13397
-
Na végre hivatalos, hogy Amerikában már a boltok polcain fityegnek :) -
Megérkezett a Bioshock -
theodor #3106 Nekem még várni kell 1-2 hónapot de megéri mert utána fullon tolhatom a kicsikét. -
sztem már hétvégére el is felejtjük a játékot:D (mindenki túlviszi:D) -
Am érdekes a mentési rendszer ,csak arra vagyok kiváncsi(csak 1szer haltam meg és többször nem fogom végig tolni a demot ,várok a teljesre) hogyaha már lőszered nem kapod vissza ,meg az elhasznált cuccokat(a megölt ellenflek gondolom halva maradnak ,szal nem ilyen checpointos a cucc -
Spirit #3103 Nem azon röhögök, hanem azon, hogy velünk nem b*sznak ki, hogy 3 nappal később lesz csak kiadva Eu-ban..Addigra mi már kész leszünk az első végigjátszással. Jah, ha tud valaki valaki ftp-t, ahova fel lehet tölteni, szívesen vállalom, egész normális a netem.. :) -
gregtom6 #3102 Nincs vhol tömörítve,vagy ripesen?csak azt akarom megnézni,h hogy futna. -
egy kérdés:
mi van, ha USA-s proxyval próbálom aktiválni a játékot? :D -
De jó lenne, ha ez mindd megTÖRTénne... :) -
Ott a pont!
-
Neröhögj:) Én si letöltöm a törtet, de meg is fogom venni. Szval semmivel nem maradok le tőled. -
Akkor én várok éjfélig, az is holnap. -
Spirit #3096 USA 21-e, Európa 24-e. Pár órája kapható az USÁ-ban a game, de steam-en kell aktiválni, az pedig 4:00 PM EST-től elérhető, vagyis nálunk mostanság.. Jah, és steam-ről mostantól lehet tölteni is a game-et.(de Eu-ból csak 24-én lehet aktiválni. Szal drukk,hogy estére törés is legyen, adig meg szépen leszedjük a game-et. Akinek meg tetszik, az 24-én elballag, és megveszi.. :D -
20perc max -
Honnan lehet viszonylag gyorsan lerántani a pc demót? -
rá egy órára már lesz warez
és mire a magyar terjesztők felküldik torrentre, már holnap lesz bőven
legalábbis szerintem -
még 4 órát ír a steam. tehát 22:00-kor elvileg aktiválják a játékot. persze ez az US megjelenés, nemtom, hogy nálunk mi lesz :S mert azt írták, hogy EU-ban 24én jön ki -
gregtom6 #3091 A demó milyen hosszú,mennyi idő alatt vihető végig?Mert ha nagyon rövid,nem szedem le. -
Kb olyan 11-ig várok, hogy egyáltalán van-e info a steam-es vagy bolti dolgokról, szerintem amúgy nem akarom vészmadárkodni, de csak holnap tölthetjük majd feltörve. -
miért, már vége a napnak ? -
mondtak már 24-et meg 28-at is.... -
Nem az volt, hogy ma jelenik meg? 21-én? -
mit kell innen leszedni?
catalist 7.8-at? -
SM2-es kártyával megy valakinek? -
És mivel lehet megnézni? -
A BinkMovies mappába van pár érdekes videó.:)(mármint majd menű ilyen lesz:D) -
AZ a feliratcsúszás tényleg nagyon gáz. :S Nem vagyok egy jó angolos, de így még nehezebb követni az átvezetők szövegét.. :S -
igen, én is ilyesmire akartam célozni
-
Inquisitor #3080 Ráadásul feliratcsúszás az X360 verzsönben is benne volt, majd töltögethetnek Live-ról patchet a konzolosok is, aki meg nem rendelkezik nettel az vehet méregdrága gamer újságot amiben benne lesz a patch. -
Inquisitor #3079 Már 5-6 napja is hírben láttam, hogy lesz patch 1-2 héttel a full kijötte után. Manapság így szokás. :'( -
mégis mit gondoltok, ha boltba van már a game akkor, hogy változtathatnának rajta ?
-
Ó máj gáád.
Még ha ki sem javítják nálam ez nem ront akkorát a játékon hogy ne játszak vele... -
"SZVSZ fullra kijavítják."
nem akarlak elkeseríteni,de erre kb semmi esély.mármint arra,hogy bármi lényegeset javítsanak a demohoz képest.ilyen közel a megjelenéshez ez csak akkor lenne így,ha a demót már jópár hónapja befejezték volna,de ez szerintem nem így volt :\ -
gyuri12 #3075 lol -
Caine #3074 Egész pontosan cignél lemegy az életerő de felmegy a mana.
A legtöbb kaja meg pia ilyen hatáásal van (ez egyik felmegy, amásik le) de van olyan is, ami egyéretlműen pozitív. Pl. kötszerek. -
Komoly volt a kiscsaj :D ezt még értettem én is!
Sajnos magyarítok aztmondták nagyon elvan rejtve a szöveg majd ha adni ki hozzá SDK-t akkor lehet majd addig nemnagyon lehet magyarítani :( -
gyuri12 #3072 lolollololololololololl -
"Nézd, egy angyal!... Figyeld, még lélegzik...Nem baj, nemsokára angyal lesz..."
-
Először frankón azt hittem hogy ez egy beépített fícsör, gondoltam lehetetlen véletlen hogy pont a zene ütemére mocorogjon :DDD
De más hullákon is látszott és ott nem volt ilyen szép :) SZVSZ fullra kijavítják. -
Nforcera is beraktam a macseszt hadd nézegessék!