13397
-
melyik helyen vannak ezek? -
Ez nem igaz -
Hagyjad, fake-ek...Már csak azért is mert soha nem raknak .rar-ba dolgokat. -
shiftáj #3145 nem steam es lesz?... 1ébként meg csak onnantól szabad sztem vkinek ilyenekt beírni ha ezt a hülyeséget az nforce.nl vagy hasonló oldal már megerősítette... -
rémrendescrysis #3144 Na és ez: BioShock CloneDVD-iTWINS.rar -
Mi kell, hogy SM2-es kártyákon menjen, mert 7.8-as driver nem volt elég!!!!!????? -
gyuri12 #3142 ejj modi bácsi, nem warezozuk!:D -
SF clone? erős lenne, ez valami fake lesz -
Djemba #3140 pc elvileg -
gyuri12 #3139 pc -
PC csak félek hogy fake. -
rémrendescrysis #3137 BioShock PROPER SFCloneDVD-iTWINS [ATOMIco.bin
Ez PC-s vagy xbox360-as? -
shiftáj #3136 egyébként ut3 nál ez az sm3 as vidkari kell hozzá ez csak 1 meghatározás amit odaraktak h hühh kb innen jók az nvidiák legyen ez a népnek a határ... [szép kis nvidia logo telepítés közben, és intro a gamenél...] és sztem azért ez az x800xl az sm3 at leszámítva nagyon jó kis kártya, főleg h az sm3 és 2 között csak programozási különbség van, megjelenítésileg kb 0 a különbség... -
gyuri12 #3135 nekem is jó volt az infernal, ment rendesen(nekem ati 9600-am van) -
demo zip -
shiftáj #3133 tudom h nem támogatja... de az infernal és ez is ut3 motor, szval kéne futnia, és ha nem futna a grafikus dolgok miatt akkor vagy else indulna vagy kidobná az ablakot h húzzá jobbat venni.. de elindul.. [colin dirt sm3 as volt az pl else indult, maga azablak nem jött elő] -
gregtom6 #3132 Nincs vhol tömörítve vagy RIP-esen a Demó? -
Ott a gáz... :S Szerintem az a probléma neki, hát pedig azt mondják az a fix javít rajta... -
bitubo #3130 Ilyen jó játékal már régen volt dolgom mint ez,nagyon magával ragadó a hangulata,alig birtam letenni,minöségileg és grafikailag egy majdnem hogy perfekten összerakott game... -
x800-as széria nem támogatja -
SM 3.0-át támogatja a karid? -
shiftáj #3127 :( bakker ezt már felraktam mielőtt próbáltam, de azért köszi :) -
shiftáj #3126 köszi! -
shiftáj #3125 azért erre kiv lennék h mér nem megy.. na mind1 :/ -
german-t -
Egy ilyet találtam neked, hátha segíthet, a weblap közepén van egy "Vista Hotfix" nevű dolog, esetleg próbáld meg azt föltenni. Ha nem jó, még kutatok.
Itt van -
gyuri12 #3122 mán lejött, a 4. pályán lesz egy jó kis meglepetés:D -
Aspyrin #3121 Tőccsé' nekem is :D -
gyuri12 #3120 jah és én már "én már töltöm kapjátok be lámák":D -
gyuri12 #3119 nekem is ez volt:O -
shiftáj #3118 ja vistám van :/
az sm3 ra meg azt irtam h infernal maxon 30-40 fpsel futott átlagban [volt ahol 2x annyi..] driver pedig legújabb -
Kártyád lesz a gond, esetleg Vistád van? -
Esetleg egy új driver? :S
Jobbat nem tudok -
shiftáj #3115 hello
figyuzzatok már lenne 1 olyan gondom igaz 2 oldalból is van 'támadva'...
az infernal is elvileg ut07 motort használt aminek ugyancsak sm3 as videókártya kellett elvileg.. de nekem tökéletesen futott az x800xl emmel...
nos a bioshock demoval pedig az van, h amikor belépek nincsen kurzor, tökmind1 elindítom, a cigis 'arra születtem h nagy dolgokat vigyek véghez'es rész normálisan megy... aztán pedig tök káosz... kb olyan 2% textúra van meg ami kb= a tűzzel meg nagyon alig kivehető gagyi vízzel...
a hotfixet már telepítettem de semmi... 5let? -
Demeter #3114 Srácok plz vki dobjon egy jó linket ahol ha lehet nem CRC-s a file. Mert már szétb*sz az ideg, hogy a 3-ik helyről szedem le a közel két gigát és mindíg sérült a file...
Thx! -
Én is, csak a gáz, hogy elakadtam a 2.pályán amikor jönnek a mutánsok az ajtó mögül :S :) -
na mán látom kár volt belinkelni, nem gondolkodtam előre, sry :D -
Jaja, akarom modnani nekem már 57% bibííííííííííííííí:D -
Igen, innentől jönnek az "én már töltöm kapjátok be lámák" kommentek.:) -
JUJ de jóó:)
Akkor most jönnek a FAKE torrentek:)