BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LegionarR
Hát én nem tudom, amint bejön a telepítés közben az error, berakom a maxit és úgyanúgy letörli a játékot ha leokézom (ha meg nem nyomok az ok-ra, semmi nem történik)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

A MAXI image használatával végimegy hiba nélkül a telepítés, még frissít is, tehát feltelepül minden szükséges file. Szóval nem itt van a hiba.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Most próbáltam ki: KAMU. El sem jut a key -beütésig. Katt Bioshock ikonra, és jön a securom ablak.

Egyébként szivesen találkoznék az olyan lelkisérültekkel, akik legnagyobb öröme több ezer embert átbaszva nem mûködõ cuccokat terjeszt a neten...

bodesz
demóba véletlen nemhagyták benne? 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

A képet a sm2 mód meg a 9600 pród keveri be ,nem a varez!
Casper007
Ja. Ez nagyon király. 😄

Hello World!

rage
Az egyik képen kiömlött a paradicsomlé ?😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rage47
élvezet lehet így játszani:S 😄
kill3r21
lehet kéne mi? 😄
Egyébként szerintem valahogy azt a védelmi akármit kéne megszerezni, amit a telepítés végén le akar tölteni. Az a biztonsági modul - vagyis annak hiánya - okzhatja a gebaszt. Ha azt sikerülne megszerezni, és megtörni, talán könnyebb lenne a dolog.

Itt egy pár kép hogy mindenki megnyugodjon és elfelejtse a warezt.Bár ez a látvány tuti (Bio)Sokkol majd mindenkit😊

AMD Athlon 2400+ 1GB RAM Radeon 9600Pro 128MB sm 2.0 moddal(demóból)
Itt meg férevezetik szegényjátékosokat. :-)

bodesz
elég offnak néz ki 1enlõre 😄
amúgy milyen védelem van a gamen h még nincs törve rendesen?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Casper007
Hm, én is szenvedek, de nem azért, mert nincs warez, hanem azért, mert még eredeti sincs. XD

Hello World!

Shep
Orvos látott már? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
én meg nem értem magam....ott a játék boxon full és fut semmi extra...de itt szenvedek veletek....nah nekem is furcsa nem még másnak...de ez olyan izgi...😄
rage
Ez elég érdekes 😊
Írjuk be a sorozatszámot, ami nem jó, meg ilyen baromságok.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

chalezlopez
Inkább végigtolom az Airborne demót kispisztollyal...már ettõl a mizériától a tököm kivan...

Vamos Argentina!

Shep
warez az van, csak biósokk mûködõ warez verzió nincs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

serito
Már ott is javítva van, hogy NOT WORKING!!
Ja, és tényleg módosítani kellene a bannert mert az eddigi próbálkozások nem mûködnek.
Úgyhogy nincs [email protected]!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Shep
Biztos SMSWebet üzemeltetnek 😊

LegionarR
Ez nagyon jól jellemzi az Nforce megbízhatóságát...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

MerlinW
Újabb játékos:

Step 1 : Mount image (Or install via D2D) and run installation
Step 2 : As soon as all files are installed, copy the entire directory elsewhere (C:temp for example)
Step 3 : Go through the final steps of the autopatcher
Step 4 : When completed, copy your directory back to the correct place
Step 5 : Apply the OneHitWonder Crack http://rapidshare.com/files/51200678/Old.MB.Bioses.rar
Step 6 : Activate with the serial number : 1DZS-LNT8-6YTO-C4XQ-PZ2Z (THIS WILL PROBABLY NOT WORK NOW)
Step 7 : Download the MAXI image http://rapidshare.com/files/51236581/BIOSHOCK_Maxi_Image_.rar
Step 8 : Modify your default.ini file in the release directory as follows:

Search for Language=deu Change deu to int

Step 9 : Mount the MAXI image in Daemon Taools 4+ (All emu options on)
Step 10 : Run the game, and enjoy

[merlinw.org]

Torrentleech-en kintvan :-)

Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER

Csak azt nem értem ,hogy az nforce-ra mi a reteknek tették ki?

grebber
Nálam se jó!

Nekem telepitésnél amikor töltené le a patchet kiirja a Securomos védelmes szarságot hogy nem eredeti a lemez helyezzem be az eredetit!
Berakom a maxi imaget majd elkezdi tölteni a pachet és feltelpül a game szépen semmi hiba nincsen!
Bemásoltam a paul.dll_MANiPULATORS-ból a fájlokat ahova kell majd inditom a gamet kiirja hogy aktiváció oké START-ot nyomjam meg.Megnyomom de semmi sem történik 😞

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Aki próbálkozni szeretne, összeállítottam egy csomagot az összes eddigi anyagról. Vírusmentes crack-ek, dll-ek, image-ek, mod-ok (kivéve az sm2-eset) (62M😎

letöltés

[merlinw.org]

Le kéne cserélni a bannert, mert nincs mûködõ warez!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bon
Csak nem a steam-es fájlokra gondolsz? Mert azok se kellenek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

dante3
Úgy sem indul, kár is lenne kapkodni! 😉

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

_Atti_
itt a sör de elfogy sajna mire lejön😄 hiába csuszkál 160-210 el még csak 15%

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

wesker24
De én most másról beszélek !!

Ahol én néztem ott nincs lang.ini fájl viszont a paul.dll melett van másik három fájl !!
Eagle16
Jah, én is azzal tolom majd holnap 😊
Na meg az Airborne-t is végigviszem újra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

bon
A lang.ini-t a többi nem kell a rar-ból.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Ok, kösz akkor tehát marad a world in conflic demo? 😊

wesker24
Amugy nemcsak a paul.dll-t kell bemásolni azonkivül van még másik 3 fájl amit a paul.dll-lel együtt kell bemásolni a játék könyvtárába !!
Shodan
1 nincs itthon sör, 2 ideges vagyok...úgyhogy most inkább nem kezdek neki ennek a baromkodásnak. Remélem holnapra lesz valami normális realese vagy crack.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

dante3
Most értem haza, játék leért, de látom nem mûködik senkinek!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

MerlinW
Maxi image-el nem próbáltam ugyan ki, de anélkül a lenti paul.dll nem segített a helyzeten.

Nem megy, és felesleges ezzel elcseszni a szombatotokat...

[merlinw.org]

kill3r21
a lényeg..nincs müködö warez.... ennyi 😄
AntiHero
Semmi.

Ugyan az van mint eddig: SEMMI.

Nincs törés még.. Csak reménykednek a gyerekek..😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sil3nt
fel kene fogni hogy nem mukodik...sehogy...se xp-en se vistan, se szuzen, se nem szuzen😊---ennyi

AntiHero
Azt meg sose nem foglyátok HÁHÁHÁÁHÁHÁhááhháháháhhh<#idiota><#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Valaki összefoglalná nekem, hogy akkor most mi is a helyzet, mert én már ne mtudom követni.

köszke és most melyik crack kell és azt is honnan ??

wesker24
Na szóval akkor már csak az aktivációs részt kell megoldani hogy menjen a játék !
Eagle16
Az jó lenne...na akkor valaki csinálja meg, és nyomasson pár képet a játékból! 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

MerlinW
gduck
PONTOSAN! A START nyopmógomb után lehet a SÖRT inni, ha nem indul a játék! <#banplz>

UI: A windows nem szûz, mert az enyimé fijú!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN