13397
  • dienesoft
    Na végre hivatalos, hogy Amerikában már a boltok polcain fityegnek :)
  • bertino
    Megérkezett a Bioshock
  • theodor
    Nekem még várni kell 1-2 hónapot de megéri mert utána fullon tolhatom a kicsikét.
  • AntiHero
    sztem már hétvégére el is felejtjük a játékot:D (mindenki túlviszi:D)
  • reger
    Am érdekes a mentési rendszer ,csak arra vagyok kiváncsi(csak 1szer haltam meg és többször nem fogom végig tolni a demot ,várok a teljesre) hogyaha már lőszered nem kapod vissza ,meg az elhasznált cuccokat(a megölt ellenflek gondolom halva maradnak ,szal nem ilyen checpointos a cucc
  • Spirit
    Nem azon röhögök, hanem azon, hogy velünk nem b*sznak ki, hogy 3 nappal később lesz csak kiadva Eu-ban..Addigra mi már kész leszünk az első végigjátszással. Jah, ha tud valaki valaki ftp-t, ahova fel lehet tölteni, szívesen vállalom, egész normális a netem.. :)
  • gregtom6
    Nincs vhol tömörítve,vagy ripesen?csak azt akarom megnézni,h hogy futna.
  • kuci06
    egy kérdés:
    mi van, ha USA-s proxyval próbálom aktiválni a játékot? :D
  • dienesoft
    De jó lenne, ha ez mindd megTÖRTénne... :)
  • dienesoft
    Ott a pont!
  • AntiHero
    Neröhögj:) Én si letöltöm a törtet, de meg is fogom venni. Szval semmivel nem maradok le tőled.
  • hen-tes
    Akkor én várok éjfélig, az is holnap.
  • Spirit
    USA 21-e, Európa 24-e. Pár órája kapható az USÁ-ban a game, de steam-en kell aktiválni, az pedig 4:00 PM EST-től elérhető, vagyis nálunk mostanság.. Jah, és steam-ről mostantól lehet tölteni is a game-et.(de Eu-ból csak 24-én lehet aktiválni. Szal drukk,hogy estére törés is legyen, adig meg szépen leszedjük a game-et. Akinek meg tetszik, az 24-én elballag, és megveszi.. :D
  • AntiHero
    20perc max
  • Voltan
    Honnan lehet viszonylag gyorsan lerántani a pc demót?
  • bertino
    rá egy órára már lesz warez
    és mire a magyar terjesztők felküldik torrentre, már holnap lesz bőven

legalábbis szerintem
  • kuci06
    még 4 órát ír a steam. tehát 22:00-kor elvileg aktiválják a játékot. persze ez az US megjelenés, nemtom, hogy nálunk mi lesz :S mert azt írták, hogy EU-ban 24én jön ki
  • gregtom6
    A demó milyen hosszú,mennyi idő alatt vihető végig?Mert ha nagyon rövid,nem szedem le.
  • dienesoft
    Kb olyan 11-ig várok, hogy egyáltalán van-e info a steam-es vagy bolti dolgokról, szerintem amúgy nem akarom vészmadárkodni, de csak holnap tölthetjük majd feltörve.
  • bertino
    miért, már vége a napnak ?
  • DarkSector
    mondtak már 24-et meg 28-at is....
  • kirol
    Nem az volt, hogy ma jelenik meg? 21-én?
  • DarkSector
    mit kell innen leszedni?
    catalist 7.8-at?
  • DarkSector
    SM2-es kártyával megy valakinek?
  • hen-tes
    És mivel lehet megnézni?
  • AntiHero
    A BinkMovies mappába van pár érdekes videó.:)(mármint majd menű ilyen lesz:D)
  • hen-tes
    AZ a feliratcsúszás tényleg nagyon gáz. :S Nem vagyok egy jó angolos, de így még nehezebb követni az átvezetők szövegét.. :S
  • bertino
    igen, én is ilyesmire akartam célozni
  • Inquisitor
    Ráadásul feliratcsúszás az X360 verzsönben is benne volt, majd töltögethetnek Live-ról patchet a konzolosok is, aki meg nem rendelkezik nettel az vehet méregdrága gamer újságot amiben benne lesz a patch.
  • Inquisitor
    Már 5-6 napja is hírben láttam, hogy lesz patch 1-2 héttel a full kijötte után. Manapság így szokás. :'(
  • bertino
    mégis mit gondoltok, ha boltba van már a game akkor, hogy változtathatnának rajta ?
  • GregSB
    Ó máj gáád.

Még ha ki sem javítják nálam ez nem ront akkorát a játékon hogy ne játszak vele...
  • ProGabe #3076
    "SZVSZ fullra kijavítják."

nem akarlak elkeseríteni,de erre kb semmi esély.mármint arra,hogy bármi lényegeset javítsanak a demohoz képest.ilyen közel a megjelenéshez ez csak akkor lenne így,ha a demót már jópár hónapja befejezték volna,de ez szerintem nem így volt :\
  • gyuri12
    lol
  • Caine
    Egész pontosan cignél lemegy az életerő de felmegy a mana.
    A legtöbb kaja meg pia ilyen hatáásal van (ez egyik felmegy, amásik le) de van olyan is, ami egyéretlműen pozitív. Pl. kötszerek.
  • grebber
    Komoly volt a kiscsaj :D ezt még értettem én is!

Sajnos magyarítok aztmondták nagyon elvan rejtve a szöveg majd ha adni ki hozzá SDK-t akkor lehet majd addig nemnagyon lehet magyarítani :(
  • gyuri12
    lolollololololololololl
  • MerlinW
    "Nézd, egy angyal!... Figyeld, még lélegzik...Nem baj, nemsokára angyal lesz..."
  • GregSB
    Először frankón azt hittem hogy ez egy beépített fícsör, gondoltam lehetetlen véletlen hogy pont a zene ütemére mocorogjon :DDD
    De más hullákon is látszott és ott nem volt ilyen szép :) SZVSZ fullra kijavítják.
  • dante3
    Nforcera is beraktam a macseszt hadd nézegessék!