BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm egy technikai kérdés : amd turion 64 x2 1.6ghz , 2gb DDR2ram ,nvidia go 7300 64 mb (TurboCache-el elvileg 256 mb) , ha nem is bõven sok de azé bioshock elfutna rajta normális fpssel? notebookrol lévén szó

elõre is köszönöm

Mr Bishop
80%-nál tart a demó, marha kíváncsi vagyok rá...

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

dante3
<#buck><#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Jah szerintem is csak a megjelenésre de attól függetlenül még elöbb is kijöhet a játék hála a kalózbácsiknak ! <#vigyor>
chelseafan
A "force global lightning" beállítás mit takar? Érdemes bekapcsolni? Mert alapból offon van.

dante3
Én is 24.-érõl tudok európában, bár ez a megjelenésre vonatkozik! Sztem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr Bishop
Steamen pl. ma este 10-kor kódolják ki az elõre letöltött fájlokat, de nem tiszta még, hogy a világon mindenütt, mert olvastam olyat, hogy Európában csak 24-én.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

wesker24
A demo-ban nem lehet élsimitást állitani de nálam az asztalon az Nvida vezérlõpultnál be van állitva az élsimitás !
hykao
Élsimítás lehetséges-e valahogy?
AntiHero
Pontosan mikor is jelenik meg a game?

Ja és ennek nincs valami más változata fémdobozos?😊 Eddig csak fémdobozos játékaim vannak csak azért:😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
😄
Lefizetni a robotokat....?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Na, ezt észre sem vettem!

Rage47
a robotoknál lehet egyszerûsíteni a hackelést, adsz neki 10 dollárt és nem kell a csövekkel szórakozni
Davidus
lõszert

V9ykn8_TZL0

wesker24
Ja de az égetés is nagyon jó azzal is jól oda lehet pörkölbi nekik !
DarkSector
jah...Electroshock...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Demóban csak ez a kettõ van azért!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én eddig csak az elektroshock-ra és az égetésre találtam rá !!
DarkSector
Talán gépezni...D:

wesker24
Az elektroshock is nagyon jó mikor vizben vannak aztán áramot adsz nekik szénné égnek !! <#vigyor>
DarkSector
Pont5ossabban?
Én eddig villáskulcsot, egy coltot, egy gépfegyvert és 2 elementált szedtem össze (bolt-fire).
Van még valami?

grebber
Már azthittem valami új képesség de ez csak az égetés.Én jobban szerettem rázatni a népet!

dante3
A megszerzett dollárokkal lehet majd vásárolni valamit?

wesker24
Na 2 végigjátszásnál találtam rá egy új képességre az INCINERATE-RE !

Ez is nagyon brutál egy képesség !!<#vigyor><#hehe>
dienesoft
Enyimet egy perc alatt szétlõtték...😄

grebber
Volt egy olyan én mackeltem mindet az benne a jó hogy utánna a csatlosaid lesznek azt követnek mindenhova engem 3 védett azt jött ellen én csak elbujtam azok meg tették a dolgukat szénné löttek mindenkit!!

DarkSector
áááááááááááá!
Köcce megyek azt megnézem...😄

DarkSector
Lécci-lécci hol és hogy?

grebber
Lehet ám! Lezuzod õket árammal lepottyannak te meg meghackeled õket ugy hogy a csõvezetékeket jók rakosgatod!!

dante3
Jah, volt egy olyan amelyiket meg lehetett hackelni!

DarkSector
A videóban asszem van olyan, hogy azokat a repkedõ robotokat lehet valahogy irányítani...
Lehet ilyet a Demo-ban?

igen közbe én is rájöttem,EAX szarakodik

robotnyk
kipróbáltam a liftnél, és a beömlõ víz eloltja a tüzet, talán nem vártál elég hosszan rá.
SNAKE01
olvassá vissza ázze :|

k3nGu
ma kéne kijönnie a fullnak nemde?!<#email>le vaok maradva

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

köszi

probáld az uj driverrel most jött ki
SNAKE01
nekem is volt ilyen bajom,feltettem egy újabb drivert és tovább ment

DarkSector
próbáld meg gyenge grafon, és ha ott is fagy akkor rendszerben van a hiba..
Volt már nálam ilyen, hogy a nagy graf miatt fagyott valami, és mikor visszavettem, akkor már ment...

sziasztok!
most olvasom elõször ezt a fórumot szóval ha már volt téma elõre is bocs.
leszedtem a bioshock demojat,feltettem. nagyon szépen fut 1024x768-ban minden highon. elsõ rész le is megy aztán a második pálya töltése közben kifagy. hibát észlet bocsika stb.
van valami esetleg erre a dologra? elképzelhetõ hogy a full-ban is elõjön nekem?
vas:asus M2N-E, 3,5Ghz,1Gb ram,7600Gt 256mb
elõre is köszönöm

SNAKE01
lmao,olvass vissza :-c

helo!az új driverel jobban megy?
amúgy még most szedem a demót....ja és hogy van optimizálva?
kösszi.

Rage47
na megvan a megoldás, ne kapcsold be a creative eax audio-t. és indítsd újra a gamet, ha ezt állítgatod
Rage47
hm most már nálam sincs hang xD 5.1 audigy 4
DarkSector
5.1-es?

lehet mert demo?
remélem a fullal nem lesz gond,Audigy2-vel azért mennie kellene!

DarkSector
De van, csak senkisem tud róla...mert titkos!
XD

k3nGu
hát nekem az volt tegnap a bajom, h amikor abba a liftbe megyünk akkor jön a film és nincs hangja, meg amikor megérkezünk kinyirja a szörny a csákót akkor se lehetett hangot hallani, cska ien szar háttérhangot, most felrakom a legújabb nvidia drivert azt max felrakom újra a demót oszt csõ van...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Rage47
Tegnap én is mikor másodjára próbáltam demot, nem volt hang a víztõl az elején. Játék újraindít, és jó lett :o
tegnap toltam a demót jól is ment.
ma megint tolnám de nincs hangja ill. menüben van meg az introban.
a vizben fuldokolva már semmi😞
mi a jóisten történt tegnap óta??
valaki találkozott már hasonló problémával?