13397
-
Igy van. -
Off: World in conflicton mit nem értesz atomüber stratégia! -
Quake Wars, új még!
Sims az nem rétegjáték, hanem sokan játszák, és sokszor jönnek a kiegészítők hozzá....
WOW...NO COMMENT
W. in Conflict....nem értem én sem....
WOW...NO COMMENT
COH...nekem megvan az jó....asszem...
Bioshock... ahhoz képest, hogy már mindenki ismeri, letöltötte/megvette és végignyomta....
stb. -
Kiegészítő fog készülni, azt olvastam. -
Meddig akarod hogy fentlegyen a listán már bőven sok is volt.Elegendőt eladtak ahhoz hogy legyen pénz bőségesen.Inkább készítség bőszen a 2. részt! -
strebacom #11586 1. Enemy Territory: Quake Wars - Activision
2. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. World In Conflict - Sierra/Vivendi Games
5. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
6. Company Of Heroes: Opposing Forces - THQ
7. Bioshock - 2K Games
8. Medal Of Honor: Airborne - Electronic Arts
9. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
10. CSI 4: Hard Evidence - UbiSoft
Mostanában sajnos igy áll a Bioshock, én nem értem, hogy mi a szar tetszik az embereknek pl: A Sims2-n nem értem és nem és nem????
-
Köszi, örülök, hogy tetszik. -
grat a FAQ-hoz meg a bannerhez ilyen kéne minden topicba
-
Háát szerintem nincs is különbség...
Ezért hülyeség szerintem a Vista+DX10.. jah és sok hivatalos helyről azt mondogatják, hogy használjunk Vista helyett inkább még XP-t..
Szerintem ez a Vista nem lett nagy valami.... -
NEm ezt kerdeztem! :)
Engem igen is erdekel graf,anno nemhiaba tettem fel stalker-hez is float32-ot fullba! :)
Az masik teszte,hogy meg vistat sose raktam fel es SP1-ig nem is akarok csak nagyon indokolt esetben! :) -
engem nem érdekelt, pl. (mert játszottam) hogy hogyan csobog a víz....
nem érsz rá arra, hogy a víz mozgását (tükröződését stb.)figyeld.
de akit ez érdekel, az vegyen dx10-es kártyát és Vistát.
ez egy mocskos reklámfogás, mint régen.
amíg nem kellett a csocsókhoz, senki sem vett XP-t...
szép lassan, mikor anélkül nem mentek az új csocsók, vettünk xp-t.
így lesz most is..
vagy vista helyett jön majd valami más, mert elég xarul muzsikál az eladás világszerte....
-
Mennyivel szarabb Dx 9.0 alatt ugyanez? -
Semennyire. -
1500mhz, ati 9600 256mb, 768ddr ram-os gépen mennyire futna ez a stuff? -
msgreg #11577 Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy folyton kifagy nálam a játék,amikor viszont kikapcsolok minden speciális effektet,meg lebutítom a grafikát(medium) akkor egy félórát órát tükör simán fut.A speciális effektekkel is szépen fut,csak kifagy.
a gépem amd x2 4200+,1gb ram,8600gt 256mb,asus m2n-e sli, 163,71 forceware. -
PunkZoli #11576 ez engem is nagyon érdekelne!:)
pliz, akinek meg van a dobozos verzio mondja már el ,hogy megy e a steamen, köszi! :D -
Víz effect DX10-ben. -
mikrofonhead #11574 crazyclone....válaszolok az előző kérdéseidre...
Találsz olyan helyeket ahol kis piros "automatákat" (mint az ital meg coski automata az életben) amik mellett 2 kislány bábu ül és piros kis tonicoc vannak benne....ott tudsz ADAM-ért venni Plasmid Slot-ot és ha azokat megveszed akkor tudsz több képességet használni egyszerre.Ugyan így a tonicocat is.A már meglévő plasmidok nem vesztek el hanem elraktározódtak a gene bankba és így bármikor tudod változtatni h éppen meik plasmidot akarod használni... -
mikrofonhead #11573 Hello all!
Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package
egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc -
hey thanx
-
van olyan gép, asszem a 2 vagy 3 pályától.. -
Veszel a kínai piacon. -
gyerekek segitsetek már hogyan lehet helyet csinálni az uj képességeknek pls ... -
A dobozos verziót be lehet regisztrálni steamen? -
CP nekem alapon van..
Azaz alkalmazásvezérelt...
Én hallottam ezt, hogy driverben kell rárakni, de én nem nyúltam hozzá..és gondolom alapban nem kapcsolja be a "ráeröltetést"..
Ezé nem értettem...na mindegy ...
Jah és 3500-ért vettem egy baró hangfalat..2.1-es..
Tudom nem nagy valami, de ennyi zsetonért sirály....faburkolatos mélynyomóval...(Maircu A310) -
nVidia Control Panel? -
Tudom, hogy DX10 az nem élsimításról szól, de mi az az NVCP? -
r4pt0r #11564 Igen U3csak dx10 alatt enged AAt ha neked van akkor az NVCPben van. És a dx10 nem csak AA-t jelent. :P -
Érdekes dolog, de azért megemlítem!
Vettem nemrég egy 8800gts-t....(7900GS lecserélve)
És gondoltam majd eljátszogatok gyengéden, amíg nem lesz C2D hozzá...
De!
Megnéztem az összes játékomat..az újjakat is... és fullban 1024-ben repkedtek....
Jó akkor mondom minek új proci egyenlőre...
Azt mondom majd felrakom a Vista-t és megnézem dX10-ben a játékokat élsimítással!!!
Igenám, de visszatesztelgettem, és rájöttem, hogy ahol eddig nem volt élsimítás...DX9-es kártya U3-as motor...
Ott most XP alatt automatikussan elsimítja az éleket, valahol meg bejöttek extra addig még nem látott opciók a játékokban....
PL ami szinte hihetetlen volt, a Lost Planet, amiben 4x AA helyett C16xQ lett az AA-nál...és nem esett az fps 25 alá....!!!!!!!
Akkor most énnekem minek a Vista és a DX10, hogy ha a DX10-es kártya önmagában elég...?????
Mert én eddig úgy tudtam, hogy U3-as Engine csak Vista DX10-ben enged élsimítást...?
Ezek szerint rossz volt az info-m...
Úgyhogy most simábbak az élek a Bioshock-ban!!!!!!!
-

-
Matte #11561 gyerekek segítsetek mert megőrülök.... Eddig Vistam volt fent, de a driver, meg az 1 gb ram miatt nem nagyon játszottam, mert swappolt nagyon. Most végre visszatértem Xp-re és a játék kb 5 perc után mindig kifagy, méghozzá egy memóriacímre hivatkozva, hogy a read művelet nem végezhető el a következő címen 453245xBcmittomén. Régen még a TDU csinálta ezt asszem, de nem biztos, viszont ezen kívűl minden hibátlanul fut, szóval sztem 99.99% hogy nem memóriahiba, sosincs gond a géppel. Mi lehet a gond?
helppppppppp -
nem észhez tértek, mostanra futott le a premier utáni "láz" :) -
jaja de hogy lehet csinalni helyet a tobbi kepessegnek ??? és miért irja hogy litle sisters on this map 2 vagy mi mikozbe kettőt már megmentettem ??? -
Igen..
Én nem vagyok gondolatolvasó, de szerintem egy bizonyos eladási számot elérhettek, és ezért engedtek most a gyeplőn...
Bár ahhogy kijött a warez..onnantól már teljessen mindegy vót, úgyhogy a tisztességes embereket szivatták...
És ez mindenhol így van az országban... -
Mr. Perfect #11557 Hát igen, miután már van működő rendes crack már tényleg csak azokat szivatják ezzel akinek meg van eredetiben.Amúgy vlahol olvastam, hogy a fejlesztők szerint ennek az egésznek csak a megjelenés körüli időben volt értelme és már előre mondták, hogy enyhíteni fognak ezen az aktiválós baromságon. -
Háátha érdekel valakit!!!
Ézhez tértek a fejlesztők... -
Ez nincs rendben szerintem. Az előző gépem 3800+-os Athlon volt, 1.5 G. Ram, 7600 GT.
800x600 ban minden maxon tök simán ment. A te gépeden a mediumot legalább bírnia kéne. Bár az 1 giga ram ma már nem túl sok... -
mergal #11554 Sziasztok!
Olyan gondom van hogy elindítom a bioshock-ot, elindul, de aztán rögtön megáll fekete kép és program nem válaszol.
Mi lehet a gond? Vista ulti 32bit van fenn. Xp-n végigtoltam már gond nélkül.
-
Ha harvest, akkor rossz befejezés, ha rescue, akkor jó befejezés. A kepessegek a bankban maradnak, bárhova mész. -
ja és hogy lehet megtalálni a little sistereket ??