13397
  • grebber
    Simán!
  • Danus16
    E4500@3033MHz, 2GB DDR800 RAM, 8600GE mellett hogy menne a game?
  • Tinman #11858
    FAQ 10. pontja...
  • Kemuri
    Hello
    Láttam nem lehet AA-t kapcsolni a gameben, kint a Catalyst Control Centerben felnyomtam 6-os-ra de nem vettem észre különbséget. Most én vagyok vak vagy így sem lehet AA-val tolni?
  • gyuri12
    aztaz sm2.0ás patchet felraktam,és kb fél órát tölt,és itt volt valaki akinek kb 20 perc alatt töltöődött be a játék.no,ő hogy csinálta azt?
  • krys002
    hali! sikerült elindítanom. nagyon örülök, és hihetetlenül jó játék. igaz 15 percet tölt de legalább beindul, és utána már high-on is akadásmentesen megy 1024-ben.
  • Seth
    Hű, ez egy fogós kérdés, még nem volt ma? :)
    5744 asszem
  • farad66
    Benne kell hagyni az olvasóban a lemezt.Én is igy jártam.
  • hegyo
    Sziasztok.
    Segitség kellene.Azthiszem a vége felé járok a gameban.Van egy lift,ami körül lépcsők vannak , majd a 2ik emeleten a lépcső le van omolva.De lent a liftajto kodot kér.Mi a kod, vagy hol keressem?
    Előreis köszönöm
  • Sadist
    Na, végigjátszottam én is, a jó befejezést kaptam, de megnéztem a rossz befejezés videóját is. Szerintem utóbbi picivel jobb >:-)
    Meg találtam egy Sonic Boom nevű plazmidról egy videót, kb. olyasmi, mint Jedi Academyben a Force Push, viszont a játékba már nem rakták be.
  • Celldweller
    Nekem az a parám, hogy elindítom a játékot és ennyi:D megjelenik a szép bioshock logó és utána fekete kép ahol csak a pointer látható és az is csak egy bizonyos láthatatlan téglalpocskán belül. nyomkodom az egérke bal fülecskéjét és semmi.. mégcsak nem is tölt a játék, hangot se hallok.... semmi. Biztos lámer vagyok, mert miértne, de minden szar driver frissítés, meg ezmegaz fentvan a gépen, de mégse megy.. a gépnek elvileg röhögve vinnie kéne a játékot.
    5let? Köszi.
  • ddt500
    Hát a franc se gondolta, hogy 2 évig nem cserélek videókártyát!
    A World in conflict szépen fut rajta.
  • digital
    Dejó, hogy anno (ennek már 4 éve!) minden Nvidiát lehúzó, SM 3.0 feleslegesnek tartó, ATI-t ajnározó Borg-okra nem hallgattam... A mai napig Inno6800GT + Nv silencer 5 (extreme 425/1100) NVIDIA karesz és a nortwood INTEL P4 tökéletesen megálja a helyét. Többek közt ez a játék is ékes példa rá. Sajnos az ATI X800 X850XT stb. már rég nem életképes SM 3.0 játékok miatt sem...
  • krys002
    hali! tudtok segíteni? Az a problémám, hogy nekem Ati radeon x600-asom van, ami sm 2.0-át bír csak. Próbáltam a modokat, amik lehetővé tennék a játékot sm 2.0-ban futtatni. Az a gond hogy rá megyek az új játékra, elkezd tölteni, és az egyik képnél befagy. Ennek mi lehet az oka? Aúgy itt a configom: AMD Sempron 3200+, Ati Radeon x600 Pro 256mb, 512 mb ram
  • BaLTáSGYiLKoS

• lololol
    az ide kevés lesz
  • Dexa
    elnézést, ha ez így jött volna le... a 64 bit miatt érdekelt volna a dolog :S
    De mind1, inkább ne fűzzük tovább a szálat, mármint én nem fogom, mert vmilyen szinten igazat kell hogy adjak nektek is... de... mind1... píííísz. :D
  • ddt500
    X800XT.Van tűz meg füst meg nagyokat fuldoklik az emberke de valami nem tiszta.
  • Seth
    milyen videókártyád van? Tuti az nem elég, mert normál esetben látod a világítótornyot, nincs semmiféle pulzáló piros fény
  • Narxis
    Nem kell lemerülni a vízben, így a tűz arra "terel" amerre a torony van, bemész és ott lesz a tengeralattjáró amivel lemehetsz Rapture-ba.
  • ddt500
    Köszi és ott mi fog történni??Úgy értem észreveszem, hogy odaértem? Mert most azon gondolkodom, hogy esetleg valami hiba van a képen és már rég ott vagyok ahol kell lennem csak nem látom.
  • Narxis
    Menj a világítótorony felé.
  • ddt500
    Basszus emberek ilyet még nem éltem. Lezuhan a repcsi, úszkálok a lángok között elúszok a víz alatt pulzáló vörös fényig és... ennyi nem történik semmi.Mi a francot kéne még tennem??
  • r4pt0r
    Én igazán azon akadtam ki az egy soros írásodon hogy megnéztem a gépedet, és 2 dolog után tud ilyet kérdezni az ember: vagy nem ért a gépehez, vagy pedig "csillogni" akar. Most ez nem csak rád vonatkozik de már kezd idegesiteni hogy minden játék forum, torrent oldal azzal van tele hogy a 300k-s gépel fog e menni....
  • Tinman #11833
    Van, hogy elakadok egy játékban, ilyenkor jövök és rákeresek a gondomra, de nem jó a kereső, így az ember kénytelen kérdezni. Ezzel szvsz nincs is baj.

DE! Beírogatni 50000000000x, hogy miért nem indul a világítótoronytól, meg miért lép ki az Arcadia elején, meg miért nem megy a GF2 kártyámon, meg jaj de jó lesz, már qrva unalmas.
    Nem tudom ki, hogy van vele, de oldalakon át szívesen olvasom, hogy kinek mennyire tetszett a játék, mi a véleménye, miért tetszik, miért nem tetszik. De sok wrz, meg a jajdejó már 50%-nál tart a letöltésem, gyomorforgató egy olyan játék topicjában amit megéri megvenni!

Az év játéka nálam simán!

Soha életemben még csak hasonló hangulatú játékot sem láttam -talán a Fallout volt egy kicsit hozzá hasonlatos-, egyedi, ötletes, kreatív, borzongató, minden ízében kiváló alkotás. Nem ezt érdelmi amit sokan tesznek vele... letöltik és flamelnek, hogy xar az egész.

A szánalmas inkább az, hogy totálisan vérig vagy sértve, mert valaki felmert szólalni már sok fárasztó arc miatt. Rajtad csattant az ostor, de mielőtt jól kiosztanál, lapozz vissza 15 oldalt és kezd el olvasni... még talán te is le fogsz hidalni attól, hogy oldalakon keresztül a nagy semmiről van szó.

A FAQ-ban minden szükséges info benne van
  • Zóanagyvarázsló
    Kipróbálod a demót, és megtudod, hogy menni fog-e. Nincs ebben semmi ördöngösség, de úgy önmagában az a hozzászólásod valóban elég értéktelen volt, pláne, hogy vélhetően nem a valós konfigod szerepel az aláírásodban, így segíteni sem tudunk mire fel. Mellesleg a VGA driver sokat számít, nálam 50%-ot emelt az fps-en 163.71-es a korábbi, Bioshockhoz kiadott és ajánlott béta driverhez képest.
  • Dexa
    Én meg mennyire örülök neki, hogy vannak azért erre felé is ilyen csodálatos és páratlan elmék, mint Te. Külön öröm.
    Rászántam kellő időt, hogy végig olvassam a fontosabb részeket és megtudjak lehetőleg minél több mindent magáról a játékról, mi a gyengesége, erőssége, mivel vacakol, mivel nem. Végig nyálaztam az faq-t is és leteszteltettem a gépem is, hogy menni fog-e vagy sem... de a kemény 1 soros üzenetem végére azért biggyesztettem be még azt, amit, mert nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy a 64 bites rendszert komálni fogja, és bíztam benne, hogy ennél értelmesebb reagálás érkezik majd rá.
    De lényeg ami lényeg: nagyon jó fej emberke lehetsz és mielőtt bárkinek bármit mondanál, olvass vissza, hogy te mennyi "ILYEN SEMMITMONDÓ szar"-t osztottál meg a nagyérdeművel (személyes megállapítások és vélemények rlz :D ). No ezek után kezdj el csaholni bárkinek is. Kezdetben még azt hittem, hogy ez egy szabad ország... de nem, rá kellett jönnöm már, hogy Tinman a császár... és amit ő mond, az a szentírás. Szánalmas... :D
    Nah köszöntem a figyelmet... de ezt még le kellett írnom, csak hogy legújabb cimborámnak legyen egy jó napja és erre is reagálhasson vmit...
  • zombeeka
    Köszi én is éppen ezzel szenvedtem!
  • burg3r
    most telepítem akkor de ez amugy mi ez a vs redist?
  • Seth
    VS Redist-et feltelepítetted ami mellékelve van?
  • burg3r

nekem zet csinálja és az srtest.com meg elvileg menne a játék az alábbi konfiggal mit csináljak hogy menjen lolcats verzsön
  • Evin
    Az MP fórumán szoktunk tanácskozni.
  • fixpont
    Ez valami hihetetlen nagy poen!!! :-)
  • AntiHero
    Bioshock Helloween
  • gsg16
    üdv!végig vittem a játékot.szerintem az év játéka!idén nem adtak ki ehhez fogható játékot.szebbet lehet,de jobbat biztos nem
  • Seth
    5744 vagy 5477, nem emlékszem pontosan
  • böröczk
    : D : D : D

én erősen kétlem, hogy egyáltalán elindul a játéka...nemhogy menni fog a gépén..
    fatal error
  • Narxis
  • Dexa
    Képek és bemutató alapján tetszetős a gém, bízom benne hogy azért futni is fog nálam... :S
  • gab01
    ja a napló megvan de hiányos angol tudásom miatt megvagyok lőve:),annyi eszem meg nemvolt h viszaolvasak.... thanx