BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékkal kapcsolatban olvastam, hogy hangproblémák elõfordulnak, így már tényleg elhiszem, hogy nem én hallottam rosszul, hogy 1 idõ után néha kihagy a hangom, vagy nem minden hallatszik (pl lövök, közben meg a környezet hangja nuku). Elkezdtem keresni patchet, de csak külföldi oldalakon találtam. A gond, hogy beleolvastam a fórumokba és a patch állítólag rendbehozza a hangot, de a futtatás gyorsaságát meg bezavarja. Most ez tényleg így van? Mert akkor inkább mindig kilépek és vissza, de menjen rendesen a game. Jah igen, csak bizonyos idõ után kezd elmenni a hang 1 része, kb 1-1.5 óra játék után.
Szóval érdemes a patchel szarozni?<#idiota>#idiota>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Én többet is találtam mint amennyi kellett, mondjuk az összes helyet bejártam, nem hagytam szürke részt a térképen. 😊
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Mászkálok összevissza a kocsmábaba le a pincébe a Méhes részre de semmi 1-2 Big Dady meg zombi amiket lelövök de semmi.Hol tudom megszerezni ami kell még? Kösz
Egy kérdésem nekem is lenne, a tulajdonságaimat, hogy milyen tonicokal rendelkezem vagy hogy mi van az inventoryban, az csak a gépeknél (gene bank ill. az a u valami) lehet megnézni?
kösz
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha tudtok valamit rola irjatok kerlek. Kosz
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy méirt írja ki ezt a játék és nem indul?
"Az eljárás belépési pontja (_BinkSetMemory@8) nem található a DLL-ben (bink32.dll)
ott van a bink32.dll fijl ahol a Bioshock.exe
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
(Mert ha jól tudom, abban alapból nincs is EAX. <#idiota>#idiota>)
Van benne a Bioshock-hoz is kód :-)
"HighDetailShaders=False"
Utána az asztalra kipakolt parancsikonnal simán ment.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Elindítom a gamet és fekete képernyõ!😞Valaki nem tud segíteni?
Ez a konfigom:
- MSI K8N Neo4-f alaplap
- 3200mhz AMD cpu
- 2gb 400mhz ram
- MSI 8800gts 320mb VGA
Vistat használok a videókártya driverje pedig a 163.69-es verzió!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
keressed, amíg meg nem lesz mind...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Lehet, hogy volt már róla szó, de a darazsas résznél hogy lehet továbbjutni? (OK, tudom h el kell gázosítani õket, meg összegyûjteni pár cuccot, de én már 10x körbefutottam és nem tok továbbhaladni).
Kösy!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Akkor bocsesz....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
Nekem ugyanaz a problémám, amit már valaki írt, hogy "az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen..:" hibaüzenettel el sem indul a progi.
Pedig a gép bika, DX10 fent van stb...
Tud valaki megoldást?
Köszi: Berci
Mert nem mindegy....
Amúgy meg szerintem is egy 2magos proci simán levágja a kártyákat...
Meg mi az, hogy VGA limites...ilyen nem létezik....<#wilting>#wilting>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A 2 magos proci azt simán kihajtja.
Én is ilyen VGA-t akarok venni,aztán az én procim az csak 2500+. <--- Ez már valóban lehetséges,hogy nem tudná teljesen kihajtani a vga-t.
(De lehet majd csak egy 7600 GT-t veszek.)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM