13397
-
szerinted -
Még lehet...
Mert a Crysis nem lesz szebb etől..amit eddig láttam ingame-t az jó-jó, de a környezet a növényzet nagyon trágya lett a régebben hypolt-hoz képest!!!!! -
Nemtuom azé mondom, hogy netetszik .
izlések és pofonok, de szerintem a régebbi tehnikáknál élethűbben néz ki....
meg a Crysis-ban is hasonló lesz....jó ott több vérrel -
arra ot lesz a Crysis. legalábbis ebben a műfajban :-) -
már napokkal ezelőtt letöltöttem.
abban a pillanatban lehet játszani.
tehát 13 óra 8 perc :-))) -
Ja ott én is láttam :D Akkor mégse én vagyok vak jóvan! -
Igazi vérzés effekt?? Pff valami irtószar a vérzés kibuggyan a málnaszörpzslé vagy nem is tudom mihes hasonlítsan de vérhez köze nincs max annyi hogy piros. -
videón volt a végén... -
Valaki irta hogy végigvitte a demót és a hőkövető rakétavető kurvajó.
Nomármost én igen vak lehetek ,mert 5x toltam eddig végig a demót, de rakétavető még hírbe se volt.
Hol van vagy csak kamu volt? -
Jah, de azé nekem ez az u3-as igazi vérzés effect a baromi cool!!!!!!!!!!!!!!
Végre én is kipróbálhattam...
Igaz kevessebb volt mint a GOW-ban vagy a Turok-ban, de a vér ahogy kibuggyan a szervezetükből na az végre a serály szerintem, meg mikor robbanás effect alakul ki!!!!!!!!!!!!!!!! -
keepernext #2698 A grafika eddig a legszebb amit láttam.Az én kis 7300 gt-en is elég jól fut.Azokat a dögöket télleg nehéz eltalálni. -
ebből arra következtetek, hogy tölteni vlszleg lehet, de aktiválni még nem :) -
-
Akkor este 10-től lehet tölteni Steam-ról? -
steamen 14 órát számol vissza most -
Borat #2693 Én is töltöm most a demóját.A teljes verzió megjelenését ha jól emlékszem augusztus 22.-ére mondták.Remélem nem csúszik el,mint szegény Half Life Episode 2.
-
Én tegnap este toltam végig a demót. Szeritnem kicsit rövid lett, alig történt valami még egy demóhoz képest is. Én azon a víz animáción akadtam ki amit készítettek a fejlesztők. Az valami nagyonjól sikerült. Szerintem az a "minden csillog" effekt azért van benne mert sok-sok méterre a víz alatt játszódik a játék egy páradús környezetben. Ráadásként a fél város ereszt (ezt szűrtem le belőle). A sztoriból nem sok minden derült ki, de egyenlőre nekem tetszik, vagy egy hangulata.
A játék grafikailag szerintem helyén van. Nem egy "űberhigh csili-vili" ehhez a játékhoz illik. És az optimalizáltásága is korrekt. AMD A. 3600+ 1GB ram, 7900Gs Top konfigon, minden High, 1024, simán megy, játszhatóan, élvezhetően.
Már várom a teljest. -
én is végigtoltam.ami legjobban zavar,az az egérkezelés,mint a lost planetben,egyszerűen nem tudom eltalálni a mutánsokat,pedig doomon,quaken,UTn nevelkedtem,vagy nálam van a hiba? A másik meg a vér,tök müanyag hatása van,a resident4-be sokkal élethűbb vér volt.De amúgy a többi okés,a látvány,a zene
-
Én biztos nem fikáztam :DAmúgy tényleg fura ez amit említessz! -
Azt nemtudom érzékelitek-e hogy annak ellenére hogy minden agyonvan műanyagefektezve ahogy régen hivták szóval csilliog villog a fal meg minden szar mégis mindenki elvan szállva hogy mekkora istenkirály meg szép meg minden.
De bezzeg szegény Far Cry-nál meg ahol nemvitték ennyire túlzásba a "műanyagozást" fikázták ezárt a hatásért! -
Nem akarok türelmetlenkedni, deee:ha minden igaz, ma jelenik meg a játék?:D -
Matte #2687 Senki nem mondta hogy az év játéka. Eddig a legszínvonalasabb (technikailag mindenképp) FPS. -
timantes #2686 Attól még hogy szép a grafikája és nem szaggat , még nem lesz az év játéka. Jó játék , de megkéne várni a többi versenyzőt is.... -
Matte #2685 elfogultság nélkül: köszöntsük az fpsek új királyát.
Nálam is megy maxon. -
vibo #2684 huhhh. keménykemény..
fullon minden 1680*1050.
8)
nyaminyami. -
IgH #2683 milyen beállításokkal vitted és kb hány fps volt? -
Én is azzal toltam most végig, procim még gyengébb is, ramom 2 giga, és bőven jó volt. -
Szerintem high-on nem, de 4-es erősséggel az 5-ös skálán....
Nekem megy 30-fps-t -
IgH #2680 Hát,bekövetkezett amitől tartottam,a 6600ammal kb amíg nincs ellenség játszható,utána finoman fogalmazva nem egy élmény,bár kompromisszumokkal így is végigtoltam ezt a rövid demót. zsír cuccos,bár nem számítottam rá,h ilyen pörgős lesz,ez szerintem nem vmi jó. a néha-néha felbukkanó zenei részletek iszonyat jók,remélem lesz soundtrackje. nade annyi biztos,h ezzel a kártyával guiness rekord végigtolni,szal haverom,aki megy ki külföldre odaadná a 7600GT-jét,egy végigjátszás erejéig. kérdésem az,h kb h futna az amd64 x2dual 3800+,2ghz,2gb-ramos gépemen ezzel a 7600gt-vel? mert sima nx6600al kb az volt a szitu,h amíg nem volt ellenség még highon is elhuszárkodott olyan 15fps körül,de utána aztán beindult a pokol,és ez a medium beállítások használatával se nagyon akart szűnni.. szal mennyit segítene rajta ez a kártya? 1-2nagyobb kaliberű effektet kilőve menne highon? mert az észrevettem,h marha nagy a különbség sajnos high,meg medium között.. :/ -
Ez meg nem tudom volt-e már. -
Ahh, végigtoltam újra a demo full sötét szobában, csak a 22"-os bioshock és a hangorgia érte az érzékeimet. Nagyon állat. :D
Meg közben megtaláltam a mapot.. :D a gépeket is sikerült hekkelni, bár az egyik jól kicseszett velem, mert nem tudtam tőle bebújni az oszlop mögé, pedig jöttek a rohadékok de én meg a vértől nem láttam semmit.. nem semmi :D -
hunul? -
Igen ez már annyira effectes, hogy én se tudtam pl egy fszit gépfegyverrel leszedni, mert majd szétvágta az effectorgia a retinámat....
Szép-szép, de lehúzza a játszhatóságát...sztm -
nem tudom titek zavar e perspektiva a játékba? met olyan mintha a fejem a monitor elött lenne 1 centire. nagyobb perertivát kelle használni mert hihetetlen zavaró hogy minden az orromba van. -
rush21 #2674 "Game has possibly been cracked by use of the demo files beleive it or not.. hearing the same thing, IRC is going litterally crazy right now and a net split is imminent. Due to file size it could be a few hours but THIS COULD BE IT Very HappyVery HappyVery Happy FINALLY!!"
nforce-on írják! -
Igen ez már az igazi U3 motor... -
Na szóval nekem is lejött a játék nemrég !
Én is csak egy szóval jellemezném ezt a játékot : TÖKÉLETES !
A grafika elképesztően gyönyörű a hanghatások nagyon jók a hangulat pedig SZUPER !
Az optimalizálást is egész jól megcsinálták !!
Full grafikai beállitással megy minden 1280x1024-es felbontásban !!
A játék átlag 40-60 FPS-sel ment mikor sokan jöttek akkor ment 40 FPS-sel ! -
Lesz lan?????????????????
-
Röviden összefoglalom a véleményem így a demo után..
A helyszín hangulata ötös, grafika szintúgy, optimalizáltság hasonlóképp.. Az art rész pofás, stílus büntet.. Hangok dettó.
Víz nagyon frankó, kíváncsi vagyok a teljesben miféle árasztós mókák lesznek.
Ami nem teccik:
Horrorhoz képest sztem kicsit túl dúmos.. 5 perc után már tommygunnal henteltem hegyre a mutáns álarcosbál fanokat.. A mozgásom túl gyors, kicsit darabos is, plusz a hangulathoz nekem hiányzik egy kis mouse smoothing, a játékmenet pedig túl pörgős.. :| Ilyen rövid idő alatt még azt sem szeretném tudni hol vagyok, helyette már orrba szájba lövöm magam plasmiddal.. Nekem sokkal jobban bejön a system shockos, lopakodós, naplóolvasós, megfontolt játémenet.. Ha a teljesben is ennyi hent lesz félek, hogy hamar ellaposodik. Szvsz sokkal jobb, ha ritkán jön enemy, de akkor télleg összefossom magam.
Eddig nálam 10ből egy erős 7es...
awaiting full version -
Na még egy végigjátszáson túl vagyok:)
naogyon faintos.
Mr.Bubbles a legjobb:)