13397
-
Mr. Perfect #2628 Én különben azt mondom,hogy évente egy, max kettő olyan játék van amelyik megérdemli,hogy megvegye az ember. Ez biztos,hogy az egyik ilyen. És azt senki ne mondja, aki itt fórumozik, hogy évente egy-két játékre nincs pénze. -
gregtom6 #2627 Hát ezt nem hiszem el gyerekek,ugye nem?????:)UGYE NEM????????
Megjelent a demóóóóó!!!!!!!!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓ,Aztaaaaaaaaa,ez nem leheeeeettttt,azt hittem,h nem jön ki soha,de mégis,áááááááááá,öcsém:) -
Ez csak természetes
-
Mr. Perfect #2625 Csak mert a fejlesztők is pénzből élnek és a gratulációkból senki nem lakik jól :) -
Mr. Perfect #2624 Csak hogy a témánál maradjunk, ha ennyire tetszik akkor gondolom megveszed. -
Sziasztok!
Ma végigkövettem ezt az őrületet kb. 20 perce nekem is lejött a demo az egésznapos szerencsétlenkedésem után (az első link megszakadt, a torrent megállt és a most adott dante linkről elég hamar leszedtem szal thx dante!!) A játék egyszerűen lehengerelt nekem 1680*1050-ben tökéletesen ment minden high-on a hangulat 1000% nekem papolhat a sok consolos, volt nekem is, de a pc-t nem veri le nálam semmi, igaz mondom én amikor lesz@rom az upgradet 8800gtx még februárban:) de asszem ilyen ősz még nem köszöntött a pc-sekre ennyi jó game áááá!!! Na a játékról még annyit a hangok nagyon nagyok, a látvány nálam ver eddig mindent, érdemes volt sz@rakodni a demóval még ha végig is toltam egy 15perc alatt, várom ezerrel a teljest Bioshock készítőinek meg egy nagy gratula! -
Momentán azokat amik tetszenek és érdemesnek tartom meg szoktam venni pl HL1-2, FarCry, Splinter: CT, stb. -
senki sem tökéletes. -
Nekem volna miböl de mint írtam van annak ezer más értelmesebb helye is. -
nem kell mindent megvenni, abból sem, ami tetszik. egyszer végigjátszós, 8-10 órás akciójátékokat nem is érdemes. évente mondjuk 3 játék beleférhet, ennél több (szubjektív) klasszikus nem is jelenik meg. igen, tudom, nem folyik pezsgő a csapból, és nincs kolbászból a kerítés, de ha ennyire sem tellik egy évben, gépre, netre honnan kerül?
de ha mégsem kerül, akkor egy dolgot semmiképp se tegyen senki: ne dicsekedjen azzal, hogy nincs miből, de ha lenne se... -
Idén összel meg ugye én legalább 6-7 játékot várok az a legjobb esetben is 60ezer körüli költség lenne amit inkább kihagyok. -
IgH #2617 h kell az fps számot kiírattatni?? -
Igen sajnos ez a baj. Azt megértem ha valaki minimál bér v közelében nem veszi meg, de azt nagyon nem szimpatikus hogyha valakinek van rá pénze az inkább letölti az ilyen játékokat "inkább elköltöm másra" mottóval :( -
marco2 #2615 szökőévente sincs több pénzem aki megteheti vegye meg de szerintem az is megsporolja töbségében -
Amíg értelmes érvek és ellenérvek vannak addig nem baj a vita, hiszem ez a fórum lényege :)
Akkor lesz baj ha átmegy a dolog személyeskedésbe meg anyázásba, ez nagyon remélem nem fog bekövetkezni... -
Nem akarok álszent lenni, én is warezoltam, és valószínűleg fogok is. Magasról lekakilom ha valaki letölti pl az NFS UG 456. fröccsentett rókabőrét, vagy a Fifa 2435-ot. De amikor végre (szököévente félszer)kijön egy olyan játék, amibe látszik hogy óriási kreatív és művészi energiát fektettek, akkor én úgy vagyok vele hogy inkább kispórolom rá a pénzt, mert különben az ilyen fejlesztők totál ki fognak halni és marad az EA az évről évre fröccsentett sz@rjaival. -
lol igaz :D -
konzol vs pc megvolt már, most alakul a warez vs no warez, kiváncsian várom, mikor jön az amd vs intel, vagy az nvidia vs ati. -.- -
marco2 #2610 egyetértek -
Ott a pont! -
Lassu,de legalabb megy :) -
Az vesse rám az első követ akinek minden szoftvere jogtiszta. -
Még nem írtak olyan játékot amire én pénzt költenék van annak ezer más sokal értelmesebb helye is. -
marco2 #2605 ne hasonlisd össze a kettöt -
Ami engem illet, én még egy kicsit ízlelgetem a demót...
aztán jöhet a vásárlás :) -
Nekem sincs pénzem BMW-re, mégsem megyek ellopni egyet.
De asszem hagyjuk ezt a témát, mert évekig lehetne vitatkozni rajta... -
marco2 #2602 annyi pénzem nincs hogy megvegyem -
ez ilyenkor általános jelenség....sajna -
marco2 #2600 bármelyik pillanatban jöhet a teljes -
Sajnos nem azon a részén élünk a Földnek, ahol ez jellemző lenne. Én mindenesetre tuti megveszem, ha valakik akkor ezek a fejlesztők megérdemlik a pénzüket, eddig csak olyan játékot adtak ki ami tetszett (System Shockok) -
http://chonnom0.filezaru.com/BioShockPCDemo.zip -
és bizony "elhangzott" ennek az évezrednek a legundorítóbbja is,amit 100-ból 95 ember csinál,a maradék 5 meg már remegve nyúl a nyugtató után:
"nem olvastam vissza,"
akkor halj meg hülyén! -
háát...ha jól tudom, a hardwired.hu-n már vannak linkek... -
Most próbáltam ki a demót,alap bállításon hagytam és qrva jól van optimizálva a game.Nagyon jó volt várom a fultot 
-
Matte #2594 :))) Voda net, a fájlcserélő programok tiltva vannak. örülök hogy tetszett, de inkább egy linket, thx :) -
"Improved compatibility for Bioshock." ^^ -
"mert nekem azt nem szabad...."
a mai nap mondata! :)) -
Matte #2591 gyerekek le lehet tölteni valahonnan a demót ingyen, ami nem torrent? mert nekem azt nem szabad....
Bocs hogy nem olvastam vissza, de nincs rá időm.
THX a helpet! -
91.xx-es driver van fent (nálam ez vált be a legjobban) -
meg is vehetnéd, ha ennyire tetszik