BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem érsz rá arra, hogy a víz mozgását (tükrözõdését stb.)figyeld.
de akit ez érdekel, az vegyen dx10-es kártyát és Vistát.
ez egy mocskos reklámfogás, mint régen.
amíg nem kellett a csocsókhoz, senki sem vett XP-t...
szép lassan, mikor anélkül nem mentek az új csocsók, vettünk xp-t.
így lesz most is..
vagy vista helyett jön majd valami más, mert elég xarul muzsikál az eladás világszerte....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Olyan gondom van,hogy folyton kifagy nálam a játék,amikor viszont kikapcsolok minden speciális effektet,meg lebutítom a grafikát(medium) akkor egy félórát órát tükör simán fut.A speciális effektekkel is szépen fut,csak kifagy.
a gépem amd x2 4200+,1gb ram,8600gt 256mb,asus m2n-e sli, 163,71 forceware.
pliz, akinek meg van a dobozos verzio mondja már el ,hogy megy e a steamen, köszi! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Találsz olyan helyeket ahol kis piros "automatákat" (mint az ital meg coski automata az életben) amik mellett 2 kislány bábu ül és piros kis tonicoc vannak benne....ott tudsz ADAM-ért venni Plasmid Slot-ot és ha azokat megveszed akkor tudsz több képességet használni egyszerre.Ugyan így a tonicocat is.A már meglévõ plasmidok nem vesztek el hanem elraktározódtak a gene bankba és így bármikor tudod változtatni h éppen meik plasmidot akarod használni...
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Olyan kérdésem volna h ez:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package
egész pontosan mire jó?Már sok helyen írták le h le kell szedni, de nem mondták h miért.Mit javít ez az egészen?Mit csinál a géppel?KÖcc
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azaz alkalmazásvezérelt...
Én hallottam ezt, hogy driverben kell rárakni, de én nem nyúltam hozzá..és gondolom alapban nem kapcsolja be a "ráeröltetést"..
Ezé nem értettem...na mindegy ...
Jah és 3500-ért vettem egy baró hangfalat..2.1-es..
Tudom nem nagy valami, de ennyi zsetonért sirály....faburkolatos mélynyomóval...(Maircu A310)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vettem nemrég egy 8800gts-t....(7900GS lecserélve)
És gondoltam majd eljátszogatok gyengéden, amíg nem lesz C2D hozzá...
De!
Megnéztem az összes játékomat..az újjakat is... és fullban 1024-ben repkedtek....
Jó akkor mondom minek új proci egyenlõre...
Azt mondom majd felrakom a Vista-t és megnézem dX10-ben a játékokat élsimítással!!!
Igenám, de visszatesztelgettem, és rájöttem, hogy ahol eddig nem volt élsimítás...DX9-es kártya U3-as motor...
Ott most XP alatt automatikussan elsimítja az éleket, valahol meg bejöttek extra addig még nem látott opciók a játékokban....
PL ami szinte hihetetlen volt, a Lost Planet, amiben 4x AA helyett C16xQ lett az AA-nál...és nem esett az fps 25 alá....!!!!!!!
Akkor most énnekem minek a Vista és a DX10, hogy ha a DX10-es kártya önmagában elég...?????
Mert én eddig úgy tudtam, hogy U3-as Engine csak Vista DX10-ben enged élsimítást...?
Ezek szerint rossz volt az info-m...
Úgyhogy most simábbak az élek a Bioshock-ban!!!!!!!<#smile>#smile>
helppppppppp
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Én nem vagyok gondolatolvasó, de szerintem egy bizonyos eladási számot elérhettek, és ezért engedtek most a gyeplõn...
Bár ahhogy kijött a warez..onnantól már teljessen mindegy vót, úgyhogy a tisztességes embereket szivatták...
És ez mindenhol így van az országban...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ézhez tértek a fejlesztõk...
800x600 ban minden maxon tök simán ment. A te gépeden a mediumot legalább bírnia kéne. Bár az 1 giga ram ma már nem túl sok...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Olyan gondom van hogy elindítom a bioshock-ot, elindul, de aztán rögtön megáll fekete kép és program nem válaszol.
Mi lehet a gond? Vista ulti 32bit van fenn. Xp-n végigtoltam már gond nélkül.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
][ ВАЗ ][
Ti hogy csináltátok?
Vettetek 1500 Ft-ért Dual Layer 8,5 GB lemezt? Vagy ketté daraboltátok a WinRar-al és 2 db 100 Ft-os 4,5 GB lemezre irtátok ki?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Hát akkor marad ez a beállítás...amúgymeg a BioShockosok kamuznak mert egy kb olyan gépen mint nekem van azt írták h 800x600-ba 21 átlag fps megvan medium graf beállítás mellett....vmi hivatalos honlapon vannak fennt értékek és ott láttam...
Azzal még az enyém se igazán ér fel...
Bár mondjuk attól függ, hogy az AMD valós, vagy az efektív órajele 3200MHz.
Mert ha az efektív, akkor télleg csak a videókari jobb...
][ ВАЗ ][
(biztos volt már ilyen kérdés, de én most nem találtam meg)
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
AMD Athlon 64 3400+
ASUS K8N
1 GB 400Mhz-s mem /Kingston
Galaxy GeForce 7300GT DDR3 Zalmann - az új fajta driver van fennt az a 160-as vagy mifene 😄
160 GB ATA/133 winchester
Majd írsz lécci egy üzit nekem ha feltetted az XP-t és kipróbáltad rajta?Mert nekem SZINTE ugyanolyan gépem van mint neked csak 3400+-os AMD Athlon 64-em van és vid kariba "csak" egy DDR3-as 7300GT 1.0 GB memóriával...elõre is köszi, csak mert kiváncsi vok h neked mien beállítások mellett fut a game szaggatásmentesen...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
fort frolic palya vegen kiirja, hogy meg van little sister ezen a deck-en. Ha jol tevedek akkor 4-et talaltam. Hol lehet megnezni, hogy mennyi van, vagy mennyit mentettem/kaptam el. Azt tudom, hogy amikor egyet megmentek jobb felso sarokban megjelenik hogy x/x mar oke. THX
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...