BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát itt tartunk,demonak is hivatalos megjelenés,eszem megáll!
amúgy én már már nagyon várom,biztos hasítani fog a 2100+-omon és a 9600promon 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Inkább örülhetsz ha a hó végén jön a demo, mert 20-ára esik az eredeti, és rá 1-2 héttel fog csak jönni a demo..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Teljesen fölösleges errõl elmélkedni, különbözõ szempontok léteznek a választáskor, és fogyasztói szokásoktól is függ, kinek melyik éri meg jobban - többek között köztudott tény, hogy a konzol ára a játékszoftverek árába van beépítve. Vannak játékok melyeket kényelmesebb konzolon irányítani, játszani, egy FPS nem feltétlenül ezek közé tartozik, sajnos konzolon sok esetben lebutítják a mozgást és a célzást, hiába van elvi lehetõség billentyûzet és egér használatára. Bízom benne, hogy ez esetben mindkét verzió ki fogja elégíteni a tábora igényeit.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Másrsézt meg azért keveredett a témába, mert a boldog X tulajok már tegnap éjszaka óta nyomhatják a demót, és kíváncsi voltam a véleményükre.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X360-ból a karácsonyi csomagot árulták, ez félúton van a Core és a Premium között, nagyobb vinyóval.
Akkor került a használt 32K-ba, az új meg 40K-ba persze jenbõl átszámítva. És ugyanitt a kisebb PS3 volt 60K körül 😊
De igazad vagyon arány ügyileg, ha a friss USA árakat nézzük, azok is nagyobbak ennél. Viszont egy komplett gamer PC árából (ami viszi maxon) már tényleg vehet az ember kettõt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
X360-at meg aljas módon nem itthoni árakon szoktam számolni.
(Amúgy azt nyilatkozták, hogy pár helyen grafikailag polirozottabb és magasabb felbontású textúrákat használ majd a PC verzió.)
Csak remélem,h 24-én Mo.-n is lehet már kapni a cuccost,ha meg netán esélytelen lenne a videókarim miatt,akkor meg úgyis mind1. :/ Bár ebbe nem is gondolok bele..
Meg szvsz pöttyet jobban néz ki a BS, mint a Tequila felügyelõs játék.
Forrás:Cybergen....
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Zsír játék lesz az már biztos!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
BioShock developer Irrational Games has apologised for the lack of a PC demo, following the arrival of the 360 version on Xbox Live Marketplace yesterday. However, Irrational assured that "everyone is working at full capacity to deliver it to you before the game hits store shelves on August 21".
Reméljük sikerülni is fog.
Akkor talán e hónapban már tolhatom is, az nagyon jó lenne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor mi a görcsnek vannak benne a képzetségek és perkek?
Elég jól hangzik amit írt valaki az X360 demoról, hogy ahogy töltödik vissza az energiája a playernek, egyre jobban rezeg a gamepad ... mindenki azt írta, hogy extrafosatos. Remélhetõleg hozza a SystemShock 1-2 feelinget.
Elsõsorban Xbox360-on, de a PCs megjelenés is érdekel.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk azt tudjuk, hogy a HUD totál más lesz a két verzióban, de maga a játékmenet érdekelne.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Véleményem a gémrõl
Éles texturák, gyönyörû fény árnyék hatások, környezeti hatások, de nem is ez a lényeg, hanem a hangok a zene maga a környezet az nagyon el lett találva. Vannak képességek, a hulláktól el lehet lopni dolgokat, van benne mini játék, pl meg kell hackelni egy ellenséges repülõ izét és akkor veled lesz. A víz hatása nagyon valóságos, és persze semmi lassulás tökéletes frame.
Prey óta elõször érzem azt az egységet a grafika, hangulat és a játékmentet közt, 1szerûen nagyon jó gamma lett.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360