13397
-
Hát én a magyarosításra várok, addig nem akarok megint nekikezdeni. -
Extraneous #11994 Emberek, kicsit ébresszük már fel a fórumot, mert nagyon lapít!! Mondjuk a magyarosítást végző emberke is írhatná a jelentéseket(ha szokott ide járni). további szép napot. -
kowajano #11993 jah shader model 2.0 tudja csak -
PS=SM? -
kowajano #11991 Zafir X800 GTO2 kártyám van . Ez ugye nem támogatja a PS3 at. Olvastam FAQ ban hogy létezik egy patch ami segit hogy PS2 es videokarin is elinduljon a gama meglestem az oldalt probálgattam a peccseket. A menü bejön elis kezdi tölteni a gamat de aztán a töltés megáll nem fagy le a game mert a játékból alt+tab al ki tudok lépni. Ha a peccset nem raktam fel akkor betöltötte a pályát de iszonyu bugos volt a kép. Mi lehet a baj? -
Azzal nincs gond 64 bites fut,de honositasig nem kezdem el! -
theodor #11989 X2 XD O_o X_x. -
theodor #11988 AMD XD 4000+, 8600 GTS, 2,5 Gb RAM DDR II 800 MHz. Ezen hogy szaladna a bigdaddykane? -
Elvileg igen, de ugye csak Vistan. -
Addig akkor nem kezdem el!! Dx 10-et ugye tamogatja game? -
Windows Update, DirectX frissítés megvolt?Ha legújabb driverekkel se megy, próbálj 1-el régebbit.Más ötletem már nekem sincs.Talán összeakad az egyik programoddal.Nálam pl. a Fraps csinált olyat, hogyha felraktam, nem indultak a Steames játékaim.Hiába uninstalláltam a Frapsot nem indult, rendszervisszaállítást csináltam és működött minden.Szóval még talán valamelyik program, virusirtó stb. bekavarhat. -
jaki88 #11984 Okés, megpróbálom amiket írtatok, bár rendszert nem cserélek, windowst se fogok installálni, de amit lehet megpróbálok. Amúgy xp-t használok, szerintem azon nem lehet gond. Csak már kiakadtam, ezen, hogy rég nem játszottam ilyen fantasztikus hangulatú játékkal, szóval teljesen magával ragadott, és erre meg a technika összeesküszik ellenem.:) Megpróbálom a graf-ot is lejjebb vinni, bár így mindent szinte fullra rakva és bekapcsolva is simán viszi, de lehet hogy az a gond. Köszi a segítséget és bocs a kiakadásért.:) -
De ha sehogy nem indul próbálja XP-n...ha nem azon próbálkozik eredetileg. -
jó rá a vista, én is azzal nyomulok ;) -
- Video, audio driver frissítés, ha van.
- Vedd lejjebb a grafikát.
- Kapcsold ki az EAX-ot.
- Ha Vista-d van, tedd fel a FAQ-ban említett cumókat.
- Ha Vista-d van, játsz XP-n:) -
Amint látod válasz van. Én már válaszoltam neked. Az hogy nem jött be, az egy mások dolog. De ha valaki tudja a választ fog válaszolni.
De végigmehetsz a "rutin" dolgokon mint pl. driverek frissítése, töredezettség mentesítés, játék reinstall, directX frissítés és ha ez sem megy akkor egy új rendszer.
Na ha ezekután sem megy, akkor ess itt 2ségbe, de valszeg akkor már nem fog soha menni nálad a játék. Bár bíztatásul sztem olyan nincs. -
50% -
jaki88 #11978 Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért nem válaszol nekem senki, olyan furcsát írok vagy hülyeséget vagy mi van itt? FAQ-be nincs benne a megoldás, visszaolvastam, nem nagyon találtam megoldást. Légyszíves írjon már valaki valamit, mert rohadt jó a játék nyomnám is, de valamiért a játék nem akarja, hogy játszak vele. Mi a szar lehet a baj? -
A bannerban a FaQ 15. Pontja
Shader Model 2 Patch
-
Sziasztok! A jatek elindult, de azonban amint lezúg a gép (avagy tengeralattjáró)a jatek elejen csupán az effekteket látom, a textúrákat nem, ani nélkül igen nehézkes lenne játszani. Nameg az egér is eltunt... Ha tudjatok mi a baj segitsetek légyszi -
Honositasrol tudtok vmit hol jar? -
jaki88 #11974 Sziasztok! Patch-el se megy, patch nélkül se megy, ahol átkezd tölteni arcadia-ba ott mindig kifagy exe hibával. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a gond? Utolsó lehetőségként megkérnék valakit, hogy ha van mentése rögtön arcadia elején az elküldené nekem? Előre is köszi. Email: [email protected] -
Sztem a patch-et mindenképp próbáld meg. -
jaki88 #11972 Sziasztok köv. kérdés, és ez már lassan kiakaszt, ugyanazt csinálja mint eddig (search-elésnél kilép néha), de mostmár nem search-elesnél csinálja hanem amikor mennék át a smuggler's hideout pályáról valószínűleg a következő pályára akkor ott a dock-nál vagy minél elkezdi tölteni az új pályát akkor kész kidob megint exe hibával. Mi a fenéért csinálja ezt? A patch megoldja ezt vagy mit csináljak vele? Előre is köszi, és tényleg írjon valaki mert nagyon jó a játék csak így elég nehézkes és idegesítő lesz végigtolni. -
Virag verziora melyiket kell feltenni az itt talalhato kozul? -
jaki88 #11970 Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy néha (bár mostmár egyre gyakrabban) amikor "search"-ölök valakit vagy valamit akkor a játék megfogja és kilép a játékból exe hibával, elég idegesítő, hogy 5-10 percenként kilép. Mi lehet a gond? Mi miatt csinálhatja ezt? Előre is köszi -
Paranoia #11969 áh köszi én voltam farok,ami a faqba van azzal nem lett jó:s a játék mappáiban is benne van és azzal jó lett!
köszi szépen. -
Paranoia #11968 fel igen,de nem változott semmit a dolog:S -
Felraktad a VisualC++ 2005-öt(vcredist_x86.exe)? -
Paranoia #11966
már 2x telepítettem újra,de még mindig ezt megy:(
Asztalon az ikonja is csak egy ablak ikon telepítés után,nem a bioshockos ikon...vmi ötlet? -
Kimi23 #11965 A Vista+Realtek driver nincs hang problémára a megoldás:
Vezérlőpult-Hardver és Hang-Hang-jobbklikk a fehér mezőre, letiltott eszközök megjelenítésének engedélyezése mellé pipa. A felvétel menüpontban a sztereó keverő engedélyezése, és lőn hang a Bioshock-ban mindenféle XP kompatibilitási szarakodás nélkül. Nekem működött remélem másnak is fog.
-
Zóanagyvarázsló #11964 A hivatalos support (s nem a hazai üzlet), újra tudja aktiválni a lehetőségeket, csak fel kell venni velük a kapcsolatot. -
A telepítések száma korlátozott, nem fognak segíteni.... -
nem megy.ezer a jatekert szereztem a HD3870-est,nameg a crysis miatt
-
hopp.ugyse megy valamiert
visszaviszem a boltba -
MaggotCorpse #11950 hi!segitséget szeretnék kérni!megvettem a játékot, feltelepitettem, elinditom egy new game-t és miután lezuhan a repülö elmegy a hang!olvastam a faq-ot!levettem a graf-ot!mindent ugy csináltam ahogy a faq-ba irtak!de semmi!felraktam a patch-et is az se segitett!hangkártya drivert is feltettem ujra!létszi vki segitsen mert elég idegesitö ez a szitu!elöre is köszönöm mindenki segitségét
Üdv. MaggotCorpse -
gyuri12 #11949 nyomj egy M betűt,és oda le van írva -
Dévids #11948 Sziasztok!!!!
A Farmer’s Market pályán mit kell csinálni???Már egy ideje csak járkálok de nem tom, hogy mi a feladat.Valaki létszi írja le, hogy mit kell csinálni!!!! -
Gondolom, ill tudom, nem véletlenül...
Ami, bár egész más kategória, de ehhez hasonloan kiváló játék, az a Witcher, aki még nem tette, és elmúlt 18, próbálja ki, azt is!
Dante. -
Nálam továbbra se megy. Új játék indításnál a második betöltőképnél kifagy, illetve az audio options menübe lépéskor szintén meghal, ráadásul az opciók cimkéje üres. Ötletek? Hetek óta szeretném kipróbálni, a korábbi fekete képernyős indulást már megoldottam, de ezzel nem bírok.