BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<2007. augusztus 16. @ 12:12 - Chesario>2007. augusztus 16. @ 12:12 - Chesario>
A Bioshock játék megjelenése hihetetlen közelségbe került, ám egyesek úgy tûnik hamarabb hozzájutottak a játékhoz.
Az amerikai Toys „R" Us áruházlánc egyes dolgozói sajnos nem nagyon tudhatták mit cselekednek, amikor idõ elõtt megkapták a Bioshock játék elsõ példányait. Egyes áruházakban ugyanis elkezdték a játék árusítását, amire sok játékos gyorsan fel is figyelt és futótûzként terjedt a hír az interneten. Természetesen a 2K Games fülébe is eljutott a hír, így gyorsan felhívták a figyelmet a megjelenési dátumra, így rögtön le is vették a polcokról az említett áruházakban a programot. Néhány szerencsés így is már javában írtja a Big Daddyk hadát, mi pedig egy hét késéssel leszünk mögöttük.A PC demóra egyébként az elsõ hírek szerint már nem kell sokat várni, augusztus 21-én már elérhetõ lesz, valószínûleg a Fileplanet oldalán.
Nyitottszemmel járjatok a neten...
XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mi a gond?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
hoppá most olvastam nfore-on, hogy muszáj a telepítõnek peccselnie a játékot (internetre csatlakozva), mert különben annyi a telepítésnek<#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt>
ezek az átlag ember elõtt járnak 3 lépéssel<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Öööö, pályák 90%-án folydogáló, csöpögö, hömpölygõ, fröcskölö csili-vili víz azért csak mutat valamit, nem?
Mondjuk ez pont egy olyan játék, amit érdemes lesz megvenni. 10 rongy ugyan, de az elõzetes értékelések alapján egy kisebb fajta mérföldkõ lehet a PC-s játékok piacán.
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
linkage
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(\__/) ( X.x) ( } . { )
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Pedig ezek a legkisseb SM3.0-ás kártyák!<#kacsint>#kacsint>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
OXM UK: 10/10
PC Gamer UK: 95%
Xbox World 360: 94%
Alternative Press: 5/5
PC Zone UK: 96%
Game Informer: 10/10
Eurogamer: 10/10
PSN ID.: Beegabor
Originally BioShock was being built on an Irrational-modified version of the Unreal 2 Engine known as Vengeance. Since then it has been ported to Unreal 3.0 and has once again been heavily modified.
The game will feature some DirectX10 content for Vista users.
The game also utilises Havok Physics.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ergo most behetek a boltba és megvehetem?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
itt meglehet nézni mik jönnek ki Xbox 360-ra már tegnap kijöt
Most át kell ugranom a németekhez ha meg akarom venni?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mivel SM 3.0 kell a játék indításához.
a 9600 meg SM 2.0-val dolgozik.
Csak halkan, mert ez illegális...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/