BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a játék második fele HOSSZABB,kb 3X ANNYI,MINT AZ ELSÕ FELE!!
és az Apollo térnél menjetek be Fontaine szegényeknek szánt menedékhelyére,az egy olyan hely,ahova csak be LEHET menni,de higgyétek el,h megéri.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ebbe a vásárlásba kábé "csukott szemmel" ugrottam bele a Bioshock miatt, némi elõtanulmány nyilván nem ártott volna.
nem bánkódom miatta, ha kevés lesz, majd lecserélem, most tud mindent, amire szükség van.
Egy Acer 5920-as laptopon játszanám a játékkal de sajnos csak dx9 módban tudom elindítani( máskülönben az intro után kifagyna). Ezzel még megbarátkoznék. De azzal sajnos már nem tudok, hogy az elsõ mentés után is kifagyok. Valaki tud már erre megoldást?
Kösz!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
balra a lift? check
van ott gomb is? check
megnyomtad? failed
PSN ID.: Beegabor
fenn van egy rész, ahol rácsos az ajtõ, és van egyember, akinek csak az árnyéka látható...ennyi, szal nem tom mit tegyek... ez a játék meg a condemned nagyon kifogott most velem😞
Regards,
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Regards,
Regards,
Regards,
én csak emiatt vettem egy Asus AX1650pro/256 - ot.
gyerek azzal tolta, minden fölkapcsolva, 1024x768, teljesen jól megy
Regards,
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
dx9 kapcsolóval inditva viszont semmi gond
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
2. Mi válaszolhatunk, ha nem tetszik neked, akkor is mivel ez egy fórum és normális hangnemben ezzel nincs gond (arról most nem beszélek, hogy még te vagy felháborodva....)
3. Nem nagyon szeretik sehol a write only usereket mint te, pláne ha egy kérdést minden oldalon 10x feltesznek és válaszolnak rá, nem kell ennyire lustának lenni
4. Ha valakinek a véleménye nem tetszik neked sem kell reagálni rá
Most hírtelen csak ennyi jutott az eszembe. És nem vagyok kikészülve, csak ha sokat fórumozik az ember néha már unja a write only, hülye topikot nyitó, spoilerezõs, stb. embereket. Lehet én vagyok türelmetlen de ez van.
De nincs bajom veled csak az zavart hogy még te vagy „kikészülve” azon, hogy reagált valaki.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem keresek hanem kérdezek,ha nem tetszik nem kell reagálni. Amúgy nem óbégatok,csak kérdeztem. Kérdeztem, volt normális ember aki válaszolt.
Aki óbégat azt magatok között kell keresni.Különben ha utána gondolok ki
kérdezett titeket? Mondtam, forduljatok orvoshoz azzal a panasszal, hogy ha nem a számotokra megfelelõ szöveg jelenik meg a fórumon, kikészülünk. Segítsen dr. úr
fixpont ha idegesítenek az ismétlõdõ kérdések, fordulj orvoshoz, vagy ne fórumozz. Engem a magadfajta nagyképû játékmindenttudók irritálnak.
Ha nem tetszik egy feltett kérdés, ne reagálj te gyökér!!!!!!
Az olymphus height pályán vagyok. Van egy nagy terem, melynek a közepén van egy oszlop. Az oszlop körül feljáró 3 szintre. Az oszlop alján van egy ajtó amit nem lehet hackelni. Bejártam mindent, de nem találom a kódot. Tud valaki segíteni?