13397
-
Interaktívabb kicsit a dolog, meg az ajtó nem oldalra, vagy felfele csúszva nyílik kb ennyi :) Ja és hiába nyomkodom az MLI-t nem történik semmi. Tudja valaki miért? :) -
hungariaia #3187 Én is azt tettem tegnap de én még játszani sem tudtam vele mert corrupt volt az öszes aztán feladtam. -
gyuri12 #3186 jószar:D -
Én 7.2GB-ot töltöttem, mire megtaláltam a Demo-t, úgyhogy én aztán meg tudom érteni a bánatodat :D -
Én is ezt látom, nekem egyszerűen az effectek tetszenek, meg a sok interaktív dolog...meg ezek az elementálok is feldobják a játékot...
Megasztán mond egy olyan FPS-t, ami többet tud? -
Newfronter #3183 Csak nehogy ez legyen:
(remélem elindul a gif...)
-
Drizzthsz #3182 Jah, kösz, megjegyzem, láttam már párszor, csak nem esett le. -
Pedig az a jó, amit dante belinkelt, mert a többi mind zip-es ugyanígy, de nekem a többi jelszavas volt ezt meg simán tudtam indítani... -
A textúrák pont hogy nem szépek egy pár helyen.. :| -
hungariaia #3179 Remélem hogy lehet mert ha hiába töltöttem 5.5Gb-t akkor pipa leszek. -
GPx8 #3178 Valaki elmagyarázná, hogy mi olyan forradalmi ebben a játékban??? Jó, szépek a textúrák, jó az alapötlet és hangulatos is, de mivel tud többet, mint annak idején a Wolf3D? 
Nem vettem észre, hogy olyan marha intelligensek lennének az ellenfelek... -
Elég rövid demo.... -
gregtom6 #3176 Félreértesz,nincs olyan,ami többszörösen van tömörítve,vagy ami kitömöríti magát,vagy RIP-es?Csináljon már vki ilyet,aki már leszedte pls -
Én azért megvárom a speciális változatot. :D -
Newfronter #3174 Kivi vagyok hogy pacsteam-el tudjuk-e aktiválni a gammát, mert akkor feleslegesen preloadoltuk ha nem. -
Ha steameset feltöltené majd valaki az faxa lenne!
asszem 6GB a teljes játék. -
Én is tudni szeretném erre a megoldást, mert havernál ugyanez van.. -
Nuke: Nem jó, nem működő cucc.Vagy kamu, úgy ahogy van. -
2 óra 15 perc múlva lehet aktiválni a játékot, de addig esélytelen hogy leérjen :D Bár most felgyorsult 170K-secre a preload :) -
Linket légyszives, megnézném őket!.... -
human8 #3168 hello
nekem ASUS A7N8X alaplapom van 1 Gb rammal, ATI 9600 Sapphire és SEMPRON 2800+ proci....leszedtem és felraktam...de azt ahgyjuk is...mer szinte a csak sötétség, meg a tűz meg kockák...amit láttam...na most ez azért van mer ilyen gépem még 1 minimum grafon se fogom látni...? vagy vmi driver kell vagy direct x.vagy vki próbálta hasonló gépen...???
kösz -
Én Steamen akarom megvenni. Már preloadolom, de úgy kezdődött hogy kidobott egy olyan üzenetet hogy: a Steam túl van terhelve a BioShock miatt, próbálkozz később :)
Most már elindult a preload, de ilyen 8-40K között mocorog. Ha nem gyorsul be a következő napokban akkor boltban veszem én is. -
Drizzthsz #3166 Mit jelent az, hogy Nuke-olva? :) Sose tudtam, gondoltam ideje megkérdeznem :D Amúgy valaki Steamen már nyomja? Valamikor most van az aktiválási idő lassan, nem? -
BioShock Collectors Edition German DVDCLONE-MAX.iso
BioShock PROPER SFCloneDVD-iTWINS
Nuke-olva, nem securomosak. Nyugtatásképpen :) -
köcce -
shiftáj #3163 jah ez a gáz h most ez a bio szegényke tököl :/, bár fogalmam nincs h miért... egyébként meg infernal: felrakod és megy :D -
Aludj egyet akkor..:D -
Jah én csak annyit mondtam, hogy legtbbször rarban jönnek le...
Attól még lehet fqake... -
Bioshock.XVID.DVDRIP.2007-OWEN420
Nah még film is van?

-
securomos lesz. -
öhmm.Visszaolvasva..x800on elindul,,,ut motor...Infernal...Akkor most megy sm2-n is?Hogy? -
Most lefáradtam megint.... 
-
nem is tudnák, nincs min :) illetve a laptopon nem fut jól, az X -em meg nincs flashelve, szal nekem eredetibe lesz meg -
Hát gázul, őszintén. 20-25 FPS- low és medium között...A procim a legludasabb köztük. -

-
hmmm 

-
6600GT #3152 dienesoft! -
6600GT #3151 helo!neked hogy megy a game? -
torrentspy
-
Szerintem akkro is fake...bár ne legyen igazam de tudja a franc...ha nforce megerősíti azt mondom, oké :)