BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mertem végignézni😄
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ezeknek a marhaságoknak mi értelme?
Ha nem tudsz érdemben hozzászolni, minek irogatsz? Zavar mások próbálkozása? Tényleg nem értelek...
Dante.
Ha nem tudsz érdemben hozzászolni, minek irogatsz? Zavar mások próbálkozása? Tényleg nem értelek...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Itt a crack is: Nesze
Igen ez eddig megvan tény, csak az ilyen Microfaszok miatt van tele az net fake cucokal.
Itt is van serial: Itt
demonoid.com ról le lehet szedni egy verziót. a lentebb belinkelt oldalról egy krekket. Telepíted a játékot, mikor a securom feljön a telepítés végén, nyomsz egy reset-et a gépnek, bemásolod a crak-et, aztán megadod a serial-t (az még nincs) és elvileg megy a dolog.
Gyakorlatilag viszont addig tuti nem fog menni, míg valaki nem talál egy serial, és utána is necces a dolog, hiszen a telepítés nem fejezõdött be, így a registry bejegyzések, biztos hiányoznak, és ki tudja, lehet 1-2 fájl is hiányozhat a telepített mappából. Majd kiderül, ha lessz serial.
Gyakorlatilag viszont addig tuti nem fog menni, míg valaki nem talál egy serial, és utána is necces a dolog, hiszen a telepítés nem fejezõdött be, így a registry bejegyzések, biztos hiányoznak, és ki tudja, lehet 1-2 fájl is hiányozhat a telepített mappából. Majd kiderül, ha lessz serial.
Bocsi elírtam. sokökörbirkamarhafaszeztgépeldbe
Kösz. Mûködik, te kis vicces Pista.<#mf1>#mf1>
Itt van: jdsiuaegfiseafhieugdfisacgiusuadfhiewudhsiadhui
A próbálkozóknak ezt tudom írni ami nagy betükkel is ki van írva: NINCS MÉG WAREZ, SE MÛKÖDÕ VERZIÓ!
(Hádde, hádde, itt írták, mondják...NEM, NINCS!)
(Hádde, hádde, itt írták, mondják...NEM, NINCS!)
PS4 ID: Vordengo
Bocs neked szólt az elõbbi.
VAn akkor cd kulcs?
akkor lécci add meg nekem azt a linket ahonnan a teljes game-t szedted le.. és a game fut neked rendesen? vagy szerezni kell hozzá serialt?e-mailem ha nem akarod kiírni a honlap címét. [email protected]
Demonoidról szedtem le , arról az oldalról csak a cracket , avgyis az exet szedtem le , az mûködik rendesen.
csak simán másold be a crack exe-t , nem baj ha nincs ott a bioshock.exe telepítés után , de serialt megkell adni utána és játszhatsz 😄
DE Ha veszek egy orig PC s Bioshockot akkor ugye csak hardveresen függ a kt gép ugye? tehát nem csak két oprendszer hanem csak két gép ugye? nem oprendszer függö ue?
Gépem ati X1900 4200
de te honnan szedted le a játékot?errõl az oldalról amit adtál? és nem fake?
Tehát. Telepítem a játékot, majd a Bioshock.exe-t átnevezem, bemásolom a belinkelt crack-et, megadom a kód-ot, és megy.
Ezzel 2 gondom van. Hogy telepítsem, mikor törli magát? Ha resetelek, nincs Bishok.exe, akkor mit nevezzek át?
Másik, nincs kódom.
Szóval mi a megoldás? Ha valakinek sikerül, jó volna egy részletes, Magyar leírás, mit-hogyan!
Elõre is THX!
Dante.
Ezzel 2 gondom van. Hogy telepítsem, mikor törli magát? Ha resetelek, nincs Bishok.exe, akkor mit nevezzek át?
Másik, nincs kódom.
Szóval mi a megoldás? Ha valakinek sikerül, jó volna egy részletes, Magyar leírás, mit-hogyan!
Elõre is THX!
Dante.
ugyan az mint a többi! serial nélkül nem fog menni
na akkor müxik ez a crack-es dolog? vagy szereztetek már hozzá cd kulcsot? meg a kérdésem az h vki errõl az oldalról töltötte-e már le ezt a verziót--->BIOSHOCK=scene-inspired== FULL RELEASE....not the demo!! nemtom mennyire fake 6,04 gb
Egészen pontosan Activate manually.
Én nem engedélyeztem neki, hogy aktiválásnál fellépjen a program az internetre olyankor ad egy kézi installálás lehetõséget, na, egy olyan kód kellene.
Ugye ez nem azt jelenti hogy oprendsretöl is függ tehát csak gép függõ hardveresen ue??
tehát ha 30szor felrakm a vistat vagy xpt akkor is felrakhato az erediti?
tehát ha 30szor felrakm a vistat vagy xpt akkor is felrakhato az erediti?
Gépem ati X1900 4200
az hol volt?
A legelején kimentettem, az Arcadia elején....
A legelején kimentettem, az Arcadia elején....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem ártana <#vigyor>#vigyor>
Kisebb pletykaáradat vette körül ma az éppen megjelenését ünneplõ BioShock-ot. Felmerült ugyanis, hogy nem lehet ám akárhányszor felrakni egy gépre a megvásárolt példányt, végül aztán tisztázódott, hogy egyszerre nem lehet két gépnél többön. A tesztelés eredménye az, hogy installálásnál szükség van a netes aktiválásra, és ez az elsõ két gépnél mûködik is, azonban a harmadiknál már jelzi, hogy a nagybácsi nem fog játszani. Viszont téves az-az információ, hogy ezek után gondok lehetnek, ha pl. új gépet vásárolunk. Az uninstall után ugyanis ismét lehetségessé válik a telepítés.
Gépem ati X1900 4200
A CDGalaxisban van az Xbox360as változat (fémdobozos változat). Szállíthatóság: azonnal
ha valakit érdekel 😊
ha valakit érdekel 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Dicsak nem lehet letölteni a torentet még meg nem köszönöd vagy valami. Ezt az magyar torrent oldalakon is be lehetne vezetni.
ejj ez regisztrálós,én ide nem regisztrálok... ma már volt elég trójaim:/
http://scene-inspired.com
hm..honnan lehet letölteni?😊
Egy lépés elõre! 😊
A Scene-Inspirated torrent oldalon lévõ CRACK exe-vel már el lehet indítani a játékot. Viszont bekell irni egy serialt és müxik! Van egy cd kulcsom hozzá , meglátjuk mi sül ki belõle
A Scene-Inspirated torrent oldalon lévõ CRACK exe-vel már el lehet indítani a játékot. Viszont bekell irni egy serialt és müxik! Van egy cd kulcsom hozzá , meglátjuk mi sül ki belõle
Ez kíváncsian várom. Ha mûködik, írd már le pontosan, hogy is csináltad. KÖSZI.
LEtöltöd a Scene-Inspirated torrentet , BENNE VAN AZ INDÍTÓ EXE!!!!!!!! majd megcsinálod igy és játszhatsz , pár perc megnézem müxik-e
ok as far as i know this does work, in xp 64bit...
install the game....
go into
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Release
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release
Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your
or
Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from
www.gamecopyworld.com
or
www.megagames.com under the game fixes selection.
Enjoy
ok as far as i know this does work, in xp 64bit...
install the game....
go into
or
Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your
or
Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from
www.gamecopyworld.com
or
www.megagames.com under the game fixes selection.
Enjoy
Én eddig jutottam el azt nem mondom, hogy így mûködik, de már próbálkozni szabad nem?
Elvileg kijött egy NORMÁLIS crack , a Scene-Inspirated zárt torrent oldalról lehet letölteni , hamarosan irom hogy müxik-e
A telepítés végén mikor rinyál a secu nyomsz egy okét, de nem nyomsz rá a finisre hanem reset. Gép újraindul és ott is a gépen a játék csak nincs indító exe, de azt leszedtem torrentról. Berakod a megadott helyre és kész indult is csak kéri az aktiváló kódot.
Nem? Mert épp hogy fake, ugyanis a Vitality nem fogja így publikálni az anyagot, az fent lesz rögtön mindenhol kb...
Azt irták hogy ez már más fájlokal van megcsinálva ahogy értelmeztem kéri a serial amilyet adnak beirod majd cracekls és ennyi. Viszont arról hogy hogy oldották meg a serial kérdést nem beszélnek.
Viszont azt mondják hogy ez valószinüleg nem FAKE:Bioshock-Vitality PCDVD + crack <040/146>040/146>
Viszont azt mondják hogy ez valószinüleg nem FAKE:Bioshock-Vitality PCDVD + crack <040/146>040/146>
Ird már le hogy sikerült feltelepíteni , cserébe kapsz cd kulcsot!!
De figyelj már ?? HOGYAN crackeljük ha még feltelepíteni se engedi ???? Ha nem tudod feltelepiteni akkor crackelni se tudod!!!
Valaki tud ehhez cd kulcsot? Addig sikerült eljutnom, hogy már csak azt kéri, ha lenne egy kitudnám próbálni tényleg mûködik –e utána leírnám, hogy csináltam.