13397
-
Végignyomtam a demót 4x-re is...hát a HANGULAT az tényleg nagybetűs...
Már várom a fullt...huhúú nem lesz gyenge az biztos...milyen őszünk lesz itt játékügyileg...
-
NA tútlvittem a demót:) Egy szó: TÖKÉLY
Sajna nagyon rövid:(
2db kártyával is tülvittem. Az eggyik egy NV 7600GT a másik egy ATI X1950PRO.
(ON MINDEN(FULL, csak DX10 nem meg az ablak mód:)) - 1280x1024 - Elvileg a Catalyst Driverbe be van kapcsolva 4xAA + 16xAF bár nem tom jelentet e valamit)
Hát mit ne mondjak ATI-n sokkal szebb volt pedig elvileg ugyan azt a dx9-et tudja a két kártya. Sokkal részletgazdagabb volt sok kis effektel több volt benne. Fura. NA mind1...
Az optimalizáció valami elképesztő, nagyon jól futott még a gyengéb kártyán is.(igaz párszor le esett az FPS 18 alá de nem volt vészes(NV7600GT-nél))
Pár kép ízelítőnek(SPOILER!):D):
-
Gabyee #2666 na kipróbáltam én is,nagyon hangulatos
nekem igazából két dolog volt a nagyobb újdonság,amolyan nextgen fíling:a víz ábrázolása és a hangok,erre a kettőre rágyúrtak:)
amúgy hasít mint állat:3800X2,2GBram,1950pro radeon minden fullon 1024-ben -
nézzél viszább same problem velem is a pixel sahder verzioval lehet a baja valami megoldások voltak régebb vegas ra de nem mukodtek ugyhogy tényleg csak egy uj vga a megoldás ... -
Djemba #2664 hát crysis is is ilyen lesz akkor
-
Zóanagyvarázsló #2663 Én a helyedben nem bíznék a hazai boltokban, képesek a játék körüli hisztériát kiszagolva rárakni néhány ezer Ft plusz profitot. -
nem,a teljes,hivatalos. -
Mr. Perfect #2661 THX. pedig itt is néztem de valahogy nem találtam. -
daneelolivaw #2660 hd2900xt-vel ugyanaz a gondom,mint evegordon-nak, a világítótestek nem csinálnak fényt,szart se látni a textúrákból :( -
elörendelhetö :( -
Mr. Perfect #2658 Magyar boltot tud valaki ahol lehet majd kapni? Mert most néztem egy-két helyet és nem igazán találtam. -
a béta? -
legújabb van fenn, sajnos ez nem megoldás. -
köszi,de kár hogy ez a megoldás,mert igy is élvezhető. és gyögyörű!
az a gáz hogy menteni nem lehet,igy lehet eljátszom addig a részig egy párszor,mire jó lesz ,a graf beállítás is :) -
lehet ez nem a fraps hibája most, hanem a játék jól összebarkácsolt :) -
bizonyára senkit nem érdekel, de azért jelentem, némi vacilálás, és a demo újbóli végigjátszása után megejtettem a pre-purchaset :) -
nem lehet, új vgat venni legfeljebb, mivel a tiéd nem támogatott. -
Ha a Sound Input nem stereo mix-en van akkor nem jó hangot vesz fel, át kell állítani! -
Lehet hogy volt de akkoris megkérdezem.
Most játszunk egy kis barkópát.
Ez melyik részből van.
(persze az elején a fuldoklós részből van tovább nem is jutottam, szart se látni)
ATI 9550-öm van, azzal lehet baja. Lehet valami csinálni hogy menyjen?
Tud valaki segíteni? ATI catalystot próbáltam de nem ismerte fel(???)a videókarit. A színek fordítottak lettek mint a fotónegatívon a fissítés meg lehetett vagy 50hz, 800x600-al. El is tüntettem maradt a sima driver... -
Ragnar360 #2649 szedd le a legujabb drivert , azzal egyböl jólesz -
GPx8 #2648 Sziasztok!
A gépem: P4 3,2Ghz, 2MB RAM, 7600GT/256MB.
Minden fut rajta kivéve a BioShock :(
A legújabb VGA driver van fent. Indításkor már nincs cursor, aztán a repülőgép lezuhanása után nincs kép csak hang. Mi lehet? -
nekem is ez volt! vedd le a grafot! úgy jó lesz -
Én nemértem nagyon a fraps-ot fps szám ügyileg.
Pl anno fifáztam azt mondom csinálok pár képet persze közbe sasoltam fps értékeket azt végig ilyen 18-akat irogatott holott azmá szinte játszhatatlan lenne azt még véletlenül se akadt ! -
nekem gyönyörűen ujraindult a gép mikor a demo oda ért,hogy a liftből kiléphettem volna. tehát még semmit nem tudtam kipróbálni :(
Mitől lehet ez?más nem csinál ilyet.
Gép: Msi nforce4 alapla, 3800+ A64, 1 giga memó, 7600GT
Egyébként fraps 20 fps körüli értéket mutatott kb. végig,de sokkal többnek éreztem! -
Frapsal szeretnék videót felvenni hanggal!
De hiába van kipipálva a Record Sound a felvett anyagon nincs hang :(
Erre tud valaki gyógyirt?
GameCam meg lefagyasztja mindig a gamet tültésnél úhy hogy csak reset segít. -
daneelolivaw #2643 valakinek,akinek hd2900xt kártyája van, tud mondani vmit, h jó-e neki? -
Ragnar360 #2642 "túl" kiskorúak ténleg ne jáccanak vele! 
-
Ragnar360 #2641 na bocs de nem fogom visza magam:D marmint ami a ... illeti:))
Nos lerántottam a drivert , mondom még ennyi esélyt adok neki azért .
a driver megoldotta a problémát , kezdtem happy lenni , de azt tudni kell ,mielött még felraktam volna a bioshockot , h ugy voltam az egész gémmel öszijntén ,h mivel rutinos fps (főleg) gamer vagyok/ tartom annak:D de tényleg , ezért nem igazán érdekel igy a game ,LEGALÁBB IS VIDEOKRÓL !!! az összes bioshock vidit megnézegettem mindig szépen ahogy ugy jöttek kifele ,de nem jött át már semmi hangulat általa (nagyon kevés game van ami ezt azonnal el tudja érni:D/videon ) .Szokásos mellett mondom brutál graf ,pár aproság oszt ennyi .
DE
Ismét beigazolódott a "gyanu" nem feltétlen video/trailer alapjan kell értékelni egy gamet , az csak max 1 alapszempont lehet .
MERT
VÉGIGVITTEM A DEMO-t
És ,h betartsam , amit igértem a hsz-em elején :
ANNYÁÁÁÁÁÁDDDD GECIIIIIII ez tényleg bioshock ....hűűű de fasza már
VÉGRE EGY HORROR/TÚLÉLŐ FPS ,sztori , minden fasza , nagyon para WÁÁÁ
HANGOKTOL leszopja magat a player:DDD minden nesz , odabas* azé nem semmi . Megérte tologatni a megjelenest:P
Ja és még kurvajól van optimalizalva is ,h miért ????
konfigom : amd athlon 64 3200+ , 1gb ram , geforce 6800xt 256 mb gddr3 (röviden)
játékba : 1024-be , alapbol (asszem) mindent high-ra rakott , én nem is állitottam semmit ... és kib. jól megy ...nem volt fps mérő , de 20-25 inkabb utobbi az megvolt mindig , jól fut , nem ezt vártam:) , bár a demo végén durvultak a harcok , ott beszaggatott azért :D főleg mikor a repulo robot izémizével volt a fight.
Na ennyi:P , majd hamarosan boxon tolom fullba.
-
Mr. Perfect #2640 Hát igen. De ha már annyit sikerülne ezen a felfogáson változtani,hogy legalább azokat a játékokat megvegyék amik tényleg megérdemlik az is már sokat jelentene. Persze én se azt mondom,hogy hajrá minden játékot vegyünk meg amivel játszunk, mert én se így teszek, pedig nekem lenne rá keretem,hogy többet is megvegyek. Viszont amíg ilyen játékokat kapunk a fejlesztőktől addig igazán megérdemlik,hogy elismerjük a munkájukat mégpedig úgy,hogy megvesszük a játékot. Bocs a sok szövegért. -
köszi, ezt már felrakom -
NVIDIA BioShock ForceWare 163.44 Now Available -
Az sg átlag életkora igen alacsony, igy nehéz látni főleg ugy hogy a java része fel sem tünteti az életkorát. Nekik megvan az x százezres gépük amin minden uj csoda elmegy, nekik a warez olyan megszokott mint a wc papír, játékra nincs pénz, ellenben a legujabb gépekkel villognak és ez itt a gond ez a felfogás. Senki sem kénszerít rá hogy vedd meg megjelenés napján, lehet várni fél évet vagy többet is és fele áron hozzájutni. Én igy teszek, és itt állnak a dobozok, azok melyekktől sok sok óra élményt kaptam, sajnos manapság ez pécén egyre kevesebb, de akad és azt megveszem. -
Drizzthsz #2636 Nagyon jó ez a játék. Mondjuk azért mehetne egy picit méggyorsabban, de hát ez van, lehet kipróbálom az új nv drivert, mit segít. Ha valaki leszedte már, adhatna tapasztalatokat. Nagyon tetszenek a pályák, a motortól meg az effektek jönnek be nagyon. Szép munka! -
gregtom6 #2635 Öcsém,a Gamer365 oldalán a fórumozók lelkesek,és találtak egy jó linket,amiről maxon lehet leszedni!!!!!!És nem torrent.
ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/games/demos/bs.zip
Többen írták,h ment rendesen!!!!!!! -
huuuhhh a graf nagyon szép, főleg az elején a mikor felszinre kerül a pali ,na az csúcs..1ébbként hosszútávon nemtom menyire fog bejönni ez a tömény gyilok, hacsak nem lesznek jó átkötések.. -
mergal #2633 Hát ez szép lett.
1280x1024 be minden high simán ment, kicsit meg is lepődtem. Ahogy látom nincs sok különbség a Dx9 és 10 között ebben a gamában.
3700+; 2Gb ram; X1900GT 256MB; ezzel játszottam. -
torrent a kulcsszó -
torrent, vagy más oldalról -
gregtom6 #2630 Azt mondja a Gamestar,h ma este már tölthető a Fileplanetről a demó,de vki már játszik vele,az honnan szedte? -
baxxterboy #2629 vki egy olyan linket ahol visznylag gyors a letöltés plízz...