13397
-
NA akkor szuper:) Aszittem mindjárt vége:P (mert hát elég sokminden történt már:) ) -
jah fort frolic akkor még elleszel egy darabig asszemmm most jön a java..:D -
Nem kell megvárni míg sötét lesz mert nem félelmetes sztem.
NA már be is csömöltem mára a játékkal:)
Elértem FORT FROLIC-ba de majd max holnap hátszok ha játszok. Ma nagyon sokat "nyomtam"
Ja és messze van a játék vége innen? -
Szeretek olvasgatni és érdekel amiket az adott gameről irnak.Nekem rettentő sok game van a kedvencekbe napi több órát csak a kommentek olvasásával töltök. -
nah itt nem történt semmi :( viszon én meg végigvittem boxon......jáááájjj gyerekek igen baszóóóóós...:):):):) -
+dark city,the abyss -
Rákattintasz a gombra, és probléma megoldva :P
-
Na aki sokalja az üziket és nem akar visszaolvasni ne is tegye nincs értelme.
12:20 óta 540 új üzi ebből végre már 30 hozzászolás a játékról szól (képek .ki hol tart és játék megvétele mennyiért steamen hogy)
A direkt a warezra kialakitott topikba meg csak 49 új üzi.Sajnos embereknek nehéz lenne + kettőt kattintani hogy a másik topikba menjenek. -
gregtom6 #7214 Láttam benne BioShock trailer 1-et,Jákob Lajtorjáját,és az a szobros rész egy film elején van,csak nem tom már,h melyiknek.Silent Hill Movie,és ahová lépek,szörny terem.Meg talán a Resident Evil és a Terminátor.Ezeket ismertem fel benne:) -
én pl. nem is járok bulizni,én a gyerekeim miatt nem veszem meg (ezt és mást se)mert akkor rájuk nem tudok költeni,ennyi... -
És most nekünk ez jó? -
theodor #7211 No. Cad Lee
-
theodor #7210 Krabínernokedli E 5.56 adakékanyaggal meg guargumival Big Daddy módra (BioShock) O_o -
csoola #7209 van magyaritás már? basszátok meg szar oroszul! -
Ha már piálás nekem 1 sőr már megárt! Ha valahol egy sörért adják a gammát akkor szívesen lemondok róla (mármint a sörröl). -
MrAndree #7207 Az még rosszabb. :) -
Vagy az is be szokott jönni, hogy "van-e már magyarítás?"
:) -
MrAndree #7205 Csak meg kell kérdezni mikor lesz warez és felpörög. :) -
eszméletlen unalmas a topik..... -
Na nekem ebből márra elég volt, megyek TV-zni, holnap re csá, a BIOSHOCK legyen veletek
-
2*-3 = 2-3 -
SecuRom tehet róla legkevésbé, az már rég ki van játszva az image segítségével. Továbbra is az online aktiváció érdekes
Úgyhogy a 2K Gamest, meg a Sony-t kell hívogatni
(Még akkor is, ha a SecuRom a Sonyhoz tartozik)
:) -
http://www.securom.com/support.asp lemaradt bocsi 
este van már
-
A banner tényleg jó...
Hát figy én szilveszterkor 17 jégert ittam meg, bár mondjuk korlátlan fogyasztás volt
Na de én holnap megyek megvenni az Xbox-ot, már nagyon kiváncsi vagyok milyen is ez a Bioshock, mozgásban. Mondjuk az estét mindenképpen megvárom majd, mert szerintem ezt úgy lesz jó játszni... -
Ha a feszültséget le akarjátok vezetni egy kis szitkozódás erejével ezeket a telefonszámokat ajánlom
-
1,5 vagy 2,5 rugó... xD -
2*-3 = 2-3 -
Most olvasom a bannert. LOL, bazdki ti hova jártok bulizni? én 2*-3 rugóból lazán kijövök -
Hát ennyi erővel újraírhatnánk a gamet aztán mi is jól levédenénk :) -
Hát nem is ajánlatos. :) -
... akkor le se töltöm :) -
100%, hogy fake... :) -
Bagoly81 #7190 én már azt a relodot már kiprobáltam egy órája, nem müködik
-
csoola #7189 nekem mind1 csak müködjön:D du. jövök, addigra legyetek ám kész az inditással, mert irgumburgum! -
... úgy néz ki, hogy felkerült egy -=Reloaded=- verzió a netre ... -
*Emporio -
Emprio-s joreggeltet előre is! -
Pofonegyszerű :D -
Na akkor erről ennyit!
Jócakát!
Crackes holnapot mindenkinek! -
... aztán lesz az oroszoknak sok pici „zombi”gépük :)