13397
  • JaSoN HuNTeR #12040
    kiprobáltam.
    Hát elég low játék ennyi a véleményem.Törlésre kerül.
  • fook
    hehe dx-el volt baja :) már megy :)
  • JaSoN HuNTeR #12038
    Felraktam a játékot.
    Mik ezek az emberféle lények amik megtámadnak?
  • Ombika
  • Dante73
    Látom, értesz hozzá...
    Vajon a Vista a srác baja, vagy hiányzik egy fájl?
    Gondolom egyébként a bink videókkal lessz gond. Telepítsd a binkplayert. Gondolom a Bio lemezén rajta lessz. Vista alatt az a lényeg, hogy rendszergazdaként telepítsd, és nem lessz vele gond. Egyébként, szinte mindent rendszergazdaként kell telepiteni, ami a rendszermeghajtóra kerül. Így kissé nehezebben települnek a spyware-ek. Legalábbis maguktól.

Dante.
  • grebber
    "Az utóbbi időben kifejezéseket egyebeket javítgattam, valószínűleg a hiba javításához az kell majd, hogy szépen egyesével áttegyem a mondatokat egy javítatlan fájlba ezzel kiküszöbölve a hibát. De maga a fordítás halad és jól áll majd az elkövetkezendő napokban, hétben teszek fel pár képet, hogy miújság"
  • Ombika
    MAr nagyon varom honositast ,infokat tudtok rola?
  • Evin
    Állítólag ez sem sokat ér. Sebesség szempontjából nem lesz gyorsabb.
  • Ombika
    Mar reg kinnt van csak elelmesnek kell lenni! :)
  • Soldiers
    szar a vista fos a vista szerintem csak akkor lesz érdemes feltenni ha kijön a SP1
  • Evin
    Ha elég jártas lennél, a dolgokban, már be bírtad volna tenni. De ahogy oda is van írva, az újra felrakás megoldja a gondot. Alapből ez a fájl is a telepítő része.
  • 5c0rp330n
    "de most feltettem a vistat"

ne is folytasd, elég baj az.
  • fook
    eddig amúgy normálisan ment xp-n... de most feltettem a vistat és nem indul el :S vagy azt írja ki , vagy fekete képernyő és semmi :S
  • fook
    és azt hogy lhet betenni?és hova? és miért hiányzik?
  • Evin
    Ö, talán mert hiányzik a binkw32.ddl fájlt?!
  • fook
    Császtok :) nem tudja valaki miért írja ezt ki ?
  • DarkSector
    Nem rossz 1 játék, de végképp nem ijjesztő. inkább bizarr
  • JaSoN HuNTeR #12023
    thx az infót.Akkor felrakom.
  • DarkSector
    Igen a telepítésnél.
  • JaSoN HuNTeR #12021
    vannak ebbe a játékba beszaratos részek?
  • DarkSector
    Megvan.
    Én hülyen window bevolt kapcsolva
    :D
  • kenderzen
    alt+enter-t probáltad már?
  • DarkSector
    Na bazzeg nekem egy kis ablakba fut a játék
    :D
    mi a retkes f-om van????????????
  • Evin
    Szeptember a legeslegrosszabb eshetőség. Amúgy nem én vagyok a "főnök" én csak amolyan háttérmunkás vagyok (fordítgatás, technikai megvalósítások), nem "vehetek fel" senkit, meg kevés a németes.(Ugyanis németről fordítjuk)
  • felegyi
    Evin nemtudnál felvenni még 1-2 embert?Szeptember az piszokmesszevan!
  • blg04
    Hello!
    Egy kis segítségre lenne szükségem: mentésnél és Rapture-ba érkezéskor kilép a játék.
    Leszedtem a hotfixet(hivatalos javítás atihoz), de a változatosság kedvéért az sem megy :)
    Az Ati fix leáll: nem találja a hardverrel, op.rendszerrel kompatibilis illesztőprogit(hd2600, xp).
    Ha tudtok segíteni előre is kösz!
  • Voltan
    Jaja, eszelősen jó játék. Én most nyomom másodszor.
  • moralosan
    Végigvittem a játékot [tudom sokan mások is :D], de egyszerűen hihetetlen élmény volt az egész számomra. A hangulat, az atmoszféra... Nem harvesztáltam egy hugicát sem, úgyhogy a jó befejezést kaptam :).
  • Ombika
    Majd,ha kijott a honositas nekilatok ! :))
  • Evin
    Nem tudok neked időpontot mondani. Én személy szerint remélem, hogy húsvét előtt még elkészül. Többen fordítjuk, úgyhogy nemcsak rajtam múlik a dolog.
    Ahogy MerlinW is írta, az a biztos, ha későbbre várod. Azért nem karácsonyra, inkább szeptember. :)
  • MerlinW
    Várd az év végén, max kellemes megelepetésben lesz részed.
  • Shep
    Kb. mikorra várható?
  • Evin
    Folyik a fordítás. Nem kell félni, kész lesz.
  • Extraneous
    Az a gáz, hogy a magyarosításnak az oldalát nem frissíti a csáveszka, de emélem mostmár hamarosan kész lessz, mert nagyon várom. Stem az eggyik legjobb, leghangulatosbb gamma, amivel eddig játszottam. Sajnos kevés ilyen van!!!
  • Synit HUN
    Nah akkor nem játszom az elejétől :D
  • kirol
    De már 2008-van, mégiscsak 44%. :)
  • k3nGu
    Hi all!

Úgy gondoltam h újra játszom a gamet, de kijött vmi progi féleség vagy mi, ami nem fogja számolni a telepítéseket, h is van ez pontosan?Ha vki felvilágosítana azt megköszönném;)
  • felegyi
    Itt a magyarításotok: LINK
  • 5c0rp330n
    Elég egyet harvestelni és máris más vége lesz :)
  • Synit HUN
    Én magyarul akartam másodszorra végigjátszani. De megtettem megint angolul. Viszont most odafigyeltem és már értem a sztorit. De magyarul is végig fogom mégegyszer nyomni.
    Amúgy télleg más a vége ha harvesetelem a little systereket? Másodszorra se sikerült abban az irányban haladnom. :D