13397
-
nono55 #7262 elviekben nem, de reménykedni azért lehet, ha már adómentességet kap az államtól...csak 1000-1500 Ft-al legyen olcsóbb...ha pedig nálunk is gyártanák akkor én garantálom, hogy olcsóbb lesz, mivel pl szállítási költség már nincsen stb...
amúgy amerikába miért olcsóbb az átlagfizetéshez képest, mint nálunk?
ott kint egy nővér fizetéséhez arányosítva a bioshock árát-kontra Magyar fizetés+biosokk=az ami nővérke kb 2000Ft-ért veszi meg a kisfiának és naná, hogy megveszi!!!nem a fizetésem 15%( nem az enyém hanem az átlag, az enyém szerencsére több ennél...) költöm gammára!!! -
Newfronter #7261 Az aktiválás tényleg nem volt ferr húzás. A HL2 esetében elfogadható volt, mert a Steam javításokat is letöltött a játékhoz, azonkívűl a steam-el bármikor le is szedheted a full játékot bárhol, nem kell az eredeti lemez, csak az accountot kell megjegyezned. De itt a Bio-nál csak az aktiválásra mentek semmi másra. Jó is hogy a 2K kiszedi az aktiválást.
Szerintem ezt a módszert nem fogjuk viszontlátni többet, nagy botrányt okozott. -
Semmi nem jelent hogy hozzánk jönnek attól fillérrel se lesz olcsobb a game! -
nono55 #7259 képzeljétek megálmodtam a megoldást!!!!!!!
ez a biósokk csak egy jó marketingmunka eredménye, mivel milyen problémás gamma ez könyörgöm...az Electronic Arts, meg az Ubisoft nem csinál ilyeneket!internetes aktiváció oké, hogy kell egy Battlefield-hez, de egy szingli játékhoz?és akinek nincs nete, de megveszi az mi a faxot csinál?feltételezem mindenki tisztában van vele, hogy ez üzleti húzás volt a készítőktől (ami azért érthető), de könyörgöm, van erre más megoldás is.szal az már biztos, hogy nem fogom megvenni =NO WAREZ= k- ra nem érdekel ez a szemét maszlag.remélem a Crytec Magyoro-ra költözik és a Crysis nem lesz 12 ezer píz!és bocs ha valakinek a személyes véleményét sértettem, de sztem egyértelmű...
Szép Napot! -
Na mit mondtam. Korán reggel benézek a fórumba, és az utolsó hsz. az, hogy fake :D -
Fake -
Sajna nem megy. -
http://rapidshare.com/files/51519870/BioShock.CRACK-HOODLUM.rar
Próba Hátha :D -
Egyetértek veled, de azért te is fogalmazhatnál "kicsit" "enyhébben"...
-
Skyline #7253 Hát....tegnap toltam xbox360-on...Kissé vegyesek az érzelmeim mert egy idő után szinte hent az egész...De még reménykedem mert csak 1-2 órát játszottam... -
gregtom6 #7252 Tudja vki,h honnan tom,nem azt a 12 számot,hanem az eredeti soundtrack cd-n lévő 3 remixet leszedni?HELP! -
jó,kussolj már,kicsit elvagy szálva már mert megvan a gém,kúrvára leszarjuk,dugdfel -.-
-
Tsáó mindenkinek, és Bioshock-töréssel teli reggelt! -
danielboy1000 #7249 a holnap az ma van:) semmi se látok:( XD -
Kimaradt egy "nem". -
Hát még próbálkoztam nagyon banner-készítésileg, szóval ez nekem speciel most magas... :( Kérdezd meg Shep-et, ő biztos tudja. -
gregtom6 #7246 Ebből mind2-t tudtam,csak azt nem,h ez ilyen egyszerű lenne.Úgy értem,h persze Painttel is lehet,de pl gifeshez milyen progit ajánlsz? -
Kilépsz a topicból és bal oldalt a beállításoknál. Másféleképpen a válasz pedig, hogy painttel... :) -
gregtom6 #7244 lol,ki írta azt a bizonyos földet meg pizzát?:)Kiengesztelésül mondd meg,hogy mivel csináltad a bannered a nevednél. -
Hát oké, akkor elhiszem, holnaptól lesz Reloaded, de ha nem, bocsánatot kérsz? :) -
Hát nekem 8:) -
Zóanagyvarázsló #7241 "Majd ha kiadták az új verzós DVD-ket na majd akkor lesz."
Szerintem ez éppen akkora fake, mint a warezverziók, nem kellene bedőlni neki, én sehol nem láttam kihírezve, senki nem beszél erről, egy valaki beírta ide minden forrásmegjelölés nélkül. -
gregtom6 #7240 Tudja vki,h honnan tom,nem azt a 12 számot,hanem az eredeti soundtrack cd-n lévő 3 remixet leszedni? -
bladesks #7239 titok, hogy ezeket pontosan hol olvastad? link? -
gregtom6 #7238 Vicces vagy,EV1L,ugye tudod.NFO-ban olvastam,h hétfőn jön,egyébként meg holnaptól adja ki a kijavított dvd-ket a 2KGames. -
killed hmmm megölni nem probáltam öket...:) -
kb. annyi lesz. Nem tévedsz:) -
Most elutazom egy hétre, kíváncsi vagyok mennyi új üzenet lesz a topicban amikor visszajövök :DDD Kb olyan 3-4 ezerre tippelek. -
Elvileg a föld pizza alakú! -
nekem ott vannak a .BIK kitejesztésű Final intrók. Megnézhetném mind 3mat:) De nem teszem:)
1: Harvested Gatherers
2: Killed Gatherers
3: Saved Gatherers -
most valoszinüleg..a rescue little sister befejezést láttam mert mindig megmentettem a kispicsákat...:D -
azt hogy ezt megtudjam 3 szor végigkéne játszanom....:) -
Csak reménykednek:) 110% hogy nem lesz. Majd ha kiadták az új verzós DVD-ket na majd akkor lesz. -
gregtom6 #7229 Elvileg holnap lesz Reloaded-es verzió. -
3 befejezés van ugye? Van valami extra, bónus pálya avagy valami? -
Hát látni, jó sok topikot is nyitottál :) -
"de legjobb beöltözni bigdaddynek"

-
jah van egy rész mikor EMP bombát kreálod...akkor azthittem itt a vége....de legjobb beöltözni bigdaddynek....vigyázni a szűz k*rvára...ez igen hangulatos...:D -
Jövőhéten se
-
gregtom6 #7223 Öcsém ma sem lesz már működő BioShock werzió