BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
üssitek ággyon...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
azt hiszi marha vicces a srác

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nincs is fenn BHn te szerencsétlen!!!

kill3r21
Közbe BH-n fetn a full Bioshock..hajrá...😄😄😄😄😄
468. SEEDER én vagyok , még van 16622 leecheer!!! döbbenet , reggelig seedelem aztán játék , mentem feküdni

Casper007
Király, akkor Geráék már jtszanak holnap! 😄

Hello World!

Blekk Síp
3-1 NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜNKKK WWWÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍíííííí

Nahh Off-nak vége... 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Casper007
😄. Igen, elkalandoztunk. Azt azonban sajna ne tudok. XD

Hello World!

hen-tes
Nefocit légyszi, inkább spammeljetek fake torrentekrõl, az még mindig jobban kötõdik a játékhoz..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gduck
Off:

Barátságos meccsé kapnak fellépti díjat is! Nem? Akkor meg belefér 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Casper007
Az minket nem zavar. 😄

Hello World!

Barátságos meccse de attol még iszonyat ciki lesz ezt kimagyarázni. 😊

Why so serious?

Casper007
LOL, ás folyt a víz a páylán.

Hello World!

Casper007
Ez mind benne van a pakliban.

Hello World!

kill3r21
én ugy beleéltem magam a játékba ránéztem a meccsre és bigdaddyt fociztak little sisterek ellen...😄😄😄😄😄
off:

jaja, és csak barátságos :/

Kandurex
off:

jól van hazai pálya azért más, az Olaszok valszeg 0 percnyi edzéssel jöttek,..

meg amúgy is, inkább jó színészek, mint focisták a digók,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Casper007
Igen, még nem iszok elõre a medve bõrére. De hát már az is valami, hogy berámoltunk hármat az olaszoknak. Szép eredmény ez már, az biztos. Akkor közbejött egy ingyenes Rapture látogatás, egész panziós, Big Daddy vadászat, és az Adam bemutatása, mint kimutathatatlan doppingszer.

Hello World!

Davidus
kár hogy a foci nem olyan mint a box. most mi lennénk a világbajnokok<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Csak halkan, még nincs vége.

Why so serious?

Casper007
Mondom, így kell ezt. De LOL, elverjük a világbajnokot. 😄

Hello World!

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Kandurex
3-1

Casper007
Ja, fél szemmel én is figyelem. Gyerünk fiúk. Azért hajtanak, mert kapnak egy Bioshockot ha nyernek. 😄

Hello World!

kuci06
...vagy Magyar - Olasz meccset néznek 😄
2-1-re vezetünk xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GregSB
Akinek megvan az játszik vele, akinek nincs az meg már nem tud mirõl szpemmelni 😄

Casper007
Én little sistereset játszok a plüssfigurákkal. 😄

Hello World!

kill3r21
látszik nem voltam itt mert játszottam..gyerekek veszélyes játék...méhés téma nagyon zorall 😄
Kandurex
<#idiota>

15 perce nincs vmi hülye hozzászólni való, else hiszem <#zavart2>

bertino
emberek
ami szoftver, feltörhetõ

csak idõ kérdése és jön a warez

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Casper007
LOL, már öt perce nrm érkezett komment. XD

Hello World!

Casper007
Na, azért! 😄 De azt meg hogy oldják meg? Biztos azért kell internet. Nyilván.

Hello World!

Voltan
Szerintem holnapra már kint lesz. Vagy holnaputánra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

|IcedFreon| - he changed his mind. says it doesnt work now. said it was only running because he has activation keys.

Kandurex
szvsz ma már az internet kapcsolat egyszerûen alap, ezzel nincs is gond,...sztem ezzel csak a warezosoknak sír a szája, szal...de úgyis megoldja valamelyik csapat, szóval mindenképpen lesz warez

kuci06
fake mindegyik.

viszont!
nforce infók:

|IcedFreon| - Maddox says hes done it.
ilovebooze - Who's this guy?
FISKER_Q - steam "hacker"
Bart1983 - He always mess with steam games

hmmm 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GregSB
Na emberek, válaszoltak a 2K-tól!

"hey guys,

first, let me say this. you DO NOT NEED TO USE THE INTERNET EVERY TIME YOU PLAY THIS GAME. it is only the first time.

second, you can uninstall and reinstall this game, and if, by chance, you have 2 computers you want to simultaneously play this game on, you also can do that.

if by some chance you are reinstalling this game without uninstalling it first, a lot, there is a chance you may have to call securom and get a key, or deactivate some older installations.

but if you upgrade your hardware next week, you'll still be able to play the game. if you revamp your system and need to reinstall bioshock, just uninstall it before you go through the overhaul, and then do your reinstall.

calling it "hardware fingerprinting" is a bit alarmist. we do not transmit any of your data to any companies.

really, the only people who will be concerned about any of these security measures are those who are rapidly putting bioshock on many pcs... if you use the game as you normally do, you won't notice this at all."

Magyarul:

-Internet csak a legelsõ indításnál kell, utánna lehet offline is indítani a játékot bármennyiszer.

-A játék EGYSZERRE két gépre lehet felinstallálva. Ez nem azt jelenti, hogy felrakod két különbözõ gépre és csókolom, hanem hogy egy idõben egyszerre csak két gépen lehet fent a játék. Ha tegyük fel 5x cserélsz gépet egy évben, csak uninstallálnod kell a régirõl a játékot és már rakhatod is fel az õjra, amennyiszer akarod.

Ez meg egy másik...
http://torrents.thepiratebay.org/3781461/Bioshock_Crack.3781461.TPB.torrent
Eagle16
"- nem játszhatok vele röjtökmuzsajon a gabonakörök közepén? "
<#idiota><#hehe><#taps>
De jogos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Voltan
"nem dobhatom fel esetleges testvér gépére, hogy õ is játszon vele? Két játék egy családban?"

Ezt elvileg eddig sem tehetted meg(legálisan). Egy program, egy felhasználó. Így van a törvény.
Ha öcsinek is kell, akkor vegye meg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Találtam valamit. Esetleg érdekes lehet. Bioshock Crack:
http://torrents.thepiratebay.org/3781451/Bioshock_Crack.3781451.TPB.torrent
MerlinW
Mindegyikre. De van pár makacs költõi kérdésem:

1. Telepítés utáni elsõ inditásnál kell Internetkapcsolat.

Dobozos verzió esetén is kell net, így rögzítik a hardveradatokat a telepítések számolásához.

Kérdem én, és ha nincs netem? Veszek 15k-ért egy dobozt egy DVD-vel és
- nem játszhatok vele röjtökmuzsajon a gabonakörök közepén?
- nem dobhatom fel esetleges testvér gépére, hogy õ is játszon vele? Két játék egy családban?

2. 2 gépre lehet telepíteni a játékot. 3. alkalomhoz telefon/mail. Uninstall nélküli reinstall esetén Securom kódot kell kérni SR-tõl.

Ismét a kérdés. Veszek valamit akkor azt szeretném hogy az az enyém legyen, úgy rendelkezzem vele ahogy akarok. (Online cucc esetén lehetnek megszorítások, de egy offline játéknál ne legyenek)

Tehát. 3. telepítéshez keressen a nyelvet nem beszélõ valakit, aki megfogalmazza neki a levelet stb. Kezdõdik a felesleges hajcihõ. Várunk a válaszra, õk kitörlik az adatbázisból a vasunk adatait, visszaigazolnak, 1 nap.

Sok a laikus, akik azt sem tudják mi az az uninstall. 2K azt állítja, ha reinstallt nyomunk uninstall nélkül akkor sír a Securom, és kérni kell tõlük új serialt. Fasza, lásd elõzõ bekezdés.

Sosem fogom ezt megérteni. Õk döntöttek úgy hogy online terjesztik, bele tudták kalkulálni a védelem hiányát. DVD-n még mindig ott vannak a védelmek, mégha nem is tart sokáig, de a laikusok nem tudnak velük játszani. Kérdés melyik a nagyobb bevételkiesés, ezt õk kiszámolták biztos.

Hamár védelem, akkor csináljanak egy többnyelvû telefonközpontot mint a Microsoft, és azonosítócserével aktiválják. De a mai világban sokkal egyszerûbb lenne az SMS-es visszaigazolás. Elküldöd SMS-ben a sorozatszámot, majd visszadobja az aktiváló kódot.

[merlinw.org]

Látom figyeltek.Kb 3 óráka írtam, megismétlem akkor.

Elsõk között kezdtem tölteni még hajnali 4-kor a game-et,így nekem már rég lennt van.Szal. Az a baj,hogy valószínûleg kuka az anyag, és NE VÁRJATOK HOZZÁ crack-et,mivel nem indítófájlt kell lecserélni. Már maga a telepítõ végén azzal fogad a game,hogy nem tudta patch-elni magát,így leáll a telepítõ)miután már felrakta..és mindent visszatöröl), a securom meg feldob egy albakot,hogy helyezzem be az eredeti lemezt. Ráadásul a legleslegújabb yasu-ra olyan hibakódot dob, mely szerint fut a yasu, szal patthelyzet. Már eleve tört fájlokkal kell megcsinálni az iso-t és úgy telepíteni.
Casper007
háh, meg is õrülnék, ha fél napig jönne, aztán... FAKE, YOU UNLUCKY!

Hello World!

most is a sok féket töltik? vagy fenntvan mán a teljes?

Frank99
késõbb lesz még....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eagle16
Szerintem holnap már fennt lesz magyar torrent oldalon is. Nagyon remélem.
És akkor holnapután reggel már játszhatok is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Casper007
XD. Az igen. De a kalóz verzióhoz nem kapok poszter, meg figurát. 😄

Hello World!

DarkSector
Jah én se torrentezek, mert ez a nagy érdeklõdés miatt 0.000000000000001kb/s-el lehet szedni....
😄
De attól függetlenül valós játék és nem fake....
Mert 514-en már leszedték...
XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"