13397
-
én miután le is lövöm őket,azzal a csőfogó biszbasszal adok pofájuknak még párat :DDD -
csoola #3067 lehet h van élet a halál után? -
ja,kemény a hullák viselkedése,beszartam tőlük párszor :-c -
Akkor az bug? Néztem én is hogy egy két testrész mocorog, de azt hittem ez ilyen, nem haltak meg teljesen, vagy valami.. :D -
dance to the beat :D -
De vótmá ilyen, csak nem ma. Pl System Shock 2 vagy Deus Ex. Sőt amit a demóból láttam ez egy enyhén butított System Shock 2. de ez azért elnézhető nekik, mert azt a játékot is ők csinálták.
A hullák nálam is csináltak már érdekes dolgot, bugzik kicsit a ragdoll a demóban. Pl egyik hullának a lábfeje pont a háttérben hallható zene ütemére kalimpált jobbra-balra :)) -
"Ha már itt tartunk nekem nagyon nem tetszik a kezdő víz( a többi az jó)Olyan higany szerű. Na meg a torony is levan burkolva müanyaggal:)"
Kapcsold ki a High Shaders effektet, máris életszerűbb lesz a világ:) (Gyorsabb is sokkal) -
Nforce forumán meg megy a tisztogatás, ott sem bírnak magukkal a forumozók.. :P -
Legjobb!
-
énis csak ettől félek már :D_ASD_DSADSAD_DASD_ASD -
Én meg attól fosok, hogy nem merek majd játszani a teljessel, ami a demo végén volt az kicsit parás, mikor verik az üveget a nyomorult mutánsok, és közben ordítoznak, tiszta diliház.. :D -
LOL ez nagyon nagy !! 
-
Ez jó lol!!!! -
Hát, emberek, talán kicsit későn, de most értem a demo végére, ez nem semmi... Főleg ami nagy szó : ilyen még nem volt !
Ami lényeges, mivel elég már a sok sablonos játékból. Ez bőven többet tud nyújtani, mint ami eddig megszokott volt, hát még a demó végén az a pár ínycsiklandozó képsor ízelítőnek...mmmmmmmm....
Azt hiszem, erről még sokat fogunk beszélni. -
ezt már csak linkben.. :P -
pylu #3053 THX a korrekt válaszokat!!!
Ezt már szeretem skacok amikor olyan segítőkészek egymással a gamerek!!! 
Már szedem is a demo-t és nézem majd remélem atom gama!!! 
-
Na itt egy kép !!
Kissé másnapos bekómált állapotban !!
Sőt ha sokat iszol egyszerre még csuklik is tőle az emberünk !!
-
a tüz nem csillan meg a vizen, az tuti, de sötét éjjel mit vársz a víztől?
Engem spec ledöbbentett, mennyire jól néz ki... Ha nem "félek" a megégéstől az elején, tuti ott úszkálok most is... Nekem leginkább a víz jött be, azon kívül, hogy látszik mennyire parás lesz a játék, és a hangok is nagyon el vannak találva, 5.1-es fülessel, nagyon fasza, hogy ellen dumál, de még nem látod, és forogsz körbe, hogy beazonosítsd, merről is jön a hang.
Ha nem is az elején, de megveszem 1-2 kijátszás után, mikor kissé jobb ára lesz!
Dante. -
Aspyrin #3050 Lolz. 
-
Állatkinzó !!
Most képzeld magad a halacska helyébe !!
-
Inquisitor #3048 Jó kérdés, én nálam még nem fagyott, de csak az elöbbi ajánlásra (új DX9, új driver) jutott eszembe, hogy nálam 2007 augusztusi DX9 van fent, lehet azért nem? Azért lehet a Bioshock drivert is felteszem még :) -
én nekem oylan fordult elő többször is leöltem egy elmebeteget,majd mondom átkutatom,rálépek a lábára és felpattan :O
szabályosan ugrott egyet a hulla,hát mondom kúrva anyád kicsit se szartam be :D_ASD_DSADASD_DSAD_ASD -
-
hája van dx10 is benne. -
Cigitől lejjebb megy az életerőd, az EVE viszont nő. -
Elvileg az, de én a helyedben megvárnám a fullt, talán abban jobban kijön a különbség dx9 és 10 között, mert a demo alapján majdnem egyformák.. -
Van benne dx10 mod is de emiatt ne rakd fel a Vistát! -
pylu #3041 gyerekek ez dx10-es gama már? csak mert akkor fel kell rakjam a kíndózis pistát!!! 
-
Bocsi, hogy belepofázok, de akinek nemmegy, nem AMD x2-je van? Mert arra a mappában ott a fix...
Dante. -
Na, elég. :S -
Ha már itt tartunk nekem nagyon nem tetszik a kezdő víz( a többi az jó)Olyan higany szerű. Na meg a torony is levan burkolva müanyaggal:) -
-
hja vinyó függő a dolog.
Jöhetne már a game:) -
gyuri12 #3035 akkor nem szóltam -
Ez a kicsomagolosdni erősen vinyó állapot függő mert nekem hiába van 4x több ramom mint havernak meg kb 5x jobb procim ugyanannyi idő alatt csomagol ki pl 700mb-os filmet rarokból mint én! -
mer neked úgy mír nem jó? -
gyuri12 #3032 míg kicsomagolod az pár perc,ennyire nem lehetsz türelmetlen!
nekem 6 és fél percet kellett várnom, a te géped úgyis jobb,mint az enyém, tehát a tied gyorsabban ki fogja csomagolni -
Djemba #3031 nem lehet úgy leszedni, hogy nincsen becsmagolva(zip)??? -
Ezt én nemtaláltam meg! Halat azt láttam agyon is csaptam nemhogymá ot ficánkoljon! -
há mír bántod:)?