BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és bocsi hogy hülye vagyok <#idiota>#idiota>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mert akkor nem értem XD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nvidia Geforce 7300 Gt
Celeron(R) CPU 2,40 Ghz
1,5 Gb rammal elmenne nálam?
elöre is köszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements:
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)
1 GB DDR 2-es
AMD 3800 procival menne?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mindegy, túl sokkal biztos nem. Még jó, hogy nem követik a Rockstar példáját.
Ez az õsz így is úgy is naggggyon durva lesz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De ha már kinn kapható....http://images.netbag.hu/20070815/15072335788.jpeg.
De vicces ár, +Prey is jár hozzá? Nemár....
No one can stop Death!
Ez a 17 rongy a PC-s ár? Megvenném, de ennyiért azért nem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Link
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Anno amikor leszedtema WV GTI Racinget 2.1 giga volt, kicsomizva meg 6 giga!
Még úgy sem sok. 4 giga körül van.
nforce-on
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
forrás:cybergen....