13397
  • kérdező00
    Szegasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a játék elején vagyok még amikor is leéerek rapturba és amikor megérkezek a kindulási pontra legalábbis mennék fel ezzel a szerkezettel mindig kilép a játékból!?? Mi lehet a baj?
    Gépem: intel core 2 dueo 2,33 ghz, 2048 ram, geforce 8600 gt oc video karim van mi lehet a probléma szeretnék már játszani vele, vagy töröljem le a gépemről mex dtsh- ról töltöttem le!!
  • AntiHero
    Pontosan, nagy szar ugyan úgy mint a crysis.
  • skinnyman
    GoW első helyre?
    Egy agyonhájpolt xbotok által istenített nulla.
  • vibo
    Eladó bioshock ce big daddy figura nélkül!5,5e
  • DarkSector
    Sorry
  • Ombika
    De konyorgom ez nem a top10 topic!!
  • DarkSector
    Ha szabadna nekem is.
    GoW
    Cod4
    TS
    Jericho
    Crysis
    Blacksite
    Boshock
    Fear PM
    .....stb
  • Dante73
    Az év játéka, nálam egyértelmüen a Bioshock, és a The Witcher. Nem tudok a kettő közt dönteni, mindkettő nagyon jó, és a hibáik, mondhatni jelentéktelenek. A következő a Crysis, aztán a CoD4. Mindkettő kiemelkedőt produkál, valamilyen szinten, de számos sebből véreznek. Crysis; Brutál grafika -megfelelő gépen, viszont az idegenes résztől unalmas, értelmetlen, rövid. Addig egy nagyon jó kis FPS. CoD4; Iszonyatosan jó hangulat, átlag grafika, Viszont rettenetesen egysikú. 200 ellent legyaksz, kövi pálya, 200 ellen-kövi pálya. Sárga kör, távcső, kövi pálya. Emelett iszonyatosan CSŐ! Jobra, balra eltérsz az EGYETLEN LEHETSÉGES útvonaltól, meghaltál, (esetleg a társad) Nem jó fegyver-meghalsz, a kézigránát, meg külön fejezetet érdemelne.
    Tehát az ÉN sorrendem;
    1, The Witcher
    1, Bioshock
    3, Crysis
    4, Cod4
    stb...

Dante.
  • Boros Gergő14
    sőt van cronokinézis ,cyrokinézis, és had ne soroljam tovább
    amugy már megoldott a problémám
  • Katun
    Dettó :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem feltétlen, más játékokban is előfordul, hogy pyrokinesis név alatt az ilyen jellegű képesség, ez egy létező kifejezés.
  • Sadist
    Pyrokinézis, lál :D Az telekinézis lesz :D Amivel meg tüzet gyújtasz az az Incernate!
  • grebber
    Jővőhéten érkezik a Bioshockhoz egy patch!!!
  • Boros Gergő14
    Hello egy kis segiség kellene a Medical Pavilon pályán vok.
    Már meg van a pyrokinézis és valami elctro képesség is.
    És nem tudom h tudok tovább menni mert az átjáró amin gondolom h át kell menni beomlott miután egy csávó átment alatta.
  • AntiHero
    Pfujjjj. Utálom mint a sz*rt. Nekem nagyon nem jött be.
  • DarkSector
    3.-nak Timeshift???
    :D
  • AntiHero
    Nálam a Bioshock és a COD 4 van az első helyen. Mind a kettő 10/10es. sztem. Nem tok választani meik volt jobb mert más "stílusú" (nem az FPS nézetre értem, hanem a környezetre és a történetre)
  • grebber
    Hehe érdekes.Várom a 2. részt epekedve.
  • Voltan
    "Lehet csúnya a Bioshock a Crysishez képest, de a belbecs lényegesen többet ér, és az van itt dögivel."

És még egy kis adalék: A Crysis-ban lehet, hogy gyönyörűek a textúrák, meg az effektek, meg minden csudaszép, DE: a Bioshock viszont megkreált egy olyan sci-fi/retro világot, ami lélegzetelállító. Nem olyan hú, de részletes minden, de nem is erről van szó. Nincs két egyforma helyszín, és mindent körbeleng a "HANGULAT". A designerek valami elképesztő munkát végeztek. Tökéletes, persze torz korrajzzal. Én még olvastam Vernét is, és könnyek szöktek a szemembe, mikor a kapszulából megláttam Rapture-t.
    Most belemehetnék egy művtöri előadásba, de nem fogok. Akit érdekel, utánaolvas.
  • Voltan
    Qrvára egyetértek! Ez egy gyöngyszem. Akár az év játéka dologból ki is lehetne hagyni, mert annyira máshogy volt megközelítve, mint egy mai játék. Ez egy legenda, már most. Örök érvényű Kult Classic. Pont. Ehhez képest az év játéka cím? Úgyan már! Vigye el más, nyugodtan. Ez itt egy játék, ami nem verseng semmi címért (bár már elvitt rengeteget), mert belerobbantotta magát az örök klasszikusok panteonjába.
  • AntiHero

Bioshock 2: szétszéledt a csapat, de azért készül a folyatás!
    Furcsa híreket hallhatunk a Bioshock csapatában dúló komoly ellentétekről és a folyatásról.

A Bioshock az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt: óriási sikert aratott és talán nem kizárt még az év játéka cím sem. Ugyanakkor „Surfer Girl”, a játékos hírek rejtélyes – szinte fantomszerű – „prófétája” (aki a világon először teregette ki, hogy a Bungie otthagyja a Microsoftot) ezúttal arról regél, hogy feloszlik a Bioshockot készítő 2K Boston, ugyanis szinte mindenki gyűlöli a játék főproducerét, Ken Levine-t és soha az életben többé nem akarnak vele dolgozni. A csapat egy része ezért otthagyta Levine-t és egy teljesen új stúdiót alapítottak, ahol el kezdték fejleszteni a Bioshock 2-őt – számunkra talán ez a legérdekesebb hír. Egy-két ember maradt csak Kennel, aki a Project X nevű játékot fejleszti most. Jó páran a régi teamből pedig Kennel sem maradtak, de az új stúdióba sem léptek be, hanem a szélrózsa minden irányába szétszéledtek és más játékokon dolgoznak. Ha ez igaz (és „Surfer Girl” ritkán téved, legfeljebb nem 100%-osan pontosak az információi), akkor már csak az a kérdés maradt nyitott számunkra, hogy vajon a karizmatikus (és ezek szerint elég erőszakos) Ken Levine, illetve a régi tagok nélkül vajon milyen lesz a folyatás… by:GS
  • Tinman #11881
  • Lobsterman
    A Bioshock messze körözi a CoD-ot és a Crysis-t. Az ok pedig egyszerű: egyediség, hangulat, történetmesélés. Lehet csúnya a Bioshock a Crysishez képest, de a belbecs lényegesen többet ér, és az van itt dögivel.
  • farad66
    Leirás :ITT
  • Szabi DEMON
    Azért nagyon sok embernek több a cod4, ha mással nem, hát akkor a nagyszerűnek ígérkező (aztán szerintem még igen sok csiszolásra szoruló) multi részével. Tény a Bio szebb, és eredeti, és egyedi sztorija van, de ezt egy CoD-tól nem várhatod el. Szerintem kihozták a történetből a maximumot. Aki meg a Crysist említette, annak nem nagyok az elvárásai egy játék történetétől.
  • Voltan
    CoD 4-et még nem láttam. Nálam megosztott első helyen van a Bioshock és a STALKER.
  • Seth
    Egyéni ízlés kérdése a dolog. Nálam még mindíg a Bioshock az év legjobb hangulatú játéka, aztán jöhet cod4, crysis-t meg nem próbáltam, kevés hozzá a gépem, de nem hinném hogy bármelyiket csak megközelítené
  • ricsa008
    a crysis az év játéka a 2. cod4 3. Biochock (talán)
  • AntiHero
    Mivel én is nagy Bioshock fan vagyok. Ezért én is év játékának mondanám, ha nem lenne COD 4.

Így csak 2. lehet a Bioshock.
  • vibo
    Eladó bioshock pc ce , big daddy nélkül!
  • wid22
    , Kyburz irodájában találsz meg, Ide meg 1 ajton kell menni oda meg kód kell. megmondanátok mi a kód? A lifthez való nem jó az 5744.
    Kösz
  • grebber
    Cod 4-ben jó a hangulat de slussz ennyi.
    Bioshock-ban is ott van egy bizonyos hangulat Kane And Lynchben is Crysisban is, amik valami miatt hangulatosak.
    Cod 4-be nekem egy rész volt nagyon ott amikor Sniperes részen ketten mentünk na az frankó volt!

Tehát ezzekkel azt akarom mondani hogy a cod 4 semmivel nem több számomra mint a többi game ami hasonló hangulatot nyújt számomra.
    Ergo nem az év játéka nálam.De 10-es listában tuti ott van.
    Ez az év játéka is olyan ha fizetnének se tudnám megmondani hogy mi az és miért.Mert nagyon sok jó játék van ami valami miatt jó,szép,hangulatos.Nagyon nehéz dönteni!
  • w77d
    igen nekem is, meg még sok mindenkinek! de neked is igazad van, mivel mindenkinek más az ízlése, más áll közelebb a szívéhez, ezért bocs, az egyértelműt javítom szerintemre!
  • grebber
    Egyértelműen max neked!
  • w77d
    egyértelműen az év játéka a cod4, de ez ott virít a második helyen! ;)
  • Rodman6
    Nemtom, minden Unreal3-motort használó játékom olyan műanyagszerű grafikával bír. Mintha a Viasztestek c. filmet nézném.
  • atyca
    a configom tobb,mint eleg,megis ledob kb 5/10 perc utan hibauzenettel.help
  • wedge31
    Nem fog akadni, remélem igy érthetö.
  • Danus16
    ezt nagyon bírom amikor ezt mondjátok...
    Mi lenne ha pontosabban fgopalmaznátok?
    1280 MAX DX9? akadni fog?
  • Voltan
    Mintha jégen csúsznál!
    Ráadásul az egyik legjobb játék idén, ha nem a Legjobb.
    Én nehezen tudok dönteni a STALKER és e mestermű között. Ott van még a Gears of War is, és a Witcher. De itt már keverednek a stílusok.