13397
  • dachi
    Hello!

Eredeti Bioshockom van. Egyenlőre mobilnetet használok, ami a patch-elés miatt fontos, tudjátok, az installnál. XP-n mobilnettel simán sikerült is, azonban most Vistán ugyanazzal a mobilnettel install után kilép azzal, hogy nem tudja letölteni a patch-t. Pedig csatlakozva vagyok. Kikapcsoltam tűzfalakat és engedélyeztem konkrétan ennek az AutoPatcher.exe filenak, hogy működhessen. Mégse patchel és igy ugyebár nem is telepít.

Esetleg ha valaki valamit tudna erről mondani megköszönném. Nagyon kiváncsi vagyok, milyen Dx10-el.
    Előre is kössz és Boldog Nyulat mindenkinek.

hi
  • berczely
    Ja és elindítottam és miért van hogy a töltésképnél lefagy?1440x900-as felbontásban 1.1 patch-el!Ha lentebb veszem a felbontást akkor jó betölti a játékot utána visszaveszem játszok és ismét tölőkép és piff lefagy megint!help!
  • berczely
    Hali!

Off topik nem akar nekem bejönni!Hiába klikkelek rá!
    Hogy lehet DVD5-re alakítani a játékot?Hogy ráférjen 1 DVDre?
  • Evin
    Egyrészről mert többen fordítjuk, és nem mindenkinek van annyi ideje, mint amennyit rászánna a fordításra, a másik meg, hogy nagyrészt németből fordítjuk, és csak egyikünk elég jó németből, szóval neki elég sok szöveg jutott.

cumfu
    FPS-t sosem szoktam nézni, de közép, közép-magyas beállításon épp szaggatás nélkül tud menni. De nálam szerintem a 6600GT nem bír a játékkal(tekintve, hogy 128MB-os), úgyhogy szerintem nálad 7600-al jobban kellene mennie.
  • cumfu
    És a te konfigoddal milyen grafikán, és átlag kb. hány fps-el fut a játék?
  • Ombika
    MAr nagyon varnam ,h elkezdhessek ugy jatszani! :) Miert van csuszas pontosan?
  • cumfu
    köszi a gyors választ.
  • Evin
    2hónapon belül valószínűleg elkészül a magyarítása. De hivatalosan nem adták ki magyarul.
  • Seth
    Nem,magyarítás sincs még
  • cumfu
    Ez a játék megjelent magyarul?
  • Evin
    Én 3000+, 1,5GB DDR, 6600GT konfigon, úh szerintem mindenképp.
  • cumfu
    Helósztok! AMD Athlon 3200+ AM2, 2*512ddr2 ram + GF 7600GS 256mb-om van. Ezzel a konfiggal érdemes a játékot megszereznem? Előre is köszi
  • Sadist
    Nem.
  • chooselee
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy nagy a különbség a DirectX9 és 10 között ebben a játékban???Érdemes a DirectX 10-es dolgok miatt felrakni a Vistát??
    Előre is köszi! Üdv..
  • Evin
    A FAQ-ban szerintem már át lehet írni a "Magyarítás lesz?" részt, hogy Igen készül.
  • temes69
    felraktam a patchet. mostmár el sem indul.... ehhh... inkább hagyom a fenébe és játszok a cod4el. majd megveszem eredetiben valamikor, bár ahogy így olvasgattam az se 100%osan stabil.
  • temes69
    nekem is ez van, de nem 2percenként hanem félóra óránként. szintén 8800gt, és legújabb driver....
  • yaqwsxcde
    http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=39
  • Voltan
    Nekem a t*köm tele van az "előzőleg történt" sztorikkal. Divat, de hülyeség. Igaz, a Bioshock-nál kivételt tennék ezügyben :D
    De sajna ismerjük az ilyen bejelentéseket... Talán, jó esetben 2010 őszén már játszunk is a demóval...
  • grebber
    Bioshock 2:

A 2K Games bejelentette a BioShock második részét. A tavalyi év egyik legjobb FPS-ének folytatását a 2K Marin stúdió embereire bízták.

A fejlesztések csak nem rég indultak, így nem hogy képeket, de még infókat se tettek közzé a BioShock 2-ről. A pletykák szerint a második rész az előzményeket fogja tárgyalni, segítségével megláthatjuk, hogyan is szabadult el a pokol Andrew Ryan vízalatti városában, a Rapture-ben. Megjelenés 2009. karácsonyán.

Előzmények nagyon jó lesz!!!!!!
  • rush21
    HI!
    Nekem azt csinálja a játék h. játszok vele és kb. 2 percenként kidob az asztalra 'Bioshock.exe hibát észlelt' üzenettel:S GF 8800GT ->Forceware 169.21
    vagy feltétlen szükséges neki beta diver??
  • 30Dani
    Segítesetek!

Korábban mindent kipróbáltam, hogy Vista alatt működésre bírjam a játékot, de nem sikerült, töltés közben kifagyott. Most felraktam XP-re, annyival tovább jutottam, hogy a vízbeesős, liftezős részt meg tudtam nézni, és utána lépett ki, de ez is csak addig működött, amig az 1.1-es patchet fel nem raktam. Most ugyanott )legelső pálya második töltőképe) fagy ki, mint Vista alatt. Gyanítom hogy hang gond, mert egyik oprendszer alatt se tudtam megnézni az audio menüt, egyből elszállt.
  • gyuri12
    háhá,én már láttam őket:D
    (ott is regisztrálva vagyok,gondolom tudod hogy mi a nevem)
  • AntiHero
    fászom:( buzi békák:)
    akkor itt van.
  • Madmano
    Ok,de ez a nyamvadt registry bejegyzése finoman szólva makacs.
  • Evin
    Uninstall. :)
    De vannak eltávolító programok is. Neveket most nem tudok mondani, de a honosítóműhely-en biztos van egy pár.
  • Madmano
    Szevasztok.Végeztem a játékkal és szeretném eltüntetni a gépről.Teljesen.Azt a bizonyos bejegyzést is a registryből.Van neki a formázáson kívűl vmi módja?
  • gyuri12
    fejtsd ki bővebben
  • theodor
    szerintem meg neméri megvenni
  • wedge31
    Nekem megy.
  • Evin
    Már egy ideje nem jó.
  • Rage47
    nektek sem müxik az off topik gomb a bannerban?
  • chooselee
    Vad-low :P
  • JaSoN HuNTeR #12047
    minimum.
    ja én csak mondtam hogy nem tetszik mindenkinek ez a játék.
  • Extraneous
    Szerintem a játszás is egy művészet. Ezt is lehet fejleszteni, gyakorolni, és ezzel is lehet úgymond művelődni. Aki fikázza a játékokat, az vagy nem tud játszani, vagy nem akarja rendesen játszani. Ezen múlik az egész....
  • gyuri12
    basszus,egy lövöldözős játéktól mit vártál?:(
    majd virágokat kell szedegetni?
  • gyuri12
    cod4-ben is mindig hallom,hogy "de low vagy te csicska". nem nekem mondják:|
  • Sadist
    low aszondja :|
  • JaSoN HuNTeR #12042
    nem tom.Nem jön be,unalmas össze vissza hentelni kell[Grafikája is olyan mint valami mesevilág.
  • gyuri12
    miért olyan "low"?