BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k3nGu
ezaz shift, így van ez😉

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Magnum PI
Most nem konkrétan a torrenten keringõ crack onlyról van szó hanem a mûködõ verzó crackjérõl

DE FOG MÛKÖDNI B+
faszom kivan má itt olvasom de olyan idegesítõ
A CRACK CSAK AHHOZ A VERZIÓHOZ JÓ AMIHEZ KIADTÁK, A CRACK ONLY AMI PEDIG GYORSAN ELKÚSZOTT 1 MAGYAR SRÁC KISZEDTE A MÉG NEM LETÖLTÖTT CUMÓBÓL SZVAL HA A MÉRETE JÓ IS A TARTALMA NEM! AKI AKARJA AZ NE CRACK ONLYZZON HANEM HÚZZA LE A PICSÁBA AZ ÚJ RLZT! ENNYI

chalezlopez
Nah lent van...mindenkitõl egy halk ima...majd jövök.

Vamos Argentina!

zeus89
This release is BS.
I installed it once, at the end of install some update program is launched, this program has securom protection so it crapped out and exit. (when it exits it wipes the install data from your hdd).

I installed it again, with latest DT , SPTD 1.50 et YASU. Same thing happened (it must be a new securom (makes sense to launch it for holiday season).

there is an exe called bioshockautopatcher.exe (c) sony dadc which is the exe is being launched at the end of install.

Overall i can't say i'm really impressed with One Hit Wonder

ezt találtam nforce-n .. nem toom itt mire gondolt :: bioshockautopatcher.exe (c) sony dadc ::

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

a CRACK ONLY verzió NEM jó, mert ami benne van az NEM EXE. TEHÁT releasetõl FÜGGETLENÜL NEM FOG MÛKÖDNI.

Jó hogy nem töltöm le megint mert akkor inkább nem játszok <#duhos2>
Magnum PI
Egyébként érdekes hogy sehol sincs crack only, de azt mindenki tudja hogy nem megy a crack only a régi releasel.

zeus89
Jó, hogy én egybõl regiztem a dreamsms re <#zavart2>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Magnum PI
Nehéz felfogni hogy pls had próbáljam ki vele? #5872

ez az exe azzal se fog elindulni ez tuti sztem!
zeus89
Nehéz felgogni, hogy a :: CRACK ONLY :: version nem jó ... csak akkor mûködik a game ha leszetted ezt az új releast<#csodalk><#csodalk><#boxer><#boxer><#falbav>

dienesoft
Már megint egyre többen NUKE-olják Nforce fórumon...Valaki döntse el, mán az se érdekel, ha mûködik, vagy nem, csak dötnsék már el könyörgöm. 😄

Magnum PI
Snake01: akkor felrakod a crackot?

chalezlopez
10 perc múlva installálom, aztán jelzek hogy mi van...

Vamos Argentina!

dienesoft
Várjál vele...még lehet, hogy nuke-olják mége4gyszer.Tudod mekkora hercehurca van itt a játékkal? Már legalább 3-szor lett nuke-olva meg kétszer unnukedolva. 😄

nekem azért nem megy mert nincs fenn az a rohadt Crack Only nem ami a másik fórumban van az nem jó!!!
Magnum PI
Ja én ráérek csak, rohad türelmetlen vagyok, MOST KELL, MOST KELL <#kacsint><#kacsint>, mennék kerti party-ba és elõtte ki akarom próbálni.

MaskimXul
nyilván nem, de akinek mostazonnal kell, az vegye meg, aki meg ráér, az megvárja a mûködõ cracket, ennyi az egész.
wesker24
Miket látnak szemeim <#wow1><#wow1>most jövök haza a falunapról és legnagyobb meglepetésemre látom már hogy kijött a játék !! <#vigyor>

Magnum PI
Most nem azért, csak nekem nem jön be semmi ha linkre kattinok, ami elméletileg a warezos fórumra visz ?
Magnum PI
óó hagyjál már ezzel, te is biztos minden filemt moziban mege eredeti DVD-n nézel

Sephi
Tehat.

Van akinek megy es van akinek nem. Nem lehet meg tudni mi nem teccik neki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
Üdv! Azt írja az nfo, hogy a figyelmeztetéskor át kell másolni a cuccot egy másik könyvtárba. Muszáj MÁSOLNI, vagy elég, ha move-olod, vagy átnevezed?
(Helyszûke van sajna)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

varga peti
Lehet volt egy két olyan megnyilvánulásod amik nem predesztinálnak erre a posztra.Nem gondolod?!

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

kill3r21
jaja valaki legyen oly kwedves..hadd döntse el mindeni maga...
Frank99
ez fort frolicon lesz?
én ott tartok, bár eléggé az elején...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MaskimXul
szarügy, akkor vedd meg boltban a gémet <#bee1>
Magnum PI
Köszönöm szépen!

Üdv,elhiszem hogy baromira unalmas,mikor 100 adikra megkérdik honnan lehet tölteni,de nincs mindenkinek ideje hogy egész nap a gép elött üljön,ha idegesít az ilyen hozzászólás fogd azt ne figyelj rá,elöbb utobb csak visszaolvas.

Igen szerintem is az rossz.ikonja sincs
Magnum PI
Képzeld láttam a linket és hibás a file

köszi! <#idiota>
AntiHero
Én törölném csak hát SG.hu szarik arra hogy jelentkeztem házigazdának😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MaskimXul
na ja, ha többet olvasnának, okosabbak lennének az emberek 😊
dienesoft
Törlésre kerül: minden olyan típusú kérdés és válasz: "ki jött már"; ------->>>"Honnan tölthetem"<<<--------- . Plíz!

milyen oldalról lehet lenyomni?

LoCk
Lehet varok jovo het keddg és akkor már az uj DX10-es fincsike kartymmal tudom jatszani. Addig jatszok mással.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

SNAKE01
csak tudod ezt nem olvasta el senki,pedig énis onnan szedtem :c

SNAKE01
bazmeg feltöltöm neked na :-cc

MaskimXul
vak vagy, vagy nem tudsz olvasni? off/spam topicban ott van a crack linkelve, itt is írták már.
Sephi
Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER.UNNUKE:fake.nuke.reason.it.works

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Magnum PI
Ok befejeztem sorry. Remélem lesz valakiben annyi hogy feltöltse a crack-t és akkor mindenki eldönthetné hogy nuke vagy sem. Várom a linket, elõre is köszi!

dienesoft
Igen, a sima userek döntik el, hogy nuked- vagy nem. :S

Magnum PI
Nem értem miért olyan nehéz feltölteni!? Én elhiszem hogy nem fog menni de megpróbálnám. 2perc az egész míg leszedni újra az 1 nap. Csak is a crack lehet más mert az aktiválásnál tetszõleges serialt írsz be, vagyis nem ellenõrzi a helyeségét. Elviekben le sem szarja milyen DVD van bent, mert te egy átmásolt verziót indítasz el ( ez eredeti uninstallálódott), vagyis valszeg az ISO sem kell már az indításnál.

saxicola
Ha már warezol valaki, legalább ne reklámozza.

www.gportal.hu/bioshock

Nem kötelezõ "éltetni" a fórumot a spammel, nem ez a lényege.
A ti célotokra itt van ez a fórum.

Részemrõl utoljára linkeltem be, lassan már nem csak az egyes hozzászólásokat, de szinte az egész topikot törölni lehetne...
lwb
a nuke nem azt jelenti, hogy nem mûködik ...

saxicola
Kár, hogy ez a fórum csak a warez verziókról szól, és nem a játékról.

www.gportal.hu/bioshock