BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán beruházok rá...
Jézusom mi lesz így? Eredeti játékaim lesznek? ÁÁ!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
új játék = új driver <#idiota>#idiota>
"Improved compatibility for Bioshock."
NVIDIA Vista
NVIDIA XP
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BioShock ATI Hotfix Released
ATI released two BioShock hotfixes for Windows XP and Windows Vista, adressing problems such as stuttering with preload, mnissing/black surfaces and/or display corruption (thanks Blues). The hotfixes also work for the 64-bit versions of these operating systems. For supported video cards check the readme. Enjoy!
Link: Bioshock ATI HotFix - Gamershell
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én is leszedtem már FP-rõl, de nem engedte kiszedni a telepítõt, mert jelszót kért....
Felébredtem...
Na elkezdtem tölteni a demót a Fileplanetról, kíváncsi vagyok rá én is.
Steame-en este 10-kor kódolják ki... erre befizetek, valami olyanra emlékszem, hogy Európában csak 24-én...
Majd meglátjuk. Holnap. Mert este sajna dolgozni megyek.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Magyarán kötelezõ SM3 hogy játsszani is tudj.
Én is azé vágom annyira a dolgokat, hogy tudom mi miért és hogyan van, de én mikor ránézek a képre, akkor nem azt veszem figyelembe, hogy melyiket hogy programozzák , hanem hogy mit látok...
Tipikus régi HL2-Doom3 eset!!!!!!!
Vágom a HL2-õt, hogy fizika meg környezetbarát programozás, de mint játékos a Doom 3 szebb volt külsõre....
Ha a fizikát hasonlítanám akkor meg a HL2-õ a király, de én a Grafikát néztem csak és azt hasonlí(tottam)tom össze....
Nézzétek meg mondjuk azokat a "DX9 vs DX10" nevû videókat és utána a valós conferencián bemutatott demo-t...háát nagy a különbség szerintem...
Egyik only belsõ terek amik nem valami nagyok (ezlenne a Bioshock) és a Crysis ami majdnem hogy csak külsö tengerpartos erdõs pálmafás nagy terület.
A kettõt max akkor lehetne hasonlitgatni ha UE3-al csinálnának egy nagy külsõteres pálmafásos tengeres gamet! Addig fölösleges hasonlítani mert mindenben elfog térni szinvilágilag meg minden másügyileg.
A gépem P4 2,4Ghz, 512ram, Ati9600. Ezen esélytelen?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mert a Crysis nem lesz szebb etõl..amit eddig láttam ingame-t az jó-jó, de a környezet a növényzet nagyon trágya lett a régebben hypolt-hoz képest!!!!!
izlések és pofonok, de szerintem a régebbi tehnikáknál élethûbben néz ki....
meg a Crysis-ban is hasonló lesz....jó ott több vérrel
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
abban a pillanatban lehet játszani.
tehát 13 óra 8 perc :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nomármost én igen vak lehetek ,mert 5x toltam eddig végig a demót, de rakétavetõ még hírbe se volt.
Hol van vagy csak kamu volt?
Végre én is kipróbálhattam...
Igaz kevessebb volt mint a GOW-ban vagy a Turok-ban, de a vér ahogy kibuggyan a szervezetükbõl na az végre a serály szerintem, meg mikor robbanás effect alakul ki!!!!!!!!!!!!!!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A játék grafikailag szerintem helyén van. Nem egy "ûberhigh csili-vili" ehhez a játékhoz illik. És az optimalizáltásága is korrekt. AMD A. 3600+ 1GB ram, 7900Gs Top konfigon, minden High, 1024, simán megy, játszhatóan, élvezhetõen.
Már várom a teljest.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
De bezzeg szegény Far Cry-nál meg ahol nemvitték ennyire túlzásba a "mûanyagozást" fikázták ezárt a hatásért!