BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Köszi szépen a tanácsot. Megpróbálom hátha sikerül 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Sadist
Lehet, hogy valami driverhiba. Próbálj ki új video és hangkártya drivert, vagy ha nem megy, akkor a beállításoknál mindent állíts át, semmi ne maradjon úgy, mint amikor lefagyott. Esetleg a hangot ki is kapcsolhatod, meg pár dolgot még pluszban átállítgathatsz, ha megkeresed a dokumentumok mappában a játék konfig fájlját. Nekem régebben a Splinter Cell Pandora Tomorrow és a Beyond Good and Evil csinálta, hogy ha a pálya egy bizonyos részére értem, akkor csontra lefagyott az egész gép. Átállítgattam mindent, továbbmentem a kritikus részen, aztán visszaállítottam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tower Guard
Nekem egyszercsak gondolt egyet a Bioshock és onnantól kezdve (még beengedi tölteni a lementéseket) ha tovább lépek a következõ pályára lefagy. Hiába telepítettem újra a játékot már nem ért semmitsem. Esetleg ha valaki tudna, vagy hasonló problémája volt, és rájött a megoldásra, az segítene nekem légyszíves? Elõre is köszönöm.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

skinnyman
Nem fogom fel én sem, hogy hogyan lehet itt elakadni: mindent világosan leírnak, ha meg nyomsz egy H betüt (hint), úgy mondja el, hogy el sem tévesztheted 😊

Regards,

Seth
a Poseidon-os nevezetû ajtón kell bemenni, de csak azután nyílik, hogy lent a színházbaan lefotóztad azt a muksót aki zongorázott,aztán félre ütötte az egyik hangjegyet 😄

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Na én is itt vaok már több napja lesátorzva😛
Ezt jó lenne a Faq szabályzatába be írni, h mit kell tenni, mert naon felkapott a ft relic

Prince23
Igen ám... már föl vettem a küldiket a Ft. Relicben, de pl. hol találnám meg a hütõházat?
Már mindenkit legyilkoltam a színháznál és környékén, de sehol semmi😞

Seth
az a rohadt lift 😄

Közben visszaolvastam és megtaláltam a megoldást!

De azért kösz mindenkinek!
sziasztok!
A Fort Frolic pályán vagyok, ott ahol el kéne mennem valamilyen színházba valakihez, de nem tudok bemenni oda, szinte az egész környéket feltérképeztem, megnéztem a leírást is, hogy mit kell csinálni, de nem ír semmi konkrétabbat, illetve, ha felmegyek az emeletre egy szobát látok tele filmekkel, meg egy rácsot, ahol egy faszi van , de oda se tudok bemenni.
Kérlek segítsetek!

Köszönöm!
Mr_no_NaMe
Atihoz van valamiféle fps növelõ/javító driver?
Voltan
Hogyne lehetne. Embereket kell ölni 😄
Az elsõ a "hûtõházban" van az emeleten. Ezek szerint nem értesz angolul. Minden le van írva...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Nyaraltam, hazajöttem. Ha van valami FAQ-ba illõ, írjatok pm-et!

[merlinw.org]

Olvasd figyelmesen a feladatokat!
Keresd azt a menüpontot amikor részletesen írja le a küldiket és azt csináld ami éppen ott a helyszinen aktuális(térképet használd a piros nyilakkal-sokat segít).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott egyébként a Hall lépcsõfeljárója elõtti szoborra kell képeket akasztani(4 db-ot).Ez fõfeladat.Azonbelül minden kép egy-egy küldi(fotózni kell hullákat stb...

De lehet az is a baj mint nálam az #11075 -ös hsz-omban<#buck>

Prince23
Valaki segítsen má... a színházas pályánál akadtam el... megszereztem a nyílpuskát, de gõzöm sincs mit kell tegyek... ill. nem is tudom, h hová kell menni, vagy is nem is lehet sehová se menni...
vki pls

Mr Manson
<#worship>
hehe ... a gép megy, csak a játék adja meg magát

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
itt a probléma: Artic Freezer 64 Pro <#idiota>

Mr Manson
ugy értem fagyás nélkül.
a demo is meg a full is megáll 2-3 percen belül. teljes fagyás.

Mér ne menne? Ennél jóval gyengébb kártyával is elég jól megy.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mr Manson
HD2600XT-vel és Vista-val megy valakinek?

fsgh
na az gizda😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hány pálya van összesen?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Igen, 12db WU panel van.

skinnyman
Maxra? Mert általában 2 upgrade-et látok egyhez.

Regards,

Az összeset fel lehet tuningolni.

skinnyman
Egy kérdés: Hány weapon upgrade van a játék során? A végéig az összeset lehet upgradelni vagy marad, amit nem? Mert eddig összesen 2 upgrade volt, és még csinálhatnék kb 10 upgrade-t.

Regards,

off:
Most voltam Barcelonában, és voltam egy meccsen, FC Barcelona - Inter M, hát 5-0 lett de a hangulat ott volt 100ezer emberrel, bár nagyon nem szerették az olaszokat, ahogy bejöttek nagy kifütyülés meg hasonló, bezzeg amikor Ronaldino jött be az már más volt. Én nem szurkoltam senkinek csak élveztem a mecset. 😄

on:
Érdekes a grafikai beállitás néha megy High Detail Shadersel néha nem, itt valami driver gond lesz vagy más.

De bizony😊Inter Fan is + tomy is(mármint a régebbi sg.-s nikkem).
Valahonnan tuti ismersz régebbrõl:-)
De honnan is<#fejvakaras><#kerdes>

Frank99
<#taps>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok,szeretném megkérdezni hogy ez a shader model 2.0 ás patchet csak a teljeshez lehet használni vagy a demohoz is.Kérlek válaszoljatok pliz,mert ha jó a demohoz is akkkor leszedem és megnézem.Köszi szépen válaszotokat.
fsgh
ó nicsak egy Interes😊

csak nem tommy?😄

Jesszus,tényleg ott van balra a hívógomb<#wow3>
Köszi😊

Nyomd meg a lift hivogombjat, az uveg ajtotol balra.
Én is a szinházas pályán vagyok most gondban.
Ott vagyok,hogy 1 emberi árnyék mutatkozik a falon de rácsos ajtó nem nyílik ki.
Ha visszamegyek picit akkor az üvegajtó sem nyílik és valami lift szerüség van ott de sajna sovi,azzal sem tudok mit kezdeni.
Valaki help?

Sadist
Fort Frolicban. Az egész környék egy szórakoztatóközpont, mozival és kaszínóval.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Frank99
én nyertem vele elsõre valami kis összeget...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

skinnyman
Hol van félkarú rabló? Én olyat még nem láttam 😊 Pedig próbára tenném a szerencsémet.

Regards,

Sadist
Vehetsz belõle lõszert, medikitet, EVE hypot, piát, riadó sztornót, meg akár eljátszhatod a félkarú rablón.

Ezer köszönet!
Prince23
Kutasd át a méhtelepet, vmi fiolákat kell gyûjts.

Én meg végképp elakadtam a Fort Frolic (színházas) nevû pályán, már megkaptam a nyílpuskát... de utána nem tom mit kell tenni...

Helló Mindenki!

A Farmer's Market pályán vagyok, a méheknél. Mit kell itt csinálni?
Mutat a nyíl egy irányba, abba az irányba megyek de eltûnik. A füstöt eresztem, de nem tudok rájönni, hogy mire mutat a nyíl. Valaki segítsen ha tud. A multkori segítséget köszönöm!
Kandurex
skinnyman, wesker24

köszi, köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

skinnyman
Lehet váltogatni, egy DNS jellel jelöli ezeket a helyeket a térkép. Nekem már 4 slotom van, de ez is kevéske 😊 Sztem 6 is biztosan kevés lesz, mert addigra lesz már még 2szer ennyi képességem.

Regards,

DarkSector
Meg eléggé idegesítõ....
mikor vijjog a geci....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skinnyman
Például vásárlásra. Életet/Eve-t, töltényeket vehesz belõle. Vagy a biztonsági rendszert kikapcsolhatod vele helyeken, de én azt nem szoktam, mert az beszari dolog 😊

Regards,

DarkSector
Igen, mert sok játék van, ami magas grafika miatt képes kidobni...
Ha minimum graffal nem megy, csak akkor kell hibára gyanakodni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Szerintem másra nem nagyon lehet használni csakis az automata gépeknél lehet pénzt használni !! Illetve lehet még egy helyen pénzt használni az automaták vagy a gépek hackelésnél !! De ki az a bolond aki fizet azért hogy meghackeljen valamit !!
Prince23
Nekem így volt legelõször:
felteszem... menû bejön, oké.. grafika magas.
indul a játék... elsõ, bevezetõ pálya: ok
második pálya: újraindítja a gépemet... mondom mi a fene... aztán ezt írta ki. a rendszer súlyos hiba után állt helyre... csinált egy minidump mappát a windowsba.
indítom, contunue game... betölt... kilép és az exével bajol...
jó sok babrálás után a grafot mediumra állítottam.... következtetés: tökéletesen fut a játék, hiba nélkül.
Egyet nem értek, kint mikor beállítom highra a grafot, mindig kilép az asztalra az exe miatt... , de ugyanakkor a játék közben áttudom állítani highra, szal vicces helyzet...
ha valakinek ilyen baja van, akkor csak a grfót vigye le méduimra... és indulni fog!

Sziasztok!

A "varázslások" közül lehet válogatni?
Szóval most van a tûz, meg a tárgyvonzás, de ha vissza akarnám tenni az áramot akkor azt megtehetem? Eddig mindig csak 2 hely van nekik.
w77d
nekem is ilyen volt,c sak ezután kb 1 perc múlva szét is esett a kép! én elõször vga problémára gyanakodtam, de mivel két nap folyamatos tesztelés után sem hibázott, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a játék hibája!