BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Fényképezni kellet + filmeket venni. Ezután sem vissza-sem elõre nem tudok menni.
itt egy kép ahhonnan nemtudok továbbmenni
matkovec....a kódot az egyik kis naplóba találod meg de ha kicsit visszaolvasol akkor itt is leírta már valaki.Felszedsz egy olyan kis naplót, meghallgatod és benne lesz...valami 5744 vagy vmi hasonló...olvass vissza pár hszel...

KOMI valamivel több infóval könnyebb lenne segíteni, így nemtom mire gondolsz..

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Sziasztok elakadtam a Olympus Heights pajanal a liftbe kellene beszalnom de nemtalalom sehol a kodot nemtudna valaki segiteni?! Elore is koszi
scorpeeon
Minden ki fog derülni 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Törölt felhasználó
Elakadtam a Jet Postál pályánál.
Mindent megcsináltam, végigmentem mindenhol. Merre, hogyan tovább? Valamit elfelejtettem megcsinálni?
Narxis
Nekem feltelepült Vistara is, szerintem valamelyik drivered kavar be.Vagy nem tom, de mennie kell Vistan is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ok értem már a Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable kéne, de nem tudom felrakni egyszerûen nem indul a telepítés Vista-n!!! Segítenétek? Kössz!
böröczk
De nekem eddig úgy tûnt, hogy minden másodiknak rohad az arca, ergo zombiféleségek.. kvázi nem kéne feltétlenül, hogy zombik legyenek, csupán hatalom/erõõrültek, génkezelt Svárceneggerek, Peter Petrellik, de nem Resident Evil szerû szörnyek : D

"Who is Atlas? Who is Atlas?"

Az ki fog derülni, ki az, akit irányítok?

Kumiho #2179

Tudni szeretném mivel kurvára nem tudtam h mire való.Most h tudom feltételezem h mivel végig toltam a game-et ezért nekem már fennt van.Azt hittem h gyorsabb lesz tõle a game vagy vmi segítség lesz hozzá (nem fagy ki pl.) de köszönöm szépen h vki vette a fáradtságot arra a 15 karakterre és leírta...

Atlas a segítõd a game 2/3-adában.Azt meg h ki Õ majd megtudod a végén!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Seth
"miért nem csak simán begolyóztak és hiperüber képességekkel megspékelt õrültek rohangásznak a Rapture-ben, akiket nyirbálni kell..?"

LOL, pontosan ez történt.

Atlasról meg majd kiderül minden, miért akarod tudni, játszad

PSN ID.: Beegabor

Narxis
Most komolyan, nem mindegy?A C++ tudtommal egy programozói környezet, a visual gondolom a grafikára vonatkozik.Enélkül nem indul a játék, kell és kész.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mért van az h senki nem akar válaszolni az elõzõekben feltett kérdésemre??Csak egy egyszerû kérdés...mire jó a - Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package ????? köcce a választ...

Sadist
Nem zombik, élõ emberek, csak megkattantak a kis genetikai tuningtól.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

böröczk
két kérdés

miért lettek zombik a mutánsok? : D
illetve miért nem csak simán begolyóztak és hiperüber képességekkel megspékelt õrültek rohangásznak a Rapture-ben, akiket nyirbálni kell..?

aztán másodszor, az elején kapok egy rádiót, amiben Atlas beszél, nos õ ki? : D végig õ pofázik

Kumiho #2179

Hello

Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package

egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc

grebber
Történet leirása:

#11264,#11270,#11271, folytatást nem találtam meg de ezek bõven mehetnek a FAQ-ba szerintem !

Next PC upgrade: 2022

grebber
Amúgy szerintem valaki belerakhatná a FAQ-ba ezt a történetleirást mert sokakat érdekel tuti!
És akkor nem kérdeznék és nem lenne vitatkozás!

Frank99
olvassál vissza.
egyik fórumozó társad TELJESEN leírja szép magyar nyelven, hogy mi történt végig a történetben.

érdemes végigolvasni.
nem hiszem, hogy még 1x le fogja írni, hiszen 1x már megtette....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csá! Tudna nekem valaki segíteni? Az a problémám, hogy vettem 1 acer aspire 5920g notit és nem indul el a Bioshock (a Moh Airborn fullosan fut), amikor kezdõdne a pálya hibát okoz a game (vistám van). A régi gépemen legalább a pálya bejött (ati 9600 se van bene). Nem értem mi a baja??? Pleas help me!!!! THX!!!
Egyszer már kérdeztem pár napja de senki sem akart válaszolni hááátha meggondoltátok magatokat...

Hello all!

Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package

egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc

Alwares
Telekinézist kell megszerezni, de még korábban és nem ott, hanem a szint egy másik részén. Hogy hol azt meg nem mondom neked... És azzal aztán nem tudod elmozdítani a romokat, és a fentrõl gránátokat dobáló embereket se tudod megölni, mert mindig új jön. Ennek az az oka, hogy el kell kapni a dobott gránátot és azzal kell felrobbantani a lezárt átjárót. Elég egyszerûen hangzik, de mikor anno rájöttem 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A hospital résznél van egy olyan jelenet hogy bemegyek egy terembe és egy dinamittal a kezében befut egy bejáraton az emberke és az beszakad tehát nem tudok továbbmenni😞
Valamilyen kinézikus erõt kellene felvennem és gondolom arrébb igazítani a romokat de nem találom azt!!!!
Segítség,köszi.

sevendoor
urak, sajnos angol tudásom kicsit korlátozott, ezért elmesélné nekem vki mi történt Ryan irodájában?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit mondott, miért ölette meg magát velem, mi az a gén kulcs, mit csináltam mikor a gépbe tettem és hogy kerültem a kislányokhoz?

Köszönöm

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

DarkSector
Gondolod, hogy érdekel engem hogy mik ezek..
Amíg nem viszem végig a játékot és nem tudom meg hogy mik, addig felõlem búvárok is lehetnek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azok nem robotok te láma teee

reaper4
oda írta,h mi az sc. szal nemtom mi a bajod...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
Ok...
Sorry.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kiderül pontosan😊 a vége felé meg spoiler...😄
scorpeeon
A Supreme Commander-t ne nagyon rövidítsd SC-ként, mert egybõl mindenki Starcraft-ra gondol SC alatt. Az egy örök klasszikus stratégiajáték, amit a mai napig semmi nem tudott felülmúlni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Ok meglesz.

Voltan
Hehe. Kevesebb moder sci-fit olvass és kicsit több Vernét 😄 Akkor megkapod a Bioshock-ot 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
THX...
Asszittem hogy robotok...<#buck>

Voltan
Robottal?
A Big Daddy-re gondolsz? Azok elvileg nem robotok, bár még nem derült ki a sztoriból, hogy mik is pontosan...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg 2 féle van, és mindkettõnek van egy "elit" változata. Azok picit másként festenek, és sokkal keményebbek.

DarkSector
THX...
És Bioshock?
Hány fajta robottal találkoztál eddig?

Voltan
Az elsõ pályán elég sok minden történik, gyakorlatilag legyalulják a várost. 😄 A grafika eléggé brutál, még akár b-kategóriás FPS-nek is elmenne (beközelítve a képet), és rengeteg robbanás, elsuhanó vadászgépek, stb. Csak éppen mindenhol azt olvastam, hogy haj, de jól megy gyengébb gépeken is, és hát nem nagy felbontásban játszom, mediumon, és azért nem túl gyenge a gépem... Fura.
De ne offoljunk.

DarkSector
Igen a Bioshock-ot biztos nem fogjuk elfelejteni....<#eljen>
Nekem a robotok tetszenek...
Amúgy meg Spoiler-ben megírhatná valaki, hogy hányfajta robot van, mert eddig 2 fajtával találkoztam...

Voltan
Egyébként meg az eladási statisztikák érthetõek. Hiába szinte tökéletes a Bioshock, egy multis játékkal nem veheti fel a versenyt eladások tekintetében. Nekem annyi elég, hogy megvettem a collectors editiont, és nagyon régen nem ámultam már ennyit egy játékon, nem csak grafikai szempontból. Még nem vittem végig, az Apollo Square-en vagyok, de ahogy kivégzem, kezdem újra. Ezt a gyöngyszemet még sokszor újra fogom csodálni, az biztos. Le a kalappal, megy a top 10-es listára. És ez nálam eléggé sokat jelent, lévén, hogy kb. 88 óta figyelemmel kísérem a játékvilágot.

DarkSector
Nekem a vga-hoz Campany járt, de nem tudom hogy érdemes-e feltennem...
Mondjuk DX10-es pach az van hozzá..de nem tudom...<#fejvakaras>
Woc az World in Conflict akar lenni gondolom...
És az annyira jó grafban, hogy erõs gép kell hozzá, vagy sok figurát mozgat egyszerre???

Voltan
A WoC nekem nem jött be annyira, igaz fõleg azért, mert megfektette a gépemet csúnyán... Most újítottam, Athlon 2 magos 3800+, 2g RAM, 8600GTS, és az elsõ pálya mediumon úgy szaggatott, hogy ihaj... Pedig ezen a lovon már nem illene... No mindegy, adok majd neki még egy esélyt, kicsit optimalizálok 😄
A Supreme Commander jó? Adták a vidikártyával, de még nem próbáltam.

DarkSector
Jah, az igaz...
OFF
De jobb a SC-nél, meg a C&C-nél is?
SC->Supreme Commander
Jah és milyen a Company Of Heroes?
Gyors vélemény egy mondatban...esetleg...?
ON

Ombika
Igy van.

grebber
Off: World in conflicton mit nem értesz atomüber stratégia!

DarkSector
Quake Wars, új még!
Sims az nem rétegjáték, hanem sokan játszák, és sokszor jönnek a kiegészítõk hozzá....
WOW...NO COMMENT
W. in Conflict....nem értem én sem....
WOW...NO COMMENT
COH...nekem megvan az jó....asszem...

Bioshock... ahhoz képest, hogy már mindenki ismeri, letöltötte/megvette és végignyomta....
stb.

scorpeeon
Kiegészítõ fog készülni, azt olvastam.

grebber
Meddig akarod hogy fentlegyen a listán már bõven sok is volt.Elegendõt eladtak ahhoz hogy legyen pénz bõségesen.Inkább készítség bõszen a 2. részt!

1. Enemy Territory: Quake Wars - Activision
2. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. World In Conflict - Sierra/Vivendi Games
5. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
6. Company Of Heroes: Opposing Forces - THQ
7. Bioshock - 2K Games
8. Medal Of Honor: Airborne - Electronic Arts
9. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
10. CSI 4: Hard Evidence - UbiSoft

Mostanában sajnos igy áll a Bioshock, én nem értem, hogy mi a szar tetszik az embereknek pl: A Sims2-n nem értem és nem és nem????<#boxer>

MerlinW
Köszi, örülök, hogy tetszik.

[merlinw.org]

MaSzKa
grat a FAQ-hoz meg a bannerhez ilyen kéne minden topicba<#worship>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DarkSector
Háát szerintem nincs is különbség...
Ezért hülyeség szerintem a Vista+DX10.. jah és sok hivatalos helyrõl azt mondogatják, hogy használjunk Vista helyett inkább még XP-t..
Szerintem ez a Vista nem lett nagy valami....

Ombika
NEm ezt kerdeztem! 😊

Engem igen is erdekel graf,anno nemhiaba tettem fel stalker-hez is float32-ot fullba! 😊
Az masik teszte,hogy meg vistat sose raktam fel es SP1-ig nem is akarok csak nagyon indokolt esetben! 😊