13397
-
Most irigyellek :) Jó lenne újra végigjátszani úgy hogy nem tudom mi fog történni :) -
LOL
Hogy bírtad ki? -
Hamarosan magyarítás!!!
Én megvártam.Még hozzá se nyúltam a játékohoz. :) -
Pótolva:) -
Na vettem néhány lőszert aztán találtam rendesen..Most vagyok főbossnál,utolsó előtti adamjénél már szédszed..Majd holnap nekiugrok... -
Erősebb ütés például, elektromos kisülés ha hozzádérnek, kutakodáskor, hackeléskor energiát is tölt, meg ilyenek. Ellenfeleket meg tessék fényképezni,szintet léphetsz adott ellenféltípusnál és akkor nő az okozott sebzésed ahhoz a típushoz,plusz új tonic-okat is kapsz -
Tuning cucc?Ezt ird kicsit jobban körül..Ellenfelet meg nem nagyon fényképezem... -
Rossz a lemez! -
AKkor vmit nagyon rosszul csinálhatsz! Berakod a tuning cuccokat a slotokba? Fényképezed az ellenefeleket hogy nagyobb hatásfokkal tudd őket sebezni? Én a végére már rájuk sem lőttem, hanem nekik mentem, megütöttek,akkor kaptak párezer voltot, nagyon künnyű volt (oké nem hardon nyomtam,csak medium-on),töltényeim mind tele, utolsó főellenség szinte meg sem tudott moccani, rázúdítottam mindent :) -
vegyél automatákból. -
Lassan a játék végére érek,de egyre szarabb a helyzet...Alig van medkitem,az ia ggyorsan elfogyna,lőszerem NINCS!!EGYÁLTALÁN!!!Az ellenség meg vmi félisten lett,alig tudom őket megölni..Nem pazaroltam pedig a lőszert egyáltalán méfis elfogyot..Ilyenkor mit lehet csinálni? :S -
Mind2-re varok regota en is,majdcsak kibirom mar! :) -
Már csak 20 oldalnyi szöveg van hátra, és ha vmi nem jön közbe, ebben a hónapban kész lesz. -
Én tudok várni.Oblivionéra is mióta várok már azt még kell is nem is keveset! -
Kezdek megorulni a varakozasba a honositassal kapcsban,persze ez nem szemrehanyas felre ne ertse a fordito csapat! :D
Hajraaa -
Nincs Név #12166 Mint ha valamit elfelejtettél volna Merlin :D -
Oki -
Talán #12070 -
Rég jártam erre. Ha kell valami a FAQ-ba szóljatok! Nem tudom történt-e a játékkal bármi is mióta nem játszom vele. -
akinek nem eredeti ne írkáljon ide, mert még mindig radír....
kérik megérteni...
-
hat hsz-el előtted volt a kérdés, és öttel meg a válasz :] -
eredeti? -
amúgy meg ha visszaolvasol minden kérdésre választ kapsz...
ne légy lusta. -
kb. fél óránként vagy kékhalállal, vagy simán asztalra vág ki a játék. a patch megoldja a problémát? :) valaki tapasztalt hasonlókat? -
Megvárod a magyarítást, és ha akkor sem lesz minden világos, sosem lesz az. -
valaminick #12149 ..ha mindezt elmondjak nincs ertelme vegig jatszanod, ha meg nem derul ki a jatekbol majd idovel szamodra akkor szintugy:D -
Herti1 #12148 jó ez a játék...nekem nagyon tetszik :) pár kérdés..mi a pöcsömet keresnek kislányok egy vízalatti városban ? meg miért mindenki ilyen zombi féleség ? xD durva halljátok..először ugy megijedtem attol a nagy dögtöl (BIG DADDY) tököm beléjük..meséljétek el h mi a története, miért van ott egy város, és mit keresnek ott lenn emberek..főként kislányok XD köszi szépen előre is ...JÓ A JÁTÉK -
Ó, úgy műár mindjárt érdekesebb. De sajnos ilyenről még nem hallottam. :( -
Kromka #12146 Újra raktam sokszor mint említettem de angolul tettem újra mindig... és francia maradt. -
Akkor ne franciázz (ha élhetek ilyen szófordulattal), próbáld ki angolul. -
Kromka #12144 És nem működik úgy se. -
Kromka #12143 Mindent kivakartam ami a bioshock hoz tartozik mentés registry ből is kitöröltem a cuccot. -
A mentések is tárolnak némi információt. Talán újrarakod, és mentés nélkül jó lesz. -
nem ááááááá 9100 nagyon de nagyon régi -
Laslow #12140 Nem tudjátok, ATI 9100 (128MB, 128bit) videokártyával elindul egyáltalán? -
Kromka #12139 Sziasztok!! Nekem olyan a problémám hogy egyszer felraktam a játékot franciául. Ment egy darabig szépen de a billzettel szarakodott semmit nem lehetett beállítani. Utána leszedtem felraktam újra a játékot de még mindig franciául dumálnak benne ami nagyobb baj hogy nincs semmi a menüben érzékeli ha rákattintok de nincsenek ott a gombok. Már patch-et is rátettem crack minin image mindent kipróbáltam x szer újra tettem de semmi nem változik. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!! -
Hát rendkívül érdekes...
Még mindíg nem jöttem rá miért nem megy fullscreen módban a játék! -
Sasuke89 #12132 Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy melyik a legstabilabb verziója most a letölthető bioshock-ok között, mert hallottam h az FLT-s problémázik nagyon emg stb....szal melyik a legegyszerübben telepíthető, de a elgfontosabb hogy a legstabilabb! köszi -
dachi #12129 Ok, ezt is köszi, megpróbálom. Csak most értem haza a husvétolásból, ezért nem reagáltam. pont olyan a gépem ahogy leirtad, 2 magos, 2ram, 8800gt. nem is irogatok tovább, kipróbálom a biosót. köszi, majd megirom ment-e. hello
-
Nincs Név #12128 hmm, a telekinézis bigyót nem mutatja nyíl, vagy nem ír róla a küldetés leírósban? (M-et megnyomod és ott alul) azt ideírhatnád akkor többet segíthetnék.