BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy kép ahhonnan nemtudok továbbmenni
KOMI valamivel több infóval könnyebb lenne segíteni, így nemtom mire gondolsz..
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mindent megcsináltam, végigmentem mindenhol. Merre, hogyan tovább? Valamit elfelejtettem megcsinálni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Who is Atlas? Who is Atlas?"
Az ki fog derülni, ki az, akit irányítok?
Kumiho #2179
Atlas a segítõd a game 2/3-adában.Azt meg h ki Õ majd megtudod a végén!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
LOL, pontosan ez történt.
Atlasról meg majd kiderül minden, miért akarod tudni, játszad
PSN ID.: Beegabor
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
miért lettek zombik a mutánsok? : D
illetve miért nem csak simán begolyóztak és hiperüber képességekkel megspékelt õrültek rohangásznak a Rapture-ben, akiket nyirbálni kell..?
aztán másodszor, az elején kapok egy rádiót, amiben Atlas beszél, nos õ ki? : D végig õ pofázik
Kumiho #2179
Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package
egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
#11264,#11270,#11271, folytatást nem találtam meg de ezek bõven mehetnek a FAQ-ba szerintem !
Next PC upgrade: 2022
És akkor nem kérdeznék és nem lenne vitatkozás!
egyik fórumozó társad TELJESEN leírja szép magyar nyelven, hogy mi történt végig a történetben.
érdemes végigolvasni.
nem hiszem, hogy még 1x le fogja írni, hiszen 1x már megtette....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hello all!
Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package
egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Valamilyen kinézikus erõt kellene felvennem és gondolom arrébb igazítani a romokat de nem találom azt!!!!
Segítség,köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Amíg nem viszem végig a játékot és nem tudom meg hogy mik, addig felõlem búvárok is lehetnek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sorry.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asszittem hogy robotok...<#buck>#buck>
A Big Daddy-re gondolsz? Azok elvileg nem robotok, bár még nem derült ki a sztoriból, hogy mik is pontosan...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És Bioshock?
Hány fajta robottal találkoztál eddig?
De ne offoljunk.
Nekem a robotok tetszenek...
Amúgy meg Spoiler-ben megírhatná valaki, hogy hányfajta robot van, mert eddig 2 fajtával találkoztam...
Mondjuk DX10-es pach az van hozzá..de nem tudom...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Woc az World in Conflict akar lenni gondolom...
És az annyira jó grafban, hogy erõs gép kell hozzá, vagy sok figurát mozgat egyszerre???
A Supreme Commander jó? Adták a vidikártyával, de még nem próbáltam.
OFF
De jobb a SC-nél, meg a C&C-nél is?
SC->Supreme Commander
Jah és milyen a Company Of Heroes?
Gyors vélemény egy mondatban...esetleg...?
ON
Sims az nem rétegjáték, hanem sokan játszák, és sokszor jönnek a kiegészítõk hozzá....
WOW...NO COMMENT
W. in Conflict....nem értem én sem....
WOW...NO COMMENT
COH...nekem megvan az jó....asszem...
Bioshock... ahhoz képest, hogy már mindenki ismeri, letöltötte/megvette és végignyomta....
stb.
2. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. World In Conflict - Sierra/Vivendi Games
5. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
6. Company Of Heroes: Opposing Forces - THQ
7. Bioshock - 2K Games
8. Medal Of Honor: Airborne - Electronic Arts
9. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
10. CSI 4: Hard Evidence - UbiSoft
Mostanában sajnos igy áll a Bioshock, én nem értem, hogy mi a szar tetszik az embereknek pl: A Sims2-n nem értem és nem és nem????<#boxer>#boxer>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ezért hülyeség szerintem a Vista+DX10.. jah és sok hivatalos helyrõl azt mondogatják, hogy használjunk Vista helyett inkább még XP-t..
Szerintem ez a Vista nem lett nagy valami....