BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nforceon találtak valamit

http://img170.imageshack.us/img170/5632/bioshock2kj4.jpg

Lehet hogy fake de még nem biztosak benne.
Mekkora gáz lenne már ha nem tudnák feltörni a játékot! A jövõben meg a többi kiadó is erre a védelemre szavazna és többet nem tudunk majd játszani ingyen MINÕSÉGI játékokkal!😊 ( Kukába a securommal és a starforceal ) Má kezdek féélretenni egy konzolra... XD

ragobynara
Egyébként itt a szomszédoknál, Bécsben már kapható volt tegnap is! Csak sajnos nem maradt nálam annyi zs, h meg tudjam venni 😞

hm... úgylátszik,hogy csak 8 trójai pacim van... most csalódtam,én 12 számítottam(tegnap 12 oldalon néztem meg😄)

Nekem hiba nélkül ment. Tedd fel a legujabb nvidia béta drivert. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

Synit HUN
Lesz díszdobozos kb 16k-ért. Asszem pontosan annyiért.
Gyuri : Jáááj! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tegnap kerestem bioshockot a neten, a vírusírtó eddig 8 trójait talált...:/
és még nem végzett:/

Hi,valaki probálta dx10-be a demot? mert nekem kifagy vista alatt....

fakefakefake-jóreggelt

Spec. nem erre gondoltam! Milyen mocskos a fantáziája egyeseknek... <#mf2> Arra gondoltam, hogy a részeges és/vagy fertõzött apja/mostohája verte/kínozta a kislányt és egy karbanartó (búvárruhás szimpatikus egyén) védte rendszeresen meg. Vagy ilyesmi.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dante73
Jaja, jöhet <#violent>Uwe Boll...<#boxer>
(remélem jól írtam a nevét)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

DummyBoy
Ehh ... lehet hogy ezt a gyökérbontogatós filmet nem dijazná az ORTT ... de valszeg a hatóságok sem ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Dante73
Én is lekaptam, de hiába próbálkoztam, nem jött össze. Megkiséreltem még azt is, (bár nem sok reményt füztem hozzá, és sajna igazam lett.) hogy telepítés végén, mikor feldobja a securom ablakot, egyszerüen lemásoltam a telepített fájlokat, leokéztam a securomot, kilépett a telepítõböl, miután kiírta, hogy nem települt, visszaneveztem a másolatot, de .exe sehol. Beleraktam a demóét, semmi.
Remélem, jön egy jó yasu-crack páros, amivel lehet telepíteni majd ezt a verziót, (bár gondolom, securom hiába lessz átverve, online kéri majd a serialt) és nem kell megint leszednem...
Egyébként, ha nem 10-20, hanem mondjuk 50 óra lenne a játékidõ, vagy nem 10, hanem 4-5 ezerbe kerülne, mennék is megvenni, de így, legyen akármilyen jó is a játék, az ár érték aránya nekem nem elég jó...
Ottvan a TDU, igaz, kissé bugos, de aki szereti az autós gamákat, az fél éve egyfolytában játszik vele, napi szinten. A játékideje, nem 10-20, mégcsak nem is 50 óra, sokkal több. Na az megérte a 10 ropit.
Persze ez szubjektív, úgyhogy nem is vitaindítónak szánom. Csak at ÉN véleményem.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Szerintem lesz ebbõl simán mozi film is. A történet adott egy jó A kat. filmhez, normális szereplõkkel.
Ki lehetne bontani a kislány és a búvárruhás figura kapcsolatának gyökereit is stb... Szvsz. jól meg lehetne csinálni.
Más. Én úgy hallottam, hogy amikor a kislány dúdol vmi gyerekdalt(?) akkor hallatszik, hogy nem kislány adja a hangot de még csak nemis nõ?! Ez elég igénytelenség lenne a fejlesztõktõl...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

grayfox
gyûjtõi változat lesz valahol mo.-on?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Frank99
ott vagyok én is, tegnap este itt mentettem ki.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eagle16
Jó reggelt!
Még sehol semmi...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tugyiti
fake jó reggelt mindenkinek XD aasdasd
dienesoft
Zörögjünk emesenen, ha van rilíz? 😊

dante3
Na nye má!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Na éjszakásból jövet 155 új üzi.Gondoltam nincs full mert ahhoz kevés ez a kommentszám és igazam is lett! Csak a flém ment végig.
Na lépek aludni mire felkelek legyen tört mert széjjelcsapok valaki csavarkulccsal!

Next PC upgrade: 2022

dante3
Nem vagy egyedül! 😄
Amúgy neked is szép jó reggelt kívánok!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dienesoft
Na reggelt! Még mindig nincs semmi újdonság, de szerintem már bármikor kijöhet egy verzió, ami mûködik.Nforce-ra is rácuppantam.

Casper007
Ha valaki tudja, hogy Miskolcon kapható-e az X360-as változat, az megosztaná velem? 😄 Most olvastam, hogy a CE-ben hiba merült fel, mert a figurának letört a jobb karja (szinte kivétel nélkül), igaz, a kiadó már orvosolta a problémát, és még nyomtatott artbook-ot is kapunk. Mondjuk a kartörés állítólag csak az USA-ra és Kanadára terjed ki.

Hello World!

AKI leszedte már és tudta telepíteni az kérem segítsen!!!!!!!!!!!!!!!! A telepítés befejeztével kiírja a telepítõ: tegyem be az eredeti lemezd!! utánna le okézom és letöröli azt amit feltelepített!!! HELP!

Casper007
Fejenként egyet. 😄

Hello World!

és el is indult? nem hinném hogy átjutottál az aktiváláson
A Demonoidról letöltött Bioshock PC DVD verzió SIKERESEN felteletpült a gépemre!!! Szóval az tuti nem fake!!!

Ev1L
Pontosan, inkább lessétek meg folyamatosan NFOrce-ot, ott úgyis kiteszik egybõl!

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Bármi ami bárhol fent van fake. Amíg Nforce-on nincs felesleges akármit is letölteni. Szerintem mostmár leeshetne mindenkinek a tantusz aki tölti ezeket.

PS4 ID: Vordengo

akkor amit most töltök bioshock pc dvd iso az jó valamire? lehet már játszani ezzel vagy kell még crack hozzá hogy elindujon?😊

PhantomAss
másvélemény:
asszem nem ez az a játék amire vágyom
kb az alice és a painkiller keveréke-és nekem egyik sem jött be
a grafika jó de nem kiemelkedõ-szal nem ájultam el tõle
(ezzel persze nem leszólni akarom)
úgyhogy ezt most kihagyom
a többieknek jó játékot

GOOBY, pls

OFF
Engem is hívtak de mondom azért nem utazok 160 kilométert hogy nézzem ahogy szopatnak az olaszok. Na mindegy tévében is szép volt. 😊

Why so serious?

AntiHero
Nem vagyunk mi szada-mazók😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dienesoft
Srácok, ne haragudjatok, de életembe elõször vagyok kint magyar válogatott meccsen és nyertünk!!!!! Annyira örülök hogy nemigaz.Büntessetek meg, de ezt le kellett írnom.Látom, semmi újság nem jött ki! 😊

Na persze Xbox-ra kijött egy újab release közbe Bioshock Uncut PAL XBOX360-SWAG

PS4 ID: Vordengo

"Azért hajtanak, mert kapnak egy Bioshockot ha nyernek. 😄"

Egy Bioshockkal pedig nem megy sokra a csapat, hiszen csak két gépre lehet egyidejûleg telepíteni 😊)
robotnyk
Arcadia, nagyon komoly helyszín. csak linkelem, hátha valaki nem akarja megnézni (bár videókból ismerõs lesz úgyis).
gduck
Oksi, akko má tötöl is DVD formátumban a meccset torrentre BIOSHOCK néven 😄

Biztos sokan megnéznék 😄

<#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

No sajna az alaplapi hangom miatt csak eax nélkül hajlandó nem recsegõ hangot produkálni vista alatt de azért baba😊
a64 3500+ (nem x2,nem húzott), 1gb ram, gef7900gs, mindez vista alatt és frankón fut 1280*1024en mindent alapból fullratolva (magától ezt adta...)

Viszont elõjött egy baki amit tegnap nem észleltem még fél óra nézgelõdés után sem...A játék összevissza kilépeget (a Bioshock leállt blabla)...5let?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zeli
Hát örülnék, ha minden reggel nem 300 új üzenet jönne 😄
Én már így is lemaradtam..😛
Demót 60-nal szedi, 85% nemsokára kész van, azt végre megnézhetem ezt a Hájpot <#zavart2><#smile>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kill3r21
nah má huztam a cipöm indultam a tescoba...😄 vagy ennyire hihetö volt bh-s téma? ..😄 nemraktam elég ezt--->>> 😄
kill3r21
azé meg ne lincseljetek...
Casper007
Lol, itt már kapahtó a kis ABC-ben! Tesco gazdaságos kiszerelésben.

Hello World!

kill3r21
<#idiota><#idiota>
Elöbb irtátok inkább fake téma meg miegymás mint foci..én csak megfogadtam....
😄
Casper007
Jó éjszakát. Már így bele ne fogj. Szentségtörés lenne.

Hello World!

Promi
Te beszelni magyarszki?😊)
bertino
tudnám hol lakik, hidd el, hogy az összes ilyen barmot arcon taposnám a fene nagy arcukért

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Casper007
Akaszzátok fel. Bár lehet, hogy tényleg azt hitte.

Hello World!

azért is megyek feküdni , MA reggel hajnali 4kor kezdtem el letölteni és most végeztem , az ilyen marhák meg agyilag kikészítenek , holnap reggel kelés és játék , jó töltögetést mindenkinek