BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor egy se marad.

Why so serious?

AntiHero
Az tuti😊 Ha kineveznek sajna törlök mindennemû nem játékkal kapcsolatos postot. sorry

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Casper007
Ne hallgass rá! Ne! Kell ehy házigazda, akkor azonban vége bulinak.

Hello World!

DarkSector
Jah gondolod te!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Én is rád szavazok !! <#vigyor><#eljen>
Casper007
Én rád szavazok... ismét. 😄 Aztán lehetek becsületbeli tag? Hm? Kérleeeeeeeek. 😄

Hello World!

AntiHero
Olyan nincs😊 Lehetetlen...Képtelenség...<#kuss>

hát legálisan sehogy.. elsõ indításhoz legálisan elvileg kell net.. nem legálisan pedig bezárod feladat kezelõbe a telepítõt amikor elõjön a securom 😄

DarkSector
De kérdezem én, akinek nincs net, az hogy teszi fel?????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ev1L
Sorry, crackerek...

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Ev1L
Ejha, az ciki, akkor most a hackerek kutakodhatnak a régi töréseiknél? 😄

MerlinW
Nem, SecuRom most a régi megoldásokat akarja ötvözi az online aktiválós izével, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja😊 A fizikai védelem kukába ment, drága és többet árt mint használ. Kérdezd csak meg a Sony Music-ot😊

[merlinw.org]

ehh ez nekem már tegnap du megvolt 😄...

wedge31
Ez nem jó indok ezzel az erövel mehetsz irakba is ,találj ki mást valami drámaibat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

chalezlopez
Én is...

Vamos Argentina!

AntiHero
Ezuttal szeretném a kedves SG.hu-nak jelezni hogy HÁZIGAZDA szeretnék lenni itt a topikban. Hogy miért? Mert KÁOSZ uralkodott el😊

SpiritFire
WTF why?

Voltam nyitás után!

Dante73
Na, én mentem...

http://www.freetvmaci.info/

kovecses
Hihi ezt már 2 napja megcsináltam!

Utána bármilyen ódon indítod total commanderbõl azt irja ki programfuttatatási hiba

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Rage47
pedig nagyon jó kikapcsolódásnak sztem 😊

on
Casper007
Ott a pont. Én rád szavazok. 😄

Hello World!

wedge31
Nem vagy egyedül aki nem tolta végig nálam három ora után unnistal volt.

Ev1L
Igazad van, eredeti dvd elõ, Steam fel, Half-Life 2 letölt, ééés játszik, további szép estét! 😊

Rage47
ááá dejó zenék<#finom>
DarkSector
Jó csak nem olvastam vissza, mert 509 új üzenet jött:..........<#vigyor2>

chalezlopez
Jó gondolat, én meg elõször a HL 2 alapot, mert még azzzal sem játszottam 15 percnél többet (ember az ilyen állat?) mert a régi gépemen nem futott valami jól. Lehet hogy most már jobban fog...

Vamos Argentina!

Na most ezt mire irtad, mert már én is irtam ezt ??<#worship><#worship>

Tényleg nagyon ott van!!!<#eljen><#eljen>

DarkSector
Telepítése: Amikor feltelepítette, és kérte az eredeti CD/DVD lemezt az install végén, akkor NE nyomjátok meg se a Retry SE a Cancel gombot!
Total Commander megnyit, ahova telepítette a BioShock játékot -> C: Program Files2K GamesBioShock, majd a benne lévo teljes cuccot másoljátok át ideiglenesen egy másik mappába... ez 6 GB lesz!

Ha még valaki nem jött volna rá...
már csak chrack vagy séria kell!!!!!!!!

Rage47
asszem én felrakom a hl2 ep1-t amig nem jön... 😊
Rage47
van vmi érdekes azon a pályán? 😮
AntiHero
Isteni fasza a zene!!!!!!!!!!! NAgyon jóóóó

Kell a játék Hüp..hüp<#rinya>

Értem én és nézem is de már nagyon unom ezt a semmit tevést, és ezt a game inséget!!<#worship><#rinya>

Rage47
kösziköszi
Köszi jól vagyok, csak az a baj hogy dumáljuk itt a semmit ahelyett hogy az 5. pályát tolnánk már!!<#rinya><#rinya>

Ev1L
Egyszerû a megoldás, nézd mindig az NFOrce oldalát, ha ott lesz törés, mindenhol lesz.

csak nem irtam csúnyát?? akko bocsika!!

Akkor valaki majd leirná hogy hogyan mit merre hová, má ha lesz minden hozzá....

Köszi!!

Casper007
Na.

Hello World!

Ev1L
És ha a Securom is ezzel szórakozik most???

mikisanzi
csókóltatlak drága ecsém, mesélj mi újság?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Hát tényleg ki van a f...om a Bioshock-al én már úgy jáccanék, egy másik fórumon azt irták, hogy jáccak a pö..el amig nem lesz normális törés lehet hogy megfogadom....<#zavart1><#gonosz1>

AntiHero

wedge31
Ez is igaz.

MerlinW
oké, de StarForce fizikai védelem volt, azért bajos (még mindig) és ezért is lett kivonva a forgalomból.

[merlinw.org]

crazyclone
szerintem amiig ez az eredmény addig nem elssz hirdetés XP amugy ez a kérdés nem egészen egyértelmü én nem adnák pontokat a warezosoknak de az értetlen huszároknak igen ...

chalezlopez
...vagy valami jobbat...

Vamos Argentina!

wedge31
Ugyanez volt a starforce-val is elöbb-utobb mindegyiket feltörik a kérdés csak az mennyi idö alatt.

MerlinW
nincs szar, ha egyszer fel van törve valami, akkor fel van. Majd a köv generáció miatt lehet megint aggódni.

[merlinw.org]

Ev1L
A profi jós! 😊 Amúgy ne nézegessetek torrent oldalakat, meg bénácska warez oldalakat, egy oldal van ami ilyen dolgokban megbízható, az pedig az NFOrce...