BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Interaktívabb kicsit a dolog, meg az ajtó nem oldalra, vagy felfele csúszva nyílik kb ennyi 😊 Ja és hiába nyomkodom az MLI-t nem történik semmi. Tudja valaki miért? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is azt tettem tegnap de én még játszani sem tudtam vele mert corrupt volt az öszes aztán feladtam.
jószar😄

DarkSector
Én 7.2GB-ot töltöttem, mire megtaláltam a Demo-t, úgyhogy én aztán meg tudom érteni a bánatodat 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én is ezt látom, nekem egyszerûen az effectek tetszenek, meg a sok interaktív dolog...meg ezek az elementálok is feldobják a játékot...

Megasztán mond egy olyan FPS-t, ami többet tud?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak nehogy ez legyen: <#idiota> (remélem elindul a gif...)
Jah, kösz, megjegyzem, láttam már párszor, csak nem esett le.

DarkSector
Pedig az a jó, amit dante belinkelt, mert a többi mind zip-es ugyanígy, de nekem a többi jelszavas volt ezt meg simán tudtam indítani...

hen-tes
A textúrák pont hogy nem szépek egy pár helyen.. :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Remélem hogy lehet mert ha hiába töltöttem 5.5Gb-t akkor pipa leszek.
Valaki elmagyarázná, hogy mi olyan forradalmi ebben a játékban??? Jó, szépek a textúrák, jó az alapötlet és hangulatos is, de mivel tud többet, mint annak idején a Wolf3D? <#zavart1>
Nem vettem észre, hogy olyan marha intelligensek lennének az ellenfelek...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

spidey91
Elég rövid demo....

Gépem ati X1900 4200

Félreértesz,nincs olyan,ami többszörösen van tömörítve,vagy ami kitömöríti magát,vagy RIP-es?Csináljon már vki ilyet,aki már leszedte pls

Casper007
Én azért megvárom a speciális változatot. 😄

Hello World!

Kivi vagyok hogy pacsteam-el tudjuk-e aktiválni a gammát, mert akkor feleslegesen preloadoltuk ha nem.
DarkSector
Ha steameset feltöltené majd valaki az faxa lenne!
asszem 6GB a teljes játék.

DarkSector
Én is tudni szeretném erre a megoldást, mert havernál ugyanez van..

dienesoft
Nuke: Nem jó, nem mûködõ cucc.Vagy kamu, úgy ahogy van.

GregSB
2 óra 15 perc múlva lehet aktiválni a játékot, de addig esélytelen hogy leérjen 😄 Bár most felgyorsult 170K-secre a preload 😊

DarkSector
Linket légyszives, megnézném õket!....

hello

nekem ASUS A7N8X alaplapom van 1 Gb rammal, ATI 9600 Sapphire és SEMPRON 2800+ proci....leszedtem és felraktam...de azt ahgyjuk is...mer szinte a csak sötétség, meg a tûz meg kockák...amit láttam...na most ez azért van mer ilyen gépem még 1 minimum grafon se fogom látni...? vagy vmi driver kell vagy direct x.vagy vki próbálta hasonló gépen...???
kösz
GregSB
Én Steamen akarom megvenni. Már preloadolom, de úgy kezdõdött hogy kidobott egy olyan üzenetet hogy: a Steam túl van terhelve a BioShock miatt, próbálkozz késõbb 😊

Most már elindult a preload, de ilyen 8-40K között mocorog. Ha nem gyorsul be a következõ napokban akkor boltban veszem én is.

Mit jelent az, hogy Nuke-olva? 😊 Sose tudtam, gondoltam ideje megkérdeznem 😄 Amúgy valaki Steamen már nyomja? Valamikor most van az aktiválási idõ lassan, nem?

dienesoft
BioShock Collectors Edition German DVDCLONE-MAX.iso
BioShock PROPER SFCloneDVD-iTWINS

Nuke-olva, nem securomosak. Nyugtatásképpen 😊

DarkSector
köcce

jah ez a gáz h most ez a bio szegényke tököl :/, bár fogalmam nincs h miért... egyébként meg infernal: felrakod és megy 😄

DarkSector
Aludj egyet akkor..😄

DarkSector
Jah én csak annyit mondtam, hogy legtbbször rarban jönnek le...
Attól még lehet fqake...

kill3r21
Bioshock.XVID.DVDRIP.2007-OWEN420
Nah még film is van? <#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor3>
robotnyk
securomos lesz.
berlinboy6329
öhmm.Visszaolvasva..x800on elindul,,,ut motor...Infernal...Akkor most megy sm2-n is?Hogy?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AntiHero
Most lefáradtam megint....<#szomoru1><#buck>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
nem is tudnák, nincs min 😊 illetve a laptopon nem fut jól, az X -em meg nincs flashelve, szal nekem eredetibe lesz meg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Hát gázul, õszintén. 20-25 FPS- low és medium között...A procim a legludasabb köztük.

dante3
<#fejvakaras><#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
hmmm <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor3>
dienesoft!

helo!neked hogy megy a game?

dante3
torrentspy

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dienesoft
Szerintem akkro is fake...bár ne legyen igazam de tudja a franc...ha nforce megerõsíti azt mondom, oké 😊

DarkSector
melyik helyen vannak ezek?

DarkSector
Ez nem igaz

dienesoft
Hagyjad, fake-ek...Már csak azért is mert soha nem raknak .rar-ba dolgokat.

nem steam es lesz?... 1ébként meg csak onnantól szabad sztem vkinek ilyenekt beírni ha ezt a hülyeséget az nforce.nl vagy hasonló oldal már megerõsítette...

Na és ez: BioShock CloneDVD-iTWINS.rar
DarkSector
Mi kell, hogy SM2-es kártyákon menjen, mert 7.8-as driver nem volt elég!!!!!?????

ejj modi bácsi, nem warezozuk!😄

Kandurex
SF clone? erõs lenne, ez valami fake lesz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pc elvileg

pc