13397
  • Shep
    Interaktívabb kicsit a dolog, meg az ajtó nem oldalra, vagy felfele csúszva nyílik kb ennyi :) Ja és hiába nyomkodom az MLI-t nem történik semmi. Tudja valaki miért? :)
  • hungariaia
    Én is azt tettem tegnap de én még játszani sem tudtam vele mert corrupt volt az öszes aztán feladtam.
  • gyuri12
    jószar:D
  • DarkSector
    Én 7.2GB-ot töltöttem, mire megtaláltam a Demo-t, úgyhogy én aztán meg tudom érteni a bánatodat :D
  • DarkSector
    Én is ezt látom, nekem egyszerűen az effectek tetszenek, meg a sok interaktív dolog...meg ezek az elementálok is feldobják a játékot...

Megasztán mond egy olyan FPS-t, ami többet tud?
  • Newfronter
    Csak nehogy ez legyen: (remélem elindul a gif...)
  • Drizzthsz
    Jah, kösz, megjegyzem, láttam már párszor, csak nem esett le.
  • DarkSector
    Pedig az a jó, amit dante belinkelt, mert a többi mind zip-es ugyanígy, de nekem a többi jelszavas volt ezt meg simán tudtam indítani...
  • hen-tes
    A textúrák pont hogy nem szépek egy pár helyen.. :|
  • hungariaia
    Remélem hogy lehet mert ha hiába töltöttem 5.5Gb-t akkor pipa leszek.
  • GPx8
    Valaki elmagyarázná, hogy mi olyan forradalmi ebben a játékban??? Jó, szépek a textúrák, jó az alapötlet és hangulatos is, de mivel tud többet, mint annak idején a Wolf3D?
    Nem vettem észre, hogy olyan marha intelligensek lennének az ellenfelek...
  • spidey91
    Elég rövid demo....
  • gregtom6
    Félreértesz,nincs olyan,ami többszörösen van tömörítve,vagy ami kitömöríti magát,vagy RIP-es?Csináljon már vki ilyet,aki már leszedte pls
  • Casper007
    Én azért megvárom a speciális változatot. :D
  • Newfronter
    Kivi vagyok hogy pacsteam-el tudjuk-e aktiválni a gammát, mert akkor feleslegesen preloadoltuk ha nem.
  • DarkSector
    Ha steameset feltöltené majd valaki az faxa lenne!
    asszem 6GB a teljes játék.
  • DarkSector
    Én is tudni szeretném erre a megoldást, mert havernál ugyanez van..
  • dienesoft
    Nuke: Nem jó, nem működő cucc.Vagy kamu, úgy ahogy van.
  • GregSB
    2 óra 15 perc múlva lehet aktiválni a játékot, de addig esélytelen hogy leérjen :D Bár most felgyorsult 170K-secre a preload :)
  • DarkSector
    Linket légyszives, megnézném őket!....
  • human8
    hello

nekem ASUS A7N8X alaplapom van 1 Gb rammal, ATI 9600 Sapphire és SEMPRON 2800+ proci....leszedtem és felraktam...de azt ahgyjuk is...mer szinte a csak sötétség, meg a tűz meg kockák...amit láttam...na most ez azért van mer ilyen gépem még 1 minimum grafon se fogom látni...? vagy vmi driver kell vagy direct x.vagy vki próbálta hasonló gépen...???
    kösz
  • GregSB
    Én Steamen akarom megvenni. Már preloadolom, de úgy kezdődött hogy kidobott egy olyan üzenetet hogy: a Steam túl van terhelve a BioShock miatt, próbálkozz később :)

Most már elindult a preload, de ilyen 8-40K között mocorog. Ha nem gyorsul be a következő napokban akkor boltban veszem én is.
  • Drizzthsz
    Mit jelent az, hogy Nuke-olva? :) Sose tudtam, gondoltam ideje megkérdeznem :D Amúgy valaki Steamen már nyomja? Valamikor most van az aktiválási idő lassan, nem?
  • dienesoft
    BioShock Collectors Edition German DVDCLONE-MAX.iso
    BioShock PROPER SFCloneDVD-iTWINS

Nuke-olva, nem securomosak. Nyugtatásképpen :)
  • DarkSector
    köcce
  • shiftáj
    jah ez a gáz h most ez a bio szegényke tököl :/, bár fogalmam nincs h miért... egyébként meg infernal: felrakod és megy :D
  • DarkSector
    Aludj egyet akkor..:D
  • DarkSector
    Jah én csak annyit mondtam, hogy legtbbször rarban jönnek le...
    Attól még lehet fqake...
  • kill3r21
    Bioshock.XVID.DVDRIP.2007-OWEN420
    Nah még film is van?
  • robotnyk
    securomos lesz.
  • berlinboy6329
    öhmm.Visszaolvasva..x800on elindul,,,ut motor...Infernal...Akkor most megy sm2-n is?Hogy?
  • AntiHero
    Most lefáradtam megint....
  • Kandurex
    nem is tudnák, nincs min :) illetve a laptopon nem fut jól, az X -em meg nincs flashelve, szal nekem eredetibe lesz meg
  • dienesoft
    Hát gázul, őszintén. 20-25 FPS- low és medium között...A procim a legludasabb köztük.
  • dante3
  • kill3r21
    hmmm
  • 6600GT
    dienesoft!
  • 6600GT
    helo!neked hogy megy a game?
  • dante3
    torrentspy
  • dienesoft
    Szerintem akkro is fake...bár ne legyen igazam de tudja a franc...ha nforce megerősíti azt mondom, oké :)