BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben az évben nekem ez a legélvezetesebb játék. Még csak a 4., a Smuggler's Hideout elején vagyok, azt most nézem hogy még 9 van vissza. Év végéig talán kész leszek vele. 😊 (A Neptune's Bounty végén a kukaszerû valamiben, ami fegyvereimet vitte le, eltüntette az össz spéci töltényem, meg normálból is kevesebb lett, no mindegy, majd lehet megint gyûjtögetni.)
Ezen a problémán valószínûleg egy patch fog segíteni...sajnos😞

Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet az ha elinditom a játékot minden oké van hang de amint a repülö lezuhan nincs hang semmi ez hogy lehet?
scorpeeon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem. Nagyon jó játék volt. Befejezésnek kicsit többet vártam, nem volt egy hosszú a befejezõ videó. Meg mintha vki mondta volna, hogy kiderül Ryan és a fõhõs közötti kötelék, de nálam nem nagyon derült ez ki. Egy másik befejezésben van róla szó, vagy vmirõl lemaradtam? Meg 2 weaponupgrade-rõl is lemaradtam. Majd ha legközelebb elõveszem (mert elõ fogom még szedni sztem, hogy megnézzem a sötét oldalt), nem hagyom ki ezeket sem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

😄😄

zeli
Fordítva kell lejátszani, s akkor menni fog<#gonosz1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

én hallgattam a soundtracket,de nem vót benne:/

*Ha minden igaz... 😊

Igaz ebben minden benne van, jó hallgatózást 😊

google

google

hali!
shader Model 2-es Beta2 Patch-t tudna nekem linkelni valki valahonnan?
nagyon örülnék neki!

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

na akkor fosch kérdés: lesz-e itt egy kedves embör,aki megmondja,hogy honnan lehetne megszerezni azta muzsikát,ami a játéák legelején szól a bathyspherébõl?😊

AntiHero
ez a kérdést még 20 év múlva is vissza fog köszönni.<#eplus2><#duma>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

scorpeeon
Épp 10 perce nyitottam ki azt az ajtót. 5744, fent volt a 3. emeleten egy hangfelvételben.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Járd körbe ismét a galériákat. Ha még nem találtad meg, lesz egy lesifotós. Az õ hangüzenetét hallgasd meg figyelmesen vagy nézd vissza az üzenetek között. Ott lesz a kód.
dienesoft
Sziasztok! Nagyon elakadtam a játékban. "Hephaestus Heights" címû résznél vagyok. Ritkán szoktam segítséget kérni, de most kénytelen vagyok!😊 Egyszerûen nem jövök rá a kódra, a felvételeket végihallgattam, amikben hátha benen van a kód az ajtóhoz, de nem tudtam kiszedni belõlük semmit. Körbejártam már mindent, légyszi egy kicsit vezessetek rá, hogy honnan kéne rájönnöm a kódra!

Kösönöm elõre is a segítséget!!!!!!

Seth
félnek tõled ha odamész hozzájuk, meg olyanokat mondanak pl hogy
Who is he?Stay away from him Mama Tenenbaum says he's mean

PSN ID.: Beegabor

scorpeeon
Csak tippbõl mondod vagy tapasztalatból? Ha vannak is, biztosan sokkal kevesebben vannak olyankor, mert amikor közöttük mászkáltam, és megkérdezték egymástól, hogy ki vagyok, a másik azt válaszolta rá, hogy az vagyok, aki megmentette õket. (vagy talán azt is mondja, hogy aki minannyiukat megmentette, már nem emlékszem rá pontosan)

Seth
dehogy, ugyanúgy ottvannak a lányok( hisz nem csak annyi van amennyit te megmentessz) csak mást mond a csaj

fsgh
Szerintem megtámadott volna az anyjuk...vagy vmi...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

scorpeeon
Tenenbaum körül volt véve a megmentett kislányokkal, ha nem mentettem volna meg õket, mi lett volna ott? 😊

scorpeeon
Nah, Ryan halott, Atlas-ról kiderült, hogy Frank Fontaine valójában és nem egészen az, akinek eddig kiadta magát. Alakulnak itt a dolgok. És a Wrenchemmel már olyan jó vagyok, hogy a Big Daddyket kivéve az összes ellenséget nagyon simán lekaszálom vele pár csapással.

Alwares
Hát az sm2 patch azt jelenti, hogy elindul a játék sm2-ön is. De ettõl még nem lesz játszható, legalábbis nem nagyon. Ha egy ati X850XTX-el próbálkozol akkor még oké, talán esetleg jó lesz. De én se eröltettem/erõltetem se ezt se a vegast 9600 PRO-val...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

impala
azzal a videokártyával kár erõlködni szvsz

Én is ezt tettem aztán visszak kellet töltenem, okoztam magamnak 1h veszteséget, de ez van. 😄

scorpeeon
Ok. Pedig már jól elkalapáltam a kis franciakulccsal, de akkor loadolok 😊

Seth
befejezést nem, viszont ha megölöd késõbb a lakosztályába nem tudsz bemenni egy fegyver upgrade-ért. De ne aggódj, ott is elintézheted 😊, szóval Fort Frolicban ne öld meg

scorpeeon
Sander Cohan-t most ott is hagyhatom és meg is ölhetem. Melyiket tegyem? Befolyásolja ez a befejezést?

Valaki lécci segítsen.Ha a garfot leveszem a minimumra akkor nagyon sötét lesz a játék...mittudok tenni???Ha felhúzom a brightness csúszkát a jtékon belül akkor meg had ne mondjam h fog kinézni a game...

ati_8.401.1_bioshock_hotfix_xp.exe ez mire való???

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

G.I.JOE
Ahh, egy walkthrough-ba megtalaláltam, hogy van vmi gomb az asztalon! Sejtettem, hogy vmi ilyesmi! 😊

Sadist
Nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

G.I.JOE
Hi!

Ott járok, hogy össze kell raknom egy bombát. A Big dadykbõl a cuccok megvannak, meg 2 adag valami ion vagymi, de a nitroglicerinnél nem tudom kinyitni az ablakot, ami elzárja. Az ajtót meghackeltem,, mikor bejöttem az irodába, az gond lehet?

Sziasztok.leszedtem a demot és a sm 2-es patchet.Szal a patchet bemásoltam oda ahova kell,de a töltésig ment csak el szóval nem ment tovább,szeretném kérdezni hogy kell megcsinálni hogy mennyen,mert akármeik patchel próbáltam nem volt jó.a gépembe ati radeon 9800 pro van és e kártyának azt támogatnia kell.
lwb
torrenten van fent. a kiadott soundtrack csak hangszeres zene. ahol énekelnek is, az licensed music és azt én is csak torrenten láttam.

Sajna nem lehet kibontani mert védve, van ezért nem is legy egyelõre magyarosítás. De talán rajta van a Soundtracken is ami itt van valahol.

robotnyk
alul a keresõbe írd be, hogy soundtrack, talán benne van. legalább 10szer linkelve volt. hardwiredön is utánanézhetsz.
Szervusztok.Volna tippetek arra,hogy a kb 2. pályán a bárban épp szóló zene(valami régi bármuzsika,egy kellemes 3.14csa énekli) hogyan szedhetõ ki a játékból?Valahogy gyártanék belõle MP3-at...csak tudnám melyik file tárolja és mivel bontható ki...
koschwarz
egyébként nagyon tetszett a demo, valóban zseniális játéknak néz ki...és a nem éppen csúcsgépemen is simán és szépen fut.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Frank99
majd késõbb bolyongsz eleget....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

koschwarz
ez tényleg ennyire csõben haladós? vagy csak a demo pályái ilyenek?<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

AntiHero
Hát ja ezért is vettem meg ezt a játékot. Isteni játék az biztos. Nálam eddig az ÉV játéka.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

én a készítõk helyében kiadnám Unreal Engine 3 alatt(a BioShock grafikus motorja)a régi System Shock 1 és 2-t.Az 1-el nem játszottam,mert Dosos,és kb olyan,mint egy konzoljáték,csak hát a grafika.A 2-nél elmenne a grafika,azzal el is jutottam kb a játék feléig,csak abban meg vhogy annyira nincs élet,mutálódott majmok meg emberek,vagy nemtom mik azok,A thief 2 motorjával van,a közös a thief2-ben és az ss2-ben az,h csapkodsz a csavarhúzóddal,az ellenfél meg mint a lassított felvétel elesik,és nyög egy olyan hosszút,h elkezdek tõle röhögni😊

Seth
Ryan csak a végén tudta meg, hogy tulképp az õ fia. A halált önként választotta, még a vitachambert is kikapcsolta az irodájában.Bizonyítani akarta, hogy csak egy bábok vagyunk, játékszer Fontaine kezében , hogy aztán majd jól megbosszuljuk
A gépet a would you kindly not open untilxxxxxxxx ( x helyén vmi koordináta volt) mondatnak köszönhetõen térítettük el, elértük a megadott helyet, kinyitottuk a csomagot benne a pisztollyal
Lehet nem Suchongot öljük meg,erre nem emlékszem pontosan, de õ volt aki "dolgozott" rajtunk

Aha,ez sokmindent megmagyaráz😊 Akkor azért volt kitéve mindenhova,h Who is Atlas?mert igazából mindenki a Fontaine nevet hallotta,nem pedig az Atlas nevet. Viszont ez a 2 ember nem is ugyanúgy nézett ki,legalábbis a rádiós képbõl itélve,és nekem még mindig olyan,mintha Atlast ki kellett volna az elején nyírni,,akihez bekopogtunk a wrench-el.
És ha tudta Ryan,h a fia vagyunk,akkor miért akart minket kivégezni? És tényleg mi térítettük el a gépet,csak tudat alatt?Vagy esetleg tudatosan?
És azt végképp nem értettem,h elvileg hipnotizált minket,v mit csinált Ryan,és arra buzdított,h öljük meg.Elege volt az egészbõl?Gondolom igen,azért akarta megsemmisíteni az egész várost.
Ja,és NEM Dr.Suchongot öljük meg az elején,vele nem találkozunk tudtommal,hanem Dr.Steinmann,sztem õ is csak egy õrült volt,az a szenvedés,amit levágott,h ez túl kövér,ez túl sovány,és ez?..ez ronda,ronda,rondaaaaa😊
Dr.Suchong azt az antianyagot fejlesztette ki,amivel ellenálhatunk Fontaine-nak.

And5
Én most próbáltam ki x800 PRO VIVO-n 16 pipeosra moddolva 1024 ben minden highon Shader Model 2-es Beta2 Patch és teljesen gördülékeny ment a játék kivéve, hogy elcseszettül sokat tölt és néhol teljesen feketék a textúrák gondolom az SM2 patch beta állapota miatt.

Seth
kiderül hõsünk neve, úgy hívják Jack, méghozzá Jack Ryan, ebbõl ugye ki is derül ki az apja ^^
Fontaine(Atlas) háborút indított ugye Ryan ellen, és a gyõzelemhez,hogy õvé legyen Rapture irányítása, Ryan leszármazottja kellett (azaz mi),mivel a kulcsot csak õ tudja használni, senki más, mert genetikailag rá van kódolva(akárcsak a Vita Chamberek) - szóval azért fedte fel magát Fontaine,miután használtuk a kódkártyát,megöltük Ryant ,nem volt már szüksége ránk. Egy táncosnõt bízott meg Fontaine, hogy csavarja el Ryan fejét és essen tõle teherbe. Miután ez megtörtént Fontaine kihalászta belõle a megtermékenyített petesejtet, és elkezdõdött a kitenyésztésünk. Ja miután Ryan erre rájött, megölte a nõt
Naszóval Dr. Suchong (az õrölt doki, elsõ fõellen) vmiféle erõsítõ , növelõ plazmiddal kezelt minket, 1 évesen már egy 19 éves ember testével rendelkezünk, továbbá emlékbeültetésekkel,pszihológiai kezeléssel belénk ültette az úgynevezett vezénymondatot, a would you kindly-t (megtennéd?, ha megkérhetlek,kérlek szépen...ilyesmit jelent). Ha Jack meghalja,akkor késztetést érez hogy azt megtegye amire az a kérés vonatkozik . Fontaine uccsó ilyen kérése a Would you kindly get to Ryan's office and kill the son of a bitch? ( szóval Ryan papa ezzel halálra is van ítélve). Fontaine biztosítékként, ha esetleg rossz kezekbe kerülnénk(mint fegyver) még egy kódolt mondatot tápláltatott belénk, a code yellow-t,ami megállítja a szívünket - ezért volt néha hogy csökkent az életerõnk a végefelé.
Szóval Jack ugye Rapture-ban "született", de Fontaine várt még amíg végez az elõkészületekkel, feljuttatott minket a felszínre, ott hamis emlékekkel ugye elvoltunk egy darabig, majd csomagot kaptunk (valszeg ugye Fontaine-tõl),rajta a would you kindly...^^,eltérítjük a repcsit, lezuhanunk Rapture felett, folytatást tudjuk
A Big Daddyk hasonlóan plazmidkezelt emberek, de csak belsõ szerveik találhatóak meg a hatalmas big daddy szerelésben
Tenenbaum a little sisterek "feltalálója" volt, kikisérletezte, hogy a tenger mélyén élõ egyfajta csiga kislányokba ültetésével több Adam-et tud termelni
Cohen valszeg csak egy õrült volt a sok közül. Na így gyorsan ennyit, nagyon jól összerakott sztori ez kérem 😄

fsgh
Van egy tipem hogy miért... Ugye el kezdett hipnotizálni...örült hogy hú de jó hipnotizálva vagyunk...aztán mikor kezünkben volt a bot már nem hatot ránk a hipnotizálás õ meg azt hitte igen aztán azért nem védekezett...talán..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

õ a pályák számából itélt,tudta,h még feleannyi pálya van hátra,csak épp azok hosszabbak,mint az elsõ fele.

Jól mondja Seth,Apollo az csak egy tér,te Atlasról beszélsz,mondjuk én a játékot nem értettem teljesen,a történetét.
Annyi világos,h a fickó,akivel vagyunk,nem derül ki a neve,tehát jobban beleéled magad,mint Gordon Freemanbe,mert nála mondták,h jöjjön doktor,meg ilyenek.
Na szóval,Ryan pontosan miért akar minket megölni?Azt hiszi,h az FBI,v a CIA küldött és azért?Hallottam olyat,h Ryan a lakosokból direkt csinált szuperkatonákat,ez igaz?És Atlasszal nem találkoztunk?vagy õ volt abban a heggesztõmaszkban,akinek be kellett kopogni?És õ az apánk volt?mert ilyet is hallottam.És Tenembaum pontosan kicsoda?És vele se találkozunk,csak 1x?azon kívül,h õ is utálja Fontaine-t,nemtok sokat.Cohen csak egy õrült mûvész volt,vagy volt köze Ryanhez,v ilyesmi?És vannak olyan mellékhelyek,épületek,amikbe tetszõlegesen,esetleg rejtett úton lehet odajutni?És a Nagy Papák eredetileg emberek,v csak mi vettük fel a robotalkatrészeiket?úgy tudom,h csak félig gépek.És Ryan miért hagyta magát,amikor megöltük?miket mondott kb?

Félreértés ne essék,a sok kérdés ellenére értettem a lényeget,csak a hang nem mindig volt érthetõ,mert gyorsan darálták,a felirat meg vmi oknál fogva mindig sietett.