13397
  • danielboy1000
    Indokínában ;)
  • DarkSector
    Steam-es vásárlásban tudna segíteni valaki?
  • daxan
    Hol lehet megrendelni a játékot?
  • Noitulover
    Neteséges a játék topicban sír az összes "warezos" ,
    Buhu hu a szemét fejlesztő bácsik miért védték le a játékot többszörösen , első körben mivel Mature mínősítést kapott , igen azt jelenti hogy 18+ így talán már érthető , akiknek szabad lenne hogy játszonn , annak nem hinném hogy probléma 50 dolcsi környéket kiadni (netes kárty is akad) föleg ha ennyire fontos hogy játszon
    Oh de érdekes módón ők már megvették és játszank , a sok kiskoru meg csak had nyavajog XD
    És igen már 3 szor is kipörgettem mert meg van a játék XD (hogy bioshockrol is legyen szó)

tahóság ftw XD
  • nono55
    és a következő gamma amire beruházok, az a World in Conflict!Na ilyen stratégiát sem láttam még soha...beszarsz!!!!!
  • danielboy1000
    www.systemrequirementslab.com <-----ez szerintem valahogy mindig eltorzítja az eredményt.nekem a bf 2 re azt írta hogy éppenhoyg a minimum van meg közben futott maxon minden bekapocsolva élsimítással.meg még 1 pár játéknál fura eredményt adott:\
  • nono55
    én kipróbáltam nem maxon is, de nem az igazi.pl fél óra volt mire megtaláltam az ajtót ami nem maxon tök fekete és az istenért nem veszed észre, hogy az egy ajtó.maxon meg tök király mert csillog mint a tücsök picsája a fémes felület...
  • Beowulf
    Okés! Előre is köszi szépen!
  • Voltan
    Nem maxon, de egész jól. Kicsit kísérletezz a beállításokkal, és jó lesz.
  • nono55
    még mindig pásssz...
    most dógozom ugyhogy nem tok segíteni, max délután mert nekem is ilyen vidikarim van...
  • V43 1105
    Megrugdossalak, vagy megnéznéd a FAQ-t?
  • Beowulf
    Az a baj, hogy a nem bétára is ezt írja... A másik gépemen egy 6600-as van és arra felment szépen, erre meg... nem...
  • mikiking
    cősztök,evvel a géppel h menne a game ? amd 3000 + 1 gb ram 7600 gs 256 mb ddr 3 128 bit
  • danielboy1000
    miért, eddig is volt xp verzsün nem??
  • V43 1105
    Fake.. (Ma jött meg a Bioshock XP)
  • nono55
    pffff...pássz nem tom csak azt,hogy ez még BETA verzsön
  • Beowulf
    Nekem a 163.44-es ForceWare telepítésénél ezt írja ki.
    Katt
    Tud valaki rá valamilyen megoldást? Pedig már újratelepítettem a Vistat is...
  • nono55
    vagy ez mi?
    mert biosokk szériál kicsit több számból áll
  • nono55
    ez müxik vagy csak kamukéró?
  • kill3r21
    DY8D-O0QH-TZP2-TU8M-L2BN
  • Voltan
    Így is úgy is feltörik.
  • bgabor
    Miért lenne a legelső? Bizonyos starforceos játékok sosem jelentek meg warezban. Pl:Lockon Flaming Cliffs

És egyébként is miért mondasz olyanokat, hogy le kell mondani róla warez szempontból? Bazze, pár napja jelent csak meg! Még egy hete sincs!
  • DarkSector
    Gondolom most büszkék magukra a fejlesztők, hogy mindenhol azt látják, hogy nem megy a játék, és létrehoztak egy hatásos védelmet!

Én azért az ő szemszögükből nézve meg tudom érteni, és el tudom képzelni, hogy mit leakasztanak a védelmi jogokért, ha más fejlesztők is licenszelni akarják a projectjükhöz!

Gondolom aki kitalálta ezt a védelmet, az még egy ideig nem lesz munkanélküli....:D
  • DarkSector
    Igen, csak az a mostani fő probléma oka, hogy most teljessen új réteges védelmet alakítottak ki!!!!!!!
    Ha jól számoltam, akkor 4-5 fontossabb védelmet kell kijátszani....
    És ez valszeg egyedülálló idáig a pc játékok világában....
  • pheaton
    No igen ugy tünik. Bár rémlik valami nekem, amit régebben nem sikerült megoldani, de nem ugrik be mi volt az. Tudni lehetett , hogy elöbb -utóbb eljön ez is. Majd aztán megoldodik, és kezdödik elölröl az egész.
  • DarkSector
    Igen, de úgylátszik, hogy mégsem fog nekik menni, mert túl sok idő telt már el!
    Ez a világ legelső játéka, amiről le kell mondani Warez szempontból....
    Mert én nem szarakodok gagyi 1000000 fájl cserélgetésével, meg mini-maxi imagokkal, mert amennyit a szarakodás alatt fogyaszt áramot a gép, abból már rég meveszem az eredetit....
    XD

Szerintem ezzel most hatásossan bekeményítettek a fejlesztők....
  • LackoMester
    hallgatni a arany:)
  • DarkSector
    Igen igaz, de a 20-30 e videókártyán az éppen hogy elfut szó az szó szerint értenmdő...
    Tehát inkább 45-50e videókártyával érdemes nekiugrani....
  • pheaton
    A két telepités az nem egészen igaz. Amugy idiota a rendszer, és nehéz is megoldani. Jeleneg 10 gép, és 15 nem buta ember ép ezen töri magát...de egyenlöre nem megy.
  • pheaton
    De azt a gépet bazze te egy rohadt játékra vetted? Nem . Ez a hozzáállás...kiváncsi vagyok te kiadod -e a pénzt érte? Mert én megtehetem , hála az égnek, hogy megvegyem, de mégsem értek egyet az árakkal, mert egy game az azért nem egyenértékü arányaiban sem egy gép árával.
  • DarkSector
    Ezt én sem vágom!!!!!!
    Brutál hülyevagyok valszeg, de még most sem értem, hogy miért csinálnak egy ONLY SINGLE játékhoz egy egy ONLY NET install rendszerrt!!!!!
    Nem elég, hogy 2 lehetőséget adnak a telepítésre, de még kössél be netet, ahhoz, hogy fel tudd tenni a játékot!!!!!!!!!
    Ez szép marketing fogás!!!!!
    Játszani akartok a Bioshock-kal??????
    Akkor vegyétek meg, és kössetek be netet....majd imátkozzatok, hogy elég legyen a 2 telepítési lehetőség...
    Ha netet bekötitek, és a sok vírus, meg spyware lenyomja a gépeteket, akkor igyekezni kell a végigjátszással!!!!!!!!!
    XD

De valszeg csak én tartom ezt esztelenségnek, és lehúzásnak, vagy simán csak eljárt felettünk az idő....

Kiváncsi vagyok, hogy miképpen tudnak még jobban fellépni ellenünk és kicseszni velünk, ahol csak lehet....
  • Nagylaci
    Kapta a gépét?!
    Hát kapjon egy Bioshock -ot is...
    Egy olyan videokártya amin ez már jól megy legjobb esetben is 25E Ft. De egy magára valamit is adó gamer -nek ennél biztos jobb van. Szóval bármilyen ocsóér van a PC -d SOKKAL drágább egy játéknál. :)
  • pheaton
    Ez sem feltétlenül igaz, mert lehet pc-t venni, szerezni olcso pénzen is. Nem feltétlenül mindenki vette, van aki kapta, nyerte, stb...ez nem indok. Másrészöl a gépet nem egy alkalomra vetted, mig egy ilyen tipusu gamet, jo ha max 2 x végig tolsz.
  • artschiatwork
    számíthatsz a ban-ra...
  • pheaton
    OTT a pont uraim!
  • Nagylaci
    Azért az a konfig. sem két fillér amibe egy Bioshock -ot jól futtató PC kerül... Ha arra volt pénz talán csak lesz egy nagyságrendekkel olcsóbb játékra is!
  • nono55
    és azért bassza ki mert az új is olcsó!és nem kell várni megrendelésekre meg ilyen baromságokra, hanem bemegy, fizet, használja, elromlik, újra elölről!amúgy ennek nem csak ez az oka...itt van pl a híres krekkgyár=közép-kelet-európa és ezzel a dumával adják drágábban itt a gammákat!amúgy meg a diszkóverin (ajánlom a seggtitánoknak) láttam egy NIKE cipő gyártásától a felhasználó lábára kerüléséig, mik történnek, hány kézen megy keresztül, pedig a NIKE FERRARI-s csúcscipő előállítási költsége 1700Ft, csak mire Kínából Európába ér, 38000Ft lesz az ára.sztem a gammáknál sincs ez másképp.szállítási költségek+vámoltatás+18 kereskedő kapzsi keze...stb=biosokk 12000Ft!!
  • nono55
    "nem a kocsmában veszem"=javítva! :P
  • grebber
    Azért olcsobb külföldön minden mint nálunk (ott ugy sokkal több a fizetés is) mivel a külföldi ha valamivel baj van baszik elvinni szervizbe kibassza a kukába azt vesz másik és marha sok dologgal igyvannak .Na szóval azért olcsobb mert ott sokkal de sokkal többet eltudnak adni mindenből ezért olcsobb.
  • nono55
    ami persze nem azt jelenti, hogy ne vegyen senki, mert 1 évben kb 4-5 játék jelenik meg amire hajlandó vagyok pénzt áldozni!tehát havi 3-4 ezer mínuszból lehet ilyet is csinálni.nem kell bulizni, meg a haveroknak verni a nyálam, mert belémfér 6 üveg hejnekken!én is megiszom, de nekem az nem kerül pénzembe, ha meg igen akkor a kocsmába veszem 500Ft-ért, hanem elmegyek a madaras tecsóba, veszek egy tálcát, összehívom a barátokat+asszonyostul, oszt kiülök a kertbe grillezni vagy bográcsozni.elviekben ugyanazt csinálom mint a sok seggtitán diszkójani csak kultúráltabban és nem nyavajgok mindenféle krekk után.

na, visszaolvastam és felhúztam magam így korán reggel!

ui:jó volt a buli???