BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Nem

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

gduck
Mit jelent a sokáig? <#idiota> Nem mértem, de kb 20-30 sec lehet...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

petee
nekem nem volt ilyen baj,de mintha azt olvastam volna pár száz hsz. elõtt hogy vga driver cserével korrigálható a dolog😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Synit HUN
Másnak is van ilyen problémája. Talán a telejessel jó lesz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

GregSB
10 óra a játékidõ :S

Casper007
Már megszoktuk. Elég bosszantó, de ez van. Ráadásul a CE biztos, hogy még késõbb jön ki. Pont sulira jönne, mi? 😄

Hello World!

amúgy,aki vistán nyomja,sokáig tölt?A game,

grayfox
mi az oka annak, hogy a magyar boltok megjelenésre nem tudják biztosítan a játékot a bolt polcain? ez így kicsit lol.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hello!
Visszaolvastam már pár oldalt, de nem volt senkinek ugyanolyan problémája, mint nekem. Tegnap letöltöttem a demót, sempron 3000+, 1gb ram, 7600gt-vel gyönyörûvel fut minden high-on, de amikor végiglebegtem a városon és a kabin bevitt egy épületbe, ott elkezdi tölteni a második pályát. Loading kép meg minden, de egy perc után a hang megakad és hibaüzenettel kidob a ringyózra.. Sajna még tegnap este töröltem a játékot mérgemben, harmadik újrakezdés után, ezért már csak a fullra várok. Mi lehetett a baj hogy töltés közben visszadobott winre?

Casper007
Igen, asszzem ezzel elleszek egy darabig. Egy jó nagy darabig.

Hello World!

hy,milyen a karid?

Synit HUN
Ezek az idegbeteg reklámok nagyon bejönnek. Ezek nélkül nem lenne hangulat.

A kedvencem:

Itt meg Big Daddy levert egyet 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kill3r21
hát igen a hangulati elemek...tömve van vele a játék..legalábbis amig én játszottam (4-5 pálya)..emlitetted az üvegtörést és elsötétülés...erre akarok egy jol megmaradt elemet mondani...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
két épület között ugye vannak ijen sétáló csõvek...jobb nevet nemtok neki adni..nah mikor egymás mellet fut kettö párhuzamosan.. és ugye átlátni...egikben te trappolsz...a másikban Big Daddy és a kiscsaj..és látszolag a két alagut ugyanoda vezet..na ez a hangulat..!
hen-tes
Meg lehetne csinálni, de nem sok értelme lenne.. ebben a játékban meg fõleg, ugyanis nem egy olyan hely van ahova elérve nincs visszaút.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Casper007
Ezt sejtettem. Na sebaj, azért ennyire még nem áll a játékipar a világ tetején.

Hello World!

Synit HUN
Jah megnéztem. Nem marad ott.

Seth
csak vigyázz nehogy a nyakadba boruljon pár big daddy üdvözlésképpen^^

PSN ID.: Beegabor

Casper007
Cool! Azt megnéznéd, hogy ha elmész messzire, majd visszajössz, ott marad-e?

Hello World!

Synit HUN
Megjöttem Rapture 😄

Casper007
Én láttam az überkonzolnál. Bár most nincs fent az oldalon, de azt mondták, be tudják szerezni.

Hello World!

Casper007
Hm, errõl van szó. 😄

Hello World!

Casper007
Ha már a félelemfaktornál tartunk: a Bioshock egyfajta túlélõ-horror. Mert mi más lenne. Ott vagyunk a víz alatti városban, ahonnan látszólag nincs kiút, egyedül az Adam segítségével maradhatunk életben, azt pedig harccal kell megszereznünk. Az egyedüli cél a túlélés, és erre törekszik Rapture összes lakója.
A horror tekintetében: nem olyan parázós, mint pl. a Condemned, de van benne valami, ami mégis paráztat. Olyan lightos para. Ha belegondolunk, hogy Rapture az 50-es évekre épít, már ott van az az érzés, hogy ez nyomasztó. Ezt megtoldják olyan jelenetekkel, mikor a nõ a babakocsi felé hajol, és magában motyog... ez igen! És azok a hangeffektek, pl. a demo végén, mikor megpróbálják betörni az üveget, és elsötétül a képernyõ! Kérem szépen, ez a nagybetûs HANGULAT.
Errõl a játékról csak jót tudok mondani. Ugye a demoban láthattuk kedvencünket, Big Daddyt, és amikor kiment a szobából, az járt a fejemben, hogy úristen, nekem meg kell küzdenem ezzel a gyilokgéppel. Az is tetszett, amikor a Little Sister fölénk hajolt, és angyalnak nevezett. Vagy amikor megérkezünk Rapture-ba... rengeteg a filmes hatás.
A grafika már mindenkibõl heves orgazmust váltott ki, fõleg a víz, naná! Csodaszép! És a gépigény sem rettenetes (igaz, én majd boxon nyomom). Azért sajnálom, hogy a videókártyám nem elégíti ki a játékot.
Már említettem, hogy nálam kötelezõ vétell lesz, mégpedig a CE, azt sajnos nem tudom, hogy arra mennyit várhatok, de biztos vagyok benne, hogy a Rapture poszter és a Big Daddy figura jól fog mutatni a szobámban. 😄

Hello World!

spidey91
Se 576 se CD Galaxis hol lehet madj akkor mgvenni??
a Limited Editiont?

Gépem ati X1900 4200

robotnyk
"if you don't find something to love about BioShock, we'd recommend a trip to the nearest doctor to check if your heart's still beating"

^^
Ha a teljes ráfér egy dvd5-ösre,akkor inkább azt fogom leszedni.

Igen, film-szerû az egész és a város 40-50 -es évek beli hangulata is nagyon tetszik. Tök jó a kabinban a vetités látszanak a szálló porszemek is, mint egy igazi vetítõnél, csak pont a fénycsóva nem látszik, meg, hogy honnan jön a fény, de nem akarok szõrszál-hasogató lenni, ott van a hangulat, tényleg.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hen-tes
Itt ilyet ne várj, ha ki akarod próbálni, akkor ennyit kell letöltened.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nem értesz engem,azt értem,hogy jó,amit Dante belinkelt,de korlátolt a netem,és nem akarok 1,8 Gigát letölteni egy 20 perces demóért,hanem ha vki tudja,úgy töltse fel,h RIPesen,vagy legalábbis úgy,h a játék telepítõjét a gépemen egy progi indításakor tömörítse ki saját magából,nembaj,ha pl hang nincs,csak arra vok kiváncsi,h hogy fut,tehát RIP-esen kellene.kösz.

Voltan
Nagyon ott van a demo. Szép, meg jó meg minden. A hangulata és a design pedig valami hihetetlen jó. Egy kétszer még biztos végignyomom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Pedig ahogy ott vannak a fények/árnyékok, az nálam bazi félelmetes volt. Meg mondjuk én egyedül játszom mindent, de azért az igazán félelmetes az az volt, amikor betörükre ébredtem, azt nem tudja nyújtani a játék, szerencsére. 😄

a condemned ilyesztõ. abban van bõven😉

grebber
Pff az mért lett volna félelmetes?Mindegy majd csak találok olyat a fullba ami félelmetes volt.
FEAR és DOOM3-ba volt! Condemnedet meg még nem toltam abba mondják hogy van!

Next PC upgrade: 2022

grayfox
nem látok egy magyar játékbolt oldalán bioshockot. miért van ez? O_O

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

mondjuk kiváncsi leszek a big dedireXD

én meg izin h tutira ne haljak meg, de két ütés elég volt nekik h kinyiffanjanak a fogoval...

hen-tes
Úgy biztos nem félelmetes, ha ötödjére viszed végig azt az öt percnyi demot, amit elõtte 20x megnéztél videon.

SNAKE01
hát végülis,annyira ijesztõ nem volt 😄DD

GregSB
Megfelelõ körülmények között játszottada demót?

Én teljesen sötét szobában nagy hangerõ mellett toltam, és már az eleje is bõven fosatós volt, amikor megérkezel a gömbbel és a csaj slicer megpróbál behatolni a kabinodba :S

hen-tes
Hang problémára:

"Dunno if this has been posted already, but to the people with the "no sound" problem, reinstall OpenAL librarys.
Did the trick for me at least.
http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46"

Hátha segít valakinek..

Rage47
jah, tiszta film hangulata volt ott😊
Hát az az igazság, hogy tényleg rég volt már ilyen jó játék. Fõleg single player fps. Meg nagyon hangulatos. Pl amikor mondja a csávó a szöveget, hogy miért csinálta az egészet és amikor befejezi megjelenik a vízalatti város. áááá nagyonjó.

grebber
Pff mondj kérlek olyan jelenetet ami félelmetes volt? Mert egyse volt a demóban.

GregSB
Thx

C:\Steam\SteamApps\common\bioshock pl.
dienesoft
Engem a hangulat fogott meg legjobban. Meg a hangok 😄

Csak azért kérdezem, mert itt nagyon ment a lelkendezés, hogy ilyen jót még senki sem látott...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SNAKE01
a félelemtõl haltak meg :-c

Miért kéne, hogy forradalmi legyen? 2007-ben már nem nagyon lehet forradalmi játékot csinálni. A lényeg a hangulat, ami a demo alapján tökéletes és e mellé még szép is és optimalizált is. Ha a történet is olyan jó lesz mint amilyen jól indul, akkor 10/10.

GregSB
Télleg Steam hova tölti a játékot? (melyik mappába?)

grebber
Na edzésre menésem óta 114 új üzenet!

De a legjobb a 114-bõ az az hogy : "szar a demo mentési rendszere mert meghaltam és ezért nemfogom újból kezdeni"
Hát ezen jót röhögtem még jó hoyg elején kiirja a game hogy MENTÉS NINCS a demóban.
Meg kéremszépen ebbe meghalni? Semmi erõ nincs az ellenfelekbe lehet hardon lesz majd közepesen toltam mind az 5x.