BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Simán!

Next PC upgrade: 2022

Danus16
E4500@3033MHz, 2GB DDR800 RAM, 8600GE mellett hogy menne a game?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Tinman
FAQ 10. pontja... <#sniffles>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hello
Láttam nem lehet AA-t kapcsolni a gameben, kint a Catalyst Control Centerben felnyomtam 6-os-ra de nem vettem észre különbséget. Most én vagyok vak vagy így sem lehet AA-val tolni?

aztaz sm2.0ás patchet felraktam,és kb fél órát tölt,és itt volt valaki akinek kb 20 perc alatt töltöõdött be a játék.no,õ hogy csinálta azt?

hali! sikerült elindítanom. nagyon örülök, és hihetetlenül jó játék. igaz 15 percet tölt de legalább beindul, és utána már high-on is akadásmentesen megy 1024-ben.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Seth
Hû, ez egy fogós kérdés, még nem volt ma? 😊
5744 asszem

PSN ID.: Beegabor

Benne kell hagyni az olvasóban a lemezt.Én is igy jártam.
Sziasztok.
Segitség kellene.Azthiszem a vége felé járok a gameban.Van egy lift,ami körül lépcsõk vannak , majd a 2ik emeleten a lépcsõ le van omolva.De lent a liftajto kodot kér.Mi a kod, vagy hol keressem?
Elõreis köszönöm
Sadist
Na, végigjátszottam én is, a jó befejezést kaptam, de megnéztem a rossz befejezés videóját is. Szerintem utóbbi picivel jobb >:-)
Meg találtam egy Sonic Boom nevû plazmidról egy videót, kb. olyasmi, mint Jedi Academyben a Force Push, viszont a játékba már nem rakták be.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nekem az a parám, hogy elindítom a játékot és ennyi😄 megjelenik a szép bioshock logó és utána fekete kép ahol csak a pointer látható és az is csak egy bizonyos láthatatlan téglalpocskán belül. nyomkodom az egérke bal fülecskéjét és semmi.. mégcsak nem is tölt a játék, hangot se hallok.... semmi. Biztos lámer vagyok, mert miértne, de minden szar driver frissítés, meg ezmegaz fentvan a gépen, de mégse megy.. a gépnek elvileg röhögve vinnie kéne a játékot.
5let? Köszi.

| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |

Hát a franc se gondolta, hogy 2 évig nem cserélek videókártyát!<#wow3>
A World in conflict szépen fut rajta.<#hawaii>

Dejó, hogy anno (ennek már 4 éve!) minden Nvidiát lehúzó, SM 3.0 feleslegesnek tartó, ATI-t ajnározó <#gun> Borg-okra <#eplus2> nem hallgattam... A mai napig Inno6800GT + Nv silencer 5 (extreme 425/1100) NVIDIA karesz és a nortwood INTEL P4 tökéletesen megálja a helyét. <#worship> Többek közt ez a játék is ékes példa rá.<#eljen> Sajnos az ATI X800 X850XT stb. már rég nem életképes SM 3.0 játékok miatt sem...
hali! tudtok segíteni? Az a problémám, hogy nekem Ati radeon x600-asom van, ami sm 2.0-át bír csak. Próbáltam a modokat, amik lehetõvé tennék a játékot sm 2.0-ban futtatni. Az a gond hogy rá megyek az új játékra, elkezd tölteni, és az egyik képnél befagy. Ennek mi lehet az oka? Aúgy itt a configom: AMD Sempron 3200+, Ati Radeon x600 Pro 256mb, 512 mb ram

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

BaLTáSGYiLKoS
<#nevetes1>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

lololol
az ide kevés lesz

Dexa
elnézést, ha ez így jött volna le... a 64 bit miatt érdekelt volna a dolog :S
De mind1, inkább ne fûzzük tovább a szálat, mármint én nem fogom, mert vmilyen szinten igazat kell hogy adjak nektek is... de... mind1... píííísz. 😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

X800XT.Van tûz meg füst meg nagyokat fuldoklik az emberke de valami nem tiszta.

Seth
milyen videókártyád van? Tuti az nem elég, mert normál esetben látod a világítótornyot, nincs semmiféle pulzáló piros fény

Narxis
Nem kell lemerülni a vízben, így a tûz arra "terel" amerre a torony van, bemész és ott lesz a tengeralattjáró amivel lemehetsz Rapture-ba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi és ott mi fog történni??Úgy értem észreveszem, hogy odaértem? Mert most azon gondolkodom, hogy esetleg valami hiba van a képen és már rég ott vagyok ahol kell lennem csak nem látom.<#falbav>

Narxis
Menj a világítótorony felé.

Basszus emberek ilyet még nem éltem. Lezuhan a repcsi, úszkálok a lángok között elúszok a víz alatt pulzáló vörös fényig és... ennyi nem történik semmi.Mi a francot kéne még tennem??<#help>

Én igazán azon akadtam ki az egy soros írásodon hogy megnéztem a gépedet, és 2 dolog után tud ilyet kérdezni az ember: vagy nem ért a gépehez, vagy pedig "csillogni" akar. Most ez nem csak rád vonatkozik de már kezd idegesiteni hogy minden játék forum, torrent oldal azzal van tele hogy a 300k-s gépel fog e menni....

Tinman
Van, hogy elakadok egy játékban, ilyenkor jövök és rákeresek a gondomra, de nem jó a keresõ, így az ember kénytelen kérdezni. Ezzel szvsz nincs is baj.

DE! Beírogatni 50000000000x, hogy miért nem indul a világítótoronytól, meg miért lép ki az Arcadia elején, meg miért nem megy a GF2 kártyámon, meg jaj de jó lesz, már qrva unalmas.
Nem tudom ki, hogy van vele, de oldalakon át szívesen olvasom, hogy kinek mennyire tetszett a játék, mi a véleménye, miért tetszik, miért nem tetszik. De sok wrz, meg a jajdejó már 50%-nál tart a letöltésem, gyomorforgató egy olyan játék topicjában amit megéri megvenni!

Az év játéka nálam simán!

Soha életemben még csak hasonló hangulatú játékot sem láttam -talán a Fallout volt egy kicsit hozzá hasonlatos-, egyedi, ötletes, kreatív, borzongató, minden ízében kiváló alkotás. Nem ezt érdelmi amit sokan tesznek vele... letöltik és flamelnek, hogy xar az egész.

A szánalmas inkább az, hogy totálisan vérig vagy sértve, mert valaki felmert szólalni már sok fárasztó arc miatt. Rajtad csattant az ostor, de mielõtt jól kiosztanál, lapozz vissza 15 oldalt és kezd el olvasni... még talán te is le fogsz hidalni attól, hogy oldalakon keresztül a nagy semmirõl van szó.

A FAQ-ban minden szükséges info benne van <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kipróbálod a demót, és megtudod, hogy menni fog-e. Nincs ebben semmi ördöngösség, de úgy önmagában az a hozzászólásod valóban elég értéktelen volt, pláne, hogy vélhetõen nem a valós konfigod szerepel az aláírásodban, így segíteni sem tudunk mire fel. Mellesleg a VGA driver sokat számít, nálam 50%-ot emelt az fps-en 163.71-es a korábbi, Bioshockhoz kiadott és ajánlott béta driverhez képest.
Dexa
Én meg mennyire örülök neki, hogy vannak azért erre felé is ilyen csodálatos és páratlan elmék, mint Te. Külön öröm. <#worship>
Rászántam kellõ idõt, hogy végig olvassam a fontosabb részeket és megtudjak lehetõleg minél több mindent magáról a játékról, mi a gyengesége, erõssége, mivel vacakol, mivel nem. Végig nyálaztam az faq-t is és leteszteltettem a gépem is, hogy menni fog-e vagy sem... de a kemény 1 soros üzenetem végére azért biggyesztettem be még azt, amit, mert nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy a 64 bites rendszert komálni fogja, és bíztam benne, hogy ennél értelmesebb reagálás érkezik majd rá.
De lényeg ami lényeg: nagyon jó fej emberke lehetsz és mielõtt bárkinek bármit mondanál, olvass vissza, hogy te mennyi "ILYEN SEMMITMONDÓ szar"-t osztottál meg a nagyérdemûvel (személyes megállapítások és vélemények rlz 😄 ). No ezek után kezdj el csaholni bárkinek is. Kezdetben még azt hittem, hogy ez egy szabad ország... de nem, rá kellett jönnöm már, hogy Tinman a császár... és amit õ mond, az a szentírás. Szánalmas... 😄
Nah köszöntem a figyelmet... de ezt még le kellett írnom, csak hogy legújabb cimborámnak legyen egy jó napja és erre is reagálhasson vmit...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zombeeka
Köszi én is éppen ezzel szenvedtem! <#wave>

Irgum-burgum :)

burg3r
most telepítem akkor de ez amugy mi ez a vs redist?

Seth
VS Redist-et feltelepítetted ami mellékelve van?

burg3r

nekem zet csinálja és az srtest.com meg elvileg menne a játék az alábbi konfiggal mit csináljak hogy menjen lolcats verzsön

Evin
Az MP fórumán szoktunk tanácskozni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ez valami hihetetlen nagy poen!!! :-)
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

üdv!végig vittem a játékot.szerintem az év játéka!idén nem adtak ki ehhez fogható játékot.szebbet lehet,de jobbat biztos nem

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Seth
5744 vagy 5477, nem emlékszem pontosan

böröczk
: D : D : D

én erõsen kétlem, hogy egyáltalán elindul a játéka...nemhogy menni fog a gépén..
fatal error

Kumiho #2179

Narxis
<#boxer><#violent><#gun><#ejnye1>

Dexa
Képek és bemutató alapján tetszetõs a gém, bízom benne hogy azért futni is fog nálam... :S

ja a napló megvan de hiányos angol tudásom miatt megvagyok lõve😊,annyi eszem meg nemvolt h viszaolvasak.... thanx
böröczk

és #11700-ben le is írják a lift kódját, ha nem találnád.

Igen, egy hangosnaplóban van, könnyû észrevenni, mert sárgán villog : )

Kumiho #2179

böröczk köszi .. de sajna igysincs meg szerintem amit lehetett azt felvetem de a kódot nemvágom 😞 a nyil meg a lift felé mutat a legfelsõ szintre meg nemlehet felmenni mert a lépcsõ levan szakadva gondolom odavisz a lift (amugy konzolon tolom) HELP Meeeeeeeeeee
ui: milyen formába adja oda a kodót hanganyagba van benne? vagy mit keressek?
böröczk
Na akkor átfogalmaznám "egyedivé" a "még soha nem látott"-akat : )

Kvázi hasonló élményem játékkal még nem igazán volt, más hasonlóan JÓ igen : )

Kumiho #2179

hát nem látod?félig éles félig meg homályos...

és ah megyek elõrébb akkor "épül fel" az éles rész ha meg távolodok akkor meg homályos lesz 😞

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Seth
mert mi a gond vele?

Ez mitõl van?embléma melletti shader nem okés.....

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/bshiba.jpg

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Az egy dolog, ha valamit jól és hangulatosan megcsinálnak (scriptelnek), de nem hiszem, hogy ezek soha nem látott újdonságok lennének, és talán az AI-t sem bonyolították túl. Félreértés ne essék, nem a játékot akarom lehúzni, csak furcsálltam abban a formában a mondatot, melyre reagáltam, elsõre félre is értettem.
böröczk
vagy nyomd meg a T-t , hátha már rég felvetted : D

ha meg végképp nem találod, olvass picit vissza, többször is leírták.. minimum kétszer : D

Kumiho #2179

böröczk
gondolom a lift kódja kéne... az egy Diary-ben van, fent az egyik szobában egy asztalon, sárgán villog, mitn a többi kötelezõen megszerzendõ, fontos tárgy : ) Azt hiszem, pont a legfelsõ emeleten, de már pontosan nem emlékszem..

Kumiho #2179

hali. még soha nemkértem segitséget játékban de ennek is eljött az ideje😊
az Olympus Heights pályánál akadtam el , amikor is egy kódot kéne megszerezni,hogy tovább jussak. valami naplórol ír de körbejártam a pályát
10* és sehol semmi! help.. /amugy nálam az év játéka de a top 3-ba benne van az tuti. elöre is thx