BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként kösz, de boldogulok magam is 😊
Ha meg az Overlord kell akkor szólj...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem még az általam várt Overlord demójára sem volt idõm. Én vagyok a
deviáns, mert igényem még lenne rá?
Leszögezem ismét, valóban elõnyösebb és ésszerûbb, ha a demó röviddel a játék megjelenése elõtt kerül ki a szerverekre, de ennek semmi köze a létjogosultságához. Nem kell ráerõltetned a saját preferenciádat sem a közönségre, sem a fejlesztõkre 😉
Én arról beszéltem eddig, hogy ha a teljes gém mondjuk 20-án jön ki a Demo meg ezzez képest 1-héttel késõbb mondjuk 27.-én...
Akkor aki meg akarja venni vaktában az már úgyis elõrendelte egyszer a játékot, aki meg nem, az meg a neten keresztül jut hozzá néhány óra alatt!
Mint a Transformers, vagy TRA esetében, mikor már mindenki végigvitte (ráadásul 100%-ra) a játékot, és kb egy hónapra rá került elõ a demo....
Akkor vajon ki töltené már le a demo-t?
Mert engem nem zavar, ha nincs demo elõtte, de akkor inkább hagyják a retkesbe, és inkább foglalkozzanak a végleges verzióval, amíg ki nem adják...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom értetted benne a poént?
Vagy nem?
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=179833&page=30
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Fan meg 1 perc ide vagy oda, szó nincsen "logikátlan hülyeségrõl", alaptalanul kezdted el pocskondiázni (#451, #459) a fejlesztõket. Különben is jönni fog a demó. Egy fan ne szidja türelmetlenségében a fejlesztõket, ha meg nem vagy fan, nem kellett volna ennyire magadra venni. (A legnagyobb fanok különben is elõrendelik a játékot, nincs szükségük kipróbálásra a vásárláshoz - ezért rajongók.) Én csak annyit mondok, egy demó késése senkinek nem ér meg ekkora idegeskedést, nem dõl ettõl össze a világ.
Ami engem illett, a demóról készült felvételek már meggyõztek arról, hogy csalódástól nem kell tartanom.
ezer hogy az xboxal egyidõben már megvolt a pc demo is a majd kiadott formájában
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
És mégegyszer mondanám, ha még nem említettem, hogy egy fan-nak 1perc is egy örökkévalóság....
Ott a szöveg a videóablak felett...<#sniffles>#sniffles>
Egy valamit nem értek: miért muszáj a megjelenés napján beszerezni a játékot, miért nem lehet várni vele pár napot? Bizonyos játékokhoz - fõleg RPG-khez - pedig örülhet az ember, ha egyáltalán demót kiadnak. Azt még meg lehet érteni, hogy nagyon vártad az egyébként be nem ígért demót, de azt nem, hogy ezért szidni kezdted a fejlesztõket. Különben is egy rémhír miatt volt az egész, nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan jön az a demó.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tiszta psziho-Doom3
PC Demo
De te lehet hogy igen, de a fanok tutkóra még egy perc késéstõl is a falra tudnak mászni...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Lehet azt mondani, hogy emiatt sokan inkább warezben szerzik meg, de aki azonnal le akarja tölteni a teljest, lehetõleg megejelenés elõtt, az valószínûleg nem a demó hiánya miatt kerüli messzire boltot. Persze az lett volna az uideális, ha idõben kész lett volna a demó, de egyrészt nem is ígérték be, másrészt inkább a demó csússzon, mint a teljes játék. Legalábbis szerintem marketing szempontból is enyhén szólva furcsa lenne, ha a demó miatt késne a játék.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valószínüleg nem, de nyugadtan rálehet rakni Lcd monitorra és élvezni a dolgot, sõt nekem sem HD tévém van, hanem pár éves LCD tévé de tudja a 720pt és semmi gond sincs vele, csak egy vga kábelt kellett vennem és voálá tökéletes a cucc.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert úgy nem igazán
nálam ez a játék jelenti amúgy az igazi next-gen eljövetelét PC-re!ez már tényleg a következõ fokozat,egyszerûen gyönyörû és eszméletlenül hangulatos
ez az igazán jó példa arra,amikor a grafika tényleg csak azért olyan amilyen,hogy teljesen a hangulatot szolgálja.hát ez jó magyartalan lett,értitek az a lényeg 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64