BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha mmegvan minden oda kell vissza menni ahol meghalt az a csaj.

wesker24
A megszerzett formulákat tényleg egy gépbe kell berakni !! Ez a gép pontosan a doktornõ irodájában van ahol régebben a széfet is kellett nyitni !!
Bocs az új zavarásért de még mindig a Farmers Marketba bojongok most ugynézki megvan minden, el is mondta angolul hogy mitcsináljak amit kivettem az az hogy valami gépbe kell berakni a megszerzett anyagokat.Hol van ez a gép? Vagy nem is gép én értetttem félre? Akkor mit kel csinálni? Nekem a követö nyil nem jelenik meg.
Szasztok. azt nemtudja esetleg vki h az arcadia pálya betöltése után mért lép ki a gém? (high detail shaders meg stb ki van kapcsolva)
Sziasztok!

A játékkal kapcsolatban olvastam, hogy hangproblémák elõfordulnak, így már tényleg elhiszem, hogy nem én hallottam rosszul, hogy 1 idõ után néha kihagy a hangom, vagy nem minden hallatszik (pl lövök, közben meg a környezet hangja nuku). Elkezdtem keresni patchet, de csak külföldi oldalakon találtam. A gond, hogy beleolvastam a fórumokba és a patch állítólag rendbehozza a hangot, de a futtatás gyorsaságát meg bezavarja. Most ez tényleg így van? Mert akkor inkább mindig kilépek és vissza, de menjen rendesen a game. Jah igen, csak bizonyos idõ után kezd elmenni a hang 1 része, kb 1-1.5 óra játék után.

Szóval érdemes a patchel szarozni?<#idiota>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Elvileg a külditárgyakból kiraknak annyit amennyi kell, csak járj be mindent. (Ha mégsincs akkor tévedtem 😊 )
Én többet is találtam mint amennyi kellett, mondjuk az összes helyet bejártam, nem hagytam szürke részt a térképen. 😊

Ok csak azok nem akarnak többen jönni.
sevendoor
Azoknál a tûzet dobáló hudiniknál mindig van egy, és találtam polcon is, asszem a hordóknál a pincében.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Én a Farmer Market nál akadtam el voltam a Méhes rélsznél meg van mind a 7 enzim voltam a kocsmába meg van mind a 7 deszt viz de valami Chlorophil Solution hol van 6/7 van és sehogy se akar 7/7 lennei .
Mászkálok összevissza a kocsmábaba le a pincébe a Méhes részre de semmi 1-2 Big Dady meg zombi amiket lelövök de semmi.Hol tudom megszerezni ami kell még? Kösz
Pontosan.

Kell lennie egy olyan bejáratnak, amit jég zár el. Azt kell felolvasztani és azon a részen lesz.
sevendoor
Hát azért az a végigjátszás elég felületes, segíteni nem fog ha vki esetleg elakad.
Egy kérdésem nekem is lenne, a tulajdonságaimat, hogy milyen tonicokal rendelkezem vagy hogy mi van az inventoryban, az csak a gépeknél (gene bank ill. az a u valami) lehet megnézni?
kösz

Üdv!bioshock végigjátszás pdf formátumban magyarúl,képekkel illusztrálva.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

High Detail Shader legyen offon, de ez a FAQban is benne van.

Sziasztok, lehet kerdeztek mar, kerestem is de nem talaltam😊, Nekem az a gondom hogy a jatek legelejen mikor lemegyek a vizala azzal a kis tengeralatjaroval, loadingol a jatek, es utana mikor indulna a paja kidob a jatekbol. Probaltam uj Nvidia drivert, uj Microsof visual c redistributablet. Intel procim van, 7600gt-vel. A jatek megy szepen, nem szaggat... meg 😄
Ha tudtok valamit rola irjatok kerlek. Kosz

sziasztok! elakadtam a játék elején ott ahol megkéne találni a telekinézist merre találom? letudjátok írni merre találom köszi!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Sziasztok!

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy méirt írja ki ezt a játék és nem indul?

"Az eljárás belépési pontja (_BinkSetMemory@8) nem található a DLL-ben (bink32.dll)

ott van a bink32.dll fijl ahol a Bioshock.exe
Dante73
Offtotyik...
2, Legalább egy dl-dvd-re ne sajnáld már a pénzt...

http://www.freetvmaci.info/

FLeT
Total Commanderben: Fájl/Fájldarabolás...felvágod 700MB-os részekre és kiírod...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

keménypetya
Hello Abban szeretném a segítségeteket kérni h hogy lehet kiirni 2 db dvd-re válaszokat elõre is köszönöm hello

Készül a PC patch. Már béta tesztelés alatt van,talán abban javítják majd.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Jacc tovabb, kesobb magatol nyilik.
sevendoor
Arcadiaban van egy Farmer's Market nevû hely, oda hogy lehet bejutni, mert a rácsot nem tom kinyitni és az üveg sem törik.

Prince of Máté
Kell a szarnak, volt vistám is, de csak a helyet foglalta.

kirol
Használj Vistat. Abban talán nincs ilyen probléma!

(Mert ha jól tudom, abban alapból nincs is EAX. <#idiota>)

Prince of Máté
Nem tudjátok mikor lesz már kijavítva ez az EAX probléma?
mert bekapcsolva szar a hang.

Megjelent a CheatLand legújabb letölthetõ kiadása! Ebben már 3125 PC-s játékhoz van kód. www.cheatland.hu
Van benne a Bioshock-hoz is kód :-)

Örülnék ha valaki elmagyarázná a játék legvégét, mert bár addig simán követtem a sztorit, a vége teljesen zavarosnak tûnt...

Ugyanez a problémám volt, aztán úgy sikerült elindítani, hogy a "Default.ini" file-ban átírtam az alábbi sort "True"-ról "False"-ra.
"HighDetailShaders=False"

Utána az asztalra kipakolt parancsikonnal simán ment.

Az XP talán ha 1.5-2hónapos.A BIOS resetet lehet,megpróbálom.Köszi.Esetleg a 1.5giga RAM lehet a kevés neki?Egy másik 2K játékkal is jártam így.A Sid Meier's:Railroads-al.Az is szinte dettó így csinált.Mondjuk annak szar volt a memóriakezelése:ha sok volt a vonat,néha állat módon belassúlt.Aztán ment ahogy kellett.Ja igen.Mikor kilép a Bioshock-ból,fekete képernyõ,a hang elkezd úgy csinálni,mintha elakadt volna:az a kis rész ismétlõdik,ami kilépéskor szólt.Aztán a fekete háttéren megjelenik a kis ablak:a Bioshock.exe hibát észlelt,ezért leáll...

dienesoft
Vista kalap kaki, XP-n teljes grafikán fog menni.

lololol
fõleg a vista lehet a gond

Sikerült elindítanom de már az intrónál nagyon durván szaggat! Túl kicsi a gépem vagy mi lehet a gond?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Hello!

Elindítom a gamet és fekete képernyõ!😞Valaki nem tud segíteni?
Ez a konfigom:
- MSI K8N Neo4-f alaplap
- 3200mhz AMD cpu
- 2gb 400mhz ram
- MSI 8800gts 320mb VGA
Vistat használok a videókártya driverje pedig a 163.69-es verzió!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Frank99
össze kell gyûjteni az összes üvegcsét.
keressed, amíg meg nem lesz mind...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szevasztok!
Lehet, hogy volt már róla szó, de a darazsas résznél hogy lehet továbbjutni? (OK, tudom h el kell gázosítani õket, meg összegyûjteni pár cuccot, de én már 10x körbefutottam és nem tok továbbhaladni).
Kösy!
Dante73
Kiír valamit? Hibajelentéseket, nézted? Nekem ez memória-címzési hibának tünik, ha régi a rendszer a gépen, húzd újra, lehet megoldja. Talán egy bios reset is elég, elöbb azt próbáld. (alaplapból elem ki, 10 perc, vissza. Ha az óra benullázott, akkor jó) Ha egyik sem segít, nincs ötletem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Már probáltam.De ami azt illeti,megtette a gépezet is magától:mikor kilép hibával,mindent visszaállít alapra.Próbáltam már úgy is,hogy hagyom az alapot egy ilyen visszaállítás után,de akkor is kilépett ugyanúgy.De csak ha kutakodok hullánál vagy fiókban,ilyesmi.Ahogy megnyomom az use-t,rögtön kilép.Nem mindíg.Volt,hogy már azt hittem,minden ok,mert nem csinálta 1-1.5óráig.De aztán újrakezdte.Aztán olyan is volt,hogy szinte minden alkalommal kilépett.<#nemtudom>

Soldiers
próbáld meg lentebb venni a grafikát

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem is hasonló a gondom.De úgy látszik csak nekünk van ilyen problémánk...

http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=973& 😉
Grove4
Sziasztok magyar nyelvû végigjátszást hol tudok találni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
Én meg fordítva értelmeztem...
Akkor bocsesz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha valamit nem tudsz, vagy nem hallottál még róla, akkor az nem biztos h nem is létezhet. Az hogy egy konfig VGA limites tudod azt jelenti, h hiába raksz alá nagyobb procit, semmit nem változik egy játékban a teljesítményed, ugyanannyi fps-el megy, mert a VGA nem tud többet nyújtani. Egy x1950pro-nak elég egy 4200-es, de alárakhatsz 5200-est is, semmivel nem lesz nagyobb fps értéked.

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Sziasztok,

Nekem ugyanaz a problémám, amit már valaki írt, hogy "az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen..:" hibaüzenettel el sem indul a progi.

Pedig a gép bika, DX10 fent van stb...

Tud valaki megoldást?

Köszi: Berci
DarkSector
Az 4000+ os akar lenni és nem 4200+ os...
Mert nem mindegy....
Amúgy meg szerintem is egy 2magos proci simán levágja a kártyákat...
Meg mi az, hogy VGA limites...ilyen nem létezik....<#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a konfig VGA limites. Tudom, mert ilyen van nekem is. 😊

DarkSector
Fullosan akadozás nélkül minimum 40 fps-el...

Peetboy
A 4200+ proci az gyenge az ATI X1950pro(512 mb) kártyához???? Na ne viccelj!
A 2 magos proci azt simán kihajtja.
Én is ilyen VGA-t akarok venni,aztán az én procim az csak 2500+. <--- Ez már valóban lehetséges,hogy nem tudná teljesen kihajtani a vga-t.
(De lehet majd csak egy 7600 GT-t veszek.)

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nekem teljesen játszhatatlan, kb minden 10. tárgyfelvétel után kidob a winbe...perdig szépen fut meg frankó a gáma is, de már tök unom újraindítani negyedóránként... :S