BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második fele nem lehet hosszabb mint az elsõ, mivel a fele. 😛 Bár ez relativ, hogy minek a fele, játékdidõ, pályák száma,stb. 😄

fsgh
na, igen...Atlas😛 sorry😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atlas

PSN ID.: Beegabor

fsgh
ó na ne már😄😄😄😄 azt hittem már nincs sok...erre 😄DD én most kezdtem el szerintem a második részét a gémnek😄 az Appolosat...

most derült ki hogy Appolo nem is olyan jó gyerek mint alapból gondoltam volna...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Prince23
Tedd föl a microsft visual c+++ 2005-öt... ez a te bajod... ott van a telepítõn, rajta.

Seth
és honnantól kezdõdik a játék 2. fele? 😄

Hy megint! Na én is végigvittem,hát nem semmi játék az biztos.Rendkívül sok jó ötlet van benne,jól optimalizált,nem fagyogat,nem akad még maxon se,tehát ilyen egy jó játék.Rövidnek se rövid egyáltalán,és
a játék második fele HOSSZABB,kb 3X ANNYI,MINT AZ ELSÕ FELE!!
és az Apollo térnél menjetek be Fontaine szegényeknek szánt menedékhelyére,az egy olyan hely,ahova csak be LEHET menni,de higgyétek el,h megéri.

Ez is egy vélemény, de te vagy a kisebbség. 😛

Nagyon gáz ez a játék,szerintem kész vicc<#wow2> A grafika valóban nagyon ott van de ezen kívül semmi értelmét nem látom..Hogy honnan szedtek elõ ennyi idétlen kinézetû ellenfelet az rejtély<#nemtudom><#ticking>
Köszi,h így felvázoltad,bár ilyen körvonalban nagyjából én is vágtam a dolgot,csak azt hittem,h mélyebb dolgok is kiderültek már.
scorpeeon
Én is kb pont ott, tartok, illetve 1 pályával már továbbjutottam. Eddig a történet nagy vonalakban annyi volt, hogy 1960-ban vagyunk, egy repülõn ülsz, lezuhansz az óceánba, egy rejtélyes toronyba bemész az óceán közepén, aminek kiderül, hogy Rapture a neve, egy egészen jól felszerelt kis városka. Itt egy Ryan nevû emberke nem éppen szívélyesen fogad és egybõl gyanakodni kezd, hogy a CIA vagy FBI küldött. Közben felveszed a kapcsolatot egy Atlas nevû fószerrel (ill. õ veszi fel veled), akinek állítása szerint a családja egy tengeralattjáróban rekedt, és a splicer-ek (az ott élõ elváltozott beteg emberkék) miatt nem tudja õket kiszabadítani, ezért arra kér, hogy juss el a Neptune'S Bounty-ba, ahol a tengeralattjáró van, mert te vagy az egyetlen esélye, hogy a családját viszontláthassa. Közben kiderül, hogy ezen a helyen génmódosításokkal kísérletezgettek, majd beleõrültek és egymást öldösték az emberkék, mindenki az Adam-ekért küzd. (ennyi kb a demóból is kiderült, azéprt nem írtam spoilerbe)
Amikor eljutsz oda, ahova kérte Atlas, Ryan megfenyeget, hogy ne segíts neki, különben mérges lesz. Atlas amikor kiszabadítaná épp a családját, Ryan intézkedik, odaküld pár splicert, ezért le kell menni segíteni neki, de pont amikor odaérsz, Ryan felrobbantja a tengeralattjárót, Atlas családjából pirítós lett. Ezután Atlas bosszút esküszik, az új célpont Ryan, akivel végezni kell. Ezután nálam lényegi dolog nem történt eddig, csak megismersz egy kutatónõcit Arcadia-ban, akit Ryan kicsinál, ezért a Farmer's Market-ben összeszedve dolgokat, majd ezekbõl elkészítve a Lazarus Vector-t neked kell megmenteni a helyet. Épp beléptem a Fort Frolic-ba.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

impala
sajnos utoljára akkor voltam képben, mikor még az ATI 9xxx kártyák mentek.
ebbe a vásárlásba kábé "csukott szemmel" ugrottam bele a Bioshock miatt, némi elõtanulmány nyilván nem ártott volna.
nem bánkódom miatta, ha kevés lesz, majd lecserélem, most tud mindent, amire szükség van.

Üdv!

Egy Acer 5920-as laptopon játszanám a játékkal de sajnos csak dx9 módban tudom elindítani( máskülönben az intro után kifagyna). Ezzel még megbarátkoznék. De azzal sajnos már nem tudok, hogy az elsõ mentés után is kifagyok. Valaki tud már erre megoldást?

Kösz!
Sadist
Help képernyõ megvan a térképpel? Ha igen, akkor menj arrafelé, amerre még szürke. Ha úgy sem találod meg, akkor Sajátgép->Programok telepítése és törlése->Bioshock->Eltávolítás

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na,ma végre nekiállhattam én is. Nem nyomtam folyamatosan,de már a Farmer's Market-nél vagyok,ami egy walkthrough szerint majdnem a játék fele. Szal remélem azért hosszú lesz a második fele,mert nem gondoltam,h ilyen ütembe fogom tolni. Pedig azt se lehet mondani,h csak szaladtam meg henteltem,mert igyekeztem mindent bejárni,nem mindig a helyes útvonalat követni,cuccokat keresni stb. Egyedüli para viszont (ami elég nagy),h nem nagyon vágom mi történik benne,pedig azért annyira nem vagyok elveszve angolból,más ilyen jellegû játéknál nem is nagyon fordult elõ. Csak vhogy az elcsúszott párbeszédek,meg a sok üzenet,meg a gyorsan pörgõ események vhogy nekem kicsit kaotikusan hatnak,azt se tudom mit miért csinálok,ki kicsoda,s mit akar. Bízon benne késõbb vmennyire tisztul a dolog.
Prince23
Húh ez naon chaos theory-ra emlékeztetet ez a check😄DD

ezt csináljam? habár ezt csináltam...

Seth
üvegajtó?? check
balra a lift? check
van ott gomb is? check
megnyomtad? failed

Prince23
Bakker, ha hiszitek, ha nem én nagyon elakadtam, még mindig ott tartok... és nem találom azt a kibaxott Poseidon feliratú ajtót...
fenn van egy rész, ahol rácsos az ajtõ, és van egyember, akinek csak az árnyéka látható...ennyi, szal nem tom mit tegyek... ez a játék meg a condemned nagyon kifogott most velem😞

skinnyman
Persze hogy van, viszont azok messze vannak az említett kártyától árban. Nem nagy + beruházás, hogy X1650XT vagy X1950Pro/GT legyen belõle. És már egy X1650XT is duplaolyan erõs egy pronál, az a pro eléggé gyenge egy kártya, nagyon nem éri meg olyanra beruházni.

Regards,

skinnyman
Ok, köszi, sejtettem h valami logikája azért csak van, de erre nem jöttem rá 😊

Regards,

impala
tudom.
meg azoknál is van sokkal erõsebb 😊

Sadist
Közben megnéztem, és rájöttem a logikájára. Mindig azt rakja be utolsónak, amit utoljára betettél az aktív plazmidok közé. Ha pl. az alábbi sorrendet akarod, akkor ilyen sorrendben húzgáld be õket: villám, tûz, telekinézis, jég

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

skinnyman
Ott én nem állítottam el semmit, az úgy jó ahogy van. A probléma az, hogy nem ugyanolyan sorrendben következnek egymás után amikor kiválasztanám õket, mint a génbankban.

Regards,

Sadist
Hm, akkor esetleg állítsd át a beállításokban?

skinnyman
Így tettem, de az F1-F4 sorrend nem ugyanaz volt, mint az a sorrend amit kiírt ha a génbankban rendeztem õket... Ez így eléggé kaotikus. Megszoktam, hogy F1 villám, F2 Incinerate, F3 Telekinesis, F4 fagyasztás. De ez most kicsikét fel van rúgva, csak a villám van a helyén és ha megpróbálom átrendezni és a génbankban már jó sorrendet ír, a valós sorrend mégjobban összekeveredik...

Regards,

Sadist
Szerintem nem random, egyszerûen a megfelelõ slotba kell húzni. Amelyiket elsõnek szeretnéd, azt az elsõbe, másodikat a másodikba és így tovább.

skinnyman
x1650pro? Nem ajánlott. Akkor már XT, az sokkal-sokkal erõsebb. vagy x1950pro, az még sokkal erõsebb.

Regards,

impala
szia!
én csak emiatt vettem egy Asus AX1650pro/256 - ot.
gyerek azzal tolta, minden fölkapcsolva, 1024x768, teljesen jól megy

skinnyman
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet jól sorbarendezni a plasmid képességeket? Teljesen összekutyulta a sorrendet, nem így szoktam meg... Ha a génbankban átrendezem, akkor bár átrendezõdik, de nem úgy ahogy kéne, inkább amolyan random módon.

Regards,

Tower Guard
Tényleg hulla volt tényleg az ablakban és telekinézissel lehetett a kulcsot megszerezni a szemben lévõ falról 😊 Thx

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Hajaj,ezt úgylátszik nem fedeztem fel. Köszi.
hi! a jatekba barmikor megvaltoztathatod a nehezsegi fokozatot ezert nem kell se ujrakezdeni se mentest kerni😊

Tudna vki dobni egy mentést a neptunes bounty legeléjérõl,tehát amikor betölti és elkezdõdik a pálya,méghozzá medium fokozatosat?? Mert az a para,h elkezdtem easyn,de jól rábasztam,mert ebbe így semmi kihívás nincs,azzal a csavarkulccsal végighenteltem a medicalos pályát. Viszont nem akarom újbólkezdeni a gémet,szal vki tudna segíteni? Elõre is kösz. Egyébként félelmetes milyen jól megy még sima 6600al is highon,csak a nagyon high quality special effecteket kapcsoltam ki.
Mr Manson
nya ... nem tudom miért de HD2600XT fagy valami miatt.
dx9 kapcsolóval inditva viszont semmi gond

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Valaki tesztelte már 1650pro karival?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
Elég legyen a vitából!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

vagy egy hulla lóg a mellette lévõ ablakban? mert akkor hulla kiráncigál, szemben lévõ falon lóg a kulcs, telekinesissel kulcs megkaparint (ez nem emléxem 1. pályán van-e)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

esetleg egy világító lakat van rajta? mert arra csak rá kell egyet vágni, és le is esett...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

a_n_d_r_e_w
arról nem beszélve, hogy #11115 megérne minimum 1 pontot...

One Vision. One Purpose.

1. Te kérdeztél minket.
2. Mi válaszolhatunk, ha nem tetszik neked, akkor is mivel ez egy fórum és normális hangnemben ezzel nincs gond (arról most nem beszélek, hogy még te vagy felháborodva....)
3. Nem nagyon szeretik sehol a write only usereket mint te, pláne ha egy kérdést minden oldalon 10x feltesznek és válaszolnak rá, nem kell ennyire lustának lenni
4. Ha valakinek a véleménye nem tetszik neked sem kell reagálni rá

Most hírtelen csak ennyi jutott az eszembe. És nem vagyok kikészülve, csak ha sokat fórumozik az ember néha már unja a write only, hülye topikot nyitó, spoilerezõs, stb. embereket. Lehet én vagyok türelmetlen de ez van.

De nincs bajom veled csak az zavart hogy még te vagy „kikészülve” azon, hogy reagált valaki.

Tower Guard
Egyébként az elsõ pályán asszem van egy olyan szoba aminek valahogy nemtaláltam meg a kulcsát és nem is számzáros ( lehet már én vagyok ezzel a kérdéssel is az 5000.-ik de akkor bocs 😄 ) azt a kulcsot nem tudjátok merre lehet találni?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Nem vagyok gyakorlott fórumozó!

Nem keresek hanem kérdezek,ha nem tetszik nem kell reagálni. Amúgy nem óbégatok,csak kérdeztem. Kérdeztem, volt normális ember aki válaszolt.
Aki óbégat azt magatok között kell keresni.Különben ha utána gondolok ki
kérdezett titeket? Mondtam, forduljatok orvoshoz azzal a panasszal, hogy ha nem a számotokra megfelelõ szöveg jelenik meg a fórumon, kikészülünk. Segítsen dr. úr
Sadist
A topiklakók többségét meg a visszaolvasni nem képes, Write Only módban mûködõ júzerek. Van kismilliónyi FAQ, végigjátszás, vissza lehet olvasni, van keresõ is, de ha valaki elakad, akkor azonnal kezdi az óbégatást, ahelyett hogy használná a rohadt keresõt...

Köszönöm jól emlékeztél.

fixpont ha idegesítenek az ismétlõdõ kérdések, fordulj orvoshoz, vagy ne fórumozz. Engem a magadfajta nagyképû játékmindenttudók irritálnak.
Ha nem tetszik egy feltett kérdés, ne reagálj te gyökér!!!!!!
Ezt a kerdest kb most teszik fel huszadszor, legalabb ennyiszer meg is valaszoltuk mar, de mar az elejen latszott, hogy slager lesz. :-)
Seth
5744 ha jól emlékszem <#idiota>

Helló Mindenki!
Az olymphus height pályán vagyok. Van egy nagy terem, melynek a közepén van egy oszlop. Az oszlop körül feljáró 3 szintre. Az oszlop alján van egy ajtó amit nem lehet hackelni. Bejártam mindent, de nem találom a kódot. Tud valaki segíteni?
Prince23
Vidd le a graf beállítást médiumra.

Tower Guard
Mégegyszer nagyon köszönöm a tanácsot, sikerült megcsinálni😊 tényleg le kellett vinni 1-2 beállítást csak úgy engedett át azon a ponton. 😊

Sadist
Ha meg még úgy sem menne, akkor esetleg küldd el valakinek a mentésed, menjen valamerre a pályán, csináljon néhány mentést, és küldje vissza neked, és próbáld meg azokat.