BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Találtam itt egy elég frankó Tweak Guide-ot, belemegy az INI file-ok álligatásába is, és a leirás szerint kellemes FPS növekedést lehet elérni. Még nem próbáltam, majd csak délután leszek otthon, de ha gondoljátok egy gyors forditást csinálhatunk belõle, és akkor mehet a FAQ-ba.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Tinman
Marhára nem áll fent... fent van az eredeti az asztali gépemen és a notebookon is, full más op rendszerrel.
Az, hogy a 2k games fóruma tele van olyan emberekkel, akik az elsõ "küldd el akkor az exe-t" kérés után eltûnnek, elég sokat elárul.

A Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package feltelepítését írja a kézikönyv is, ja bocs neked olyan nem nagyon lehet... akkor olvass FAQ-ot, világosan le vannak írva a követelmények.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
SM3.0-ás játék U3-as motorral..
Még mit mondjak?
Nézd meg valakinél fullon...

HL2-re nem lennék nagyon büszke...meg doom 3-ra..
Azok régi és csak elsõ ránézésre szépek max.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Andie
Jóvanjóvan, belátom 😊
De HL2, Doom3, Titans Quest, meg társai szépen futnak, még a nativ 1680x1050-ben is, közepesen, akkor ez miért nem? Mit rajzol ki pluszban, amit amazok nem? Föleg, hogy AA sincsen.
Mikrofon: Neked akkor erõsebb a géped, azt mégis kisebb felbontásban kell játszanod, mint nekem? Ez furcsa. Azabaj, hogy nekem 800x600-ban a 22es wide miatt már annyira ocsmány lenne, hogy rémes. Ez a FAQ-ból letölthetö wide-eröszakoló proggi esetleg javit valamit a képarány-torzitáson?
Mindenesetre a dual 2x512 ramomat becserélem 2x1gigára, biztos ami biztos, mostmár kispénzért lehet kapni ramot.
Indexen van cikk a gémrõl!

Te sem láthattál még doom2öt... 😛

Sziasztok.
Nincs valakinek 1 mentése véletlenül onnan amikor suchong irodájában vagy és a második lot 159-es folyadékot kell meginni,mert én nem tudom felszedni (mert a trainer elrontotta a mentést),és így nem tom tovább vinni.
Köszönöm.
Ombika
Inkabb idejet multa a geped sajnos,ezt kene belatni! 😞(

Andie: örülhetsz neki h fut😊 Nézzd meg az én gépemet (aláírás) nah ezen épph elfut ha 800x600-on tolom és 1-2 beállítás van csak ON... 😊 ezek már nem az én gépemre lettek készítve 😊

Tinman: félre ne érts én abszolút konzol ellenes vagyok és éljen a PC a 19 évembõl már 13 óta megvan 😊 nem kéne konzol...és ha elromlik akkor a gazdag kövér amerikai kisfiúnak a gazdag kövér amerikai apukája elviteti szerelõhöz és megint jó lesz egy halom pénzér 😊 ez az üzlet...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Andie
Tinman, köszönöm az észosztást, de képzeld, hogy ez a problem fennáll rendes bolti verzió esetén is, nem egy oldalon olvastam. Ugyanúgy ezt a hibát dobja ki, amig fel nem teszed ezt a visual C-s szart, ahogy mikrofonhead is javasolta. Imádom az ilyen álszenteket, kiváncsi lennék neked hány eredeti gaméd van. Na erröl ennyit.

Hangulatos a game, teccik a sok újitás, eredeti ötlet.
Ezt a bigdaddy-t hogy kell kinyiffantani a kiscsaj mellöl? Már 3x kipurcantam, de még mindig megvan a fele ereje...

Amúgy normális az, hogy egy amd3200+, 1 giga ram, 6600Gt-n 1024-ben fut csak normálisan, ha mindent off-ra rakok? Igy 25-30 fps-em van. De igy kb doom2 szerü grafikám van, szvsz eléggé vacakul van optimalizálva...

Ombika
LOLL!! 😊)

Narxis
Aha, nagyon okosok lehetnek, DX10 nem lesz XP-ben. XPSP3

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Szvsz a warezt nem itt kellene, de majd úgyis kimoderálnak.
Ha nagyon játszani akarsz 5k körül árulják netszerte.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én nézzegetem mindenfelé de mindenhol írják hogy nem lesz benne dx10. Meg kéne érteni hogy az MS nem a saját ellensége, és mint már írták nem a gamerek vesznek op rendszert hanem a vállalatok nekik meg mind1 a dx.

Tinman
Nekem grakártyám tudja a DX10-et, gépem is bõven megvan hozzá mégsem tettem fel a Vistát emiatt. Lost Planet miatt feltettem, megnéztem, hogy elindul-e és eltettem talonba.

Van jópár összehasonlító teszt Bioshock DX9 vs DX10 között... 1-2 helyen azért világosan látszik a különbség, de van ahol erõsen sasolni kell.
Személy szerint én a DX10-et DX 9.5-nek se nagyon mondanám az eddigiek alapján. Fõleg miután kiderült, hogy a netet megjárt Flight Simulator DX 9 vs DX 10 compare eléggé unfair, mivel ez utóbbi esetben némi render kép szaladgált körbe.

OFF:
Olyannyira a fontos a konzol az MS-nek, hogy RROD miatt a garit ugye megváltoztatták, sokat buknak az ügyön. A Halo3-mal meg bitang jól kaszáltak. Az más kérdés, hogy a Halo 3 egy foschtalichka.

"Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni...ma már mindent lehet Konzolon, és nagyon nagy elõnye h bedobod a lemezt és már játszol is...és emiatt veszik meg nagyon sokan.A hhoz h jó PC-s legyél kell egy alapszintû ismeret...de ahhoz tanulni kell, az emberek viszont lusták...ezért érvényesül ennyire a Konzol..."

Ez egy idealista utópiája.
Mert:

1, Valóban szinte mindent lehet konzolon, mint PC-n, de míg PC-re feltolni egy op. rendszer 20 perc, addig konzolra egy laikusnak napok, vagy akár hetek kérdése.
Mindenki arról regél, hogy konzolon lehet netezni... ez így igaz, de ehhez megkockáztatom, hogy sokkal komolyabb tudás kell -mire ezt beállítod-, mint PC-n.
Videot nézni szintén lehet konzolon... a DVD lemezekkel nincs is gond, beteszed és megy.
De mi helyzet a DivX, Xvid filmekkel? Azok is mennek tény és való, egy baj van... baromi körülményes és egyáltalán nem lámáknak való feladat.

2. "és nagyon nagy elõnye h bedobod a lemezt és már játszol is"
Ez egyben egy nagy hátrány is. Iszonyat hangos a Box driveja, vinyóról kéne játszani... igen ám, de azt sem egyszerû megoldani!
És mi a helyzet a RROD-vel? Elég lelohasztó, amikor pár hónap játék után piros napok jönnek, meg hercehurca a szervizzel.
Pc-n ez már annyira durván eltolódott a mindent a vevõért irányba, hogy nagyon sok cég helyszíni garival adja el a cuccot és a 3 év már szinte minimum. Nekem pl a VGA kártyámon 5 év gari, a tápon szintén, a memóriámon meg 99 hónap garancia van ami több, mint 8 év.

Nekem is van konzolom, de PC-n eddig mindenre volt megoldás, ha valami gond volt. Konzolon nagyon sokat szívtam már, divx filmekkel, feliratokkal, lerohadt driveal, tönkrement joyal, elszállt fejegységgel, chip problémákkal, dual layer inkompatibilitással és sorolhatnám még.

"Tv-je mindenkinek van"
Nextgen konzolhoz nem árt HD RDY tv... az is van mindenkinek?

Ha kicsit fejleszteni akarom a látóköröm és valami nagy feladatra vágyok mindig kitalálok valami célt, hogy konzolon vajon menne-e és megpróbálom megvalósítani... gyerekek, iszonyat szivattyúk vannak pedig nem ma kezdtem a szakmát ;-)

Narxis: mielõtt TE mondanál hülyeségeket olvass kicsit körbe a neten, hivatalos oldalakon...az XPSP3 jön (2008 elején) és 1074 funkció lesz benne a Vistából többek között külsõ és belsõ grafikai elemek is....esetünkben a DX10...nem én mondom hanem az okosok...A Vista pont olyan mint a DX10...még nincsen kész és még nincs rá szükség...az emberek nem fognak venni 70 ezerrel többért gépet csak azért hogy a falakon több repedés látszódjon egy játékba...aki meg mégis megveszi az pedig megvenné ha annak DX 9.1 lenne a neve....vagy bármi más...a microsoft pedig a legkevésbé foglalkozik a PC-vel.Konzol, konzol, konzol... és h miért?Mert egyszerûbb mint a PC és olcsóbb is.TV-je mindenkinek van amire rákötheti, de ha valaki bill+egér kombót akar azt is megoldhatja Konzolon, minden csak pénz kérdése.Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni...ma már mindent lehet Konzolon, és nagyon nagy elõnye h bedobod a lemezt és már játszol is...és emiatt veszik meg nagyon sokan.A hhoz h jó PC-s legyél kell egy alapszintû ismeret...de ahhoz tanulni kell, az emberek viszont lusták...ezért érvényesül ennyire a Konzol...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Tinman
Egyre beljebb haladok a sztoriban és sokat megélt gamer létemre, igazán nagyokat nézek. Nem gyenge micsoda hangulata van ennek a játéknak <#wow2>

A grafika helyenként tényleg nevetséges, fõleg akkor éles a kontraszt, ha kinézek az ablakon. Mondjuk sokat nem érdekel, mert az összhatás nagyon egyedi.

Ombika
MAR ahol!

DarkSector
hát jah gondolom mert nem is mûködik..
Jah meg honnan tudjam én, hogy DX10 mikor mûködik?
Mivel ugye nem látom.
Mert ugye nem sok különbség van dX9 és DX10 között.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ombika
Igy van ,de kozel se olyan,mint a ..... 😊

DarkSector
Van egy valami buherált dx10 xp-re, de valszeg pofon a szarnak, amit elérhetünk vele.

Ombika
Eppen ezert nem adja ki xp ala a dx10 ,mert nemfoglalkozik vele .... 😊

Tinman
A Microsoftnak a PC-s játákosok csak egy nagyon, nagyon kicsi szelet a piacból.
Naiv dolog azt hinni, azért sikeres az XP mert a játékosok veszik, mint a cukrot... a Vistát meg azért nem, mert nem mennek, vagy problémákkal mennek a játékok.
Az MS célja a cégek. A CÉGEKNEK, mondom újra... a CÉGEKNEK nem éri meg egyelõre Vistára váltani.

Üdvözlet mindenkinek!Gondolom,én vagyok az ezredik láma,aki itt sírja el a bánatát,de kis segítség kéne.A konfigom (Intel P4 3 Ghz,1Gb 400 Mhz Ram,Geforce 7600 GS)remekül viszi a Bioshockot,de mihelyst felveszek egy tárgyat vagy menteni akarok,kilép.Próbáltam új drivert,cracket,minden sz@rt,de hiába.Nagyon hálás volnék,ha valaki tudna segíteni,mert nme tudok vele dûlõre jutni....Elõre is köszi.....
Ombika
Marpedig megtorhet a nep,mert ha direkt nem adja ki es sok dx10 jatek jon,akkor muszaj lesz Pistat feltenni! 😊)) Marpedig tuti igy gondolkozik Microfos! 😊)

Frank99
hát, pedig a Microsoftnak kell csinálni valamit, mert igencsak gyengén muzsikál a Vista eladás, és 2010-ben jön a másik windóz....
addig az XP marad a csúcson... tehát ki kell adnia dx10-et...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ombika
Ezt szerintem BADARSAG!!!

Voltan
Nekem a játék végén valami 1500 Adam-om volt, és nem költöttem el semmire, mert nem kellett. Igaz, hogy a passzív képességeket kissé elhanyagoltam...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
"Amúgy nem tudom mi ez nagy Vista õrület...januárban jön az XPSP3 amiben lesz DirectX 10 és csomó funkció a Vistából.... "
Tényleg? Huhú, ez nem hangzik rosszul!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dokumentumok/Bioshock/Savegames
Itt vannak a mentések.
Narxis
Sehonnan, kitalálta.<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Ezt az XP-re DX10-et honnan szedted??

Next PC upgrade: 2022

gettobuxa: ha a végeredményt nézzük akkor a 40 amit írtál pont jó 😉

akkor sorry, összekevertem valamivel...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Máté: Hát ez elég nehéz ügy....ha megmentesz egyet csak 80 ADAM-et kapsz...de minden 3. megmentett után kapsz Dr.Tennenbaum jóvoltából egy mackót amiben még plusz 200 ADAM van és általába még 2 hasznos holmi...
Ha megölöd õket akkor viszont 160 ADAM üti a markod de az egész sztori megváltozik tõle...Ha utána számolsz akkor 3 megmentés 440 ADAM (1x200 + 3 x80) és 3 megölés 480 ADAM (3x160) ... nehéz ügy

asszem 40-nel... én egyet se mentettem meg 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Prince of Máté
OKé, kössz a helpet!
Én eddig asszem kb 4-5 Lil sistert mentettem meg.
Ha megmented mennyivel kevesebb adamot kapsz, mint ha megölnéd õket?

Abszolút egyetértek Frank-el...ráadásul a BS fórumon egy másik játékot fikázol le...segíts másoknak ahelyett amit eddig csinálltál...

Frank99
elég sokaz xarozol, vegyél vissza, tegnap töröltelek a folyamatos *csázás vagy hasonlók miatt.

inkább ne válaszoljál, ha nem tudsz normálisan beszélni.
ha nem tetszik, akkor meg boldogítsál másokat másik fórumon!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kössz!
Seth
5744 vagy 5477 vmi ilyesmi

PSN ID.: Beegabor

MyCream: a lift kódját egy kis hangos-naplóba találod amit a közelben valószínüleg már felvettél.A T gomb lenyomásával tudod meghallgatni.Ebben egy hang elmondja a lift pontos kódját de ha mégse találnád meg mert nem akarsz keresni menj vissza 1-2-3 oldalt a fórumban mert volt már ez a kérdés és meg is adták rá a pontos választ.Én sajnos már nem emléxem a pontos kódra...

Tud valaki abban segíteni, hogy mit kell csinálni akkor mikor a nyíl egy liftre mutat, de az nem nyílik ki, mert számzáros. A zár kombinációját sehol sem találom. Van melette egy lépcsõ, de az le van szakadva. Ha valaki zudja hogy hol a kombináció, vagy netán tudja a kódot az segítsen pls.
Tinman: amíg nem találkozol egy újabb Gene Bank-al addig bizony ezek a képességek maradnak...ezért kell plasmid slotra gyúrni 😉

Seth
majd tudsz megnyitni képesség slotokat minden kategóriában, nyugi, meglesz a bevált elosztásod, nem is nagyon fogod majd cserélgetni õket

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Köszi és neked is "gettobuxa".

Fontos kérdés: Akkor most elvesztettem az elektromos támadásom /ha tegyük fel a telekinézis helyére tettem/ egészen addig, míg egy gene bankhoz nem érek? Jaj de fasság már ez :-/
Most akkor frankón nehéz lesz a gépek ellen, hiszen azokat az elektromos sebzés fogja... no meg bye-bye turret hacking <#rinya>

DarkSector
Már rég elkezdték...

gene bank - itt tudod változtatni, hogy milyen plasmid és gene tonic legyen épp nálad
gatherers's garden - itt tudsz plasmidot, gene tonicot, egyéb upgrade-eket, és ami a legfontosabb, extra slotokat vásárolni - itt adam-mal kell fizetni
majd ha odaérsz egyhez, nézd meg a térképen milyen ikonja van nekije, ezek ritkán vannak...

KraZ
Sziasztok! Most kezdtem(volna) a játékot de amikor menteni akar akkor kilép. Mi lehet a gond? Vistám van.

MAN T.G.A.

Máté: EVE Garden-nél tudod megnézni,(vagy ha lenyomod a shift-et akkor is kiírja azt hiszem, vagy ha ESC-et nyomsz akkor lehet h kijelzi a jobb alsó sarokba is...kis piros tégely benne egy szám) egy új plasmid slot 100 ADAM
de vannak tonic slotok is azt hiszem azok 80 ADAM-be kerülnek...

Prince of Máté
HOl lehet megnézni, hogy mennyi adam-em van?
Mennyi ADAM egy új slot?