13397
-
volna egy fontos kerdesem ezek a telekinetikas smindenfele kepessegeim felteltek mert ufye csak kettőt lehet betenni és már van egy rakás valami bankba smég aszthiszem el is veszett egy hogylehet boviteni hogy lehetne visszaszerezni és a játékmenet változik ha rescuet választok?? mindegy hogy egyiket rescuelom másikat mentem mi változik jol jonne nemi utbaigazitas mert nem akarok atmenni a kovetkezo palyareszre nehogy valami odavesszen ... -
Igen a közeli Pc boltban 1500-ért adják. Ma én is néztem a neten vagy 3-400 Ft-ért is, de azt még a futár 1000 Ft-ért hozná le nekem. Azt csak úgy éri meg ha sokat veszek. De ha nekem csak 2 kell belőle, akkor már nem. -
Hát ha te 1500ft-ért veszed, akkor gratulálok... kb 300FT-ért lehet kapni neten... -
dual layer -
Valaki elmondaná hogyan lehet ki irni a 6,5 GB-os Bioshock-ot 1 sima 4,5 GB-os DVD lemezre?
Ti hogy csináltátok?
Vettetek 1500 Ft-ért Dual Layer 8,5 GB lemezt? Vagy ketté daraboltátok a WinRar-al és 2 db 100 Ft-os 4,5 GB lemezre irtátok ki? -
mikrofonhead #11546 Nah most fogom magam, letöltöm az új Nvidia drivert a 163-as froceware-et és reménykedem benne h vmivel gyorsabb lesz.... -
mikrofonhead #11545 Hát írtam h nekem csak 1 Gb memóm van és h nem 8800 hanem 7300 gt, de hidd el ez a vid kari csodákra képes....25%-ot tudok biztonságosan húzni rajta...onnantól kezd el buzizni...szóval ...
Hát akkor marad ez a beállítás...amúgymeg a BioShockosok kamuznak mert egy kb olyan gépen mint nekem van azt írták h 800x600-ba 21 átlag fps megvan medium graf beállítás mellett....vmi hivatalos honlapon vannak fennt értékek és ott láttam... -
Az azért egy igen-igen erős tulzás, hogy majdnem ugyan olyan... 
Azzal még az enyém se igazán ér fel...
Bár mondjuk attól függ, hogy az AMD valós, vagy az efektív órajele 3200MHz.
Mert ha az efektív, akkor télleg csak a videókari jobb... -
Nekem egy olyan próblémám van, hogy az elején, a medical pavilion-nál meg kéne keresni a telekinezés nemtom milyét, de sehol nem találom. Valaki tud segíteni, hogy hol van?
(biztos volt már ilyen kérdés, de én most nem találtam meg) -
Hát figyelj, nekem AMD 4200+ X2 Geforce 7900GT, 2GB 400MHz (x2-DC)-el épphogy megy maxon. Sőtt a full lights(vagy mi?) ki is van kapcsolva... -
mikrofonhead #11541 Hát szerintem meg nagyon nem :D:D olyan jó lenne ha max grafon tudnám játszani anélkül h folyton szétfagyna meg töltene....wááááááá -
sztem igen -
mikrofonhead #11539 Az okés h egy ilyen gépen csak 800x600-ba megy low grafikai setup mellett folyamatosan?
AMD Athlon 64 3400+
ASUS K8N
1 GB 400Mhz-s mem /Kingston
Galaxy GeForce 7300GT DDR3 Zalmann - az új fajta driver van fennt az a 160-as vagy mifene :D
160 GB ATA/133 winchester -
mikrofonhead #11538 Hello :)
Majd írsz lécci egy üzit nekem ha feltetted az XP-t és kipróbáltad rajta?Mert nekem SZINTE ugyanolyan gépem van mint neked csak 3400+-os AMD Athlon 64-em van és vid kariba "csak" egy DDR3-as 7300GT 1.0 GB memóriával...előre is köszi, csak mert kiváncsi vok h neked mien beállítások mellett fut a game szaggatásmentesen... -
gsg16 #11537 az ESC megnyomása után a feliratok alatt látszik,hányat kell megmenteni -
nyomsz egy esc-et és alul középen mutatja kis ikonokkal -
chazz #11535 Hali!
fort frolic palya vegen kiirja, hogy meg van little sister ezen a deck-en. Ha jol tevedek akkor 4-et talaltam. Hol lehet megnezni, hogy mennyi van, vagy mennyit mentettem/kaptam el. Azt tudom, hogy amikor egyet megmentek jobb felso sarokban megjelenik hogy x/x mar oke. THX -
Lol hát ez a játék rohadt jó.Még nem toltam végig, de sztem a készítőkhöz be kéne futni és azt mondani hogy: Would you kindly make an another game like this? -
kenny29 #11533 #11528 vki? -
wid22 #11532 Kösz erre nem jöttem volna rá. Köszi -
r4pt0r #11531 Ha mmegvan minden oda kell vissza menni ahol meghalt az a csaj. -
A megszerzett formulákat tényleg egy gépbe kell berakni !! Ez a gép pontosan a doktornő irodájában van ahol régebben a széfet is kellett nyitni !! -
wid22 #11529 Bocs az új zavarásért de még mindig a Farmers Marketba bojongok most ugynézki megvan minden, el is mondta angolul hogy mitcsináljak amit kivettem az az hogy valami gépbe kell berakni a megszerzett anyagokat.Hol van ez a gép? Vagy nem is gép én értetttem félre? Akkor mit kel csinálni? Nekem a követö nyil nem jelenik meg. -
kenny29 #11528 Szasztok. azt nemtudja esetleg vki h az arcadia pálya betöltése után mért lép ki a gém? (high detail shaders meg stb ki van kapcsolva) -
Elmör #11527 Sziasztok!
A játékkal kapcsolatban olvastam, hogy hangproblémák előfordulnak, így már tényleg elhiszem, hogy nem én hallottam rosszul, hogy 1 idő után néha kihagy a hangom, vagy nem minden hallatszik (pl lövök, közben meg a környezet hangja nuku). Elkezdtem keresni patchet, de csak külföldi oldalakon találtam. A gond, hogy beleolvastam a fórumokba és a patch állítólag rendbehozza a hangot, de a futtatás gyorsaságát meg bezavarja. Most ez tényleg így van? Mert akkor inkább mindig kilépek és vissza, de menjen rendesen a game. Jah igen, csak bizonyos idő után kezd elmenni a hang 1 része, kb 1-1.5 óra játék után.
Szóval érdemes a patchel szarozni?
-
sleepwalker77 #11526 Elvileg a külditárgyakból kiraknak annyit amennyi kell, csak járj be mindent. (Ha mégsincs akkor tévedtem :) )
Én többet is találtam mint amennyi kellett, mondjuk az összes helyet bejártam, nem hagytam szürke részt a térképen. :) -
wid22 #11525 Ok csak azok nem akarnak többen jönni. -
Azoknál a tűzet dobáló hudiniknál mindig van egy, és találtam polcon is, asszem a hordóknál a pincében. -
wid22 #11523 Én a Farmer Market nál akadtam el voltam a Méhes rélsznél meg van mind a 7 enzim voltam a kocsmába meg van mind a 7 deszt viz de valami Chlorophil Solution hol van 6/7 van és sehogy se akar 7/7 lennei .
Mászkálok összevissza a kocsmábaba le a pincébe a Méhes részre de semmi 1-2 Big Dady meg zombi amiket lelövök de semmi.Hol tudom megszerezni ami kell még? Kösz -
sleepwalker77 #11522 Pontosan. -
jocika #11521 Kell lennie egy olyan bejáratnak, amit jég zár el. Azt kell felolvasztani és azon a részen lesz. -
Hát azért az a végigjátszás elég felületes, segíteni nem fog ha vki esetleg elakad.
Egy kérdésem nekem is lenne, a tulajdonságaimat, hogy milyen tonicokal rendelkezem vagy hogy mi van az inventoryban, az csak a gépeknél (gene bank ill. az a u valami) lehet megnézni?
kösz -
gsg16 #11519 Üdv!bioshock végigjátszás pdf formátumban magyarúl,képekkel illusztrálva. -
r4pt0r #11518 High Detail Shader legyen offon, de ez a FAQban is benne van. -
OMax #11517 Sziasztok, lehet kerdeztek mar, kerestem is de nem talaltam:), Nekem az a gondom hogy a jatek legelejen mikor lemegyek a vizala azzal a kis tengeralatjaroval, loadingol a jatek, es utana mikor indulna a paja kidob a jatekbol. Probaltam uj Nvidia drivert, uj Microsof visual c redistributablet. Intel procim van, 7600gt-vel. A jatek megy szepen, nem szaggat... meg :D
Ha tudtok valamit rola irjatok kerlek. Kosz -
janika15 #11516 sziasztok! elakadtam a játék elején ott ahol megkéne találni a telekinézist merre találom? letudjátok írni merre találom köszi! -
Zoliz #11515 Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy méirt írja ki ezt a játék és nem indul?
"Az eljárás belépési pontja (_BinkSetMemory@8) nem található a DLL-ben (bink32.dll)
ott van a bink32.dll fijl ahol a Bioshock.exe -
Offtotyik...
2, Legalább egy dl-dvd-re ne sajnáld már a pénzt... -
Total Commanderben: Fájl/Fájldarabolás...felvágod 700MB-os részekre és kiírod... -
Hello Abban szeretném a segítségeteket kérni h hogy lehet kiirni 2 db dvd-re válaszokat előre is köszönöm hello