BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Next PC upgrade: 2022
Ott akadtam el hogy egy liftet kéne kinyitni,ami fölé az van írva,hogy F.FONTANIE.Hola találom a kódot?
Lehet hogy egy FPS fannak nehéz ezt be(vagy meg)látni, de ez így van.
Nem is nagyon szabad összehasonlítani õket, csak jobban leköt a játék.
Crysis, csak és csakis Ultragéppel full maxon király, de úgy viszont összehasonlítani sem lehet más játékkal.
Bioshock-ban, meg a legtöbb gémben, lehet hogy vannak kicsit nagyobb helyszínek, vagy szabadságérzet.De a Crysis nem véletlenül akadozik a félatom gépeken.
Fák kidolgozottsága még fullon sem egésszen az amire számítottam volna, de az egész játék iszonyatjó.
Csak fusson min.35-40FPS-el...
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Added the following plasmids and gene tonics: Sonic Boom, Sonic Boom 2, Eve Saver, Machine Buster, Machine - Buster 2, Vending Expert, Vending Expert 2
- Added an Option to disable the Vita-Chambers for added difficulty
- Added support for a walk toggle keybind
- Added Horizontal FOV Lock option
- Fixed mouse acceleration issues
- Fixed reserved keys not functioning properly when keys are unbound
- Fixed multiple cases of keys not allowing a rebind
- Re-added the Human Inferno tonic
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
- Changed functionality of keybinding lookup to only search in the current input context when finding bindings for in-game display
- Added rendering support for TripleHead2Go
- Atlas VO volume increased for German releases
- Fixed issue of subtitles not clearing correctly occasionally
- Fixed issue causing long hitches or hangs when accessing certain interface screens, machines, and the hacking minigame
- Fix for a potential situation in Recreation where taking a picture of Cobb is impossible if his body gets stuck behind a fallen pillar
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
- Fixed issue causing stuttering audio when using Windows Vista
- Fixed issue with characters squirming and wiggling after death
- Fixed blood decals and other projectors not showing up on ATI hardware
- The "Enable EAX" option is now greyed out when EAX-capable hardware is not present
- Fixed audio issues stemming from having a Speaker Setting in Windows that was invalid for the current sound card
- Removed erroneous "Reload" binding in a no-weapons context
- Fixed incorrect Training Message concerning bots who are friendly to enemy AIs
- Fixed incorrect Training Message when shooting a Mimic
- Fixed refresh rate being locked at 60hz in DX10 mode
- Fixed VSync disabling in DX10 mode
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Olyan problémám lenne, hogy a játék elején vagyok még amikor is leéerek rapturba és amikor megérkezek a kindulási pontra legalábbis mennék fel ezzel a szerkezettel mindig kilép a játékból!?? Mi lehet a baj?
Gépem: intel core 2 dueo 2,33 ghz, 2048 ram, geforce 8600 gt oc video karim van mi lehet a probléma szeretnék már játszani vele, vagy töröljem le a gépemrõl mex dtsh- ról töltöttem le!!
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GoW
Cod4
TS
Jericho
Crysis
Blacksite
Boshock
Fear PM
.....stb
Tehát az ÉN sorrendem;
1, The Witcher
1, Bioshock
3, Crysis
4, Cod4
stb...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
amugy már megoldott a problémám
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Már meg van a pyrokinézis és valami elctro képesség is.
És nem tudom h tudok tovább menni mert az átjáró amin gondolom h át kell menni beomlott miután egy csávó átment alatta.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
😄
És még egy kis adalék: A Crysis-ban lehet, hogy gyönyörûek a textúrák, meg az effektek, meg minden csudaszép, DE: a Bioshock viszont megkreált egy olyan sci-fi/retro világot, ami lélegzetelállító. Nem olyan hú, de részletes minden, de nem is errõl van szó. Nincs két egyforma helyszín, és mindent körbeleng a "HANGULAT". A designerek valami elképesztõ munkát végeztek. Tökéletes, persze torz korrajzzal. Én még olvastam Vernét is, és könnyek szöktek a szemembe, mikor a kapszulából megláttam Rapture-t.
Most belemehetnék egy mûvtöri elõadásba, de nem fogok. Akit érdekel, utánaolvas.
Bioshock 2: szétszéledt a csapat, de azért készül a folyatás!
Furcsa híreket hallhatunk a Bioshock csapatában dúló komoly ellentétekrõl és a folyatásról.
A Bioshock az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt: óriási sikert aratott és talán nem kizárt még az év játéka cím sem. Ugyanakkor „Surfer Girl”, a játékos hírek rejtélyes – szinte fantomszerû – „prófétája” (aki a világon elõször teregette ki, hogy a Bungie otthagyja a Microsoftot) ezúttal arról regél, hogy feloszlik a Bioshockot készítõ 2K Boston, ugyanis szinte mindenki gyûlöli a játék fõproducerét, Ken Levine-t és soha az életben többé nem akarnak vele dolgozni. A csapat egy része ezért otthagyta Levine-t és egy teljesen új stúdiót alapítottak, ahol el kezdték fejleszteni a Bioshock 2-õt – számunkra talán ez a legérdekesebb hír. Egy-két ember maradt csak Kennel, aki a Project X nevû játékot fejleszti most. Jó páran a régi teambõl pedig Kennel sem maradtak, de az új stúdióba sem léptek be, hanem a szélrózsa minden irányába szétszéledtek és más játékokon dolgoznak. Ha ez igaz (és „Surfer Girl” ritkán téved, legfeljebb nem 100%-osan pontosak az információi), akkor már csak az a kérdés maradt nyitott számunkra, hogy vajon a karizmatikus (és ezek szerint elég erõszakos) Ken Levine, illetve a régi tagok nélkül vajon milyen lesz a folyatás… by:GS
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Így csak 2. lehet a Bioshock.
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Kösz
Bioshock-ban is ott van egy bizonyos hangulat Kane And Lynchben is Crysisban is, amik valami miatt hangulatosak.
Cod 4-be nekem egy rész volt nagyon ott amikor Sniperes részen ketten mentünk na az frankó volt!
Tehát ezzekkel azt akarom mondani hogy a cod 4 semmivel nem több számomra mint a többi game ami hasonló hangulatot nyújt számomra.
Ergo nem az év játéka nálam.De 10-es listában tuti ott van.
Ez az év játéka is olyan ha fizetnének se tudnám megmondani hogy mi az és miért.Mert nagyon sok jó játék van ami valami miatt jó,szép,hangulatos.Nagyon nehéz dönteni!
Next PC upgrade: 2022
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Mi lenne ha pontosabban fgopalmaznátok?
1280 MAX DX9? akadni fog?
http://www.youtube.com/user/kilipeti