BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
shader Model 2-es Beta2 Patch-t tudna nekem linkelni valki valahonnan?
nagyon örülnék neki!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kösönöm elõre is a segítséget!!!!!!
Who is he?Stay away from him Mama Tenenbaum says he's mean
PSN ID.: Beegabor
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ati_8.401.1_bioshock_hotfix_xp.exe ez mire való???
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ott járok, hogy össze kell raknom egy bombát. A Big dadykbõl a cuccok megvannak, meg 2 adag valami ion vagymi, de a nitroglicerinnél nem tudom kinyitni az ablakot, ami elzárja. Az ajtót meghackeltem,, mikor bejöttem az irodába, az gond lehet?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A gépet a would you kindly not open untilxxxxxxxx ( x helyén vmi koordináta volt) mondatnak köszönhetõen térítettük el, elértük a megadott helyet, kinyitottuk a csomagot benne a pisztollyal
Lehet nem Suchongot öljük meg,erre nem emlékszem pontosan, de õ volt aki "dolgozott" rajtunk
És ha tudta Ryan,h a fia vagyunk,akkor miért akart minket kivégezni? És tényleg mi térítettük el a gépet,csak tudat alatt?Vagy esetleg tudatosan?
És azt végképp nem értettem,h elvileg hipnotizált minket,v mit csinált Ryan,és arra buzdított,h öljük meg.Elege volt az egészbõl?Gondolom igen,azért akarta megsemmisíteni az egész várost.
Ja,és NEM Dr.Suchongot öljük meg az elején,vele nem találkozunk tudtommal,hanem Dr.Steinmann,sztem õ is csak egy õrült volt,az a szenvedés,amit levágott,h ez túl kövér,ez túl sovány,és ez?..ez ronda,ronda,rondaaaaa😊
Dr.Suchong azt az antianyagot fejlesztette ki,amivel ellenálhatunk Fontaine-nak.
Fontaine(Atlas) háborút indított ugye Ryan ellen, és a gyõzelemhez,hogy õvé legyen Rapture irányítása, Ryan leszármazottja kellett (azaz mi),mivel a kulcsot csak õ tudja használni, senki más, mert genetikailag rá van kódolva(akárcsak a Vita Chamberek) - szóval azért fedte fel magát Fontaine,miután használtuk a kódkártyát,megöltük Ryant ,nem volt már szüksége ránk. Egy táncosnõt bízott meg Fontaine, hogy csavarja el Ryan fejét és essen tõle teherbe. Miután ez megtörtént Fontaine kihalászta belõle a megtermékenyített petesejtet, és elkezdõdött a kitenyésztésünk. Ja miután Ryan erre rájött, megölte a nõt
Naszóval Dr. Suchong (az õrölt doki, elsõ fõellen) vmiféle erõsítõ , növelõ plazmiddal kezelt minket, 1 évesen már egy 19 éves ember testével rendelkezünk, továbbá emlékbeültetésekkel,pszihológiai kezeléssel belénk ültette az úgynevezett vezénymondatot, a would you kindly-t (megtennéd?, ha megkérhetlek,kérlek szépen...ilyesmit jelent). Ha Jack meghalja,akkor késztetést érez hogy azt megtegye amire az a kérés vonatkozik . Fontaine uccsó ilyen kérése a Would you kindly get to Ryan's office and kill the son of a bitch? ( szóval Ryan papa ezzel halálra is van ítélve). Fontaine biztosítékként, ha esetleg rossz kezekbe kerülnénk(mint fegyver) még egy kódolt mondatot tápláltatott belénk, a code yellow-t,ami megállítja a szívünket - ezért volt néha hogy csökkent az életerõnk a végefelé.
Szóval Jack ugye Rapture-ban "született", de Fontaine várt még amíg végez az elõkészületekkel, feljuttatott minket a felszínre, ott hamis emlékekkel ugye elvoltunk egy darabig, majd csomagot kaptunk (valszeg ugye Fontaine-tõl),rajta a would you kindly...^^,eltérítjük a repcsit, lezuhanunk Rapture felett, folytatást tudjuk
A Big Daddyk hasonlóan plazmidkezelt emberek, de csak belsõ szerveik találhatóak meg a hatalmas big daddy szerelésben
Tenenbaum a little sisterek "feltalálója" volt, kikisérletezte, hogy a tenger mélyén élõ egyfajta csiga kislányokba ültetésével több Adam-et tud termelni
Cohen valszeg csak egy õrült volt a sok közül. Na így gyorsan ennyit, nagyon jól összerakott sztori ez kérem 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Na szóval,Ryan pontosan miért akar minket megölni?Azt hiszi,h az FBI,v a CIA küldött és azért?Hallottam olyat,h Ryan a lakosokból direkt csinált szuperkatonákat,ez igaz?És Atlasszal nem találkoztunk?vagy õ volt abban a heggesztõmaszkban,akinek be kellett kopogni?És õ az apánk volt?mert ilyet is hallottam.És Tenembaum pontosan kicsoda?És vele se találkozunk,csak 1x?azon kívül,h õ is utálja Fontaine-t,nemtok sokat.Cohen csak egy õrült mûvész volt,vagy volt köze Ryanhez,v ilyesmi?És vannak olyan mellékhelyek,épületek,amikbe tetszõlegesen,esetleg rejtett úton lehet odajutni?És a Nagy Papák eredetileg emberek,v csak mi vettük fel a robotalkatrészeiket?úgy tudom,h csak félig gépek.És Ryan miért hagyta magát,amikor megöltük?miket mondott kb?
Félreértés ne essék,a sok kérdés ellenére értettem a lényeget,csak a hang nem mindig volt érthetõ,mert gyorsan darálták,a felirat meg vmi oknál fogva mindig sietett.