BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos,de úgy néz ki kikerült a pirate bay-re a játék.Nincs még feltörve, de addig is le lehet szedni. 😊
6,03Gb, ami megegyezik a lemezmérettel, amit az nforce fórumában linkeltek...már szedem is.
Ha tényleg az, akkor ha valaki ad megívót egy normális magyar torrentoldalra,fel is töltöm oda😄
insp
Hát-hát...

A demo kipróbálása után elég vegyesek az érzelmeim. Mostanában semmi új játék nem érdekelt igazán, X360-at is eladtam már rég bejövõs játékok hiányában... PC-n meg már vagy 2 éve nem játszottam.

De a Bioschock demoját kipróbáltam...

Sajna hiába szép játék, a System Shock 2-tõl fényévekre van. Látszik rajta, hogy sok kompromisszum van benne, hogy minél szélesebb kör játszhasson vele. Nulla parafaktor. Túl gyorsan bedob a közepébe a játék, nem hagyja igazán átélni a helyzetet a sok akció miatt. X360 újravásárlás elhalasztva.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

GregSB
Nekem 1 órával ezelõt ért le, muszáj volt kipróbálnom 😊

Gépigény ua. bár gondolom ez egyértelmû. Feliratok ugyanúgy elcsúsznak, ez már peccsel lesz orvosolva. Ahogz Robotnyk is írta sokkal lassabban kapjuk meg a dolgokat mint a demóban, de ez nem is baj. Ezen kívül sok újat nem tudok mondani, addig vittem el ameddig a demó tartott, mostmeg húzok aludni 😊

CHEAPBOY
Nekem se a kurzor nem látszodik a menuben, s csak gragikai bughegyek amikor a vizben vagy hol vagyok vmi tuz kozott, csak ezt latom a tuzet, feher texturakat s nagy sotetseget....

Feltettem a legujabb Ati Drivert.

A gépem: Amd athlon 64 3000+, X800 vidkari, 1 gig ram..... mit lehet evvel tenni?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Aquir
Na majd meséljetek hogy miJen!! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEm hiszem el, hogy meg tudja tenni. 😊
Mindenesetre annak örülök, hogy végre nem az van, hogy aki megveszi eredetiben, az csak késõbb juthat a játékhoz, hanem kifejezetten hamarabb. Ez így lenne jól.

wesker24
Have a good night ! and sweet dreams !! <#integet2>
AntiHero
Megyek én is szunyókálni hogy holnap legyen erõm az esetleges Bioshokra😄
(reggel frissítem a FAQ-t mert most az istenért nem akar mûködni)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wesker24
Gondolom õ már szunyokál ahogy le is irta !! <#vigyor>
Ugyanolyan sebességgel megy amúgy, mint a demo, vagy van valami poz/neg változás?

jah igen videókari driver...162.22 vista rakta fel update szinten, ha jól láttam az nvidia honlapján is ez volt 4 napja az uccsó,azóta nem néztem...ezzel fut faszán 7900gs alatt😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

rakhatod 1280*1024-ben mert nekem kb ugyanezen a konfigon (csak jóval gyengébb, 3500+-os proci mellett) faszán futott.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SNAKE01
én nem engednélek gép közelbe :-c

gduck
Ok! Legalább tudom hogy mûkszik a steam 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hen-tes
Olajon gyujtogatás kemény lehet. :d

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

AntiHero
jah bocsi mindjárt javítom😊

Hmm.. szerver gond lehet mert hiába töltök fel akármit az 0bite lesz:S

remélem reggelig megoldódik. HA nem akkor megy másik szerverre.

nekem most nem jön be rajta semmi :\

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

robotnyk
találtam gene tonicot, és megvan az incinirate. ez utóbbi olajon mókás. de egyelõre ennyi elég, aludni is kell. ^^
GregSB
Én sem értettem elõször. Preloadoltam este 9ig kb, utánna több dolog miatt le kellett állítanom (vírusírtó frissítés többek között), és csak 10 óra után tudtam újra belõni a steamet. Ekkor már nem lehetett folytatni a letöltést, csak ha megveszem. Megvettem a játékot, ezután letöltött valami 750 megás filet és jött a decryptelés amirõl csináltam a screenshotot. Én azt hittem hogy eztuán már jön az install (internetrõl streamelve) de ehelyett a decryptelés után folytatta a játék letöltését...

Csak 80%-át szedi le elõre. Szóval decrypt után még van 20% download.
robotnyk
94%tól 5-600kbyte/s
AntiHero
FAQ frissítve. Majd begorhatja valaki a banner alá😊

gduck
Tudom késõ van, de #3352 után nem értem a #3416-t...

Az elsõnél már decrypt, a másodiknál meg még csak download? <#idiota>

GregSB
Dettó 😊

84% és 150K körül mozog. Pedig jó ideig felkúszott 250-re...

Frank99
qva lassú.
86 %, 50-150 k, ingadozik.
majd holnap este, valamikor aludni, és holnap dógozni' is kõ'

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Cucmey
legkorábban karácsonykor terveztem új gépet venni. nem igazán szeretek fejleszteni. inkább megveszek mindig egy viszonylag fullosat és két évenként lecserélem. kár érte... reménykedtem hogy azért elindul és megnézhetem milyen de most már mindegy. 😞((

ejj.a bátyám a legutóbbi beszélgetésünket(könyörögtem,hogy had játszak a gépén😄) egy "majd meglátjuk"-al fejezte be. talán van esélyem!😄

Cucmey
a demoban bejönnek a logok az nvidia feliratig aztán kilép. 😞((

nem.. akkor else kéne indulnia vmi fosbug

wesker24
Hát jah ott a gyenge pont az SM 3.0 miatt nem megy sajna !!
Cucmey
gondolom a pixel shader 3.0 miatt nem megy 😞

wesker24
Hát sajna ezzel a konfiggal nem igazán fog menni !!

Esetleg memóriacsere min 1 GB és egy jó Vga kari kellene hozzá !!
MrDevil
Nem indul el, ha teheted vegyél egy új vga-t!

esetleg a hotfixeket is meg lehet említeni

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

kill3r21
jah ez akartam mondani....mert boxfullbais igyvolt....
amugytök jo hogy elsö kép egy nem warezbol jön..fejlödünk ...:d
Cucmey
p4 2.6 + geforce fx5200 + 512 ram
ezzel el indul vagy hagyjam a pi*ba???

GregSB
Nekem 80% :S

Neked mennyivel jött a végén?

wesker24
Mi a gond a Vga karival ?? Rendes Uninstall megvolt ?? Újra lett inditva a gép és ezek után lett telepitve ??
Cucmey
valószinü én is így jártam. 😞

ejj bázzeg, a videókarimra nem lehet új drivert telepíteni,beszarik... ezt megszívtam:'(
Pá Pá BioShock :'(
nektek meg jó szórakozást

wesker24
Ja nagyon jól néz ki ! Nice Job ! <#eljen>
SpiritFire
Amúgy a játékmenetben van vmi szabdság vagy csak linerárisan mész elöre és ölsz? (játéktérre gondolok)

Voltam nyitás után!

Rage47
nagyon grat a topik fejlécért^^ ráfért már egy kis ráncfelvarrás😊
wesker24
Az is bekerülhetne hogy az optimális futás érdekében ajánlatos felrakni az augusztusi Direct X-et és a 163.44-es Nvidia drivert már akinek Geforce 8-as karija van és akinek problémája van a hanggal az kapcsolja ki az EAX támogatást !
Rage47
nekem is tetszett nagyon, elõször mikor néztem a demot fel is nyomtam a hangerõt:p
robotnyk
na, vannak változások a demohoz képest. nincs tûzgyújtás a klotyóban, nincs security camera a színház után, nincs tommy géppuska sem.
chalezlopez
Megfigyeltétek hogy mekkora az a zene, ami akkor megy mikor a tengerbõl kiúsztok, és az épületbe bemenve megtaláljátok azt a kis liftszerûséget aminél meg kell húzni a kart? Hát én ott megáltam, hangeffektek off, csak a music volt maxon, feltekertem a hangerõt, és végighalgattam a zenét. Egyszerûen tökéletes a hegedû meg a nagybõgõ ahogy így együtt szól... ilyen hangulatot apám...áhh nem gyõzök betelni vele, most kezdem megint a demót, hogy a musicot ismét meghalgassam...na go úszni!

Vamos Argentina!

gduck
Szal nem szeretem a "setét" játékokat, de ez a gém nagyon magával ragadott. Szépen ment a demó DX10 alatt 😉

UI: Tudom elkéstem, de tegnap óta nem volt idõm leülni a demó elé 😞

kuci06
ha lefagy a 2. pálya töltésénél, vedd lejjebb a grafikát!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...