13397
-
egyiknél se.Ez 100% -
nem, holnap lesz 576 vagy cdgalaxis, vagy pcdome, vagy saturn vagy mm, vagy electroworld, verzió. ki mit tippel, melyik csapatnál lesz elöbb müködő verzió? -
Légyszíves, próbáljuk már tiszteletben tartani azokat, akik nem akarnak itt warezt látni. Gyere át a warez topikba és ott tedd fel a kérdésed. Akik megveszik, azok itt fognak írni, akik letöltik, azok a warezba. A warezban biztos válaszolnak a a kérdésedre. -
és ezt honnan veszed ? -
jizzo #6978 anno flatout 2 olcso volt es sokan is vettek... -
gregtom6 #6977 Akkor holnap jön a Reloaded-es verzió,igaz? -
Zóanagyvarázsló #6976 Attól, mert egy ember azt írta, még vehetik többen. Érdekes módon tőlünk nyugatabbra (vagy éppen kellően "távol-keletebbre") sokkal jelentéktelenebb a warez. Ez mind kultúra, mind életszínvonal kérdése. Az emberek imádják a leárazásokat, olcsó holmikat, az 1000 Ft-os DVD-ket is hordják haza talicskával, ha lesz a játékokra is keret, és jobban elismerik a létjogosultságukat, akkor változni fog itthon is a helyzet. -
GTFO! -.- -
MrAndree #6974 De ha ki van írva felülre hogy nincs működő verzió /oké nem pontosan de majdnem/ akkor hadd lehessen már idiótázni azt aki olvasni se tud. :) -
na arra kiváncsi leszek melyik boltban lehet megvenni holnap. az biztos, nagybetűvel kell kiírni a céget. -
CUCLI #6972 hiénák :)))) -
Meg sehol, csak a neten keresztul. -
Állítólag nállunk egyelőre sehol, talán holnaptól lesz 1-2 helyen, de ez sem biztos. -
rémrendescrysis #6969 hol lehet megvenni mert az 576-ban nem lehet? -
Ok hello -
nincsen igazad, van aki a szemét nem csak nézésre használja. -
tibiszabo #6966 na végigtoltam király volt!!!!!!!!!!!! -
jizzo #6965 ez most mien megnyilvánulás?? nemmindenki lehet akkora vagány mint te hogy tudja mitkell csinálni... szánalmas.... nehéz lenne leirni neki hogy nincs törés és kész nem idiótázni egymást... magyar mentalitás azért megmutatkozik -
STFU #6964 fuhuuu mennyien es milyen hirtelen -
idióta -
Mosd meg szapannal a DVD-t...
NINCS MŰKŐDÖ VERZIÓ, CSAK HA EREDETI!!!
[capsoff, restelli magát] -
Hát be kell tenni a lemezt :) -
SzlobiG #6960 Hát megkell venni és bekell helyezni a lemezt azonnal menni fog. -
tedd be -
olankor helyezd be az eredeti lemezt ofc -
Megkell várni míg feltörik, vagy inkább megkell venni a boltba. -
STFU #6956 a kerdesben ott a valasz -
Gazsi007 #6955 Olyankor mit kell csinálni mikor telepitésnél kiirja hogy
Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük,helyezze be a eredeti Biosock CD/DVD-t? -
Amúgy szerintem át lehetne nevezni a topicot Biósokk - minden ami eszedbe jut -ra -
jizzo #6953 5000 ert vagy alatta talan megvennem de nemadok ki 11 ezret hogy vegigvigyem 2 nap alatt aztan otthagyom... ha lenne jo multis resze az megint mas dolog lenne mert azokat megveszem ami tetszik es tudom hogy sokaig fogom jatszani -
Ezt már kitárgyaltuk, szerintem nem hiányzik mégegyszer az a vita meg a több 100 hsz. -
szóval inkább várjuk még 1 hetet hátha a magyar boltokban már NEM netaktivációs példányokat vehetünk meg...de jó
-
Ez csak ilyen végszó volt :) Azt se tudom már ki kivel van ebben a topicban, én csak a poénok miatt járok ide. -
Az a baj hogy nem minden játék ér annyit hogy megvegye az ember ( én fizetnék mondjuk 1000Ft hogy egyszer végigvigyem ). Az Oblivion-t azért veszik meg mert annak jóformán sosincs vége, az egy RPG. Más játék meg a Multi része miatt jó. Ezt végigtolod, 2-3hétig nem fürdesz utánna mert megutálod a vizet, és ennyi. Ez nem ér 10.000Ft-ot -
#6932 csak hát ugye a vita hevében senki sem látta... -
jizzo #6947 "Na de téma lezárva vedd meg a boltban."
ezt most miert is irod nekem?? en nem orjongok hogy nincs warez verzio mert tudom hogy nemlesz rogton.. de sztem nemveszem meg a gamet foleg ha ingyen is van... johe a szoveg de ez akkor is igyvan... ha valamit megveszek az biztos nem egy single player game lesz -
és ha megjön az esze akkor mi van? nyugodtan megy tovább a dolgára :) -
markastor #6945 "A 2K jövő héten becseréli az eddig eladott példányokat. Az új lemezen már nem lesz megtalálható a netes aktiváció. Az akció oka a kiadó egyik korábbi ígérete, miszerint mellőzik az ilyen megoldásokat a Bioshock single player játékkal kapcsolatban. Többen felháborodtak, erre a 2K úgy tűnik, meghátrált, és új, netes aktivációt nélkülöző példányokat hoz forgalomba jövő héttől." -
Eleve a Reloaded, nem tört fel sosem netes aktiválós gamet, erre van az Emporia meg még a nem tudom melyik. Nwem azt mondtam, hogy nem törik fel, hanem, hogy kicsit később. Amúgy azok is élnek valamiből és egy kis plusz nekik is jól jöhet, nem hiszem, hogy unatkozó milliomosokból áll a csapat. Valamint azért mert valami hihetetlen, nem biztos hogy nem igaz. Na de téma lezárva vedd meg a boltban. -
plasmid kérdése, szerintem, nem nehézségi szint, én már kaptam rank2es hypnotizet.