BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Regards,
PSN ID.: Beegabor
Ezt jó lenne a Faq szabályzatába be írni, h mit kell tenni, mert naon felkapott a ft relic
Már mindenkit legyilkoltam a színháznál és környékén, de sehol semmi😞
De azért kösz mindenkinek!
A Fort Frolic pályán vagyok, ott ahol el kéne mennem valamilyen színházba valakihez, de nem tudok bemenni oda, szinte az egész környéket feltérképeztem, megnéztem a leírást is, hogy mit kell csinálni, de nem ír semmi konkrétabbat, illetve, ha felmegyek az emeletre egy szobát látok tele filmekkel, meg egy rácsot, ahol egy faszi van , de oda se tudok bemenni.
Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
Az elsõ a "hûtõházban" van az emeleten. Ezek szerint nem értesz angolul. Minden le van írva...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Keresd azt a menüpontot amikor részletesen írja le a küldiket és azt csináld ami éppen ott a helyszinen aktuális(térképet használd a piros nyilakkal-sokat segít).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De lehet az is a baj mint nálam az #11075 -ös hsz-omban<#buck>#buck>
vki pls
hehe ... a gép megy, csak a játék adja meg magát
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
a demo is meg a full is megáll 2-3 percen belül. teljes fagyás.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Regards,
Most voltam Barcelonában, és voltam egy meccsen, FC Barcelona - Inter M, hát 5-0 lett de a hangulat ott volt 100ezer emberrel, bár nagyon nem szerették az olaszokat, ahogy bejöttek nagy kifütyülés meg hasonló, bezzeg amikor Ronaldino jött be az már más volt. Én nem szurkoltam senkinek csak élveztem a mecset. 😄
on:
Érdekes a grafikai beállitás néha megy High Detail Shadersel néha nem, itt valami driver gond lesz vagy más.
Valahonnan tuti ismersz régebbrõl:-)
De honnan is<#fejvakaras>#fejvakaras><#kerdes>#kerdes>
csak nem tommy?😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Köszi😊
Ott vagyok,hogy 1 emberi árnyék mutatkozik a falon de rácsos ajtó nem nyílik ki.
Ha visszamegyek picit akkor az üvegajtó sem nyílik és valami lift szerüség van ott de sajna sovi,azzal sem tudok mit kezdeni.
Valaki help?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én meg végképp elakadtam a Fort Frolic (színházas) nevû pályán, már megkaptam a nyílpuskát... de utána nem tom mit kell tenni...
A Farmer's Market pályán vagyok, a méheknél. Mit kell itt csinálni?
Mutat a nyíl egy irányba, abba az irányba megyek de eltûnik. A füstöt eresztem, de nem tudok rájönni, hogy mire mutat a nyíl. Valaki segítsen ha tud. A multkori segítséget köszönöm!
Regards,
mikor vijjog a geci....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Regards,
Ha minimum graffal nem megy, csak akkor kell hibára gyanakodni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
felteszem... menû bejön, oké.. grafika magas.
indul a játék... elsõ, bevezetõ pálya: ok
második pálya: újraindítja a gépemet... mondom mi a fene... aztán ezt írta ki. a rendszer súlyos hiba után állt helyre... csinált egy minidump mappát a windowsba.
indítom, contunue game... betölt... kilép és az exével bajol...
jó sok babrálás után a grafot mediumra állítottam.... következtetés: tökéletesen fut a játék, hiba nélkül.
Egyet nem értek, kint mikor beállítom highra a grafot, mindig kilép az asztalra az exe miatt... , de ugyanakkor a játék közben áttudom állítani highra, szal vicces helyzet...
ha valakinek ilyen baja van, akkor csak a grfót vigye le méduimra... és indulni fog!
A "varázslások" közül lehet válogatni?
Szóval most van a tûz, meg a tárgyvonzás, de ha vissza akarnám tenni az áramot akkor azt megtehetem? Eddig mindig csak 2 hely van nekik.