13397
    Fényképezni kellet + filmeket venni. Ezután sem vissza-sem előre nem tudok menni.
    itt egy kép ahhonnan nemtudok továbbmenni
  • mikrofonhead
    matkovec....a kódot az egyik kis naplóba találod meg de ha kicsit visszaolvasol akkor itt is leírta már valaki.Felszedsz egy olyan kis naplót, meghallgatod és benne lesz...valami 5744 vagy vmi hasonló...olvass vissza pár hszel...

KOMI valamivel több infóval könnyebb lenne segíteni, így nemtom mire gondolsz..
  • matkovec
    Sziasztok elakadtam a Olympus Heights pajanal a liftbe kellene beszalnom de nemtalalom sehol a kodot nemtudna valaki segiteni?! Elore is koszi
  • scorpeeon
    Minden ki fog derülni :)
    Elakadtam a Jet Postál pályánál.
    Mindent megcsináltam, végigmentem mindenhol. Merre, hogyan tovább? Valamit elfelejtettem megcsinálni?
  • Narxis
    Nekem feltelepült Vistara is, szerintem valamelyik drivered kavar be.Vagy nem tom, de mennie kell Vistan is.
  • Lexo
    Ok értem már a Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable kéne, de nem tudom felrakni egyszerűen nem indul a telepítés Vista-n!!! Segítenétek? Kössz!
  • böröczk
    De nekem eddig úgy tűnt, hogy minden másodiknak rohad az arca, ergo zombiféleségek.. kvázi nem kéne feltétlenül, hogy zombik legyenek, csupán hatalom/erőőrültek, génkezelt Svárceneggerek, Peter Petrellik, de nem Resident Evil szerű szörnyek : D

"Who is Atlas? Who is Atlas?"

Az ki fog derülni, ki az, akit irányítok?
  • mikrofonhead
    Tudni szeretném mivel kurvára nem tudtam h mire való.Most h tudom feltételezem h mivel végig toltam a game-et ezért nekem már fennt van.Azt hittem h gyorsabb lesz tőle a game vagy vmi segítség lesz hozzá (nem fagy ki pl.) de köszönöm szépen h vki vette a fáradtságot arra a 15 karakterre és leírta...

Atlas a segítőd a game 2/3-adában.Azt meg h ki Ő majd megtudod a végén!
  • Seth
    "miért nem csak simán begolyóztak és hiperüber képességekkel megspékelt őrültek rohangásznak a Rapture-ben, akiket nyirbálni kell..?"

LOL, pontosan ez történt.

Atlasról meg majd kiderül minden, miért akarod tudni, játszad
  • Narxis
    Most komolyan, nem mindegy?A C++ tudtommal egy programozói környezet, a visual gondolom a grafikára vonatkozik.Enélkül nem indul a játék, kell és kész.
  • mikrofonhead
    Mért van az h senki nem akar válaszolni az előzőekben feltett kérdésemre??Csak egy egyszerű kérdés...mire jó a - Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package ????? köcce a választ...
  • Sadist
    Nem zombik, élő emberek, csak megkattantak a kis genetikai tuningtól.
  • böröczk
    két kérdés

miért lettek zombik a mutánsok? : D
    illetve miért nem csak simán begolyóztak és hiperüber képességekkel megspékelt őrültek rohangásznak a Rapture-ben, akiket nyirbálni kell..?

aztán másodszor, az elején kapok egy rádiót, amiben Atlas beszél, nos ő ki? : D végig ő pofázik
  • mikrofonhead
    Hello

Olyan kérdésem volna h ez:
    - Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package

egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
  • grebber
    Történet leirása:

#11264,#11270,#11271, folytatást nem találtam meg de ezek bőven mehetnek a FAQ-ba szerintem !
  • grebber
    Amúgy szerintem valaki belerakhatná a FAQ-ba ezt a történetleirást mert sokakat érdekel tuti!
    És akkor nem kérdeznék és nem lenne vitatkozás!
  • Frank99
    olvassál vissza.
    egyik fórumozó társad TELJESEN leírja szép magyar nyelven, hogy mi történt végig a történetben.

érdemes végigolvasni.
    nem hiszem, hogy még 1x le fogja írni, hiszen 1x már megtette....

• Lexo
    Csá! Tudna nekem valaki segíteni? Az a problémám, hogy vettem 1 acer aspire 5920g notit és nem indul el a Bioshock (a Moh Airborn fullosan fut), amikor kezdődne a pálya hibát okoz a game (vistám van). A régi gépemen legalább a pálya bejött (ati 9600 se van bene). Nem értem mi a baja??? Pleas help me!!!! THX!!!
  • mikrofonhead
    Egyszer már kérdeztem pár napja de senki sem akart válaszolni hááátha meggondoltátok magatokat...

Hello all!

Olyan kérdésem volna h ez:
    - Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package

egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
  • Alwares
    Telekinézist kell megszerezni, de még korábban és nem ott, hanem a szint egy másik részén. Hogy hol azt meg nem mondom neked... És azzal aztán nem tudod elmozdítani a romokat, és a fentről gránátokat dobáló embereket se tudod megölni, mert mindig új jön. Ennek az az oka, hogy el kell kapni a dobott gránátot és azzal kell felrobbantani a lezárt átjárót. Elég egyszerűen hangzik, de mikor anno rájöttem :D
  • Gabyee
    A hospital résznél van egy olyan jelenet hogy bemegyek egy terembe és egy dinamittal a kezében befut egy bejáraton az emberke és az beszakad tehát nem tudok továbbmenni:(
    Valamilyen kinézikus erőt kellene felvennem és gondolom arrébb igazítani a romokat de nem találom azt!!!!
    Segítség,köszi.
  • sevendoor
    urak, sajnos angol tudásom kicsit korlátozott, ezért elmesélné nekem vki mi történt Ryan irodájában?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mit mondott, miért ölette meg magát velem, mi az a gén kulcs, mit csináltam mikor a gépbe tettem és hogy kerültem a kislányokhoz?

Köszönöm
  • DarkSector
    Gondolod, hogy érdekel engem hogy mik ezek..
    Amíg nem viszem végig a játékot és nem tudom meg hogy mik, addig felőlem búvárok is lehetnek....
  • gyuri12
    azok nem robotok te láma teee
  • reaper4
    oda írta,h mi az sc. szal nemtom mi a bajod...
  • DarkSector
    Ok...
    Sorry.
  • PunkZoli
    kiderül pontosan:) a vége felé meg spoiler...:D
  • scorpeeon
    A Supreme Commander-t ne nagyon rövidítsd SC-ként, mert egyből mindenki Starcraft-ra gondol SC alatt. Az egy örök klasszikus stratégiajáték, amit a mai napig semmi nem tudott felülmúlni.
  • DarkSector
    Ok meglesz.
  • Voltan
    Hehe. Kevesebb moder sci-fit olvass és kicsit több Vernét :D Akkor megkapod a Bioshock-ot :)
  • DarkSector
    THX...
    Asszittem hogy robotok...
  • Voltan
    Robottal?
    A Big Daddy-re gondolsz? Azok elvileg nem robotok, bár még nem derült ki a sztoriból, hogy mik is pontosan...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elvileg 2 féle van, és mindkettőnek van egy "elit" változata. Azok picit másként festenek, és sokkal keményebbek.
  • DarkSector
    THX...
    És Bioshock?
    Hány fajta robottal találkoztál eddig?
  • Voltan
    Az első pályán elég sok minden történik, gyakorlatilag legyalulják a várost. :D A grafika eléggé brutál, még akár b-kategóriás FPS-nek is elmenne (beközelítve a képet), és rengeteg robbanás, elsuhanó vadászgépek, stb. Csak éppen mindenhol azt olvastam, hogy haj, de jól megy gyengébb gépeken is, és hát nem nagy felbontásban játszom, mediumon, és azért nem túl gyenge a gépem... Fura.
    De ne offoljunk.
  • DarkSector
    Igen a Bioshock-ot biztos nem fogjuk elfelejteni....
    Nekem a robotok tetszenek...
    Amúgy meg Spoiler-ben megírhatná valaki, hogy hányfajta robot van, mert eddig 2 fajtával találkoztam...
  • Voltan
    Egyébként meg az eladási statisztikák érthetőek. Hiába szinte tökéletes a Bioshock, egy multis játékkal nem veheti fel a versenyt eladások tekintetében. Nekem annyi elég, hogy megvettem a collectors editiont, és nagyon régen nem ámultam már ennyit egy játékon, nem csak grafikai szempontból. Még nem vittem végig, az Apollo Square-en vagyok, de ahogy kivégzem, kezdem újra. Ezt a gyöngyszemet még sokszor újra fogom csodálni, az biztos. Le a kalappal, megy a top 10-es listára. És ez nálam eléggé sokat jelent, lévén, hogy kb. 88 óta figyelemmel kísérem a játékvilágot.
  • DarkSector
    Nekem a vga-hoz Campany járt, de nem tudom hogy érdemes-e feltennem...
    Mondjuk DX10-es pach az van hozzá..de nem tudom...
    Woc az World in Conflict akar lenni gondolom...
    És az annyira jó grafban, hogy erős gép kell hozzá, vagy sok figurát mozgat egyszerre???
  • Voltan
    A WoC nekem nem jött be annyira, igaz főleg azért, mert megfektette a gépemet csúnyán... Most újítottam, Athlon 2 magos 3800+, 2g RAM, 8600GTS, és az első pálya mediumon úgy szaggatott, hogy ihaj... Pedig ezen a lovon már nem illene... No mindegy, adok majd neki még egy esélyt, kicsit optimalizálok :D
    A Supreme Commander jó? Adták a vidikártyával, de még nem próbáltam.
  • DarkSector
    Jah, az igaz...
    OFF
    De jobb a SC-nél, meg a C&C-nél is?
    SC->Supreme Commander
    Jah és milyen a Company Of Heroes?
    Gyors vélemény egy mondatban...esetleg...?
    ON