13397
-
Nekem is ugyanez a problémám,mikor fel akarok venni cuccokat,véletlenszerűen ki akad.Így viszont elég nehéz végig csinálni.
El kell mondanom,hogy nem eredeti a játék/éppen ilyen esetek miatt nem veszem meg mivel nem tudom ,hogy fog-e működni./A configom core2 duo 6300,2 Gb ram,geforce 8800 Gts 320Mb.Fent van a legújabb driver is 169.21.
Akinek van ötlete írjon /így nem merem meg venni/ -
Gamespot:
2007 legjobb játék storija : BIOSHOCK! -
farad66 #11943 Nem csak a vkarin múlik,hanem a többi cuccon is.Nekem semmi gondom vele.
-
Van. A harvest-el több Adam-et tudsz belőle nyerni, de megölöd. A rescue-val kevesebbet kapsz, viszont cserébe asszem 3 után mindig elhelyeznek neked ajándékot a kisláyok hálából. Ebben van Adam meg még vmi asszem. Sztem hosszútávon a rescue jobb. És elvileg más lesz a játék vége is. -
kalapos #11941 Hali.Lenne 1 kérdésem.
Amikort találkozok a kislányal van valami jelentősége hogy a harverst vagy a rescue t használom? -
Ha egy játékot akar csak valaki vásárolni ebben az évben akkor ez legyen az!!! -
ja -
Pokerface86 #11938 Csősztök!!!Ugyanaz a követelménye minta demónak????
A Dx10-et csak vistán lehet alkalmazni?? -
Hali
Miért van az amikor vennék fel dollárt akkor mindig kilép a játékból? -
És tényleg :)
Viszont pályabetöltéskor megfagy :CCC -
vibo #11935 alt gr + enter
:) -
Na most fut, de átváltott ablakba, hogy tudom visszatenni fullscreenbe? -
Igen, ez is fent van, de nem indul. Most frissítek DirectX-et. -
Visual C++ Redistributal Package 2005, ezt tedd fel még.Lehet rosszul írtam. :) -
Én úgy tudom az a régi rendszer volt, és sokaknak problémát jelentett, mert csak x alkalommal lehetett volna felrakni. Ezért állítólag a készítők olyat csináltak, hogy mikor leszeded, visszavonhatod a telepítési regisztrációt.
Egyébként akinek van pénze rá szerintem igazán megéri megvenni, legalább a domborműves fémtok miatt is. -
Na, ezt hallva végkép nem kell, még letöltés szintjén sem. A demóval játszottam, nem kell egy Far Cry nyögve-nyelve a gépemen. -
Könnyen lehet, hogy Poszeidón bosszúja. -
daneelolivaw #11926 tervezem, hogy a közeljövőben megveszem eredetiben a játékot. két kérdésem lenne:
1: átlagban mennyibe kerül? már nem emlékszem,hol,de valahol 6990-ért láttam.
2: olyasmit hallottam, hogy csak kétszer lehet felrakni a gépre,többet már nem, ez igaz? ha igen,mit lehet ellene tenni? -
A Crysis semmin sem megy nagyon szépen. Legfeljebb a Nasa gépein. A GTX/Ultrát is fingatja maxon. -
kelly7 #11923 Hali.
Nekem is az a gondom,hogy kilép a játékból egyből az elején,pedig a crysis nagyon szépen megy rajta.Miért van ez? -
kérdező00 #11922 Sziasztok!
Már írtam ide a forumba a játékkal kapcsolatban azzal a próblémával, hogy a játék elején mindig kilép a játékból, pedig már állitottam a beállításoknál mindent lejebb vettem de így is folyamatosan kilép. Pedig a gépem elég erős pl: a crysis 80%-os ra van beállítva minden és akadozás nélkül megyek előre:):( Valami info??
-
062020 #11921 Köszi majd kipróbálom -
farad66 #11920 A hangszalagokon vannak a kódok,de le is van irva a naplókban.
-
farad66 #11919 Nekem kizárólag a német verzió müxik,de egyszerre ne aktiváld mindet(4 5 7 9)ITT VAN -
Itt. -
062020 #11917 Helló
Valaki tud működő trainert a játékhoz? -
Kimi23 #11916 Nekem ez a megoldás sem jött be. Csak úgy tudtam hangot kicsiholni belőle, hogy uninstalláltam a realtek drivert, reboot ekkor a vista telepített magának drivert. -
Mr. Perfect #11915 Ja nem, ez az:
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio -
Mr. Perfect #11914 Talán ez az, de nem biztos.
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur -
Mr. Perfect #11913 Nekem is ez volt a problémám. A vidkari DX10-es, Vista alatt és alaplapi hangkártya. Ha nálad is ez a helyzet akkor az indító shortcut végére kell beírni, hogy -dx9. Nekem ezután lett hang mindenhol, az intro után is.
Az új patchet nem próbáltam még, de a leírásban valóban nem írnak róla,hogy megoldották volna ezt az "apró" problémát. -
A felirat nagyon nem volt szinkronban a hanggal. Ha ezt javították, akkor az már valami, más probléma nálam nem volt. -
#11904 -
VAlaki tudja milyen uj plasmodk lettek? -
Kimi23 #11909 A probléma az, hogy ez a majdnem 4 hónapig készülő patch a legfőbb problémák nagy részét nem javítja...Nekem továbbra sincs az intro után hangom, a hivatalos forumon más okok miatt anyáznak. A játék zseniális, a support egy kalap sz@r. -
BIOSHOCK 1.1 PATCH!!!! -
Krokodilfog #11907 Sziasztok!
Ott akadtam el hogy egy liftet kéne kinyitni,ami fölé az van írva,hogy F.FONTANIE.Hola találom a kódot? -
Én a mászkálós gémeket jobban komálom mint az FPS-eket, úgyhogy van benne elfogultság, de TÉNY, hogy király a játék!!!
Lehet hogy egy FPS fannak nehéz ezt be(vagy meg)látni, de ez így van.
Nem is nagyon szabad összehasonlítani őket, csak jobban leköt a játék.
Crysis, csak és csakis Ultragéppel full maxon király, de úgy viszont összehasonlítani sem lehet más játékkal.
Bioshock-ban, meg a legtöbb gémben, lehet hogy vannak kicsit nagyobb helyszínek, vagy szabadságérzet.De a Crysis nem véletlenül akadozik a félatom gépeken.
Fák kidolgozottsága még fullon sem egésszen az amire számítottam volna, de az egész játék iszonyatjó.
Csak fusson min.35-40FPS-el...
:P -
Szerintem nem rossz, sőt. Jó pörgős és a hangulat is jó. Meg még szép is. Persze a Bioshock azért lekörözi, de atól még szerintem nagyon jó. A Cryzis-t meg nem láttam még, de a demó alapján nem voltam nagyon elájulva tőle... -
Kimi23 #11904 A várvavárt patch ma végre megérkezik. Itt a javítások listája ill. az új tonic-ok és plasmidok:
- Added the following plasmids and gene tonics: Sonic Boom, Sonic Boom 2, Eve Saver, Machine Buster, Machine - Buster 2, Vending Expert, Vending Expert 2
- Added an Option to disable the Vita-Chambers for added difficulty
- Added support for a walk toggle keybind
- Added Horizontal FOV Lock option
- Fixed mouse acceleration issues
- Fixed reserved keys not functioning properly when keys are unbound
- Fixed multiple cases of keys not allowing a rebind
- Re-added the Human Inferno tonic
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
- Changed functionality of keybinding lookup to only search in the current input context when finding bindings for in-game display
- Added rendering support for TripleHead2Go
- Atlas VO volume increased for German releases
- Fixed issue of subtitles not clearing correctly occasionally
- Fixed issue causing long hitches or hangs when accessing certain interface screens, machines, and the hacking minigame
- Fix for a potential situation in Recreation where taking a picture of Cobb is impossible if his body gets stuck behind a fallen pillar
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
- Fixed issue causing stuttering audio when using Windows Vista
- Fixed issue with characters squirming and wiggling after death
- Fixed blood decals and other projectors not showing up on ATI hardware
- The "Enable EAX" option is now greyed out when EAX-capable hardware is not present
- Fixed audio issues stemming from having a Speaker Setting in Windows that was invalid for the current sound card
- Removed erroneous "Reload" binding in a no-weapons context
- Fixed incorrect Training Message concerning bots who are friendly to enemy AIs
- Fixed incorrect Training Message when shooting a Mimic
- Fixed refresh rate being locked at 60hz in DX10 mode
- Fixed VSync disabling in DX10 mode -
Állítsd át a grafikai beállításokat. Ha túlértél a kifagyós ponton, akkor visszaállíthatsz mindent.