BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
köszi szépen.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
már 2x telepítettem újra,de még mindig ezt megy😞
Asztalon az ikonja is csak egy ablak ikon telepítés után,nem a bioshockos ikon...vmi ötlet?
Vezérlõpult-Hardver és Hang-Hang-jobbklikk a fehér mezõre, letiltott eszközök megjelenítésének engedélyezése mellé pipa. A felvétel menüpontban a sztereó keverõ engedélyezése, és lõn hang a Bioshock-ban mindenféle XP kompatibilitási szarakodás nélkül. Nekem mûködött remélem másnak is fog.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
visszaviszem a boltba
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Üdv. MaggotCorpse
A Farmer’s Market pályán mit kell csinálni???Már egy ideje csak járkálok de nem tom, hogy mi a feladat.Valaki létszi írja le, hogy mit kell csinálni!!!!
Ami, bár egész más kategória, de ehhez hasonloan kiváló játék, az a Witcher, aki még nem tette, és elmúlt 18, próbálja ki, azt is!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
thank you for helping us help you help us all
El kell mondanom,hogy nem eredeti a játék/éppen ilyen esetek miatt nem veszem meg mivel nem tudom ,hogy fog-e mûködni./A configom core2 duo 6300,2 Gb ram,geforce 8800 Gts 320Mb.Fent van a legújabb driver is 169.21.
Akinek van ötlete írjon /így nem merem meg venni/
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amikort találkozok a kislányal van valami jelentõsége hogy a harverst vagy a rescue t használom?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
www.gportal.hu/bioshock
A Dx10-et csak vistán lehet alkalmazni??
Viszont pályabetöltéskor megfagy :CCC
😊
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként akinek van pénze rá szerintem igazán megéri megvenni, legalább a dombormûves fémtok miatt is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1: átlagban mennyibe kerül? már nem emlékszem,hol,de valahol 6990-ért láttam.
2: olyasmit hallottam, hogy csak kétszer lehet felrakni a gépre,többet már nem, ez igaz? ha igen,mit lehet ellene tenni?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Regards,
Nekem is az a gondom,hogy kilép a játékból egybõl az elején,pedig a crysis nagyon szépen megy rajta.Miért van ez?
Már írtam ide a forumba a játékkal kapcsolatban azzal a próblémával, hogy a játék elején mindig kilép a játékból, pedig már állitottam a beállításoknál mindent lejebb vettem de így is folyamatosan kilép. Pedig a gépem elég erõs pl: a crysis 80%-os ra van beállítva minden és akadozás nélkül megyek elõre😊😞 Valami info??
"Everything that happens, happens for a reason"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valaki tud mûködõ trainert a játékhoz?
"Everything that happens, happens for a reason"
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur
Az új patchet nem próbáltam még, de a leírásban valóban nem írnak róla,hogy megoldották volna ezt az "apró" problémát.