször lehet használni, és használhatóbb is....
  • Toodmayne
    sziasztok!
    biztos kérdezte már valaki, de elég hosszadalmas lenne mindent visszaolvasni..
    szóval, az első képesség ami megvan az a villámos, aztán van egy olyan feladat, hogy találjam meg a telekinézist, és ennek a keresése közben a tűzgyújtósat is megtaláltam. Viszont a telekinézist az egyik helyére kellett rakni, mert nem volt elég hely. Tudja valaki hogy hogyan és mikor lesz több hely is felszabadítva a képességeknek?
  • sgember
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végigvittem. Azt hiszem a jó végét kaptam (kislányok a szurival, stb) Azért éreztem gyengébbnek, mert volt vámpír géntonicom és a francikulccsal eléggé hatásos volt a splicerek ellen ezzel a kombóval de itt nem ment. Más fegyvert kellet használni, de meg lehetett csinálni. Le is vetette a ruhát a végén, csak nem tudom mikor :). Negyon jó játék szvsz, minden percét éveztem.
  • Hassan B
    Szerintetek van valami magyar BIOSHOCK oldal? Mert én nem találtam eddig...
    Viszont én szívesen létrehoznék egyet. :)
    Ha valakinek van kedve, az jöhetne szerkesztőnek.
  • Hassan B
    Feltelepítettm harmadszorra is, és most működik... :)
    Bár most némi játék után kiobott egy memória hibával, de remélem, hogy ez csak egyszeri hiba volt...
  • el bruja
    érdekes, mert még inkább nehezen sebezhetőnek kéne lenned... kihagyni meg biztos nem hagytál ki semmit, mert ugy nem engedne tovább...
  • sgember
    Tanács kéne:
    Mután felhúztam a búvárruhát, egy sisterre kell vigyázni. Nem lettem olyan erős mint a bigdaddy, hanem ráadásul még sebezhetőbb is, mint búvárruha nélkül. Little sistert is nehéz így megvédeni, szegényke hamar elhahálozik, mert alig tudom megvédeni. Ha legalább a bigdaddy csúzliját is megkaptam volna.. Kicsit érthetetlen miért lett sebezhetőbb ebben a ruhában. Valamit kihagytam?

• Hassan B
    Nah, senki nem tud segíteni?
  • Hassan B
    Felraktam, de elég érdekesen fut le a telepítő... Csak elindul, kicsomagol valamit, aztán még tölt, és csak úgy bezárja magát, nem ír semmit, nem kell sehova kattintani. Ez így van jól, vagy valami nem stimmel?
  • GiGa master
    sziasztok nekem ugyen ez a problémám sp2vel hogy feltettem elakarom indítani ugyan ez a hibajelentés mint az előttem szólónak.....mit lehet tenni?előre is köszi
  • fsgh
    ezt probáld ki.
  • Bence94
    felraktad azt visual c 2005 vagy mit?
  • mikrofonhead
    Hm...fura....pedig a géped bőven elég hozzá... nemtom :/
  • Hassan B
    Üdv! Lenne egy olyan próblémám, hogy mikor indítanám a játékot egy ilyen hibaüzenetet kapok:

Ami a FAQ-ban említve van(DirectX, driver, stb) az fenn van, mind.
    Gépem:

Mi lehet a gond?
  • saiyanjin
    Hova neked 4GB ram???DDR3 legalább??? :)
  • saiyanjin
    Ez nekem is volt.
  • saiyanjin
    Nekem ugyanez. Win XP X64bit SP2 és puff.kamu hang ezalatt, a Stalker alatt és a GRAW2 alatt.Creative SB Live!24bit 7.1 van nemegy xar asszem nyomja az EAX2-t párezer volt nagykerben.mindenféle drivert kipróbáltam és nem jött helyre.nem hangkodek zavarta hanem az hogy MICROSOFT.Visszaraktam a jó öreg XP 32bit SP2 Prof. és no problem sőt jobban fut:)sajnos ez van a 64bittel, nem akarlak elkeseríteni.32-re optolt gamek vannak, pár játék van még csak Vistára is.Amúgy jobb rendszerügyileg az XP x64bit SP2 gyorsabb frissebb más a kernel stabilabb kevesebb szemét a netről, de pár játék nem komázza. Még nemvolt Vistám, gondolom ue., de egy darabig nemis lesz.
  • dfgdfg
    Sziasztok!
    Van egy ati x550-es videó kártyám, feltelepítem a sm2.0 modot, de a kép továbbra sem jó (lényegében csak a tüzet látom...), viszont a kártya elvileg 2.0-ás... Nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma? Ja, demón használtam a patchet!
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Drizzthsz
    Mostmár a főmenüben van hangom, de máshol nincs.
  • Drizzthsz
    Tökmind1 sajnos, nincsen hang. XP alatt volt faszán. :-(
  • reaper4
    ja és iszonyatosan tetszett a játék!!! örülök ,h néha kijön ilyen klasszikus is :)
  • reaper4
    nekem nem volt ilyen gondom. vagy a hangkarid nem megfelelő vagy a driver szvsz...
  • Seth
    ha eax-ot állítassz akkor újra kell indítani a játékot hogy érvénybe lépjen
  • SD456
    Hy all!

Hallotam, hogy van valami patch a játékhoz ami javítja a hang problémákat. Nekem eredeti van csak azt nem tudom, hogy hogyan vagy honnan lehet letölteni ezt a patch-et?

Előre is köszönöm!
  • Drizzthsz
    Áááááh, mióta feltettem Vistát, nincsen hang, meg nem történik semmi a tengeralattjáróból kibukkanva a felszínre.
    Ez az EAX kikapcsolás nálam nem használ semmit. Ugye játékon belül kell kikapcsolni? Máshol nem emlékeznék, hogy lehetne nálam.
  • thief3
    Jómagam pedig megvettem tegnap a fémdobozos változatot aminek úgy örültem, mint karácsonykor egy szép ajándéknak

Meg akartam köszönni a GY.I.K. oldalt, jól tagolt, sokat segített

@Kindred Blades folytasd majd a történet leírását, nagyon tetszik, minden apróság érdekel!
  • lee56
    ha a legujabb nembéta van fenn neked, akkor az lehet a gond sztem, legujabb bétával próbáld