BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
A felirat nagyon nem volt szinkronban a hanggal. Ha ezt javították, akkor az már valami, más probléma nálam nem volt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth

PSN ID.: Beegabor

spidey91
VAlaki tudja milyen uj plasmodk lettek?

Gépem ati X1900 4200

A probléma az, hogy ez a majdnem 4 hónapig készülõ patch a legfõbb problémák nagy részét nem javítja...Nekem továbbra sincs az intro után hangom, a hivatalos forumon más okok miatt anyáznak. A játék zseniális, a support egy kalap sz@r.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Ott akadtam el hogy egy liftet kéne kinyitni,ami fölé az van írva,hogy F.FONTANIE.Hola találom a kódot?
DarkSector
Én a mászkálós gémeket jobban komálom mint az FPS-eket, úgyhogy van benne elfogultság, de TÉNY, hogy király a játék!!!
Lehet hogy egy FPS fannak nehéz ezt be(vagy meg)látni, de ez így van.
Nem is nagyon szabad összehasonlítani õket, csak jobban leköt a játék.

Crysis, csak és csakis Ultragéppel full maxon király, de úgy viszont összehasonlítani sem lehet más játékkal.
Bioshock-ban, meg a legtöbb gémben, lehet hogy vannak kicsit nagyobb helyszínek, vagy szabadságérzet.De a Crysis nem véletlenül akadozik a félatom gépeken.

Fák kidolgozottsága még fullon sem egésszen az amire számítottam volna, de az egész játék iszonyatjó.
Csak fusson min.35-40FPS-el...
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Voltan
Szerintem nem rossz, sõt. Jó pörgõs és a hangulat is jó. Meg még szép is. Persze a Bioshock azért lekörözi, de atól még szerintem nagyon jó. A Cryzis-t meg nem láttam még, de a demó alapján nem voltam nagyon elájulva tõle...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A várvavárt patch ma végre megérkezik. Itt a javítások listája ill. az új tonic-ok és plasmidok:

- Added the following plasmids and gene tonics: Sonic Boom, Sonic Boom 2, Eve Saver, Machine Buster, Machine - Buster 2, Vending Expert, Vending Expert 2
- Added an Option to disable the Vita-Chambers for added difficulty
- Added support for a walk toggle keybind
- Added Horizontal FOV Lock option
- Fixed mouse acceleration issues
- Fixed reserved keys not functioning properly when keys are unbound
- Fixed multiple cases of keys not allowing a rebind
- Re-added the Human Inferno tonic
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
- Changed functionality of keybinding lookup to only search in the current input context when finding bindings for in-game display
- Added rendering support for TripleHead2Go
- Atlas VO volume increased for German releases
- Fixed issue of subtitles not clearing correctly occasionally
- Fixed issue causing long hitches or hangs when accessing certain interface screens, machines, and the hacking minigame
- Fix for a potential situation in Recreation where taking a picture of Cobb is impossible if his body gets stuck behind a fallen pillar
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
- Fixed issue causing stuttering audio when using Windows Vista
- Fixed issue with characters squirming and wiggling after death
- Fixed blood decals and other projectors not showing up on ATI hardware
- The "Enable EAX" option is now greyed out when EAX-capable hardware is not present
- Fixed audio issues stemming from having a Speaker Setting in Windows that was invalid for the current sound card
- Removed erroneous "Reload" binding in a no-weapons context
- Fixed incorrect Training Message concerning bots who are friendly to enemy AIs
- Fixed incorrect Training Message when shooting a Mimic
- Fixed refresh rate being locked at 60hz in DX10 mode
- Fixed VSync disabling in DX10 mode

Sadist
Állítsd át a grafikai beállításokat. Ha túlértél a kifagyós ponton, akkor visszaállíthatsz mindent.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szegasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a játék elején vagyok még amikor is leéerek rapturba és amikor megérkezek a kindulási pontra legalábbis mennék fel ezzel a szerkezettel mindig kilép a játékból!?? Mi lehet a baj?
Gépem: intel core 2 dueo 2,33 ghz, 2048 ram, geforce 8600 gt oc video karim van mi lehet a probléma szeretnék már játszani vele, vagy töröljem le a gépemrõl mex dtsh- ról töltöttem le!!
AntiHero
Pontosan, nagy szar ugyan úgy mint a crysis.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
GoW elsõ helyre? <#wow3>
Egy agyonhájpolt xbotok által istenített nulla.

Regards,

Eladó bioshock ce big daddy figura nélkül!5,5e

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

DarkSector
Sorry

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ombika
De konyorgom ez nem a top10 topic!!

DarkSector
Ha szabadna nekem is.
GoW
Cod4
TS
Jericho
Crysis
Blacksite
Boshock
Fear PM
.....stb

Dante73
Az év játéka, nálam egyértelmüen a Bioshock, és a The Witcher. Nem tudok a kettõ közt dönteni, mindkettõ nagyon jó, és a hibáik, mondhatni jelentéktelenek. A következõ a Crysis, aztán a CoD4. Mindkettõ kiemelkedõt produkál, valamilyen szinten, de számos sebbõl véreznek. Crysis; Brutál grafika -megfelelõ gépen, viszont az idegenes résztõl unalmas, értelmetlen, rövid. Addig egy nagyon jó kis FPS. CoD4; Iszonyatosan jó hangulat, átlag grafika, Viszont rettenetesen egysikú. 200 ellent legyaksz, kövi pálya, 200 ellen-kövi pálya. Sárga kör, távcsõ, kövi pálya. Emelett iszonyatosan CSÕ! Jobra, balra eltérsz az EGYETLEN LEHETSÉGES útvonaltól, meghaltál, (esetleg a társad) Nem jó fegyver-meghalsz, a kézigránát, meg külön fejezetet érdemelne.
Tehát az ÉN sorrendem;
1, The Witcher
1, Bioshock
3, Crysis
4, Cod4
stb...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

sõt van cronokinézis ,cyrokinézis, és had ne soroljam tovább
amugy már megoldott a problémám
Katun
Dettó 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Nem feltétlen, más játékokban is elõfordul, hogy pyrokinesis név alatt az ilyen jellegû képesség, ez egy létezõ kifejezés.
Sadist
Pyrokinézis, lál 😄 Az telekinézis lesz 😄 Amivel meg tüzet gyújtasz az az Incernate!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grebber
Jõvõhéten érkezik a Bioshockhoz egy patch!!!

Hello egy kis segiség kellene a Medical Pavilon pályán vok.
Már meg van a pyrokinézis és valami elctro képesség is.
És nem tudom h tudok tovább menni mert az átjáró amin gondolom h át kell menni beomlott miután egy csávó átment alatta.
AntiHero
Pfujjjj. Utálom mint a sz*rt. Nekem nagyon nem jött be.

DarkSector
3.-nak Timeshift???
😄

AntiHero
Nálam a Bioshock és a COD 4 van az elsõ helyen. Mind a kettõ 10/10es. sztem. Nem tok választani meik volt jobb mert más "stílusú" (nem az FPS nézetre értem, hanem a környezetre és a történetre)

grebber
Hehe érdekes.Várom a 2. részt epekedve.

Voltan
"Lehet csúnya a Bioshock a Crysishez képest, de a belbecs lényegesen többet ér, és az van itt dögivel."

És még egy kis adalék: A Crysis-ban lehet, hogy gyönyörûek a textúrák, meg az effektek, meg minden csudaszép, DE: a Bioshock viszont megkreált egy olyan sci-fi/retro világot, ami lélegzetelállító. Nem olyan hú, de részletes minden, de nem is errõl van szó. Nincs két egyforma helyszín, és mindent körbeleng a "HANGULAT". A designerek valami elképesztõ munkát végeztek. Tökéletes, persze torz korrajzzal. Én még olvastam Vernét is, és könnyek szöktek a szemembe, mikor a kapszulából megláttam Rapture-t.
Most belemehetnék egy mûvtöri elõadásba, de nem fogok. Akit érdekel, utánaolvas.

Voltan
Qrvára egyetértek! Ez egy gyöngyszem. Akár az év játéka dologból ki is lehetne hagyni, mert annyira máshogy volt megközelítve, mint egy mai játék. Ez egy legenda, már most. Örök érvényû Kult Classic. Pont. Ehhez képest az év játéka cím? Úgyan már! Vigye el más, nyugodtan. Ez itt egy játék, ami nem verseng semmi címért (bár már elvitt rengeteget), mert belerobbantotta magát az örök klasszikusok panteonjába.

AntiHero

Bioshock 2: szétszéledt a csapat, de azért készül a folyatás!
Furcsa híreket hallhatunk a Bioshock csapatában dúló komoly ellentétekrõl és a folyatásról.

A Bioshock az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt: óriási sikert aratott és talán nem kizárt még az év játéka cím sem. Ugyanakkor „Surfer Girl”, a játékos hírek rejtélyes – szinte fantomszerû – „prófétája” (aki a világon elõször teregette ki, hogy a Bungie otthagyja a Microsoftot) ezúttal arról regél, hogy feloszlik a Bioshockot készítõ 2K Boston, ugyanis szinte mindenki gyûlöli a játék fõproducerét, Ken Levine-t és soha az életben többé nem akarnak vele dolgozni. A csapat egy része ezért otthagyta Levine-t és egy teljesen új stúdiót alapítottak, ahol el kezdték fejleszteni a Bioshock 2-õt – számunkra talán ez a legérdekesebb hír. Egy-két ember maradt csak Kennel, aki a Project X nevû játékot fejleszti most. Jó páran a régi teambõl pedig Kennel sem maradtak, de az új stúdióba sem léptek be, hanem a szélrózsa minden irányába szétszéledtek és más játékokon dolgoznak. Ha ez igaz (és „Surfer Girl” ritkán téved, legfeljebb nem 100%-osan pontosak az információi), akkor már csak az a kérdés maradt nyitott számunkra, hogy vajon a karizmatikus (és ezek szerint elég erõszakos) Ken Levine, illetve a régi tagok nélkül vajon milyen lesz a folyatás… by:GS

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lobsterman
A Bioshock messze körözi a CoD-ot és a Crysis-t. Az ok pedig egyszerû: egyediség, hangulat, történetmesélés. Lehet csúnya a Bioshock a Crysishez képest, de a belbecs lényegesen többet ér, és az van itt dögivel.

Leirás :ITT
Azért nagyon sok embernek több a cod4, ha mással nem, hát akkor a nagyszerûnek ígérkezõ (aztán szerintem még igen sok csiszolásra szoruló) multi részével. Tény a Bio szebb, és eredeti, és egyedi sztorija van, de ezt egy CoD-tól nem várhatod el. Szerintem kihozták a történetbõl a maximumot. Aki meg a Crysist említette, annak nem nagyok az elvárásai egy játék történetétõl.

Voltan
CoD 4-et még nem láttam. Nálam megosztott elsõ helyen van a Bioshock és a STALKER.

Seth
Egyéni ízlés kérdése a dolog. Nálam még mindíg a Bioshock az év legjobb hangulatú játéka, aztán jöhet cod4, crysis-t meg nem próbáltam, kevés hozzá a gépem, de nem hinném hogy bármelyiket csak megközelítené

PSN ID.: Beegabor

a crysis az év játéka a 2. cod4 3. Biochock (talán)
AntiHero
Mivel én is nagy Bioshock fan vagyok. Ezért én is év játékának mondanám, ha nem lenne COD 4.

Így csak 2. lehet a Bioshock.

Eladó bioshock pc ce , big daddy nélkül!

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

, Kyburz irodájában találsz meg, Ide meg 1 ajton kell menni oda meg kód kell. megmondanátok mi a kód? A lifthez való nem jó az 5744.
Kösz
grebber
Cod 4-ben jó a hangulat de slussz ennyi.
Bioshock-ban is ott van egy bizonyos hangulat Kane And Lynchben is Crysisban is, amik valami miatt hangulatosak.
Cod 4-be nekem egy rész volt nagyon ott amikor Sniperes részen ketten mentünk na az frankó volt!

Tehát ezzekkel azt akarom mondani hogy a cod 4 semmivel nem több számomra mint a többi game ami hasonló hangulatot nyújt számomra.
Ergo nem az év játéka nálam.De 10-es listában tuti ott van.
Ez az év játéka is olyan ha fizetnének se tudnám megmondani hogy mi az és miért.Mert nagyon sok jó játék van ami valami miatt jó,szép,hangulatos.Nagyon nehéz dönteni!

w77d
igen nekem is, meg még sok mindenkinek! de neked is igazad van, mivel mindenkinek más az ízlése, más áll közelebb a szívéhez, ezért bocs, az egyértelmût javítom szerintemre!

grebber
Egyértelmûen max neked!

w77d
egyértelmûen az év játéka a cod4, de ez ott virít a második helyen! 😉

Nemtom, minden Unreal3-motort használó játékom olyan mûanyagszerû grafikával bír. Mintha a Viasztestek c. filmet nézném.
a configom tobb,mint eleg,megis ledob kb 5/10 perc utan hibauzenettel.help

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

wedge31
Nem fog akadni, remélem igy érthetö.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Danus16
ezt nagyon bírom amikor ezt mondjátok...
Mi lenne ha pontosabban fgopalmaznátok?
1280 MAX DX9? akadni fog?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Voltan
Mintha jégen csúsznál!
Ráadásul az egyik legjobb játék idén, ha nem a Legjobb.
Én nehezen tudok dönteni a STALKER és e mestermû között. Ott van még a Gears of War is, és a Witcher. De itt már keverednek a stílusok.