13397
  • dalmar
    Nekem is ugyanez a problémám,mikor fel akarok venni cuccokat,véletlenszerűen ki akad.Így viszont elég nehéz végig csinálni.
    El kell mondanom,hogy nem eredeti a játék/éppen ilyen esetek miatt nem veszem meg mivel nem tudom ,hogy fog-e működni./A configom core2 duo 6300,2 Gb ram,geforce 8800 Gts 320Mb.Fent van a legújabb driver is 169.21.
    Akinek van ötlete írjon /így nem merem meg venni/
  • grebber
    Gamespot:

2007 legjobb játék storija : BIOSHOCK!
  • farad66
    Nem csak a vkarin múlik,hanem a többi cuccon is.Nekem semmi gondom vele.
  • Synit HUN
    Van. A harvest-el több Adam-et tudsz belőle nyerni, de megölöd. A rescue-val kevesebbet kapsz, viszont cserébe asszem 3 után mindig elhelyeznek neked ajándékot a kisláyok hálából. Ebben van Adam meg még vmi asszem. Sztem hosszútávon a rescue jobb. És elvileg más lesz a játék vége is.
  • kalapos
    Hali.Lenne 1 kérdésem.
    Amikort találkozok a kislányal van valami jelentősége hogy a harverst vagy a rescue t használom?
  • saxicola
    Ha egy játékot akar csak valaki vásárolni ebben az évben akkor ez legyen az!!!
  • AntiHero
    ja
  • Pokerface86
    Csősztök!!!Ugyanaz a követelménye minta demónak????
    A Dx10-et csak vistán lehet alkalmazni??
  • Viktorr
    Hali
    Miért van az amikor vennék fel dollárt akkor mindig kilép a játékból?
  • 30Dani
    És tényleg :)
    Viszont pályabetöltéskor megfagy :CCC
  • vibo
    alt gr + enter
    :)
  • 30Dani
    Na most fut, de átváltott ablakba, hogy tudom visszatenni fullscreenbe?
  • 30Dani
    Igen, ez is fent van, de nem indul. Most frissítek DirectX-et.
  • Narxis
    Visual C++ Redistributal Package 2005, ezt tedd fel még.Lehet rosszul írtam. :)
  • Evin
    Én úgy tudom az a régi rendszer volt, és sokaknak problémát jelentett, mert csak x alkalommal lehetett volna felrakni. Ezért állítólag a készítők olyat csináltak, hogy mikor leszeded, visszavonhatod a telepítési regisztrációt.
    Egyébként akinek van pénze rá szerintem igazán megéri megvenni, legalább a domborműves fémtok miatt is.
  • Voltan
    Na, ezt hallva végkép nem kell, még letöltés szintjén sem. A demóval játszottam, nem kell egy Far Cry nyögve-nyelve a gépemen.
  • Voltan
    Könnyen lehet, hogy Poszeidón bosszúja.
  • daneelolivaw
    tervezem, hogy a közeljövőben megveszem eredetiben a játékot. két kérdésem lenne:
    1: átlagban mennyibe kerül? már nem emlékszem,hol,de valahol 6990-ért láttam.
    2: olyasmit hallottam, hogy csak kétszer lehet felrakni a gépre,többet már nem, ez igaz? ha igen,mit lehet ellene tenni?
  • skinnyman
    A Crysis semmin sem megy nagyon szépen. Legfeljebb a Nasa gépein. A GTX/Ultrát is fingatja maxon.
  • kelly7
    Hali.

Nekem is az a gondom,hogy kilép a játékból egyből az elején,pedig a crysis nagyon szépen megy rajta.Miért van ez?
  • kérdező00
    Sziasztok!

Már írtam ide a forumba a játékkal kapcsolatban azzal a próblémával, hogy a játék elején mindig kilép a játékból, pedig már állitottam a beállításoknál mindent lejebb vettem de így is folyamatosan kilép. Pedig a gépem elég erős pl: a crysis 80%-os ra van beállítva minden és akadozás nélkül megyek előre:):( Valami info??
  • 062020
    Köszi majd kipróbálom
  • farad66
    A hangszalagokon vannak a kódok,de le is van irva a naplókban.
  • farad66
    Nekem kizárólag a német verzió müxik,de egyszerre ne aktiváld mindet(4 5 7 9)ITT VAN
  • Narxis
    Itt.
  • 062020
    Helló
    Valaki tud működő trainert a játékhoz?
  • Kimi23
    Nekem ez a megoldás sem jött be. Csak úgy tudtam hangot kicsiholni belőle, hogy uninstalláltam a realtek drivert, reboot ekkor a vista telepített magának drivert.
  • Mr. Perfect
    Ja nem, ez az:
    - Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
  • Mr. Perfect
    Talán ez az, de nem biztos.
    - Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
  • Mr. Perfect
    Nekem is ez volt a problémám. A vidkari DX10-es, Vista alatt és alaplapi hangkártya. Ha nálad is ez a helyzet akkor az indító shortcut végére kell beírni, hogy -dx9. Nekem ezután lett hang mindenhol, az intro után is.
    Az új patchet nem próbáltam még, de a leírásban valóban nem írnak róla,hogy megoldották volna ezt az "apró" problémát.
  • rage
    A felirat nagyon nem volt szinkronban a hanggal. Ha ezt javították, akkor az már valami, más probléma nálam nem volt.
  • Seth
  • spidey91
    VAlaki tudja milyen uj plasmodk lettek?
  • Kimi23
    A probléma az, hogy ez a majdnem 4 hónapig készülő patch a legfőbb problémák nagy részét nem javítja...Nekem továbbra sincs az intro után hangom, a hivatalos forumon más okok miatt anyáznak. A játék zseniális, a support egy kalap sz@r.
  • grebber
    BIOSHOCK 1.1 PATCH!!!!
  • Krokodilfog
    Sziasztok!
    Ott akadtam el hogy egy liftet kéne kinyitni,ami fölé az van írva,hogy F.FONTANIE.Hola találom a kódot?
  • DarkSector
    Én a mászkálós gémeket jobban komálom mint az FPS-eket, úgyhogy van benne elfogultság, de TÉNY, hogy király a játék!!!
    Lehet hogy egy FPS fannak nehéz ezt be(vagy meg)látni, de ez így van.
    Nem is nagyon szabad összehasonlítani őket, csak jobban leköt a játék.

Crysis, csak és csakis Ultragéppel full maxon király, de úgy viszont összehasonlítani sem lehet más játékkal.
    Bioshock-ban, meg a legtöbb gémben, lehet hogy vannak kicsit nagyobb helyszínek, vagy szabadságérzet.De a Crysis nem véletlenül akadozik a félatom gépeken.

Fák kidolgozottsága még fullon sem egésszen az amire számítottam volna, de az egész játék iszonyatjó.
    Csak fusson min.35-40FPS-el...
    :P
  • Voltan
    Szerintem nem rossz, sőt. Jó pörgős és a hangulat is jó. Meg még szép is. Persze a Bioshock azért lekörözi, de atól még szerintem nagyon jó. A Cryzis-t meg nem láttam még, de a demó alapján nem voltam nagyon elájulva tőle...
  • Kimi23
    A várvavárt patch ma végre megérkezik. Itt a javítások listája ill. az új tonic-ok és plasmidok:

- Added the following plasmids and gene tonics: Sonic Boom, Sonic Boom 2, Eve Saver, Machine Buster, Machine - Buster 2, Vending Expert, Vending Expert 2
    - Added an Option to disable the Vita-Chambers for added difficulty
    - Added support for a walk toggle keybind
    - Added Horizontal FOV Lock option
    - Fixed mouse acceleration issues
    - Fixed reserved keys not functioning properly when keys are unbound
    - Fixed multiple cases of keys not allowing a rebind
    - Re-added the Human Inferno tonic
    - Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
    - Changed functionality of keybinding lookup to only search in the current input context when finding bindings for in-game display
    - Added rendering support for TripleHead2Go
    - Atlas VO volume increased for German releases
    - Fixed issue of subtitles not clearing correctly occasionally
    - Fixed issue causing long hitches or hangs when accessing certain interface screens, machines, and the hacking minigame
    - Fix for a potential situation in Recreation where taking a picture of Cobb is impossible if his body gets stuck behind a fallen pillar
    - Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
    - Fixed issue causing stuttering audio when using Windows Vista
    - Fixed issue with characters squirming and wiggling after death
    - Fixed blood decals and other projectors not showing up on ATI hardware
    - The "Enable EAX" option is now greyed out when EAX-capable hardware is not present
    - Fixed audio issues stemming from having a Speaker Setting in Windows that was invalid for the current sound card
    - Removed erroneous "Reload" binding in a no-weapons context
    - Fixed incorrect Training Message concerning bots who are friendly to enemy AIs
    - Fixed incorrect Training Message when shooting a Mimic
    - Fixed refresh rate being locked at 60hz in DX10 mode
    - Fixed VSync disabling in DX10 mode
  • Sadist
    Állítsd át a grafikai beállításokat. Ha túlértél a kifagyós ponton, akkor visszaállíthatsz mindent.