13397
-
genory #11679 ok!thanx -
Semmit ne állíts a driverben..
Hagyd default-on. -
genory #11677 Mennyit segít az a játék sebeségében ha az Nvidia tulajdonságainál a Bishockot választom? Gyorsab lesz tőle mert erre lett optimizálva? Vagy hülyeséget beszélek? -
Dehogy kell..
2800+ -on elfut max-on haver gépén.... -
genory #11675 Neked lehet! Nekem bejön! De akkor se értem az összefüggést mert kb a 2 játéknak hasonló a konfigja. És az egyik zökkenő mentesen fut a másik meg szaggat. De lehet, hogy rosszul tudom. -
Lószart gyenge...
Nálam a 3GHz..lazán levágja max-ot.
tán próbáld XP-n és minden driver-t meg Dx-et újat leszedni. -
gyuri12 #11673 de a moha az egy szar -
genory #11672 Akkor CPU csere és jó lesz? De a MOHA az pl max beállításon tökéletesen fut! -
mikrofonhead #11671 KOMI: hát nem vagyok benne teljesen biztos de azt hiszem ott kell 3x éefényképezni a kampós splicert....mászkálj össze vissza és előbb útobb megint látni fogsz egyet...fényképezd le őket és akkor tovább tudsz majd menni asszem....de lehet h nem ott tartasz :/ :D -
mikrofonhead #11670 RECON12: azért vagy be valószínüleg mert a grafikát túlságosan magasra vetted...nagyon sokaknak van ez a probléma, a grafikát mielőtt elkezdesz játszani vedd lejjebb és úgy indítsd el akkor már tovább fog jutni...
KANDZSAL: a telekinézist úgy tudod irányítani hogy kiválasztod a képességeket és ha már megszerezted a telekinézist akkor arra váltasz át.A feléd repülő gránátokat bal egérgombbal megfogod és mikor elengeded akkor amerre nézel (monitor közepe kb.) arrafelé fogod dobni az adott tárgyat, esetünkben a gránátokat...tessék gyakorolni mert lesz helyzet ahol egy újabb Vita Chambertől mentheted meg magad :) -
mikrofonhead #11669 genory nagyon gyenge a procid ás az alaplapodról semmit nem tudunk..2 GB memória elég lenne a vid kari meg bőve jó a hangkártya meg tök 8 szinte..
Amúgy nem tudom mi ez nagy Vista őrület...januárban jön az XPSP3 amiben lesz DirectX 10 és csomó funkció a Vistából.... -
Es meg ezen csodalkozol ,loll! :)))
Sajnos gyenge a procid ,nemcsak vistanak de vga-hoz meg plane keves!! -
genory #11667 Windows vista, 3200mhz amp sempron CPU, 2 gb 400mhz memoria, 8800gts 320mb ram és audigy 2 se hang kártya és szaggat a game? Miért?Valaki segítsen? Vista miatt? -
Szerintem rossz helyre írtál.. -
neops111 #11665 Üdv.
Nekem van egy Project Gotham Racing 4 eredeti játékom tökéletes állapotban, elcserélném Bioshockra, vagy Gears of War eredeti játékra. Akit érdekel, írjon. [email protected] -
kandzsal #11664 És a telekinézist hogy lehet irányítani mert én valamit felvettem egy szénné égetett testből de nem tom hogy kell irányítani:S
Kösz hogy válaszoltál
-
hát a telekinézissel kapod el a gránátokat és vágod neki az eltorlaszolt ajtónak..
-
gyuri12 #11662 faq -
recon12 #11661 Kösz az értelmes választ....... -
kandzsal #11660 Hali én nem rég keztem el a gémet és van egy olyan problémám hogy mikor egy őrült elrohan előttem és berobbantja az ajtót maga mögött és itt valki azt írta (mert vissza olvastam)hogy nem a telekinézissel kell hanem a bombákkal kell amit az erkélyről dobál a faszi de nálam összesen dob 2-őt azt is a másik erkélyre és ennyi
Valaki lécci elmondhatná spoilerbe hogy mia megoldást -
recon12 #11656 Hello mindenki!Lenne egy problémám a játékkal.Amikor megmenekülök a repülőből beszállok és abba a liftbe (vagy mi a szöszbe),majd beérek városba s mind ezek után elkezdi tölteni a pályát.Na ennél a résznél befagy a gép.Nem tudna valaki valami okos dolgot erre mondani mert megköszönném neki. -
Eszedbe se jusson... nehogy úgy járj mint én.
A hivatalos support visszaírt a problémámra és azt írták, hogy köv. patchben benne lesz a javítás a gondomra, mert már nagyon, de nagyon sokan jelezték.
Addig meg verjem a..... szánalom
Eladom a 3,14-csába ezt a szart.
-
kozitomee #11653 Akkor feladom. BioShock nak lőttek igazság szerint már kedvem sincs hozzá. Azért köszi mindent. Sziasztok.
Azt hiszem már tudom mire költöm a fizetésem :@ -
Igen, azzal a különbséggel, hogy sajnos infóm szerint nem tökéletes az U3 motor, és ezért a fejlesztők még maguknak alakítják egy kicsit a motort, meg ugye hiába mehetne sm2.0-án, ha a fejlesztők csak sm3.0-át tesznek a játékba... -
kozitomee #11651 Ati 9600XT -
kozitomee #11650 De az Unreal új részének játszottam a demójával rajta és tudtommal ugyan az a motor hajtja...:S -
Ez sm2.0-ás kártyákon ha elindul, akkor néhány textúra nem látszik, vagy más színű lesz..
Úgyhogy jó lenne tudni a kártyád típusát.... -
kozitomee #11648 óóóó igen? És ez biztos? Kezd elegem lenni ezekből az új dolgokból... -
ez azt jelenti, hogy mégsem elég a géped a játékhoz (nem támogatja a 3.0 shader modelt) -
#11646 Megoldódott. -
kozitomee #11645 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Eléggé gaggyantás a gépem meg minden, de ha leveszem a grafikát teljesen mennie kéne ennek a játéknak is. Lényegében aztért írok mert van 1 hatalmas problémám. Elképesztő szerintem ilyet ritkán lát az ember. Nem hinném hogy a játék alapból ilyen.
Tudnátok segíteni?
[IMG][/IMG]
-
gyuri12 #11644 akkor,pihentesd a gamét,játszd mégegyszer ki a portalt,vagy valami;)
majd kijön egy patch,azzal rendesen fog menni -
A memóriáimmal pár napja toltuk le a Portalt, no meg az EP2-öt, előtte az Infernalt egyetlen fagyás nélkül. Memtestet lefuttattam semmi, Orthos hosszú órákig megy, tehát a gép atomstabil.
Viszont a 2k games fórumán is ismerik a problémát, van akinek ATI kártyája van, másoknak nVidia és szintén így jártak.
Egy srác kutatott az ügyben és arra jutott, hogy akkor történik ilyesmi, ha valamilyen új fegyver mod, vagy képesség birtokába kerülünk és eztán csinálja a dollár felvevés problámáját. Én éppen előtte szereztem meg a tűzgyújtás képességét. Ez bizony nem gép hiba :-( -
nem lehet, hogy a memóriáddal van valami gond? esetleg azt tudod, mennyi virtuális memória van beállítva a gépeden? -
Help!
Múlt héten vettem meg a játékot, a gépem C2Duo 2.4 GHz, 2 GB ram, 8800 GTS, Raid 0.
Az első pályát gond nélkül átvittem, de a Medical Pavilonban, néhány hulla átkutatásánál egyszerűen kilép ezzel az üzenettel:
"bioshock.exe, verzió: 1.0.0.0, hibás modul: unknown, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000."
Keresnék vissza, de az SG keresője sem működik. Van ami megy ami a Bioshockkal kapcsolatos vagy adjam el a vaterán :-/ -
Sok, de nem siettem, enyhén szólva. A megjelenés másnapján vettem meg, azóta nyomom, igaz, sok időm nem volt játszani mostanság. Egyébként nem egy "egy estés" darab, az tuti. Jó hosszú, és izgalmas végig. -
Hány nap alatt játszottad végig? -
Van olyan, ahol tudsz venni újakat, és új helyet, Eves Garden-nek hívják. Adam-mel kell fizetni. Elvileg már kellett, hogy legyen... -
Na, végigvittem. A jó végét kaptam, egész meg is hatódtam tőle. Tényleg szép volt.
Továbbra is azt mondom, beszarás ez a játék. Ugrok is neki rögtön újra! -
Hello!
Én most Arcadiában tartok, és már csomó képességem van, de egyszerre csak 2-t tudok használni.
Nem lehet valahogy megnövelni hogy mondjuk 3-4 képességem legyen?
Láttam már ilyen autómatákat, de ott csak cserélni lehetett őket.