BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
<#hamm>

V9ykn8_TZL0

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ha minden igaz a Pc Demo fileplanet-n 18-n jön!
Rendben, számodra nincs, számomra van, különbözõ embereknek különbözõ igényei vannak.

Egyébként kösz, de boldogulok magam is 😊
DarkSector
Felõlem kiadhatják egy év múlva is, de akkor már nincs értelme...
Ha meg az Overlord kell akkor szólj...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nézd, akármennyire is sokan töltenek le egy demót frissiben, a letöltések nagy része az elkövetkezõ napokban, hetekben, hónapokban történik meg (ez a vásárlásra szintúgy áll, a WarCraft 3-at vagy a StarCraftot a mai napig veszik). A saját az ismeretségi kör, vagy akár kis hazánk fogyasztási szokásait nem helyes kiterjeszteni globális méretûvé, torz képet kaphatunk. Ha valaki egy viszonylag régebbi játékon akar játszani, bizony nagyon jól jöhet a demó kipróbálásként. Talán ezeket az embereket nem kellene önkényesen leírni. (Például a Gothic 3 kései demóját a World of Gothic rajongói oldalról hasonló számban töltötték le, mint a messisáként várt patcheket. A Gothic 2 évekkel megjelenés utáni demói is sikeresek voltak al etöltési staisztikák szerint.)
Nekem még az általam várt Overlord demójára sem volt idõm. Én vagyok a
deviáns, mert igényem még lenne rá?

Leszögezem ismét, valóban elõnyösebb és ésszerûbb, ha a demó röviddel a játék megjelenése elõtt kerül ki a szerverekre, de ennek semmi köze a létjogosultságához. Nem kell ráerõltetned a saját preferenciádat sem a közönségre, sem a fejlesztõkre 😉
DarkSector
Szerintem nem vágod a dolgokat....
Én arról beszéltem eddig, hogy ha a teljes gém mondjuk 20-án jön ki a Demo meg ezzez képest 1-héttel késõbb mondjuk 27.-én...
Akkor aki meg akarja venni vaktában az már úgyis elõrendelte egyszer a játékot, aki meg nem, az meg a neten keresztül jut hozzá néhány óra alatt!

Mint a Transformers, vagy TRA esetében, mikor már mindenki végigvitte (ráadásul 100%-ra) a játékot, és kb egy hónapra rá került elõ a demo....
Akkor vajon ki töltené már le a demo-t?
Mert engem nem zavar, ha nincs demo elõtte, de akkor inkább hagyják a retkesbe, és inkább foglalkozzanak a végleges verzióval, amíg ki nem adják...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tugyiti
hatalmas poén volt még kandurex is nevetett rajta....
DarkSector
Remélem vágod, hogy mire mondtam, hogy PC demo...
Gondolom értetted benne a poént?
Vagy nem?

Zsoltika 007

😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mikisanzi
usákoknál egy két bolt már kirakta polcra a boxost.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=179833&page=30

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Alwares
A demot egyébként a fejlesztõk egy félnapos munkával, se, összedobják. Hogy mikor kerül fel a netre az csak a kiadó dolga, szóval a fejlesztõknek nagyjából most annyi közük van ahhoz, hogy még nem tölthetitek mint nekem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A Fileplanet idõleges exkluzivitásán már lehet mérgelõdni, bár fölösleges. Õk pont türelmetlen játékosokból élnek.
Nem volt beígérve megjelenés (pláne határidõre), ezért volt a napokban beharangozva "meglepetés-bejelentésként" a mostani Xbox360 demó is. Persze lehet, hogy tévedek, ez esetben a vonatkozó hír - és nem spekuláció - linkjével cáfolhatsz.

Fan meg 1 perc ide vagy oda, szó nincsen "logikátlan hülyeségrõl", alaptalanul kezdted el pocskondiázni (#451, #459) a fejlesztõket. Különben is jönni fog a demó. Egy fan ne szidja türelmetlenségében a fejlesztõket, ha meg nem vagy fan, nem kellett volna ennyire magadra venni. (A legnagyobb fanok különben is elõrendelik a játékot, nincs szükségük kipróbálásra a vásárláshoz - ezért rajongók.) Én csak annyit mondok, egy demó késése senkinek nem ér meg ekkora idegeskedést, nem dõl ettõl össze a világ.

Ami engem illett, a demóról készült felvételek már meggyõztek arról, hogy csalódástól nem kell tartanom.
_Atti_
hazug pr-osok..méghogy tesztelik a pc verziót..de azért a fileplanetnek már van belõle preloadja amit csak aktiválni kell majd valami kis vacakkal..
ezer hogy az xboxal egyidõben már megvolt a pc demo is a majd kiadott formájában

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tugyiti
#558?
DarkSector
Bevolt igérve a demo....
És mégegyszer mondanám, ha még nem említettem, hogy egy fan-nak 1perc is egy örökkévalóság....

DarkSector
És ki mondta, hogy az?
Ott a szöveg a videóablak felett...<#sniffles>

Ha már ennyire kényelmes és megfontolt típus vagy, akkor plusz 1 hét nap várakozás nem lehet gond 😉

Egy valamit nem értek: miért muszáj a megjelenés napján beszerezni a játékot, miért nem lehet várni vele pár napot? Bizonyos játékokhoz - fõleg RPG-khez - pedig örülhet az ember, ha egyáltalán demót kiadnak. Azt még meg lehet érteni, hogy nagyon vártad az egyébként be nem ígért demót, de azt nem, hogy ezért szidni kezdted a fejlesztõket. Különben is egy rémhír miatt volt az egész, nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan jön az a demó.
Alwares
Hamarosan lesz, pár nap vagy óra 😊 Nézzétek meg a fileplanet oldalát! <#circling>

Kandurex
impresszív nagyon, alig várom, hogy megjelenjen a PC demó, akkor fog igazán feléledni a topik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Szerintem ezt a játékot max a gépigény ölheti meg, egyébként siker lesz. Látva az xboxos demot nyugodtan mondom ezt. Újraértelmezi a horror-t, marha jó!

tugyiti
az a lol hogy ez nem pc-demo -.-
DarkSector
De szerintem a pályák nem lol-ak meg a sok sötétség sem lol...
Tiszta psziho-Doom3

tugyiti
lol
DarkSector
Jah iszonyatossan jó és még csak nem is kell bill meg egér!<#vigyor3>

Kandurex
nem vagy képbe

DarkSector
Bioshock PC Demo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PC Demo

DarkSector
Háát nemigazán...
De te lehet hogy igen, de a fanok tutkóra még egy perc késéstõl is a falra tudnak mászni...

DarkSector
Ha letöltöm netrõl, akkor is kipróbálnám elõtte a demo-t ember!

Frank99
nyugi, MÉG nincs kinn...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kandurex

Ezt meg hogy érted, talán úgy hogy már le lehet tölteni?
nem feltétlenül kell a demónak a játék megjelenése elött kijönne ahhoz hogy az ember kipróbálhassa...ha valaki nem akar zsákbamacskát akkor szerintem tud várni 1 hetet a demóra mielött megvenni a full-t (hiába van már kint akár több hete)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Attól, hogy a demó pár nappal késõbb jelenik meg mint maga a játék, ki lehet próbálni vásárlás elõtt, nem kötelezõ mindent a megjelenés napján megvenni, lehet várni egy hetet. Szerintem körülbelül Hellsing47 is erre gondolhatott, ezért én nem látok ellentmondást.

Lehet azt mondani, hogy emiatt sokan inkább warezben szerzik meg, de aki azonnal le akarja tölteni a teljest, lehetõleg megejelenés elõtt, az valószínûleg nem a demó hiánya miatt kerüli messzire boltot. Persze az lett volna az uideális, ha idõben kész lett volna a demó, de egyrészt nem is ígérték be, másrészt inkább a demó csússzon, mint a teljes játék. Legalábbis szerintem marketing szempontból is enyhén szólva furcsa lenne, ha a demó miatt késne a játék.
Fake már volt tegnap....<#szomoru1>

Frank99
Legalább feldobtam a napotokat!

Na végre, már azt hittem végleg elment az eszük. <#worship>

Ne hülyüjjé wazze,mert...<#violent>

Rage47
<#wilting>
Kandurex
Mi? A demó? Hát., ja..egy ideje már 😊

Frank99
KINN VAN!!!!!!!!

Istencsászár
Ugylátom kis okítás ideférne😊

Valószínüleg nem, de nyugadtan rálehet rakni Lcd monitorra és élvezni a dolgot, sõt nekem sem HD tévém van, hanem pár éves LCD tévé de tudja a 720pt és semmi gond sincs vele, csak egy vga kábelt kellett vennem és voálá tökéletes a cucc.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
pedig máson nem érdemes, akkor inkább PC

Ja tényleg! Magyarországon mindenki HD-s TV-n nyomja az XBox-os játékokat. Ahogyan Te azt elképzeled...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
A TV-t töröld ki a szótáradból nagyon gyorsan, HD!, akkor mé1szer közösen HD nem pedig TV.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
1080i mi? 😄

ProGabe
akarod mondani HDTV felbontásban? 😛
mert úgy nem igazán
nálam ez a játék jelenti amúgy az igazi next-gen eljövetelét PC-re!ez már tényleg a következõ fokozat,egyszerûen gyönyörû és eszméletlenül hangulatos
ez az igazán jó példa arra,amikor a grafika tényleg csak azért olyan amilyen,hogy teljesen a hangulatot szolgálja.hát ez jó magyartalan lett,értitek az a lényeg 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most nem azért, de ha mi is TV felbontásban játszunk a játékokkal, akkor a felsõ-közép kategóriás VGA-k is simán bírják.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64