BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Valaki bekapcsolhatná az idõgyorsitó gombot 2-es fokozatra hogy megtudjuk lesz-e ma éjszaka valami vagy nem !!

Fast forward time ON ! <#hehe><#nyes>
kill3r21
gyerekek nem birok aludni bioshokozni kéne de nem merek :S
buldozer99
húha akkor maradok😄

Forca Barca

wesker24
Jóccakát és szép álmokat !! <#integet2>
<#integet2> vagy ide se ér addig 😄
dante3
Azt mondják, de én asszem megyek alunni! Megvár az engem!jó éjt

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ez jó kérdés sztem mindenki szeretné tudni<#fejvakaras>
Evogordon
Mi lesz oár óra múlva?? demó?

wesker24
Nem mondta senki csak általánoságban mondtam hogy a Cigi káros az egészségre !<#hehe>
meg történt jó nyugtató ez a kék bond csak lassan nikotin mérgezést kapok de most elszórakozom a rakat bioshock videóval
dante3
Neked meg ki mondta, hogy cigizz?<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
oxm uk: 10/10
pc gamer uk: 95/100
pc zone: 96/100
eurogamer: 10/10
gamer.tv: 5/5
game informer: 10/10
ap magazine: 5/5
computers & video games: 9.5/10
gamepro: 10/10
1up: 10/10
xbox world: 94/100
gamespy: 5/5
console and gameworld: 99/100
ign: 9.7/10
gamesradar: 10/10

wesker24
Nem dohányzom !! A cigi öl butit és káros az egészségre !! <#hehe><#nyes>
wesker24
Ja ez igy van minél jobban vár az ember valamit annál lassaban telik az idõ !! Minden egyes perc egy örökkévalóságnak tûnik !
dante3
Ne nyafogj, gyújts rá egy cigire, én is azt teszem!

de kur*a lassan telik az a pár óra!!! mire kijön leszarom az egészet úgy ahogy van
Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

dante3

Legaláb valami jó ki warez manó megcsinálhatán a közeljövõbe
wesker24
Látom Dante megelözött !!

R.I.P REST IN PEACE ! <#hehe>
dante3

Milyen? Izgass egy kicsit!!<#merges2>
wesker24
Nyugi a türelem Bioshockot terem !! <#hehe>

Csak aza kérdés mikor ??
addig én fel kötöm magam<#violent><#boxer><#duma>
wesker24
Roger that BOSS ! <#hehe>
kill3r21
ezzel toltam pár orája teljes xbox360 😄 és region free
dante3
Na ne személyeskedjünk!<#idiota>

Soldiers
látom nagyon nem bírjátok ki a augusztus 20 vhanyadikát <#nyes><#mf1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

wesker24
Nem vagy egyedül én is csatlakozom de én sziven szúrok valakit !!

És mégis mekorra tökön ülsz ?? Hány KG ?? <#hehe>
én semmit de a torrent fórumokon jók a vissza jelzések
Soldiers
Xbox 360-ra már lelehet tölteni teljes dvd

meg lehet
Evogordon
bocs a láma kérdésekért de ti errõl mit tudtok??????
BioShock-XBOX360-USA-DAGGER

dante3
Én inkább valaki mást szúrok tökön! Addig is tökön ülve várom a demot!<#buck>

Én A Cigi Kávé párosal probálkozom<#wilting> csak legyen igaz mer akko tö**n szúrom magam
Soldiers
oszt lehet hpgy reggel 7-8-9 fele jönn ki

wesker24
Ha ez igaz akkor ezek után már én se vagyok álmos be és készitem magamnak az üditömet éjszakára !! <#vigyor>
fix még nincs de pár órán belül
Soldiers
hány óra fele jönne ki?????

dante3
Nem is vagyok álmos!

tudom ezér északázom<#buck>
wesker24
Ha ez tényleg igaz és hihetünk ennek a hirnek akkor érdemes lesz fent lenni !!
Bioshock PC demo coming out in a few hours egy fórumon most olvastam
Pretorian
Az a Gears of War-ban is csúf volt, meglõtted a sáskát, és kiflattyant belõle 2 deci szilikonszerû valami.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

grebber
PC-n majd elsõ kapásból amibe bele lehet majd kötni a nagy gépigény márha nagylesz neki!
Meg nekem a videók alapján a vér az 1 raklap fos mintha nem is az lenne!

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz a játék.
Azt hittem, megkapja majd a maga kis 8.4-es értékeléseit, "jó jó, de lehetett volna még csiszolni rajta" c. rivjúkra, erõs közepes értékelésekre számítottam.
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok rá, bár pc-n inkább nem erõltetem, 1 hónap múlva veszek egy 360-at, és ha tényleg ilyen jó, akkor biztos soxor elkések majd a melóhelyrõl 😛

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

dante3
<#love12>

na meg láttam egy pár helyet ahol meg meg is lehet már most venni
kill3r21
nyugi Dante no spoiler....de annyit azért elmondanék hogy kb 3-4 óra játék után én 130%ot adnék rá....eccerüen annyira jo hogy nem tudok belekötni...engem nagyon megfogott a játék....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy igen pici minusz van a játékban, Easy fokozaton nagyon könnyü,de ezt orvosolták azzal hogy van medium meg hard és akár játék közbe is lehet állitani!! szal buktam a kötekedést...😄
de akkor le szívom az arcom az fix