BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
CrucifX
Btw, egy "új" ellenféltípus:

grebber
Ez is lehetségesnek hangzik!

Next PC upgrade: 2022

Most vagy tényleg jöttek a bogarak, vagy a fazon hallucinálta a bogarakat és azt is, hogy a Big Daddy leesik, utóbbi esetben lehet, hogy aki mögötte állt az nem is másik Big Daddy volt?

grebber
Hát ja az nagyon zoral ahogy kezébe nyomja a szert azt kijönnek a bogarak 😄

Istencsászár
Ez a videó kegyetlen jó!!!, teljesen kész vagyok 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CrucifX
Ráadásul ez úgy pre-render, hogy játékból vett modellek HQ verzióját használja.

Na nem mint ha ingame alatt gagyi volna a grafika vagy akár a szereplõk animációja, lásd prezentációs video 😊

_Atti_
bár nem ingame de durva..engem amugy csak az zavar ezekkel a nagyon hátteres ellenfelekkel hogy lehetne belõlük több variáció, de tartok tõle hogy a 'little sister' az mind uaz lesz, nem pusztán random kisgyerek(fiu/lány) még a kampós nõ az mind uaz a kampós nõ..szóval kicsit ellentmondásos hogy hû mien részletes háttéktörténet aztán találunk belõlük nyolcvan egyformát a városban. bár kitudja lehet csak a trailerekbõl nem jön le a változatosság.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber

CrucifX
Azt hiszem a "kérdés" magában foglalja a választ, elég csak elõhozni az olyan klaszzikus címeket, mint az Ico, a Shenmue és a killer7, amely trió nem csak az átlagkonzoljátékok keretén és a sztereotípiákon nyúlnak túl, hanem magán a videójáték fogalmán is.

Természetesen a hatalmas felvevõpiac és a nagy megtérülési lehetõség pont az ilyen egyedi fejlesztéseket nem serkenti hiszen a mass marketet a sorozatok és a tucatjátékok tartják el, azonban lényegesen nagyobb az esély manapság ezen a platformon olyan a sémákba nem illeszkedõ játékot találni, mint, nos, a kissé vergõdõ (de korántsem a halálán lévõ, mint azt egyesek gondolni akarják) PC-s piacon, hiszen a biztos profit mellé be lehet vállalni nullszaldós vagy veszteséges projectet is - lásd ICO, ami ugye belsõs sony divízió terméke, vagy killer7 amelyrõl már a tervezéskor tudta (bevallottan) a Capcom, hogy hatalmas bukta lesz anyagilag, vagy a Shenmue, nos, ami 450 milliós költségvetésével azért mindenképp borzalmasan rizikós vállalkozás volt - nem is jött be, ennek ellenére mégis - SZERINTEM - minden idõk talán legnagyobb mûve.

De mint tudjuk, a teljes egyediségre nincs igény, ezért is jutott oda a Looking Glass oda, ahova, az SS-el, Thief-el és a Deus Ex-el karöltve.

Hustler_hu
Tehát , a te szavaiddal élve : Nagy megtérülés , nagy piactól - consolos piac - nem kell félnünk ? Azaz mass marketozott játékban is lehetnek olyan dolgok amelyek naggyá teszik ?
CrucifX
Az SS szerû játékok haláláért nem a konzolok, hanem a PC warez a felelõs, minimál felvevõpiac, kis megtérülési lehetõség - az már más téma, hogy manapság pont emiatt dívanak a konzolos fejlesztések. Deus Ex 2 pedig alapból szar volt sajnos, Thief3-ról nem is beszélve.

Hustler_hu
Már ne haragudj , de én nem szánalmas konzolos ellenes kirohanást irtam hanem tényszerû dolgokat . Mióta konzolos vásárlószférát is megcéloztak a játékfejlesztõk azóta nemigazán vannak system shock kaliberû játékok. Obliviontól is egy picit többet vártam . Mondom ezt úgy , hogy kb. XT kora óta (80 as évek) játszom. Láttam már jóóó koncepicókat tönkretéve konzolos marketing pozicionálás miatt (lásd DEUS EX 2) , persze az , hogy XBOX-ra fejlesztik elsõdlegesen nem jelenti azt hogy rosz lesz , csakhát ugyebár máris ott van a kompromisszum kérdése . Mennyire lesz ez MASS market vagy HC gamer pozicionálásu ?
CrucifX
Azért az jelenthet valamit hogy az elõzetes nem PC-rõl, hanem konzolról futott. Nem beszélve arról, hogy legutóbbi interjúban pont arról volt szó, hogy ad1. elõrébb tart a 360-as fejlesztes ad2. teljesen egyedileg szabott irányitási metódust találtak ki amivel nem az egeret akarják kiváltani, hanem rendesen konzolosra szabni.

Lobsterman
Tény hogy vannak a konzol átiratoknak rájuk jellemzõ bugyutaságok, kezelési malõrök, de ez ha jól sejtem nem átirat, hanem párhuzamos fejlesztés. Meg hát mégis csak az Irrational fejleszti... 😊

CrucifX
Konzol-ellenes szánalmas hozzáállást köszönjük, nem kérünk ide. Térjünk vissza a témához - még idén lesz legalább egy ilyen drabális (publikus ) bemutató, ez ugyanis négy hónappal ezelõtti volt: E3-on mutatták be zárt ajtók mögött.

Hustler_hu
pl. hogy mig a kalandok indexelese jobb lett mint a morrowindben addig pl. a spelleket mire elerted a menukben leoszultel (pl. hianyzik a jobb gomb ... ) en is csak modokkal ertem el a kivant allapotot . De a consolos feeling megmaradt (apuci kisfia is tudjon vele lenyeket apritani ...)
grebber
menukezelés! Elmondod mi volt benne a furcsa?

Hustler_hu
hat az nemjo ... oblivionra gondolok , ott is vannak XBOX miatti furcsasagok (menukezeles pl. arcade jelleg , stbstbstb ...)
Lobsterman
Affene. Még egy játék ami miatt új gépet kell majd vennem 😊

JESSZ, JESSZ !! Most láttam a HD videót, ez valami döbbenet nagy feeling lesz!
Pedig már letettem az intelligens, storyalapú FPS-rõl mint olyanról a Thief 3 csõdje után..

A System Shock 2 is fantasztikus volt, aki még nem látta próbálja ki, és ne tántorítsák el az elsõ (hû ez de gagyi) benyomások, mert igazi gyémánt!

Letölthetõ In-game normál és HD videók a Gamestar.hu-n. HD verzió erõsen ajánlott!!!

Ami aggaszt, hogy eddig háromféle ellenfelet láttam csak, pontosabban inkább egyet, a vagdalkozó nõcit. TUDOM, h ez nem errõl szól, de mégis..

CrucifX
Jobb ha tudod, X360-ra elõbb jön mint PC-re.

Hustler_hu
remélem sales okokból nem megy át consolosba ... system shock rulez 😊
Isten a videó, királyság lesz ez a játék!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Dolgozom 😄 Majd otthon.

CrucifX
Nem tökéletesen, de a lényeg átjön. Nézd meg és ne fórumozz 😊

Játék hangjai lejönnek jól a videon? Csak, hogy érezhessem a hangulatát. 😊

CrucifX
Ehh, hang nélkül pont a lényegrõl maradsz le, egészen szépen kifejti a lead designer hogy mennyire jó is az a skillrendszer 😊

Otthon leszedem a nagyokat is, most csak a legkisebb felbontás van meg, hang nélkül. De ezzel együtt is ütnek 😊
Remélem a skill rendszer lesz olyan jó, mint a System Shock szériákban!

CrucifX
Hát én reggel nyolckor kaptam le de azóta nem tértem magamhoz, pedig engem aztán nehéz megfogni bármivel is 😊

Végre megvan az elsõ In-Game média, ráadásul a várakozásoknak megfelelõ, és ennyire nem pörög a téma???

CrucifX
Igen, a hõs konkréten egy repülõgépszerencsétlenség folytán belezuhan a tengerbe, aholis a víz KÖZEPÉN van egy világítótorony, alatta pedig ez a vízalatti komplexum.

Kint van a 640x360-as a Hardwired oldalán. 1280-as meg csak IGN Insidereknek 😄

Azt hiszem a Hardwired-en több cikkben kisebb részletekben van egy-két infó, meg a PC Guru oldalán (bár nem tudom cikk, vagy a fórumban?) ...
Valami olyasmi, hogy valami véletlen baleset során bekerülsz egy sose halott vízalatti városba (1950-es évek vége?), mint egyetlen túlélõ, és ott egy fura és kihalt világba kerülsz. Aztán szép lassan kezd összeállni a kép. Valami "tökéletes társadalom" kísérletet összekavartak valamiféle embernemesítõ bilógiai projecttel, amitõl kimúlt a lakosság jórésze, másik része meg "kissé" megváltozott. A játék olyan System Shoch szerû, ahol túl kell élned, közben kideríteni a részleteket, és fejleszheted a képességeidet RPG szerûen. A fõ dolog amire szükséged van az a plazmoid, csak azt nehéz megszerezni 😊

CrucifX
Hát ennél több infó még mindig nem nagyon van a játékról 😊

grebber
Ez ahogy én vettem ki ez nemnagyon a történetrõl szól.

CrucifX
#3 - 😊

grebber
Történetet valaki kifejthetné mert angoltudásom khm nemsok van 😞 !

CrucifX
Hihetetlen - egyszerûen hihetetlen. Még mindig keresgélem az állam - nem azért, mert pokolian szép (az is), hanem mert olyan elképesztõen egyedi atmoszférája van és olyan zseniálisan fejleszti tovább a System Shock alapajit, hogy...hihetetlen. Vagy ezt már mondtam?

Legjobban várt játék most már - eddig is az volt mondjuk, de ezek után pláne.

grebber
BioShock ingame movie (101M😎

A játék producere negyed órás bemutatóban világít rá a Bioshock újításaira, és próbálja elmagyarázni a történetet is. Angoltudás nem árt a megértéséhez.

Forrás: Gamestar

_Atti_
Neehhe...Csak kibeb@szott szellem/gonosz kislányt nee..miérrrt? :,(

grebber

grebber

nem a bioshock-rol irtam hanem az SS-röl

_Atti_
sejtettem hogy szrkazmus (attól még érvényes amit írtam😉

csak poénnak szántam a második felét...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

_Atti_
én azt remélem az ilyen hozzáállás szorul háttérbe 😊

MerlinW
Ha Painkiller, vagy Doom-ra gondolsz ez nem lesz a te játékod. Ez inkább Deus Ex-es játékmenet. Legalábbis az SS széria az volt.

[merlinw.org]

MerlinW
Esetleg legörgetsz eme hatalmas 35 hozzászóláson...😊

[merlinw.org]