BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!
A game mikor jelenik meg?? mert ez kibaszott jó game , alig várom , hogy tolhassam, <#finom><#finom><#nyes><#nyes><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Rage47
sg-n van fent egy jó minõségû,új video, most néztem meg, naon állat game lesz, csak fusson el a gépemen 😄
Voltan
Ez nagyon odaver. Gondolom, ez az XBox 360-as verzióból volt...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
"Az Irrational Games egy hónappal eltolta a remeknek ígérkezõ, Xbox 360-as és PC-s FPS-ük, a BioShock megjelenési dátumát. Az új idõpont augusztus 21-e - ekkor vethetjük bele magunkat a furcsa organizmusok által megtámadott titkos vízalatti bázis történetébe, melybe hõsünk egy szerencsétlen baleset végett kerül bele. Feladatunk természetesen a túlélés lesz, melyet genetikailag módosult szörnyek, és egy utópisztikus környezeten élõsködõ, túlburjánzott növényhalom igyekszik megnehezíteni - csodaszép grafikai megjelenítés mellett."

HCGamer

[merlinw.org]

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Friss képek------------>

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CrucifX
Will there be more diversity among the splicers? The screenshots so far have focused on a select few. Will they be more varied in their appearance?

We have 9 base models in the game with not only multiple skin variations but tons of mix and match attachments like hats, glasses and other cool stuff. On top of that, all of our splicers can have any power. To sum up, 9 models with all these different accessories to make them unique that can have any power equals a vast amount of unique and memorable enemy encounters.

CrucifX
CrucifX
Két BioShock podcast is van

1. Community Siteon

2. NextGen.biz, 55 perc Ken Levine-nal!

MerlinW
Hamár letöltöd nem mindegy hogy 1 vagy 4 gigát töltesz?.. ha bejön a cucc akkor úgyis összesen 5 lesz belõle...😊

[merlinw.org]

"Online része annyi lesz a játéknak, hogy új tartalmat lehet majd letölteni."
ezalatt azt értik hogy kiegészitéseket lehet majd leszedni amivel tolhatjuk még...
vagy hogy megváltozik a történet igy ujabb végigjátszásra ad okot?<#conf>

" Demót nem terveznek..."
hát meg anyjukat...<#idiota>
én demo alapján döntöttem volna el hogy letöltöm-e a full-t (már ha egyáltalán elmegy a gépemen XDD)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Istencsászár
A 2KGames kiadó és az Irrational Games elmondták, hogy nem lesz multiplayer, mert az izgalmas történetben egyetlen fõhõs lép be a tengeralatti bázisra és ezt a szálat akarják eladni. A multi megsemmisítette volna a sztorit. Online része annyi lesz a játéknak, hogy új tartalmat lehet majd letölteni. Demót nem terveznek, mert inkább a fejlesztésre összpontosítanak. Az X360 és a PC verzió tartalma megegyzik, továbbá nincs tervbe véve gyûjtõi változat sem.

Hardwired

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CrucifX
PC-s verzió, azért a jelentõs különbség a minõségben (elég csak megnézni a falon lévõ textúrákat)

Csuhai G
Várom már nagyon! Tegnap errõl írtam elõzetest a kerületi újságba! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
A kesztyû csillog csak remélhetõleg az alap test nem fog bár kitudja!

Next PC upgrade: 2022

RocKY2
A dokin kicsit mûanyagnak tûnik a ruha egyébként pöpec képek

CrucifX

Az Frankó Lesssssssz!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

grebber
BioShock dátum
<2007. január 05. @ 09:43 - Chesario>

A 2K Games végre megerõsítette a pletykákat, ami a BioShock játékot érintették.

Az óceán fenekére épített, elfeledett városban játszódó BioShock fél év múlva várhatóan végre megjelenik. Az Unreal Engine 3-mal hajtott FPS 2007 júniusában érkezik majd meg PC-re és Xbox 360-ra egyaránt.

info: Gamestar

Serpa
nekem a 2. képen lévõ is új.

amúgy mi van a szája helyén?

"UE3-as lesz ezt nem is tudtam!?"
Elöször arról volt szó UE2-es, aztán arról, hogy UE2 motor átdolgozva, késöbb UE2.5-rõl is hallottam, de most már UE3, viszont ezt is picit átdolgozták ...

A gépigényrõl passz, de gondolom PixelShader 3.0-ás erõs kártya nem árt az X360-on prezentált GFX eléréséhez. Legalább.

Az egyetlen amirõl tudni, hogy CryEgine2-es az (nem meglepõ módon) a Far Cry 2, de az állati sokára jön és ugye nem a CryTech-es arcok csinálják ...

Guruban azt írták május/június HA nem halasztják. Nem sikerült kiderítenem honnan vették ezt a dátumot, azt meg én remélem nem késik ...
Gametrailers-es Trailert láttátok már? Elég hangulatos.

nah ez a nagy kérdés.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Csuhai G
Ööö, miért, mikor jelenik meg PC-re?

CrucifX
X360.

Nem, PC-n még nem, még azért elég messze van a megjelenés.

Gerisone
esetleg má lehet tudni rencerkövetelményt??

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

CrucifX

Mintha ez egy új ellenféltípus lenne, vagy csak a múltkori mûtõs fickó más ruhában?

Serpa
egész pofásan nézz ki.

ami nem mondható el a Dark Sectorról.

grebber
Ez már off részemrõl de nemértm miért nem kelendõ a Cryengine pedig szép. Eddig 1 mmoról tudok ami avval készül semmi több.

Cryengine 2 hát az még új majd meglátjuk kinek kell majd.

SZilaJMaGGoT
Ha jól tudom cry2-re nem igen fejlesztenek semmit csak crysis-t, viszont minden egyéb nextgen gamet ue3-ra csinálnak...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Istencsászár
Ami nem krájzis az UT3 motor😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Bioshock Trailer (25M😎

"ráadásnak pedig szép kis bemutatót láthatunk benne az Unreal Engine 3 képességeibõl"

UE3-as lesz ezt nem is tudtam!?

[b][i]There are six modifiable weapons in the game and more than 60 special genetic powers.

Heh, már féltem, hogy butítják és lesz benne 5-6 skill összesen 😄

X06: BioShock Updated Impressions - Gamespot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

When neither of those weapons slowed the big daddy down, it was time to run. In fact, it was time to teleport. The main character teleported around a nearby corner, and the big daddy lost track of him.
....

To illustrate this point, the main character used a special hacking skill to reprogram the sentry drones. Once the drones were reprogrammed, they followed the main character and attacked any threatening creatures in the vicinity.

Yes, yes, yes !!!! <#worship>

grebber
Véleményt e kevés info alapján nemtudok sokat mondani.

Egyenlõre csak annyit hogy szép és nagyonvárom!
Kérem kapcsolja ki.. <#idiota>

Ja és ahogy látom ebben is szerepel a FEAR-es kiscsaj csak itt még fiatalabb a szentem......<#zavart1><#zavart1>

Nahát, te mindenütt ott vagy, elismerésem,mint ahogy már régebben is irtam, mi a véleményed erröl a gameröl, szerintem qrva jó lesz!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ja és mikor is jelenik meg???<#nemtudom>

Igaz, de elég erõs vas kell majd hozzá, és nem vagyok benne biztos, hogy ilyen fain shader effektek lesznek a PC verzióban is. Na nem mint ha a GFX lenne ami miatt várom ezt a játékot 😉

grebber

via_mala
Áááááh! Ez a tréler földbedöngölõ!
Kész vagyok, mint a házifeladat!
Végre méltó folytatása lesz a SS szériának!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CrucifX
Nem is mondtam hogy rossz 😊 Ez mostanság megszokott megoldás, lásd Forza2.

_Atti_
tomtom, nem is irtam szoval se hogy rossz csak megjegyeztem hogy nem ingame..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Doomista
JEhaaa ! :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

grebber
Miért lenne kár PC-re is jön!

Doomista
Láttam a videot,és nagyon el ájultam,nekem nagyon teccet,de kár azért hogy xbox360-ra jelenik meg,de szerencsre lesz xbox360-m :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Serpa
olvassátok el a #3. hszát.

amit beadott magának egy DNS kivonat lehetett, szóval nem valószínû, h hallucinált.

egész 1xrûen 2 "vadállat" volt a teremben.

grebber
'Bioshock' Exclusively On Xbox 360 and PC

Contrary to earlier possible PS3 predictions, 2K Games today announced that Irrational Games' FPS BioShock will be released exclusively on Xbox 360 and PC.