BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://img170.imageshack.us/img170/5632/bioshock2kj4.jpg
Lehet hogy fake de még nem biztosak benne.
Gyuri : Jáááj! 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
és még nem végzett:/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(remélem jól írtam a nevét)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Remélem, jön egy jó yasu-crack páros, amivel lehet telepíteni majd ezt a verziót, (bár gondolom, securom hiába lessz átverve, online kéri majd a serialt) és nem kell megint leszednem...
Egyébként, ha nem 10-20, hanem mondjuk 50 óra lenne a játékidõ, vagy nem 10, hanem 4-5 ezerbe kerülne, mennék is megvenni, de így, legyen akármilyen jó is a játék, az ár érték aránya nekem nem elég jó...
Ottvan a TDU, igaz, kissé bugos, de aki szereti az autós gamákat, az fél éve egyfolytában játszik vele, napi szinten. A játékideje, nem 10-20, mégcsak nem is 50 óra, sokkal több. Na az megérte a 10 ropit.
Persze ez szubjektív, úgyhogy nem is vitaindítónak szánom. Csak at ÉN véleményem.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ki lehetne bontani a kislány és a búvárruhás figura kapcsolatának gyökereit is stb... Szvsz. jól meg lehetne csinálni.
Más. Én úgy hallottam, hogy amikor a kislány dúdol vmi gyerekdalt(?) akkor hallatszik, hogy nem kislány adja a hangot de még csak nemis nõ?! Ez elég igénytelenség lenne a fejlesztõktõl...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Na lépek aludni mire felkelek legyen tört mert széjjelcsapok valaki csavarkulccsal!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy neked is szép jó reggelt kívánok!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Hello World!
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
PS4 ID: Vordengo
asszem nem ez az a játék amire vágyom
kb az alice és a painkiller keveréke-és nekem egyik sem jött be
a grafika jó de nem kiemelkedõ-szal nem ájultam el tõle
(ezzel persze nem leszólni akarom)
úgyhogy ezt most kihagyom
a többieknek jó játékot
GOOBY, pls
Engem is hívtak de mondom azért nem utazok 160 kilométert hogy nézzem ahogy szopatnak az olaszok. Na mindegy tévében is szép volt. 😊
Why so serious?
PS4 ID: Vordengo
Egy Bioshockkal pedig nem megy sokra a csapat, hiszen csak két gépre lehet egyidejûleg telepíteni 😊)
Biztos sokan megnéznék 😄
<#banplz>#banplz>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
a64 3500+ (nem x2,nem húzott), 1gb ram, gef7900gs, mindez vista alatt és frankón fut 1280*1024en mindent alapból fullratolva (magától ezt adta...)
Viszont elõjött egy baki amit tegnap nem észleltem még fél óra nézgelõdés után sem...A játék összevissza kilépeget (a Bioshock leállt blabla)...5let?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én már így is lemaradtam..😛
Demót 60-nal szedi, 85% nemsokára kész van, azt végre megnézhetem ezt a Hájpot <#zavart2>#zavart2><#smile>#smile>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Elöbb irtátok inkább fake téma meg miegymás mint foci..én csak megfogadtam....
😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!