BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Nálunk akkor megvásárolni csak 24.-én lehet?
Talán beruházok rá...
Jézusom mi lesz így? Eredeti játékaim lesznek? ÁÁ!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

dienesoft
Én megpróbáltam titkos helyeket keresni de nem találtam 😄 Révén hogy demo...

gduck
Már szokásos dolog:

új játék = új driver <#idiota>

"Improved compatibility for Bioshock."

NVIDIA Vista

NVIDIA XP

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Megértelek...én is úszkáltam az elején a torony körül egy fél órát 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Sajnos a vízzel nemtudok betelni az a gyengém :

Next PC upgrade: 2022

dienesoft
állat ez a toll!😄

Bár nálam nem jó a Bioshock, de hamarosan veszek gépet és én is végigviszem. Mellesleg íme egy kis meglepetés az ATi VGA-val rendelkezõknek:

BioShock ATI Hotfix Released
ATI released two BioShock hotfixes for Windows XP and Windows Vista, adressing problems such as stuttering with preload, mnissing/black surfaces and/or display corruption (thanks Blues). The hotfixes also work for the 64-bit versions of these operating systems. For supported video cards check the readme. Enjoy!
Link: Bioshock ATI HotFix - Gamershell
Bence94
thanks<#finom><#taps>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

robotnyk
5 perc után tommyval futkosol, na de mennyi töltényed is volt hozzá összesen?

Tessék! Ezt használd: http://iaro.3dmax.hu/
Bence94
á hogyan szerezzem meg újra ezt a képet

grebber
Jobbklikk a képre -> Tulajdonságok kimásolod a linket beileszted egy új ablakba és voálá ott a kép.

grebber
Hehe ilyen toll nekem is kell!!!!!!

dienesoft
Kandurex már megmondta, szokjunk le a békákról 😄

Bence94
helo nézzétek mit találtam ez annyira kellene.

DarkSector
Na igen ez egyértelmû, hogy optimalizált elég rendessen, mert én még régen MX440-el nyomtam 256rammal és i cerka 2.0-val...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Innen fullal jön....
Én is leszedtem már FP-rõl, de nem engedte kiszedni a telepítõt, mert jelszót kért....

dienesoft
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam még mindig legszebb játék a Half Life 2, akárki akármit mondd. A világon nincs még egy olyan optimalizált és gyönyörû játék, mint az!

Mr Bishop
Hi !
Felébredtem...
Na elkezdtem tölteni a demót a Fileplanetról, kíváncsi vagyok rá én is.
Steame-en este 10-kor kódolják ki... erre befizetek, valami olyanra emlékszem, hogy Európában csak 24-én...
Majd meglátjuk. Holnap. Mert este sajna dolgozni megyek.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Sm02-vel is megy?

grebber
Nemkell hozzá sm3 hogy elinduljon,DE akkor ilyen lesz a game: #2650 egyszóval élvezhetetlen!
Magyarán kötelezõ SM3 hogy játsszani is tudj.

DarkSector
Tudom ezt sokan mondogatták...
Én is azé vágom annyira a dolgokat, hogy tudom mi miért és hogyan van, de én mikor ránézek a képre, akkor nem azt veszem figyelembe, hogy melyiket hogy programozzák , hanem hogy mit látok...
Tipikus régi HL2-Doom3 eset!!!!!!!
Vágom a HL2-õt, hogy fizika meg környezetbarát programozás, de mint játékos a Doom 3 szebb volt külsõre....
Ha a fizikát hasonlítanám akkor meg a HL2-õ a király, de én a Grafikát néztem csak és azt hasonlí(tottam)tom össze....

dienesoft
Hát ha csúnya nem, de lassú, mint a dög (mint nálam).

Ok. Köszi a választ.

Esélytelen, mert SM3-as videókártya kell hozzá hogy elinduljon, de akkor is csúnya lesz a játék ha lesz olyan kártyád ezzel a konfiggal.
DarkSector
Amelyiken te...

DarkSector
Tudom erre mindenki azt mondaná, hogy hogy a rákba mondhatok ilyet a Crysisról, de.....ahhogy készül a játék csak 1000000 videót láttam belõle, és csak húzzák-halasszák a kiadását...és én réggebbi videókat megnéztem, majd az egyre ujabbakat, és az uccsóknál egyre gyengébnek láttam a fákat, meg a növényzetet...

Nézzétek meg mondjuk azokat a "DX9 vs DX10" nevû videókat és utána a valós conferencián bemutatott demo-t...háát nagy a különbség szerintem...

grebber
Már megint kezdödik a hasonlitgatás két olyan játék között aminek köze nincs egymáshoz.
Egyik only belsõ terek amik nem valami nagyok (ezlenne a Bioshock) és a Crysis ami majdnem hogy csak külsö tengerpartos erdõs pálmafás nagy terület.

A kettõt max akkor lehetne hasonlitgatni ha UE3-al csinálnának egy nagy külsõteres pálmafásos tengeres gamet! Addig fölösleges hasonlítani mert mindenben elfog térni szinvilágilag meg minden másügyileg.

Hali.
A gépem P4 2,4Ghz, 512ram, Ati9600. Ezen esélytelen?

Synit HUN
Te melyik bolygón élsz?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
szerinted

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Még lehet...
Mert a Crysis nem lesz szebb etõl..amit eddig láttam ingame-t az jó-jó, de a környezet a növényzet nagyon trágya lett a régebben hypolt-hoz képest!!!!!

DarkSector
Nemtuom azé mondom, hogy netetszik .
izlések és pofonok, de szerintem a régebbi tehnikáknál élethûbben néz ki....
meg a Crysis-ban is hasonló lesz....jó ott több vérrel

Frank99
arra ot lesz a Crysis. legalábbis ebben a mûfajban :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
már napokkal ezelõtt letöltöttem.

abban a pillanatban lehet játszani.
tehát 13 óra 8 perc :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Ja ott én is láttam 😄 Akkor mégse én vagyok vak jóvan!

grebber
Igazi vérzés effekt?? Pff valami irtószar a vérzés kibuggyan a málnaszörpzslé vagy nem is tudom mihes hasonlítsan de vérhez köze nincs max annyi hogy piros.

bertino
videón volt a végén...

grebber
Valaki irta hogy végigvitte a demót és a hõkövetõ rakétavetõ kurvajó.
Nomármost én igen vak lehetek ,mert 5x toltam eddig végig a demót, de rakétavetõ még hírbe se volt.

Hol van vagy csak kamu volt?

DarkSector
Jah, de azé nekem ez az u3-as igazi vérzés effect a baromi cool!!!!!!!!!!!!!!
Végre én is kipróbálhattam...
Igaz kevessebb volt mint a GOW-ban vagy a Turok-ban, de a vér ahogy kibuggyan a szervezetükbõl na az végre a serály szerintem, meg mikor robbanás effect alakul ki!!!!!!!!!!!!!!!!

A grafika eddig a legszebb amit láttam.Az én kis 7300 gt-en is elég jól fut.Azokat a dögöket télleg nehéz eltalálni.

bertino
ebbõl arra következtetek, hogy tölteni vlszleg lehet, de aktiválni még nem 😊

bertino

dienesoft
Akkor este 10-tõl lehet tölteni Steam-ról?

bertino
steamen 14 órát számol vissza most

Én is töltöm most a demóját.A teljes verzió megjelenését ha jól emlékszem augusztus 22.-ére mondták.Remélem nem csúszik el,mint szegény Half Life Episode 2. <#szomoru1>

Magiszter
Én tegnap este toltam végig a demót. Szeritnem kicsit rövid lett, alig történt valami még egy demóhoz képest is. Én azon a víz animáción akadtam ki amit készítettek a fejlesztõk. Az valami nagyonjól sikerült. Szerintem az a "minden csillog" effekt azért van benne mert sok-sok méterre a víz alatt játszódik a játék egy páradús környezetben. Ráadásként a fél város ereszt (ezt szûrtem le belõle). A sztoriból nem sok minden derült ki, de egyenlõre nekem tetszik, vagy egy hangulata.
A játék grafikailag szerintem helyén van. Nem egy "ûberhigh csili-vili" ehhez a játékhoz illik. És az optimalizáltásága is korrekt. AMD A. 3600+ 1GB ram, 7900Gs Top konfigon, minden High, 1024, simán megy, játszhatóan, élvezhetõen.
Már várom a teljest.

petee
én is végigtoltam.ami legjobban zavar,az az egérkezelés,mint a lost planetben,egyszerûen nem tudom eltalálni a mutánsokat,pedig doomon,quaken,UTn nevelkedtem,vagy nálam van a hiba? A másik meg a vér,tök müanyag hatása van,a resident4-be sokkal élethûbb vér volt.De amúgy a többi okés,a látvány,a zene <#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

dienesoft
Én biztos nem fikáztam 😄Amúgy tényleg fura ez amit említessz!

grebber
Azt nemtudom érzékelitek-e hogy annak ellenére hogy minden agyonvan mûanyagefektezve ahogy régen hivták szóval csilliog villog a fal meg minden szar mégis mindenki elvan szállva hogy mekkora istenkirály meg szép meg minden.

De bezzeg szegény Far Cry-nál meg ahol nemvitték ennyire túlzásba a "mûanyagozást" fikázták ezárt a hatásért!