13397
-
melyik driver van fent? -
Telepítem, majd jövök képekkel, a gépem alant láthatjátok, ez nem egy erős konfig,szóval ezen fogomtesztelni. Megróbálok valami cikkszerűt írni. -
Mi ez a játék, mért olyan jó ez? -
nem jönne az SC2 én is vennék 360at... de jön:P -
OFF
és hány komoly játék jött ki xboxra?
és hány komoly játék fog kijönni xboxra?
kinek mi a komoly. nekem sc2, crysis, bioshock, hellgate london, call of duty 4 és ez csak pár cím.
a 2 varázsszó: rts & fps, és ezeket konzolon játszani, hogy nagyon finoman fogalmazzak, nem az igazi :)
a konzol számomra = metal gear solid, és ff sorozat.
tényleg értsétek már meg. PC és Box két különböző igényeket kielégítő "játékgép". -
newman26 #2102 jah köszi 25k-val -
olyat amin fullon megy?:P
lap+proci+ram+videokártya=110-120+az apró 150 monitor nélkül -
200-bol vigan erös dx9-es karival meg nagyon jo proccal, ha dx10-es kell csapj hozzá még 30-40-et (8800gts). azon már teljesen fullon futna -
basszus de durva!még a végén bioshock edition lesz,mint annó az nfs-nél...
amúgy kb mennyiből lehet összedobni egy olyan gépet amin ez megy? -
Gamestar fórum:
" na a gépigényről.....sztem eszméletlenül jól optimatizált már a demo is.....
notival estem neki,mert más nem akadt a kezembe...
Egy MSI M677x-002Huval estem neki(AMD x2 1,6os proci 1gigaram 667-es,7600 go kártya feljebb húzva kicsit :D).... elöször teljes pompájában akartam a gémet megnézni...
1280*800-ban(igen támogatja a széles kijelzőket nagy plussz!)....minden higra pakolva kivétel DX10 funkció,mert azt ugyebár nem lehet bekapcsolni egy dx9es káryán.....15-20fps-el megy....az infoban lévő driver-t felrakva stabil 18fps!!(antialasing nincs bekapcsolva az anzioszürés 4x-es).....tehát 7800,7900-as tulajok is teljes pompájában csódálhatják a gémet remekül fog menni nekik...a látvány gyönyörű,bár elég sőtét a gém sokhelyen,de a fényforrások és a víz eszméletlen szép!miután kicsódálkoztam magam lejebb vettem a látványt és 1024*768-ban médiumon estem neki még így is nagyon szép a gém és 25fps alá nem esett,kivétel amikor megmutatja a város ott 20 volt,de utána 25-30volt olykor feljebb is megy :D(optimalizálás nagyon jó!).....na amiről még szót ejtenék a ram...hát igen na míg betöltött azt hittem elalszok 3-4perc is lehet....közben tippek mennek,meg a történet,meg képecskék,de akkor is sok...tehát minimum 2 giga ram kell neki,de sztem több sem ártana neki...." -
Lyan Kyj #2097 http://www.mininova.org/tor/848104 Ilyet? -
Megvan de nemfogok egy vga-ért 88 ezer kiadni! -
newman26 #2095 Mi lenne ,ha kiraknátok 1 értelmes linket oszt mindenki leszedi oszt játszik!
-
Ajjjajjjajj ez így nagyon nem jó
-
miért te hova tetted a GTS-edet? :) vagy a multkor el voltam tájolva, de mintha már valahol emlitetted volna hogy megvan az új vas... :) -
Hú baz'...500 komment 8 óra alatt... -
UTE1 #2091 jaja -
Azért volt itt már hasonlók miatt topikfagyasztás!! -
Felraktam a gémet lehet bekapcsolni DX10-es effekteket, hogy azt használja 1280X1024-be fullon szépen fut és eszméletlen a grafika.
Már csak az a gond, hogy elkell mennem, nem tudok most vele játszani.
Ph-ról
e6600,2900xt,2gb ram -
Most jön majd az akinek 8800GTX-e van meg 4 magos procija 4gb ramja azt fogja irni tök jól fut!
Remélem hamarosan irnak olan akinek gyenge gépe van hogy fut azon! -
azt nem, ezért jó az SG, itt folyamatosan pörög az élet -
Szerintem meg be kellene fagyasztani a topikot vagy 4-5 órára!!
-
Pontosan nem értem ezt a hype-ot. Ugyanazok kérdések tömkelegét jelenti vagy mit?:D -
Ez a charset valami ultragagyi, ráadásul az "Adjust Brightness" pöttyet le is lóg a gombról... Lehet, ezért kapott pár helyen csak 97%-ot? :) -
Srácok, most hosszú oldalakon keresztül az lesz, hogy:
-Nekem 600k-val, jön!
-Nekem csak 599-el... fúúú de jó neked.
-Nekem 7 óra múlva lent lesz, igaz nem indul el, de lent lesz.
-PI-en fut?
Értem, hogy nagy az izgalom én is nagyon várom, de chatnek használni egy fórumot elég értelmetlen, főleg, hogy SEMMIRŐL nem szól.
Tessék azt irogatni, hogy: "lejött, játszottam vele xy órát és tetszik mert... vagy nem tetszik mert. -
jaja, emlékszem az egyszeri user -ra, aki reggel beszólt, hogy majd jön este, aztán beírta, hogy 4100 vagy mennyi üzenet várta...bejelentette, h nem olvas vissza :D...őt pl, akkor meg lehetett érteni :D hype powwa. -
Khm... itt voltam, de itt akkora a hype a demonál, mint ott a fullnál.
Ja, és ez még csak a letöltési mizéria ;) -
Most megy install. Kipróbálom és írok a gépigényről :) -
Szar a vga-d! -
Írok, én mindenképp :D -
A grafika hoibásan jelenik meg nekem :S
Vagyis csak annyi hogy a lámpák nem világítanak meg semmit. -
Én is ezt írtam lentebb, én ezért nem is várok tőle semmit egy henten kívül. -
Hát igen azok a régi szép idők :) -
Ja meg a stalkernél is ez volt! -
Szerintem rekord mennyiségű ember lesz csalódott a játékkal, amekkora overhype van itt :P -
Majd valaki olyan is írjon futás minőségről akinek nem erőműve van, tehát 1 magos proci, meg középkategóriás kártya. -
Eldugul az internet. -
semmi,...te még nem láttál igazi káoszt,. amikor megjelent a Half - Life 2, meg a Doom3,..na akkor volt igazán durva hype, óránkénti 200-300 hozzászólás,...ez? ez semmi!, ez amolyan kis érdelődés... -
Hát ,mostmár kezdek BioSokkos állapotba kerülni :D -
Atyavilág, ha ez van a demonál, mi lesz a fullnál? :D