13397
  • Seth
    Most irigyellek :) Jó lenne újra végigjátszani úgy hogy nem tudom mi fog történni :)
  • Narxis
    LOL

Hogy bírtad ki?
  • Qwerty4
    Hamarosan magyarítás!!!

Én megvártam.Még hozzá se nyúltam a játékohoz. :)
  • MerlinW
    Pótolva:)
  • berlinboy6329
    Na vettem néhány lőszert aztán találtam rendesen..Most vagyok főbossnál,utolsó előtti adamjénél már szédszed..Majd holnap nekiugrok...
  • Seth
    Erősebb ütés például, elektromos kisülés ha hozzádérnek, kutakodáskor, hackeléskor energiát is tölt, meg ilyenek. Ellenfeleket meg tessék fényképezni,szintet léphetsz adott ellenféltípusnál és akkor nő az okozott sebzésed ahhoz a típushoz,plusz új tonic-okat is kapsz
  • berlinboy6329
    Tuning cucc?Ezt ird kicsit jobban körül..Ellenfelet meg nem nagyon fényképezem...
  • Narxis
    Rossz a lemez!
  • Seth
    AKkor vmit nagyon rosszul csinálhatsz! Berakod a tuning cuccokat a slotokba? Fényképezed az ellenefeleket hogy nagyobb hatásfokkal tudd őket sebezni? Én a végére már rájuk sem lőttem, hanem nekik mentem, megütöttek,akkor kaptak párezer voltot, nagyon künnyű volt (oké nem hardon nyomtam,csak medium-on),töltényeim mind tele, utolsó főellenség szinte meg sem tudott moccani, rázúdítottam mindent :)
  • robotnyk
    vegyél automatákból.
  • berlinboy6329
    Lassan a játék végére érek,de egyre szarabb a helyzet...Alig van medkitem,az ia ggyorsan elfogyna,lőszerem NINCS!!EGYÁLTALÁN!!!Az ellenség meg vmi félisten lett,alig tudom őket megölni..Nem pazaroltam pedig a lőszert egyáltalán méfis elfogyot..Ilyenkor mit lehet csinálni? :S
  • Ombika
    Mind2-re varok regota en is,majdcsak kibirom mar! :)
  • Evin
    Már csak 20 oldalnyi szöveg van hátra, és ha vmi nem jön közbe, ebben a hónapban kész lesz.
  • grebber
    Én tudok várni.Oblivionéra is mióta várok már azt még kell is nem is keveset!
  • Ombika
    Kezdek megorulni a varakozasba a honositassal kapcsban,persze ez nem szemrehanyas felre ne ertse a fordito csapat! :D

Hajraaa
  • Nincs Név
    Mint ha valamit elfelejtettél volna Merlin :D
  • MerlinW
    Oki
  • Evin
    Talán #12070
  • MerlinW
    Rég jártam erre. Ha kell valami a FAQ-ba szóljatok! Nem tudom történt-e a játékkal bármi is mióta nem játszom vele.
  • Frank99
    akinek nem eredeti ne írkáljon ide, mert még mindig radír....
    kérik megérteni...

• VRSDM
    hat hsz-el előtted volt a kérdés, és öttel meg a válasz :]
  • Frank99
    eredeti?
  • Frank99
    amúgy meg ha visszaolvasol minden kérdésre választ kapsz...
    ne légy lusta.
  • VRSDM
    kb. fél óránként vagy kékhalállal, vagy simán asztalra vág ki a játék. a patch megoldja a problémát? :) valaki tapasztalt hasonlókat?
  • Evin
    Megvárod a magyarítást, és ha akkor sem lesz minden világos, sosem lesz az.
  • valaminick
    ..ha mindezt elmondjak nincs ertelme vegig jatszanod, ha meg nem derul ki a jatekbol majd idovel szamodra akkor szintugy:D
  • Herti1
    jó ez a játék...nekem nagyon tetszik :) pár kérdés..mi a pöcsömet keresnek kislányok egy vízalatti városban ? meg miért mindenki ilyen zombi féleség ? xD durva halljátok..először ugy megijedtem attol a nagy dögtöl (BIG DADDY) tököm beléjük..meséljétek el h mi a története, miért van ott egy város, és mit keresnek ott lenn emberek..főként kislányok XD köszi szépen előre is ...JÓ A JÁTÉK
  • Evin
    Ó, úgy műár mindjárt érdekesebb. De sajnos ilyenről még nem hallottam. :(
  • Kromka
    Újra raktam sokszor mint említettem de angolul tettem újra mindig... és francia maradt.
  • Evin
    Akkor ne franciázz (ha élhetek ilyen szófordulattal), próbáld ki angolul.
  • Kromka
    És nem működik úgy se.
  • Kromka
    Mindent kivakartam ami a bioshock hoz tartozik mentés registry ből is kitöröltem a cuccot.
  • Evin
    A mentések is tárolnak némi információt. Talán újrarakod, és mentés nélkül jó lesz.
  • Soldiers
    nem ááááááá 9100 nagyon de nagyon régi
  • Laslow
    Nem tudjátok, ATI 9100 (128MB, 128bit) videokártyával elindul egyáltalán?
  • Kromka
    Sziasztok!! Nekem olyan a problémám hogy egyszer felraktam a játékot franciául. Ment egy darabig szépen de a billzettel szarakodott semmit nem lehetett beállítani. Utána leszedtem felraktam újra a játékot de még mindig franciául dumálnak benne ami nagyobb baj hogy nincs semmi a menüben érzékeli ha rákattintok de nincsenek ott a gombok. Már patch-et is rátettem crack minin image mindent kipróbáltam x szer újra tettem de semmi nem változik. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!!
  • berczely
    Hát rendkívül érdekes...
    Még mindíg nem jöttem rá miért nem megy fullscreen módban a játék!
  • Sasuke89
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdés, hogy melyik a legstabilabb verziója most a letölthető bioshock-ok között, mert hallottam h az FLT-s problémázik nagyon emg stb....szal melyik a legegyszerübben telepíthető, de a elgfontosabb hogy a legstabilabb! köszi
  • dachi
    Ok, ezt is köszi, megpróbálom. Csak most értem haza a husvétolásból, ezért nem reagáltam. pont olyan a gépem ahogy leirtad, 2 magos, 2ram, 8800gt. nem is irogatok tovább, kipróbálom a biosót. köszi, majd megirom ment-e. hello
  • Nincs Név
    hmm, a telekinézis bigyót nem mutatja nyíl, vagy nem ír róla a küldetés leírósban? (M-et megnyomod és ott alul) azt ideírhatnád akkor többet segíthetnék.