13397
-
és #11700-ben le is írják a lift kódját, ha nem találnád.
Igen, egy hangosnaplóban van, könnyű észrevenni, mert sárgán villog : ) -
gab01 #11805 böröczk köszi .. de sajna igysincs meg szerintem amit lehetett azt felvetem de a kódot nemvágom :( a nyil meg a lift felé mutat a legfelső szintre meg nemlehet felmenni mert a lépcső levan szakadva gondolom odavisz a lift (amugy konzolon tolom) HELP Meeeeeeeeeee
ui: milyen formába adja oda a kodót hanganyagba van benne? vagy mit keressek? -
Na akkor átfogalmaznám "egyedivé" a "még soha nem látott"-akat : )
Kvázi hasonló élményem játékkal még nem igazán volt, más hasonlóan JÓ igen : ) -
mikrofonhead #11803 hát nem látod?félig éles félig meg homályos...
és ah megyek előrébb akkor "épül fel" az éles rész ha meg távolodok akkor meg homályos lesz :( -
mert mi a gond vele? -
mikrofonhead #11801 Ez mitől van?embléma melletti shader nem okés.....
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/bshiba.jpg -
Zóanagyvarázsló #11800 Az egy dolog, ha valamit jól és hangulatosan megcsinálnak (scriptelnek), de nem hiszem, hogy ezek soha nem látott újdonságok lennének, és talán az AI-t sem bonyolították túl. Félreértés ne essék, nem a játékot akarom lehúzni, csak furcsálltam abban a formában a mondatot, melyre reagáltam, elsőre félre is értettem. -
vagy nyomd meg a T-t , hátha már rég felvetted : D
ha meg végképp nem találod, olvass picit vissza, többször is leírták.. minimum kétszer : D -
gondolom a lift kódja kéne... az egy Diary-ben van, fent az egyik szobában egy asztalon, sárgán villog, mitn a többi kötelezően megszerzendő, fontos tárgy : ) Azt hiszem, pont a legfelső emeleten, de már pontosan nem emlékszem.. -
gab01 #11797 hali. még soha nemkértem segitséget játékban de ennek is eljött az ideje:)
az Olympus Heights pályánál akadtam el , amikor is egy kódot kéne megszerezni,hogy tovább jussak. valami naplórol ír de körbejártam a pályát
10* és sehol semmi! help.. /amugy nálam az év játéka de a top 3-ba benne van az tuti. elöre is thx -
Nem úgy gondoltam, nem az előző "részeire" godnoltam itt..
Hanem a hangulati,játékélménybeli, AI újításokra, vagy pl gondolok itt azokra a részekre a játékban, amikor nagyon fainosan megoldották az árnyékjátékokat, pl a babakocsis résznél, az az egyik kevencem.. Meg, amikor elmegy a világítás, és a csávóka beugrik a szekrénybe, ahonnan visszafelé meglep minket... ilyenekre godnolok... de sorolhatnám szerintem, aki játszott vele, tudja : )
-
Zóanagyvarázsló #11795 "Amiért tetszett a játék: Ilyen még ezelőtt nem készült."
System Shock 1-2? -
Bevallom őszintén nekem először nem tetszett a Bio,de azért kíváncsiságból belenéztem és nem is olyan vészes! Kellően zord és nyomasztó a hangulata! Még nem vittem végig,de kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet! -
OFF:
Nem értek, de nem is érthetek egyet.
A hardver elemek fejlődése igenis, valódi fejlődés.
Basszus 4 magos proci 60k-ért vihető!
2 éve ilyet mondasz valakinek, lehet, hogy megírja a beutalót a sárgaházba. Ami pedig még durvább, hogy szépen szálingóznak a 2 magot kihasználó játékok. Abban én is egyetértek az elemzőkkel, hogy a 4 magot kihasználók ideje még nagyon odébb van, de én ezt 1 max 1.5 évben jelölném meg.
A VGA kártya piac szintén ilyen... alig 1.5 éve vettem az X850XT PE kártyámat /only SM 2.0/ és máris jöttek az SM3 only játékok és szemlátomást is nagy különbségek vannak... pl. CoJ, FEAR stb.
És most itt a Crysis... egy újabb dimenzió. Igen, high grafikán azt mondja az ember, hogy tényleg állat, de nem estem hasra... de very highon és 1600x++ felbontás felett, már egy más világot vetít elénk.
A CoD 1 nem is volt annyira hú de régen és ámuldoztunk... most meg itt a CoH meg az Airborne és bizony erősen döbbenetes a különbség.
Pár év alatt is nagyon szép fejlődések történtek. -
2 dolog eszi főleg a pénztárcát, a PC meg a mobiltelefon : D
én 4 év után pont múlt hónapban cseréltem gépet, alaplapostul, és most módfelett elégedett vagyok, mert ezt még jópár évig (később) lehet tunningolni bőségesen (quad képes
) : )
3 napja jártam ki Bioshock-ot, és baromira csalódtam a végében, a főnőkharc "keménysége" enyhén lelombozott..
No mindegy, azért még így is megnyerő és hangulatos volt a játék, mégha a végefelé el is laposodott kissé.
Big Daddys magánakció nagyon tetszett : )
Amiért tetszett a játék: Ilyen még ezelőtt nem készült.
Ami nem nagyon jött be: A befejezés, 1-2 pályarész, kevés plasmid a sok genbankos slot ellenére..
És az én bajom, de jobban szeretem a 3rd pörszönös játékokat, ennek ellenére sok gondot nem okozott, hogy Bioshock 1st p nézetes : ) De azért kíváncsi lettem volna, hogy fest Jack : )
Amúgy ködfoltok még maradtak a sztorival kapcsolatosan..
-
Nemtom, akadás nélkül megy.
Persze hogy nem az AGP miatt, inkább a kiforratlan "félig van csak kész, de adjuk ki, nemsokára lesz másik" lapkák és egyéb hardverelemek miatt.
A baj az, amit te "folyamatos fejlődésnek" irsz, az a valóságban álfejlődés. Kis módosítással ua. adják el, de ez miatt az egész rendszert le kell cserélned. -
Felraktad a VisualC kiegészítőt is? Mert azt külön kell, és ha az kimarad, ugyanez a helyzet áll elő. -
Varga10 #11789
Az hogy lehet hogy a wint most ujra telepítettem és most nem indul de a win ujratelepítés előtt meg elindult??? Azt irja ki hogy a konfiguráció helytelen.
A gépem:
2.4Ghz
HD2400Pro
512Mb RAM
De mondom a mielőtt ujratelepítettem a wint indult ment is rendesen meg minden... -
"1024-ben minden full, játszom a bioval."
FPS?
"Akárki akármit mond ez a PCIexpress technológia csak a fogyasztói társadalom mintapéldája, leheletnyit gyorsabb, de dobj el mindent és vegyél újat.
Csak olvasom, hogy papiron az enyémnél sokkal gyorsabb gépeken mit küszködnek emberek itt is, a stalkaerrel, a HL-lel, az Airbornnal."
Igen küszködnek, de ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy azért küzdenek, mert nem AGP platformon tolják... mert ez az év vicce lenne ^^
Okok:
- 90% warezol
- Stalker nagyon bugosan jött ki, talán csak a Gothic 3 volt hibásabb
- Airborn szintén elsietett kiadás volt, érkeznek a patchek, tünnek el a gondok
- Half Life 2-vel pont, hogy nincsennek problémák... akinek van az vagy letöltötte /na nem ám steamen!/ vagy
KÖZE nincs ennek ahhoz, hogy az AGP az odab@sz a PCI meg szar.
A PC ipar meg erről szól, folyamatos fejlődés, vagy követed, vagy kiszállsz és oldies játékokkal játszol vagy veszel konzolt... ha meg beéred kevéssel, akkor játszol low grafikán. Evvvan.
-
-
Én 4 évvel ezelőtt vettem új gépet, ASUS alap, AMD 2500+, ATI96000AGP, 512 RAM. Azóta vettem még 512M RAMot, és egy 1650pro AGPs karit.
1024-ben minden full, játszom a bioval. Nem visz rá a lélek, hogy a jó öreg alaplapomat amiben még "van anyag", a betonstabil AGP interfacet kidobjam. Pont az ilyen levelek ebben mindig megerősítenek. Akárki akármit mond ez a PCIexpress technológia csak a fogyasztói társadalom mintapéldája, leheletnyit gyorsabb, de dobj el mindent és vegyél újat.
Csak olvasom, hogy papiron az enyémnél sokkal gyorsabb gépeken mit küszködnek emberek itt is, a stalkaerrel, a HL-lel, az Airbornnal.
Nekem egyik sem fagy, nem lép ki és bár némelyiknél játszani kell a beállitásokkal, de szépen játszhatóak, jó felbontásban. -
mikrofonhead #11785 Nah sikerült a moviet felvenni de nemtudom a méretét csökkenteni...megcsinálom a compressiont a VD-al de jóval nagyobb lesz...nem értem :( -
mikrofonhead #11784 Andie akkor ha jól értelmezem a te konfigod gyengébb az enyémnél...nemde?Nah most megnéztem ma a game-et minimum grafon: 640x480 :D és minden OFF minden low és így kapok olyan 35-40 fpst.Ha a textúrát highra állítom akkor már szanaszét szaggat a game.Megcsináltam a zweakes dolgot és még is így megy....800x600-ba és mondjuk 1 cuccost ON-ra állítva tudok még vele gamezni...kb...de majd megnézem nemsoká akkor a fraps-el (amiben a helpet köszi :))) ) -
mikrofonhead #11783 Norby86: olvasdd el a FAQ-t.Ha elolvastad és a géped megfelelő eme játék futtatásához akkor menni fog...microsoft c++-t kell feltenned...
Tokken: nem tudok olyan modról amely ezt lehetővé tenné és ha lenne is ilyen akkor ahhoz atom gép kéne... -
Norby86 #11782 Sziasztok! Én is szivesen kipróbálnám már ezt a játékot. Csak valamiért történetesen nem akar elindulni. :( Egészen pontosan az ALÁBBI KÉPEN látható a hiba amiért nem indul a játék. Valaki nem tud esetleg valami megoldást? -
TOKKEN #11781 Sziasztok!
segítséget szereténk kérni....
Tudja vki h lehet e játszani a Bioshock-al cooperativ-ban a hamachival vagy más progival???
a segítséget előre si kösz -
Fenetudja, nekem sokmindent megfogott már a ZA, pedig egy régi, 4.0ás kliens van fent. Nemsokat eszik az, 10-15 megát. Ha az 1 gigából nem elég valaminek 800 mega, akkor azt inkább el sem inditom. Azért itt 10-20 megán ne múljanak dolgok.
Tegnap egyébként hazavittem a 2x1 gigát, be is raktam a gépbe, csakhogy
1. nem volt elég helyem a C:-n a hibernáláshoz (kicsire particionáltam anno)
2. 2 perc után el is dobta magát BAD_EXHANDLE kékhalállal.
úgyhogy egyelöre marad 2x512, aztán majd jövöre, ha gépet frissitek, kap több ramot is. -
zerosdfd #11779 Zonealarm? Én azzal kezdeném az irtást.
De jobbat mondok: csinálj egy "game" hardverprofilt és a services.msc-ben tilts le mindent, ami nem kell a gamehoz. A szolgáltatások párbeszédpaneleiben a "log on" fülben profilonként tudod meghatározni mi induljon.
Így kb +50 megát lehet felszabadítani, ha pl az összes hálózatos dolgot kilövöd... -
Ja, a másik kérdésedre:
Frapsban mikor megnyitod, be lehet állitani, hogy melyik gyorsbillentyüre készitsen screenshotot, és melyikre kezdjen el videózni. Plusz ezek paramétereit (felbontás, minőség, tipus). Ezután le kell csukni a frapsot (nem bezárni, lecsukni óra mellé), és visszalépni a játékba. Az FPS kijelzést látnod kell valamelyik sarokban, sárgával. Ha lenyomod a videórögzités gyorsbillentyüt, akkor pirossá válik ez a szám. Általában a screenshotokat és a videókat is a saját (fraps) könyvtárába menti.
Konfigom: MSI k7N2 ultra platinum alaplap, 3200+ AMD Barthon 1024 cache, 2x512 RAM dualban, 400Mhz-en, Sata vinyó, Geforce 6600GT alapórajelen (500/1000Mhz), LG wtq 22'' wide moncsi.
A windowst kicsit lebutitom minden install során, és az idők folyamán kritikusan odafigyelek, hogy semmi fölös dolog ne fusson a háttérben (winpatrol ebben nagy segitség, plusz nemárt ismerni a service-eket), igy egy restart után, a szüz windows, harcrakész állapotban 170 megát eszik a memóriából. Nem fut semmi virusirtó, figyelő, monitorozó, adblocker, semmi a háttérben, csak egy zonealarm.
Ezen beállitásokkal 1024x768-ban, közepes beállitásokkal (highdetailshaders, relatimereflection, distortion ON, a többi off, plusz textura High) 25-30 fps átlag, csak akkor röccen meg, ha hirtelen új, nagy kiterjedésü szobába lépek be, vagy többen is vannak ott. Akkor 1-2 mp-ig 10-12 fps, és újra begyorsul.
Majd lövök pár screenshotot. -
mikrofonhead #11777 Háát nem tudom...nekem nincs semmien hivatalos cuccosom ahova fel lehetne tölteni... :( [email protected] és meglátom mit tehetek :) -
Mikrofon: Kész vagyok, de innen a cégtől nemtudok FTP-zni. Ha adtok egy mailcimet, akkor oda elküldöm a html-t, és fel kellene tölteni valahova. De este 8 fele, edzés után már énis fel tudom rakni legkésőbb.
Hogylegyen? -
mikrofonhead #11775 Andie h állsz azzal aTweak micsodával? :P várjuk :) -
gyuri12 #11774 ps3-ra szerencsére nem lesz -
mikrofonhead #11773 ALWARES: láttam egy két múvit a u2b-on BS-ről MAX grafon és bőőőőven nem olyan mint az indexen lévőbe...szóval az tutkó h nem ingame...de végülis mind1...lehet h XBOX 360 vagy PS3...ha meg az akkor a konzolosok kapják be....de amúgyis :) -
-
mikrofonhead #11771 Uuuu Andie az nagyon királyos lenne!!!Mindannyian hálásak lennénk szerintem...hogyan tudnám megnézni a játék közbeni FPS-t?Jah igen.Nekem egyszerűen nem működik a Fraps program.Felteszem minden okés és amikor megnyomom az F9-et akkro semmi nem történik...mindent beállítok szépre, fel akarok venni a BS-ből egy videót és egyszerűen semmi :( vki tud helpelni ebben?Andie egy konfigot írj már létszi h tudjam h mien gép kell az előbb leírt grafikai színvonal eléréséhez :D köcc -
Kicsit piszkálgattam ezeket a mély-tweak dolgokat, ahogy a leirásban olvastam, és most 1024-ben, high texturával, distortionnal, high detail post processinggel szinte akadás nélkül megy 25-30 fps-en, és gyönyörü. A viz alatt ill a plazmoidot tartó kezem mögött elmosódik/örvénylik a háttér, a padlón csillog a viz, az árnyékok is elég türhetöek, no persze bump mappingot nem helyettesiti. Nagyon élvezetes lett igy a látvány. Bedobom még maholnap a dual 2gbyte ramot, aztán meglessük.
A tweak guide forditásának nekiállok, max holnapra sztem meglesz. Kinek irjak, hogy tegye be a FAQ-ba? -
digital #11769 Nincs húzva a géped?
Ja, és F8 quick save, F9 quick load. -
zerosdfd #11768 Miért nem tudok én menteni ebben a játékban?
Lefagy, kilép, beszarik...miért? Ki tudja? -
digital #11766 Tényleg érdemes eredetibe megvenni. Nagyon jó story, és mégjobb a hangulat! A PC-s játékok hőskorát idézi maximális sikerrel. Még grafikailag is felveszi a versenyt a trendy ömlesztett, mostanában is megjelenő agyon hájpolt csili-vili de, fél óra alatt kiüresedett és belül üres tech-demókkal... (Nekem 1024-ben high-on folyik tökéletesen.
INTEL P4 Northwood 2.8Ghz
/ inno6800GT. 425mhz-1100mhz
( 4-5 éves konfig!)
Bioshock minimum az év játéka!