BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Honositasrol tudtok vmit hol jar?

Sziasztok! Patch-el se megy, patch nélkül se megy, ahol átkezd tölteni arcadia-ba ott mindig kifagy exe hibával. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a gond? Utolsó lehetõségként megkérnék valakit, hogy ha van mentése rögtön arcadia elején az elküldené nekem? Elõre is köszi. Email: [email protected]
Synit HUN
Sztem a patch-et mindenképp próbáld meg.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sziasztok köv. kérdés, és ez már lassan kiakaszt, ugyanazt csinálja mint eddig (search-elésnél kilép néha), de mostmár nem search-elesnél csinálja hanem amikor mennék át a smuggler's hideout pályáról valószínûleg a következõ pályára akkor ott a dock-nál vagy minél elkezdi tölteni az új pályát akkor kész kidob megint exe hibával. Mi a fenéért csinálja ezt? A patch megoldja ezt vagy mit csináljak vele? Elõre is köszi, és tényleg írjon valaki mert nagyon jó a játék csak így elég nehézkes és idegesítõ lesz végigtolni.
Ombika
Virag verziora melyiket kell feltenni az itt talalhato kozul?

Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy néha (bár mostmár egyre gyakrabban) amikor "search"-ölök valakit vagy valamit akkor a játék megfogja és kilép a játékból exe hibával, elég idegesítõ, hogy 5-10 percenként kilép. Mi lehet a gond? Mi miatt csinálhatja ezt? Elõre is köszi
áh köszi én voltam farok,ami a faqba van azzal nem lett jó:s a játék mappáiban is benne van és azzal jó lett!

köszi szépen.
fel igen,de nem változott semmit a dolog:S
Evin
Felraktad a VisualC++ 2005-öt(vcredist_x86.exe)?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

már 2x telepítettem újra,de még mindig ezt megy😞
Asztalon az ikonja is csak egy ablak ikon telepítés után,nem a bioshockos ikon...vmi ötlet?
A Vista+Realtek driver nincs hang problémára a megoldás:
Vezérlõpult-Hardver és Hang-Hang-jobbklikk a fehér mezõre, letiltott eszközök megjelenítésének engedélyezése mellé pipa. A felvétel menüpontban a sztereó keverõ engedélyezése, és lõn hang a Bioshock-ban mindenféle XP kompatibilitási szarakodás nélkül. Nekem mûködött remélem másnak is fog.

A hivatalos support (s nem a hazai üzlet), újra tudja aktiválni a lehetõségeket, csak fel kell venni velük a kapcsolatot.
Dante73
A telepítések száma korlátozott, nem fognak segíteni....

http://www.freetvmaci.info/

Barny
nem megy.ezer a jatekert szereztem a HD3870-est,nameg a crysis miatt

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
hopp.ugyse megy valamiert

visszaviszem a boltba

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

hi!segitséget szeretnék kérni!megvettem a játékot, feltelepitettem, elinditom egy new game-t és miután lezuhan a repülö elmegy a hang!olvastam a faq-ot!levettem a graf-ot!mindent ugy csináltam ahogy a faq-ba irtak!de semmi!felraktam a patch-et is az se segitett!hangkártya drivert is feltettem ujra!létszi vki segitsen mert elég idegesitö ez a szitu!elöre is köszönöm mindenki segitségét
Üdv. MaggotCorpse

nyomj egy M betût,és oda le van írva

Sziasztok!!!!
A Farmer’s Market pályán mit kell csinálni???Már egy ideje csak járkálok de nem tom, hogy mi a feladat.Valaki létszi írja le, hogy mit kell csinálni!!!!

Dante73
Gondolom, ill tudom, nem véletlenül...
Ami, bár egész más kategória, de ehhez hasonloan kiváló játék, az a Witcher, aki még nem tette, és elmúlt 18, próbálja ki, azt is!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

30Dani
Nálam továbbra se megy. Új játék indításnál a második betöltõképnél kifagy, illetve az audio options menübe lépéskor szintén meghal, ráadásul az opciók cimkéje üres. Ötletek? Hetek óta szeretném kipróbálni, a korábbi fekete képernyõs indulást már megoldottam, de ezzel nem bírok.

thank you for helping us help you help us all

dalmar
Nekem is ugyanez a problémám,mikor fel akarok venni cuccokat,véletlenszerûen ki akad.Így viszont elég nehéz végig csinálni.
El kell mondanom,hogy nem eredeti a játék/éppen ilyen esetek miatt nem veszem meg mivel nem tudom ,hogy fog-e mûködni./A configom core2 duo 6300,2 Gb ram,geforce 8800 Gts 320Mb.Fent van a legújabb driver is 169.21.
Akinek van ötlete írjon /így nem merem meg venni/

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

grebber
Gamespot:

2007 legjobb játék storija : BIOSHOCK!

Next PC upgrade: 2022

Nem csak a vkarin múlik,hanem a többi cuccon is.Nekem semmi gondom vele.<#papakacsint>
Synit HUN
Van. A harvest-el több Adam-et tudsz belõle nyerni, de megölöd. A rescue-val kevesebbet kapsz, viszont cserébe asszem 3 után mindig elhelyeznek neked ajándékot a kisláyok hálából. Ebben van Adam meg még vmi asszem. Sztem hosszútávon a rescue jobb. És elvileg más lesz a játék vége is.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hali.Lenne 1 kérdésem.
Amikort találkozok a kislányal van valami jelentõsége hogy a harverst vagy a rescue t használom?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

saxicola
Ha egy játékot akar csak valaki vásárolni ebben az évben akkor ez legyen az!!!

www.gportal.hu/bioshock

AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csõsztök!!!Ugyanaz a követelménye minta demónak????
A Dx10-et csak vistán lehet alkalmazni??
Viktorr
Hali
Miért van az amikor vennék fel dollárt akkor mindig kilép a játékból?

30Dani
És tényleg 😊
Viszont pályabetöltéskor megfagy :CCC

alt gr + enter
😊

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

30Dani
Na most fut, de átváltott ablakba, hogy tudom visszatenni fullscreenbe?

30Dani
Igen, ez is fent van, de nem indul. Most frissítek DirectX-et.

Narxis
Visual C++ Redistributal Package 2005, ezt tedd fel még.Lehet rosszul írtam. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Evin
Én úgy tudom az a régi rendszer volt, és sokaknak problémát jelentett, mert csak x alkalommal lehetett volna felrakni. Ezért állítólag a készítõk olyat csináltak, hogy mikor leszeded, visszavonhatod a telepítési regisztrációt.
Egyébként akinek van pénze rá szerintem igazán megéri megvenni, legalább a dombormûves fémtok miatt is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Voltan
Na, ezt hallva végkép nem kell, még letöltés szintjén sem. A demóval játszottam, nem kell egy Far Cry nyögve-nyelve a gépemen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Könnyen lehet, hogy Poszeidón bosszúja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tervezem, hogy a közeljövõben megveszem eredetiben a játékot. két kérdésem lenne:
1: átlagban mennyibe kerül? már nem emlékszem,hol,de valahol 6990-ért láttam.
2: olyasmit hallottam, hogy csak kétszer lehet felrakni a gépre,többet már nem, ez igaz? ha igen,mit lehet ellene tenni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

skinnyman
A Crysis semmin sem megy nagyon szépen. Legfeljebb a Nasa gépein. A GTX/Ultrát is fingatja maxon.

Regards,

Hali.

Nekem is az a gondom,hogy kilép a játékból egybõl az elején,pedig a crysis nagyon szépen megy rajta.Miért van ez?
Sziasztok!

Már írtam ide a forumba a játékkal kapcsolatban azzal a próblémával, hogy a játék elején mindig kilép a játékból, pedig már állitottam a beállításoknál mindent lejebb vettem de így is folyamatosan kilép. Pedig a gépem elég erõs pl: a crysis 80%-os ra van beállítva minden és akadozás nélkül megyek elõre😊😞 Valami info??
Köszi majd kipróbálom

"Everything that happens, happens for a reason"

A hangszalagokon vannak a kódok,de le is van irva a naplókban.
Nekem kizárólag a német verzió müxik,de egyszerre ne aktiváld mindet(4 5 7 9)ITT VAN
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Helló
Valaki tud mûködõ trainert a játékhoz?

"Everything that happens, happens for a reason"

Nekem ez a megoldás sem jött be. Csak úgy tudtam hangot kicsiholni belõle, hogy uninstalláltam a realtek drivert, reboot ekkor a vista telepített magának drivert.

Ja nem, ez az:
- Fixed subtitle timings to more accurately match the on screen audio

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Talán ez az, de nem biztos.
- Changed behavior of subtitles so that inappropriate queuing does not occur

Nekem is ez volt a problémám. A vidkari DX10-es, Vista alatt és alaplapi hangkártya. Ha nálad is ez a helyzet akkor az indító shortcut végére kell beírni, hogy -dx9. Nekem ezután lett hang mindenhol, az intro után is.
Az új patchet nem próbáltam még, de a leírásban valóban nem írnak róla,hogy megoldották volna ezt az "apró" problémát.