BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Láttam nem lehet AA-t kapcsolni a gameben, kint a Catalyst Control Centerben felnyomtam 6-os-ra de nem vettem észre különbséget. Most én vagyok vak vagy így sem lehet AA-val tolni?
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Segitség kellene.Azthiszem a vége felé járok a gameban.Van egy lift,ami körül lépcsõk vannak , majd a 2ik emeleten a lépcsõ le van omolva.De lent a liftajto kodot kér.Mi a kod, vagy hol keressem?
Elõreis köszönöm
Meg találtam egy Sonic Boom nevû plazmidról egy videót, kb. olyasmi, mint Jedi Academyben a Force Push, viszont a játékba már nem rakták be.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
5let? Köszi.
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |
A World in conflict szépen fut rajta.<#hawaii>#hawaii>
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
De mind1, inkább ne fûzzük tovább a szálat, mármint én nem fogom, mert vmilyen szinten igazat kell hogy adjak nektek is... de... mind1... píííísz. 😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
PSN ID.: Beegabor
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
DE! Beírogatni 50000000000x, hogy miért nem indul a világítótoronytól, meg miért lép ki az Arcadia elején, meg miért nem megy a GF2 kártyámon, meg jaj de jó lesz, már qrva unalmas.
Nem tudom ki, hogy van vele, de oldalakon át szívesen olvasom, hogy kinek mennyire tetszett a játék, mi a véleménye, miért tetszik, miért nem tetszik. De sok wrz, meg a jajdejó már 50%-nál tart a letöltésem, gyomorforgató egy olyan játék topicjában amit megéri megvenni!
Az év játéka nálam simán!
Soha életemben még csak hasonló hangulatú játékot sem láttam -talán a Fallout volt egy kicsit hozzá hasonlatos-, egyedi, ötletes, kreatív, borzongató, minden ízében kiváló alkotás. Nem ezt érdelmi amit sokan tesznek vele... letöltik és flamelnek, hogy xar az egész.
A szánalmas inkább az, hogy totálisan vérig vagy sértve, mert valaki felmert szólalni már sok fárasztó arc miatt. Rajtad csattant az ostor, de mielõtt jól kiosztanál, lapozz vissza 15 oldalt és kezd el olvasni... még talán te is le fogsz hidalni attól, hogy oldalakon keresztül a nagy semmirõl van szó.
A FAQ-ban minden szükséges info benne van <#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rászántam kellõ idõt, hogy végig olvassam a fontosabb részeket és megtudjak lehetõleg minél több mindent magáról a játékról, mi a gyengesége, erõssége, mivel vacakol, mivel nem. Végig nyálaztam az faq-t is és leteszteltettem a gépem is, hogy menni fog-e vagy sem... de a kemény 1 soros üzenetem végére azért biggyesztettem be még azt, amit, mert nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy a 64 bites rendszert komálni fogja, és bíztam benne, hogy ennél értelmesebb reagálás érkezik majd rá.
De lényeg ami lényeg: nagyon jó fej emberke lehetsz és mielõtt bárkinek bármit mondanál, olvass vissza, hogy te mennyi "ILYEN SEMMITMONDÓ szar"-t osztottál meg a nagyérdemûvel (személyes megállapítások és vélemények rlz 😄 ). No ezek után kezdj el csaholni bárkinek is. Kezdetben még azt hittem, hogy ez egy szabad ország... de nem, rá kellett jönnöm már, hogy Tinman a császár... és amit õ mond, az a szentírás. Szánalmas... 😄
Nah köszöntem a figyelmet... de ezt még le kellett írnom, csak hogy legújabb cimborámnak legyen egy jó napja és erre is reagálhasson vmit...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
nekem zet csinálja és az srtest.com meg elvileg menne a játék az alábbi konfiggal mit csináljak hogy menjen lolcats verzsön
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
én erõsen kétlem, hogy egyáltalán elindul a játéka...nemhogy menni fog a gépén..
fatal error
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és #11700-ben le is írják a lift kódját, ha nem találnád.
Igen, egy hangosnaplóban van, könnyû észrevenni, mert sárgán villog : )
Kumiho #2179
ui: milyen formába adja oda a kodót hanganyagba van benne? vagy mit keressek?
Kvázi hasonló élményem játékkal még nem igazán volt, más hasonlóan JÓ igen : )
Kumiho #2179
és ah megyek elõrébb akkor "épül fel" az éles rész ha meg távolodok akkor meg homályos lesz 😞
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/bshiba.jpg
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
ha meg végképp nem találod, olvass picit vissza, többször is leírták.. minimum kétszer : D
Kumiho #2179
Kumiho #2179
az Olympus Heights pályánál akadtam el , amikor is egy kódot kéne megszerezni,hogy tovább jussak. valami naplórol ír de körbejártam a pályát
10* és sehol semmi! help.. /amugy nálam az év játéka de a top 3-ba benne van az tuti. elöre is thx