13397
  • dienesoft
    Hagyjuk már ezt a Xbox Vs Pc-s dolgot, nem mindegy, hogy most ki min játszik? :) Aki Boxon tolja, az boxon játszik, aki PC-, az PC-n. Nem?
  • PLackó
  • Istencsászár
    15 ezer egy vére, cserébe nincs semmi gond és nyavaja, konnekt és megy, nincs cdkulcs mizéria nincs semmi, óriási összeg mitnemondjak.
  • grayfox
    ez igaz, a pc-s játékárak gyorsabban zuhannak, meg nem is annyira elterjedt a cserebere... azért szerintem még mindig sokan (nem mo. viszonylatban) az igazán jó, sokat játszott játékokat eredetiben veszik meg. (pl majd bioshock)
  • Csuhai G
    Majomparádéról 600kb/sec-el szedem.
  • bertino
    én nem wowozok, egyetlen buzi szerepjátékkal se játszok, se varázslós bizbasszal, azokat nem igen nevezném játéknak

más kérdés, hogy PCn van olyan játék, ami fizetős, X360on mondd el mindezt... amikor az online-ért eleve fizetni kell

én ha veszek konzolt, tuti PS3at választok, csak annyi a mondanivalom, hogy az X360 átkurás, méghozzá szo szerint
  • Istencsászár
    Nekem egy a gondolom vele, hogy 2005-06től nem fejlesztettem és 2 generációval lemaradtam... de nem bánom, csak 1szer kell abbahagyni és másik oldalt is megnézni, ha nemjön be gépet akkor is lehet fejleszteni horribilis összegekért.
  • Kandurex
    mint ahogy a wow is? :)
  • bertino
    arrol nem beszélve, hogy az online rész fizetős ?! hát ez is no comment...
  • PLackó
    RIP softpedia, pedig gyorsan kúszott lefelé.
  • UTE1
    hol küld el legyél szives
  • wedge31
    Mostmár biztos hogy kapsz valamit a microfostól ennyire ingyen nem lehet lelkesedni egy széria hibás konzolért.
  • Kandurex
    #1967 -ra

Persze, h nem kérnek belőle, ha egyszer drága rá a játék, kalózkodni meg viszonylag körülményes, a live is ugrik és a garancia is.

Nekem voltaképp annyi a bajom a PC -vel, hogy iszonyat nagy rajta a kalózkodás mértéke. Egyszerűen nem éri meg rá teljes értékű játékot venni, mert onnan egyszerűen már eladhatatlan. Míg a konzolokon az eredeti játéknak értéke van, még évek után is. Én pl. megveszek egy játékot, játszogatok vele pár hónapot aztán eladom, igaz bukok rajta, pár ezer forintot, de ennyit nekem bőven megér. De, ha ezt PC -n teszem...gatyám is rámegy,
  • dienesoft
    Én majd "második hullámban" szedem a demot, amikor egy icipicit délutánra leapad a letöltés és elmennek gamelni.Nem mind1, hogy 10 órát várok és 50-el szedem, vagy 1 órát és 1,2MB/s-el :)
  • grayfox
    mármint f*sz :D
  • grayfox
    nekem meg a softpedia. mi fasz*? :)
  • Rainbow15
    Vagyis softpedia
  • grebber
    Na softmedia megállt :(
    Szöröstestűn meg tetü egyenlőre sokan cuppantak rá :(
  • Rainbow15
    nekem ennyi volt a gamershell, meg is állt
  • Istencsászár
    Ezt már a saját szemeddel kell látni.
  • grayfox
    sztem már elég rég megjelent a box ahhoz, hogy a legtöbb pc-s tisztában legyen vele, hogy egy középkategóriás vidkártya árából hozzájuthat, 5k-s kábellel monitorra is kötheti. úgy látszik sokan mégse kérnek belőle vmiért.
  • dante3
    Nana!:D
  • wedge31
    Mármint mitöl jobb ?
  • Istencsászár
    Mondjuk ezis vicces, demoért kell rohangálni meg nemjön lassú innen onnan, lájvon megjelent, 1et kattintottam és már jött is, 1 óra mulva már játszottam... a kényelem nagy úr:) de ez nem pc vs x, hanem tény...
  • Evogordon
    Na végre énis találtam egy oldalt ahonnan jön vagy 200-al.
  • hungariaia
    Hát majomparádén is belassult rendesen hogy szakadna meg egy kettőnek a kapcsolata.
  • Istencsászár
    Csak meg kell tapasztalni, a jobbtól nemszabad elzárkózni, hanem el kell fogadni, jobb neked, jobb a pénztárcádnak, jobb az élménynek... de nem az én dolgom megmutatni neked vagy neked, csak tapasztald meg és döntsd el, de addig ne igy nézd a dolgokat, mert ez max irigység számomra felőled, vagyis az elutasítás.
  • Kandurex
    Annyira nem drága az koksz, h a passzát szél onnan fújjon,...viszont itt nem ritkán látok 200-300e Ft konfigurációkat és az aláírásokba...meg amit leírt az tény..:/
  • dienesoft
    :DDDDDDDDD Szakadok ezen a dumán :D:D:DDDDD
  • grayfox
    softpediarol jön becsületes 300-400k-val. remélem mukodni is fog :|
  • Shep
    Ez mekkora duma :)
  • robotnyk
    az xboxok mellé dobozolnak valami gyorstalpalót megvilágosult sznob viselkedésből? mintha kb a seggetekből fújna a passzát szél. no offense, de eddig csak ezt látom.
  • Casper007
    Hát, úgy gondoltam, majd a teljes játékot fogom élvezni. Most úgyis elfoglalt vagyok. ;)
  • Shep
    Én is tudom miért mondják hogy hosszú téli este, de attól még hülyeség a mai világban, ennek régen volt értelme mikor már nem lehetett kint mit csinálni a sötét miatt, állatokat behajtották, udvart összerendezték és mentek a fonóba, meg tengerit hánatani stb.
  • dienesoft
    "Hosszú(nak tűnő) téli esték!" :D
  • UTE1
    de télen már délután 4 kor sötétedik!
  • wedge31
    Neked fizet a microfos valami jutalékot ezért a hatalmas lelkesedésedért ?
  • Shep
    Ez olyan hülyeség, az esték mindig ugyanolyan hosszúak 18:00 - 22:00 -ig tartanak évszaktól függetlenül :)
  • UTE1
    és a demo?
  • Casper007
    A Gamekapocs.hu-n van két új gameplay videó. Ilyen gyászos muzsika szól alatta, tisztára nyomasztó. Na, már nem kell sokáig várni, és jöhet a játék! :) Én most fogok előrendelni a Collector's Edition-re.