13397
  • berczely
    Megtaláltam...
    Mostmár csak az "....office key"-t és a telekinézis bigyót nem találom!
  • berczely
    Most "Twiligt fields"-ben találtam egy kódos ajtót!Ahoz honnan szűljek kódot?
  • berczely
    Áháá!
    A tűzzel olvasztgattam!Most valami ajtóhoz kéne "....office key" de nem találom!
  • Nincs Név
    A "twilight fields"-be kell menned, ott lesz a telekinézis. Aztán vissza a torlaszhoz a telekinézissel és a gránáttal kirobbantani a járatot.
  • Seth
    a tűzzel kiolvasztod a jeget ami vhol visszább eltorlaszol egy járatot,vhol arra lesz
  • berczely
    A tűz képességet megtaláltam a krematóriumban de a telekinézist nem találom!És ha odaálok a torlasz elé nem dobál senki nincs itt senki!
  • Extraneous
    Vagy egyszerűen odaállsz a torlaszhoz, és majd odadobla a majom fentről. :)
  • Seth
    telekinézis képességet kell megkeresned, aztán a gránátot,amit az erkélyről dobálnak,elkapod és neki a torlasznak
  • berczely
    Itt hogyan tovább?Visszamentem már 20x...nem tom merre kell menni!
  • berczely
    Ja am próbáltam de semmi.Ua nem jó.
  • berczely
    És hogy állítsam és mit hogy jó legyen?
  • Tatyla
    az azért van mert a nview vezérlöd klónra van állitva nem csak egy megjelenitöre!
  • Evin
    FAQ-ból próbáltad a szélesvásznú patch-et?
  • Narxis
    Nem tom.
  • berczely
    És az én gondomra mit mondtok?
    Nem megy full screen-ben csak window módban!
  • Narxis
    Aha. :D Rakd fel az 1.1-es patcet, próba szerencse.
  • Evin
    Nekem még soha nem fagyott ki az 1.0, 1.1-el még egyszer sem vittem végig.
    CodecPack meg elvileg nem okozhat gondot, mert egyik átvezetőjéhez sem kell semmi külső codec.
  • Madmano
    Itt is,meg a Crysis topicban is tárgyalunk?:)Nem,nem raktam fel még.Megoldja ezt a gondot?
  • Nincs Név
    Nekem még soha nem csinált ilyet, najó egyszer mikor végeztem Arcadia-n és töltötte volna a köv. pályát. Fejem a falba azért bevertem mert meddig szenvedtem előtte... De nekem kevés ramom szóval simán lehet, hogy "túltöltődött"
  • Narxis
    Nekem is volt ilyen. Úgy tudom eredeti játéknál is csinálja, bug. Patch fent van?
  • berczely
    Á!
    Rájöttem arra hogy Window mod-ban fut csak!
    De miért?Nem értem!
  • berczely
    Na nekem már sehogy sem akar menni!
    Akár milnyen felbontásban van New game és utána jön töltőkép és ott félig bejön elég sötét alig látom és ott megáll kész akármeddig várok nemcsinál semmit!Demóval még anno játszottam!
  • Nincs Név
    Egész pontosan van benne 123 azt hiszem. Az Oblivion fordítása egyébként idén ha minden igaz már jönni fog :)
  • Evin
    85%
    Egyébként a fordítási időtartamát, főleg az nyújtja, hogy főleg németről kell fordítani, és hogy mikor kijött még senki sem tudta hogy lehetne hozzákezdeni a fordításához.
  • kirol
    Perszeg, gondolom.
    És hány százalékon állnak jelenleg?
  • Seth
    Hát ha annyi nincs is, ebben is rengeteg van. Van minimum 50 audiójegyzet,a naplóba minden tárgyról,tonic-ról leírás, a főbb szereplőknek is van sok szövege, szóval van munka vele dögivel
  • kirol
    De abban gondolom rengeteg szöveg van. A BioShoch meg azért csak nem tartalmaz annyit.
  • grebber
    Jó dolgokhoz idő kell:D Oblivion is milyen régi azt annak sincs még kész! A Türelem jó fordításokat terem!
  • kirol
    Csak gondoltam megkérdezem, mert tök régi már ez a játék.
  • grebber
    Majd fog, egyelőre csak készül!
  • kirol
    Létezik ehhez a játékhoz magyarítás?
  • Narxis
    Danke
  • Dante73
    Nyisd meg a DVD-t, Bioshock.exe-n, v install.exe-n jobklikk, futtatás rendszergazdaként. Nem lessz gond, feltelepül, ha rendszergazdai jogosultságod van. Nálam is ez volt.
    chooselee!
    Dx9, és 10 közt nincs nagy különbség, mondhatnám, minimális. Viszont, ha van egy 2magos procid, min 2 giga ramod, és dx10 képes videókarid, érdemes Vistára váltani. Megfelelő gépen a játékok belassulásának semmi jelentősége, elvégre tök mindegy, hogy 70, v 63 FPS-el fut egy játék. És azért, teljesebb a kép, sokminden szebb lessz, igaz kicsivel.
    Én a magam részéről Augusztus óta használom a Vistát, sokkal stabilabb mint az Xp, eddig semmi nem tudta kékhalálba vinnni, sőt nemegyszer a kifagyott játék is visszahozható volt.
    Ha valami problémám van, max fél óra, és megoldódik, csak utána kell olvasni. Remélem, segítettem!

Dante.
  • Evin
    Ja igen, erről a védelmi mechanizmusról tudok. Elég idióta mód, és sajnos kihagyhatatlan is. Ha ki van teljesen kapcsolva a tűzfal, és tényleg semmi sem akadályozza abban, hogy elérje a netet, akkor nem igazán tudom mi lehet a baja. :(

Ombika
    Nagyon egyszerű a magyarázat, az angol szöveg kinyerhetetlen a játékból. Ez van. Egyébként a húsvéti ünnepek idején napi hírek itt: station.extra.hu
  • dachi
    pontosabban itt nem is a patch-en van a hangsúly, hanem aktiváláson. ezért kell internet az installhoz, mert aktiválni kell a játékot. és ez nem sikerül és törli is amit felrakott és nincs semmi. halvány gőzőm nincs miért nem lehet. már minden biztonsági szintet 0-ra vettem hátha az akadályozza. de nem.
  • dachi
    de nem rakja fel a játékot se ha nem tud online ,patch-et letölteni. azt irja nem sikerült letölteni, ezért nem modósította a rendszeremet (angolul) és nem rak fel semmit a játékból. persze a 10 perces installt végig kell várni, ez csak a végén derül ki és akkor törli azt amit addig felrakott. szumma: nem tudom kihagyni ezt a patchelős lépést, a játék dobozán rajta is van hogy internet konneksön rikvájöd :)
  • Ombika
    ERtem,de ha tobben angolosok akkor miert nem abbol forditjatok?! :)

Sok sikert es varjuk a szazalekos allapotot ide is ,ha megoldhato! :)
  • Evin
    Én úgy csináltam, hogy felraktam a játékot, és utána a patch-et. Szerintem hagyd ki az egész frissítési dolgot, amit ajánl.
    Ja értem, azt hittem a patch-től várod a dx10-et.
  • dachi
    köszi, megpróbálom. de install végén ki tudom választani hogy ne online keresse, hanem megadom a letöltött file-t? tisztában vok ezekkel, most cseréltem vga-t, ezért vagyok rá kiváncsi.
  • Evin
    Ki lehet írni DVD5-re, de 2lemezre. Viszont hallottam olyan progiról, amivel lehet szerkeszteni a CAB fájlokat, ami ugye a telepítő része, és ki lehetne szedni pl. az angolon kívül a többi szinkront. De itt ilyenről még nem hallottam.
    Lehet, hogy a patch sem javított igazán a 16:9-es felbontások támogatásán, azért fagy ki.

dachi
    Szerintem töltsd le külön a javítást, és rakd fel úgy. Patch 1.1 (nem tudom mennyire vagy tisztában a dologgal, de dx10 csak és kizárólag dx10-es kártyával és Vista alatt lesz)