13397
-
Ha elég volna hozzá egy patch. Akkor már rég kiadtál volna azt... De más megoldást nem találtak, ezért az összes lemezt kicserélik. Ha igaz a hír. -
Ezekhez mind elég volna egy patch. Felesleges kicserélni a lemezeket. -
Zóanagyvarázsló #7020 Ja, látom. Kár, mert amíg nem látok róla hivatalosat, addig számomra ez elég kacsának tűnik, nem vennék erre mérget - a forrást szerintem illik kirakni. Hivatalos fórumon sem láttam eddig egy szót sem erről. -
Hehe... Azokat spéci fájlokban tárolja a SecuROM
-
nem tom nem én írtam be. -
Ezt korábban már becopy-ztam angolul.
Ezzel csak egy baj van, amit mindneki elfelejtett!
A jelenleg letöltött játékok internet-aktivációsak.
Tehát megint le kell majd tölteni egy másik verziót ami már majd nem az... -
Nem voltam érhető. Nem vagyok pesti, Miskolc közelében élek, ott szeretném megvenni, mert így nincs postaköltség sem, és jobb szeretném magam leemelni a polcról. -
Azt hogy nem működik!!! -
Az nem semmi! Akkor mindenki meg lesz elégedve, a vásárlók, és a warezolósok. :) -
Zóanagyvarázsló #7013 Honnan származik a hír? Én eddig nem találtam sem a hivatalos honlapon, sem máshol - biztos vasárnap lévén nem rakták ki. -
Errol ki mit tudd?
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Mount the BIOSHOCK.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.10.
* Play the Game!
-
gyuri12 #7011 "Ajánlatos felrakni a 163.44-es Nvidia drivert már akinek Geforce 8-as karija van."
ha jól vettem észre a 8-as szériából van videók kártyád, szedd ezt le -
"A 2K jövő héten becseréli az eddig eladott példányokat. Az új lemezen már nem lesz megtalálható a netes aktiváció. Az akció oka a kiadó egyik korábbi ígérete, miszerint mellőzik az ilyen megoldásokat a Bioshock single player játékkal kapcsolatban. Többen felháborodtak, erre a 2K úgy tűnik, meghátrált, és új, netes aktivációt nélkülöző példányokat hoz forgalomba jövő héttől." -
marco2 #7009 pc játékok nincsennek? -
Elolvastam a F.A.Q.-ot és nem nagyon jutottam előre... A repülős videó után ugyanúgy kiírja, hogy a bioshock.exe hibát észlelt és leáll... De valószínűleg én csinálhatok valamit rosszul... Vagy a Vista... No mindegy...
Bocsi, hogy zavartam és értetlenkedtem!... -
SzlobiG #7007 Ezt nem is kell rendelni ott van, hogy:
Állapot: Készleten Bemész és megveszed persze előtte egy telefont ejts meg.:D -
Köszönöm. Bár ezt már láttam, meg még néhány pesti üzletben. Csak nem akarok rendelni, haenm helyben venni. De előbb-utóbb lehet, hogy rendelés lesz. :D -
SzlobiG #7005 Tessék. -
Ja, ezt én sem értem. Azért azt még elvárom, hogy ne használt lemezeket árúsítsanak, vagy mi... -
kéne az aktivácios reg bejegyzés....annak akinek eredeti...:D:D:D:D -
Fejds má ki bövebben milyen uj lemez? milyen csuzsáok? -
Ja, tényleg. :D De azért bobozzal jobb lenne. Amúgy nekem boxra kéne, pc-n nem indulna. XD -
SzlobiG #7000 Steamon megtudod venni akármikor. Én agyaltam is rajta, de aztán inkább csak olyan gémet veszek amivel tolom is multiba.:) -
De azért milyen szívás... nincs warez, jó, akkor a lekiismeretes játékos megveszi, vagyis megvenné, ha lenne hol... :S -
3 napja rakták fel. Szerinted?
-
gyuri12 #6997 tudják,és azt is tudják,hogy a játékok rohadt drágák,emiatt nem veszek egyet sem, és ők is nekem szavaznak igazad -
SzlobiG #6996 Szerinted tudják ezt itt? -
Jah
-
gyuri12 #6994 jó de ezt a többiek nem tudják,szal ne mondd el nekik... ugye jack,hogy igazam van,ugye? -
SzlobiG #6993 Steamnál.:D -
gregtom6 #6992 http://www.torrentportal.com/details/1327904/BioShock.Special.Edition.MuLTi3-ViTALiTY.iso.torrent.html
na és ez működik? -
STFU #6991 es meg idejossz a bunozok koze, hat... anyukadek tudnak ezt -
Nem lesz egyiknél se mivel új lemezeket adnak ki.nem olavastok csak írtok megint:S Szval 1 hét csúszás szerintem minimum. -
Ezt nem mondod komolyan ez nem biroság. -
markastor #6988 Én sem láttam, sry. :) -
Remélem, mindegyiknél. :D -
-
gyuri12 #6985 mert talán a warez törvénybe ütköző.. hm... -
Miért mindig titeket kell tiszteletbe tartani miért nem minket ? mi vagyunk többen. -
STFU #6983 vmit elneztel. akik nem akarnak itt warezt latni azok mar nem jarnak ide. csak off van