13397
-
de nem csinal semmit ez a szar...
bejon a menu aztan kesz, csak escape-t tudok nyomni h. kilepes
SE enter, se space, se f1 semmi, eger sincs.
Akkor bugzik a demo vagy mi lett vele? -
Inquisitor #2987 ÖÖöö, és ha NEM fegyver van a kezedben? Lehet tényleg Reload? :O -
Inquisitor #2986 Én se jöttem rá, és csodálkoztam amikor a főhős csak úgy benyomta magának (általában ilyenkor még nem volt zérón!), arra se jöttem rá, hogy lehet felhasználni a cigit, kaját és piát. Ahogy felveszem el is használódik? Mert akkor nem sok értelme lenne. -
azzal nemcsak a fegyvert tölti újra ahaaa... -
R, mint reload ^^ -
arra nem jöttem rá hogy melyik gombbal tölti be a manát?
a hp-t azt az F-el az oké de a másik? -
strebacom #2982 Nagyon jó a demó, még csak most próbáltam ki, remélem hétvégén már tolhatjuk a FULL-t!!! 
-
jaja, én is
amiota van crackelt fraps, állandoan megy
de már olyan szinten, hogy zavar, hogyha nincs ott a bal felső sarokban a kijelző
meg hát ingame movie készítéshez elengedhetetlen... :) -
hát ja. Nekem sose volt vele gondom. meg nem is lesz. Pedig nekem mindig megy..(mármint a fraps) -
vagy csak az idióta alany nyomta be a felvétel gombot... és közbe gőze se volt róla, hogy mi történik... -
Inquisitor #2978 Nem bízom a Fraps-ban, a Stalker témában állandóan elöjött, hogy van akinek fele FPS-el ment a Stalker amikor ment a Fraps. Innentől meg mi értelme? Igaz a Stalkernek volt saját FPS mérő konzolparancsa. Jó lenne ha a BS-nek is tudná valaki, mert tuti van benne. -
Aspyrin #2977 Kipróbáltam, sajnos a gyenge masinámon csak alacsony részletességgel, így nagyon sokat vesztettem, amint azt a demo végén lévő videóból is láttam.
Hent imádóknak kötelező darab, az a jéggé fagyasztásos technkika egészen bizarr
-
Inquisitor #2976 Jelenlegi konfigom 3000+, 1GB ram és HD2600XT. Nekem 1024-ben full maxon megy a játék, ahol megakad, ott a ram miatt akad meg. A te VGA-d szerintem nem gyengébb (sőt) DX9-ben, szóval mehet akár jobban is mint nekem, pláne erősebb procival. A másik ami nálam visszafogja az a proci. Persze be lehet gyorsítani a dinamic light kikapcsolással, de az már a Stalkernél is nagyon megcsúnyítota a dolgokat. -
elvileg már van vistára fraps -
daneelolivaw #2974 vki tudja, hogy vista alatt hogyan lehetne megnézni az fps-számot, mert fraps nem műxik alatta -
thx -
kezdek megnyugodni... -
Nekem is 1 magos és ddr1 de fullon megy 60-35fps között megy valamennyivel. -
Nálam is.(hasonló konfig) -
de nekem sokkal szarabb 1magos procim van ls DDR1-es memóriám -
Newfronter #2968 Nálam minden maxon és úgy 30-70 FPS között ment, leginkább 35-45 között. -
nem még verem.... -
Szerintem igen :) -
gyuri12 #2965 rendesen -
Bocs a kérdésért de a NETem elég lassú a letöltéshez szal tőletek kérdem ha már a demot nem tudom kipróbálni, A64 3500+ 2gb RAM és egy ATI X1950pro-val nagyjából hogy fog menni a game???? -
Ja és a grafikát és érdemes olyanra beállitani amit elbir a géped !! -
Kijött már a demo? :D -
Menj a Demo-ra te válaszd ki milyen nehézségi fokozaton akarsz játszani aztán kezdhetsz játszani !! Az egér meg a bill beállitás az Options-ban van ott kell keresni !! -
Yo
Par napig nem voltam itthon aztan csak ma lattam h. kinn van a demo, k, feltettem menube belepek csak az van h. demo -exit meg options, es se eger se bill. Jo gondolom mar kerdeztek de 300 uj hsz van lecci hagy ne kelljen elolvasnom...(kereso meg nem jo) szal pls mi a teendo? -
123 új üzenet,történt valami vagy csak off?:D -
gyuri12 #2958 lejött az SS2 -
gyuri12 #2957 mondjuk én szívesen beraktam volna oda másokat a zombi helyére...:) -
Látszik, hogy be vagytok sózva. (Mintha én nem lennék) :DDD -
Szerintem senki !
-
gyuri12 #2954 mert ki lenne?:) -
Az biztos nem lettem volna a zombi helyében az tuti !
-
gyuri12 #2952 én nem utálom a konzolokat,azokat utálom,akik uitálják a konzolokat
[abbahagyta] -
durva volt, ahogy elbánt azzal a zombival bigdaddy :D -
14 alatt, sztem ne foglalkozz vele :D -
gyuri12 #2949 miután megládtam a felső kép tetejét nem lapoztam tovább:D