13397
  • Ombika
    Igy van.
  • grebber
    Off: World in conflicton mit nem értesz atomüber stratégia!
  • DarkSector
    Quake Wars, új még!
    Sims az nem rétegjáték, hanem sokan játszák, és sokszor jönnek a kiegészítők hozzá....
    WOW...NO COMMENT
    W. in Conflict....nem értem én sem....
    WOW...NO COMMENT
    COH...nekem megvan az jó....asszem...

Bioshock... ahhoz képest, hogy már mindenki ismeri, letöltötte/megvette és végignyomta....
    stb.
  • scorpeeon
    Kiegészítő fog készülni, azt olvastam.
  • grebber
    Meddig akarod hogy fentlegyen a listán már bőven sok is volt.Elegendőt eladtak ahhoz hogy legyen pénz bőségesen.Inkább készítség bőszen a 2. részt!
  • strebacom
    1. Enemy Territory: Quake Wars - Activision
    2. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
    3. World Of Warcraft - Blizzard
    4. World In Conflict - Sierra/Vivendi Games
    5. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
    6. Company Of Heroes: Opposing Forces - THQ
    7. Bioshock - 2K Games
    8. Medal Of Honor: Airborne - Electronic Arts
    9. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
    10. CSI 4: Hard Evidence - UbiSoft

Mostanában sajnos igy áll a Bioshock, én nem értem, hogy mi a szar tetszik az embereknek pl: A Sims2-n nem értem és nem és nem????
  • MerlinW
    Köszi, örülök, hogy tetszik.
  • MaSzKa
    grat a FAQ-hoz meg a bannerhez ilyen kéne minden topicba
  • DarkSector
    Háát szerintem nincs is különbség...
    Ezért hülyeség szerintem a Vista+DX10.. jah és sok hivatalos helyről azt mondogatják, hogy használjunk Vista helyett inkább még XP-t..
    Szerintem ez a Vista nem lett nagy valami....
  • Ombika
    NEm ezt kerdeztem! :)

Engem igen is erdekel graf,anno nemhiaba tettem fel stalker-hez is float32-ot fullba! :)
    Az masik teszte,hogy meg vistat sose raktam fel es SP1-ig nem is akarok csak nagyon indokolt esetben! :)
  • Frank99
    engem nem érdekelt, pl. (mert játszottam) hogy hogyan csobog a víz....

nem érsz rá arra, hogy a víz mozgását (tükröződését stb.)figyeld.

de akit ez érdekel, az vegyen dx10-es kártyát és Vistát.

ez egy mocskos reklámfogás, mint régen.

amíg nem kellett a csocsókhoz, senki sem vett XP-t...
    szép lassan, mikor anélkül nem mentek az új csocsók, vettünk xp-t.

így lesz most is..

vagy vista helyett jön majd valami más, mert elég xarul muzsikál az eladás világszerte....

• Ombika
    Mennyivel szarabb Dx 9.0 alatt ugyanez?
  • Sadist
    Semennyire.
  • tigeroo
    1500mhz, ati 9600 256mb, 768ddr ram-os gépen mennyire futna ez a stuff?
  • msgreg
    Sziasztok!
    Olyan gondom van,hogy folyton kifagy nálam a játék,amikor viszont kikapcsolok minden speciális effektet,meg lebutítom a grafikát(medium) akkor egy félórát órát tükör simán fut.A speciális effektekkel is szépen fut,csak kifagy.
    a gépem amd x2 4200+,1gb ram,8600gt 256mb,asus m2n-e sli, 163,71 forceware.
  • PunkZoli
    ez engem is nagyon érdekelne!:)
    pliz, akinek meg van a dobozos verzio mondja már el ,hogy megy e a steamen, köszi! :D
  • DarkSector
    Víz effect DX10-ben.
  • mikrofonhead
    crazyclone....válaszolok az előző kérdéseidre...

Találsz olyan helyeket ahol kis piros "automatákat" (mint az ital meg coski automata az életben) amik mellett 2 kislány bábu ül és piros kis tonicoc vannak benne....ott tudsz ADAM-ért venni Plasmid Slot-ot és ha azokat megveszed akkor tudsz több képességet használni egyszerre.Ugyan így a tonicocat is.A már meglévő plasmidok nem vesztek el hanem elraktározódtak a gene bankba és így bármikor tudod változtatni h éppen meik plasmidot akarod használni...
  • mikrofonhead
    Hello all!

Olyan kérdésem volna h ez:
    - Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package

egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
  • crazyclone
    hey thanx
  • sevendoor
    van olyan gép, asszem a 2 vagy 3 pályától..
  • Sadist
    Veszel a kínai piacon.
  • crazyclone
    gyerekek segitsetek már hogyan lehet helyet csinálni az uj képességeknek pls ...
  • Magnum PI
    A dobozos verziót be lehet regisztrálni steamen?
  • DarkSector
    CP nekem alapon van..
    Azaz alkalmazásvezérelt...
    Én hallottam ezt, hogy driverben kell rárakni, de én nem nyúltam hozzá..és gondolom alapban nem kapcsolja be a "ráeröltetést"..
    Ezé nem értettem...na mindegy ...

Jah és 3500-ért vettem egy baró hangfalat..2.1-es..
    Tudom nem nagy valami, de ennyi zsetonért sirály....faburkolatos mélynyomóval...(Maircu A310)
  • Sadist
    nVidia Control Panel?
  • DarkSector
    Tudom, hogy DX10 az nem élsimításról szól, de mi az az NVCP?
  • r4pt0r
    Igen U3csak dx10 alatt enged AAt ha neked van akkor az NVCPben van. És a dx10 nem csak AA-t jelent. :P
  • DarkSector
    Érdekes dolog, de azért megemlítem!
    Vettem nemrég egy 8800gts-t....(7900GS lecserélve)

És gondoltam majd eljátszogatok gyengéden, amíg nem lesz C2D hozzá...
    De!
    Megnéztem az összes játékomat..az újjakat is... és fullban 1024-ben repkedtek....
    Jó akkor mondom minek új proci egyenlőre...
    Azt mondom majd felrakom a Vista-t és megnézem dX10-ben a játékokat élsimítással!!!
    Igenám, de visszatesztelgettem, és rájöttem, hogy ahol eddig nem volt élsimítás...DX9-es kártya U3-as motor...
    Ott most XP alatt automatikussan elsimítja az éleket, valahol meg bejöttek extra addig még nem látott opciók a játékokban....

PL ami szinte hihetetlen volt, a Lost Planet, amiben 4x AA helyett C16xQ lett az AA-nál...és nem esett az fps 25 alá....!!!!!!!
    Akkor most énnekem minek a Vista és a DX10, hogy ha a DX10-es kártya önmagában elég...?????
    Mert én eddig úgy tudtam, hogy U3-as Engine csak Vista DX10-ben enged élsimítást...?
    Ezek szerint rossz volt az info-m...
    Úgyhogy most simábbak az élek a Bioshock-ban!!!!!!!
  • DarkSector
  • Matte
    gyerekek segítsetek mert megőrülök.... Eddig Vistam volt fent, de a driver, meg az 1 gb ram miatt nem nagyon játszottam, mert swappolt nagyon. Most végre visszatértem Xp-re és a játék kb 5 perc után mindig kifagy, méghozzá egy memóriacímre hivatkozva, hogy a read művelet nem végezhető el a következő címen 453245xBcmittomén. Régen még a TDU csinálta ezt asszem, de nem biztos, viszont ezen kívűl minden hibátlanul fut, szóval sztem 99.99% hogy nem memóriahiba, sosincs gond a géppel. Mi lehet a gond?

helppppppppp
  • robotnyk
    nem észhez tértek, mostanra futott le a premier utáni "láz" :)
  • crazyclone
    jaja de hogy lehet csinalni helyet a tobbi kepessegnek ??? és miért irja hogy litle sisters on this map 2 vagy mi mikozbe kettőt már megmentettem ???
  • DarkSector
    Igen..
    Én nem vagyok gondolatolvasó, de szerintem egy bizonyos eladási számot elérhettek, és ezért engedtek most a gyeplőn...
    Bár ahhogy kijött a warez..onnantól már teljessen mindegy vót, úgyhogy a tisztességes embereket szivatták...
    És ez mindenhol így van az országban...
  • Mr. Perfect
    Hát igen, miután már van működő rendes crack már tényleg csak azokat szivatják ezzel akinek meg van eredetiben.Amúgy vlahol olvastam, hogy a fejlesztők szerint ennek az egésznek csak a megjelenés körüli időben volt értelme és már előre mondták, hogy enyhíteni fognak ezen az aktiválós baromságon.
  • DarkSector
    Háátha érdekel valakit!!!
    Ézhez tértek a fejlesztők...
  • Voltan
    Ez nincs rendben szerintem. Az előző gépem 3800+-os Athlon volt, 1.5 G. Ram, 7600 GT.
    800x600 ban minden maxon tök simán ment. A te gépeden a mediumot legalább bírnia kéne. Bár az 1 giga ram ma már nem túl sok...
  • mergal
    Sziasztok!
    Olyan gondom van hogy elindítom a bioshock-ot, elindul, de aztán rögtön megáll fekete kép és program nem válaszol.
    Mi lehet a gond? Vista ulti 32bit van fenn. Xp-n végigtoltam már gond nélkül.
  • Ev1L
    Ha harvest, akkor rossz befejezés, ha rescue, akkor jó befejezés. A kepessegek a bankban maradnak, bárhova mész.
  • crazyclone
    ja és hogy lehet megtalálni a little sistereket ??