BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jesszusom...StarWars fan vagy...<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
][ ВАЗ ][
NA végre fut normálisan viszont elakadtam méghozzá a második pálya (Medical Pavilion) elején, ahol be van szorulva a droid az ajtóba mit kell csinálni? Már végignyomkodtam mindent de semmi. Ritkán akadok el játékban, most sikerült :C
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
7600gt 256mb DDR3 mit tud ebben a játékban? Elindul? Milyen beállításokon lehet játszani? Ha valakinem van tapasztalata, légyszi ossza meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
PSN ID.: Beegabor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Képek low grafikán
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
screenshotot pls
viszont visszarakom játék közben a grafot igen normálisra amin még van 30-40 fpsem, állandóan csak swapel és töltene meg töltene a vinyóról, hát igen, hiába az 1 giga ram és a 3k+os athlon 64 power
de hát mivel nincs fél millió forintom hogy vegyek egy normális gépet marad a szenny, illetve a SEMMI, de mindezek ellenére tényleg tetszik a játék hangulatos is, változatos és gyönyörû még az én gépemmel is, nemtom mi lesz ha ténylegesen is elterjed a dx10.. (ami nekem 10 év mulva lesz ez van :p)
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Végigjátszás van már?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
(It is to this extent that Tenenbaum's links to a Jewish inheritance is
questionable, since at the time Jews in all scientific endeavours were being replaced by Germans on grounds of 'racial hygiene'; as such, it is likely that Tenenbaum was a destitute German citizen who has been rounded up, or someone who played down her Jewish heritage, in order to get her new position in the prison.)
Egyébként teljes leírás a háttérrõl itt.Mélyebben:itt.
Gépem ati X1900 4200
Egyébként gondolom nem támogatja, de ha van olyan amit támogat, azt át lehet írni a tiédre... de szerintem tök felesleges...
][ ВАЗ ][
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
][ ВАЗ ][
aztuán vok hogy a méhes szobába kellet valami szart összegyüjteni most ilyen teleportos faszik maradványait kell összeszednem de 7 et! 5 má megvan de még kettö ilyen teleportos nyomi kéne hol keressem öket? a marketba végigmentem voltam mr minehol! help!
Gépem ati X1900 4200
][ ВАЗ ][
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
][ ВАЗ ][
Szar warez...
Én meg most elcsesztem a bioshockomat... megpróbáltam magyarítani, de nem tudtam az eredeti formátumban visszamenteni... Másolatot meg nem csinálltam... -.-
Úgyhogy most reinstall...
][ ВАЗ ][
A hsz-oknál....
Jah szerintem elnézett valamit a gyerek...
Mert icsiál, hogy " kevés neki az 1GB ram".....
Háát nanemá, hogy olyan legyen mint a SH...mert akkor egy pár ember rácseszik...
Ilyenekrõl én nem olvastam...
1GB ram egy drivernek?
Mondjuk azt láttam, hogy csak XP-re meg arra amit te mondtál, arra jó..de én úgyis XP-t használok...
][ ВАЗ ][
friss Nvidia driver....
olyan kérdésem lenne hogyha veszek egy használt bioshockot akkor azt hogy tudom aktiválni?
köfi
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster