13397
-
thx h leírtad h mindenki lássa.legalább spoilerbe tetted volna! -
gregtom6 #7503 nem tudtad volna spoilerben kiírni mindezt?
-
Vááá tetted volna spoiler-be, most kénytelen voltam elolvasni... :) -
veterán #7501 A végszó pedig az hogy nem egy fejlett város a tökéletes nem, is a pénz hanem a család mondja ezt az eggyik kiscsaj és ezekkel a jelenetekkel lesz vége a játéknak.Ha valakinek segítség kell csak szóljon -
-
veterán #7499 Bameh tudod van az az Andrew Ryan Meg az az üzletember hát kiderül hogy ők ketten nem is vesztek össze hanem csak egy kiképzett sereget akartak állítani.És van egy óvónő aki a little sistereket a kiscsajokat Pátyolgatja és kiképzi a big dadyket hát kiderül hogy a big dadyk és a litle sisterek jók Aztán nekd fognak majd segíteni a végén kinyírni az andrew ryant meg nem jut eszembe az üzletember neve az a P betűvel kezdődőNa mindegy.Az a vége hogy a kislányokat feljutsz a rendes világba ja és rapture fel fog robbani a végén.NA igen és amikor feljutottál végigmutaják azt ahogyan te felneveled a kiscsajokat és hogy eljegyzik őket meg diplomája lesz meg gyerekeik és a vége az hogy már ilyen vén aggastyán vagy és a korházban fogják a kezed a már felnőtt kiscsajok -
Van már működő verzió? Niiiiiincs? Mi az, hogy niiincs? :) -
Tuod mit akko nézd meg és szólj ha megy...
Mert az előzőnél is lefagyott a gépem.. -
gyuri12 #7496 mondd el,hogy mi a vége,természetesen spoilerben,vagy pedig privibe!
kösz -
veterán #7495 Elmondjam a végét skacok vagy hadjam rátok?
-
veterán #7494 Kurv@ jó vége lett a játéknak .Mindjá beszarok.NAgyon fasza ez a játék.
Minél több kicsajt mentsetek meg mert a végén akkor rohadt jó lesz. -
Nem tudom XP-re fel e megy, mert mind a két gépemen Vista van... -
nono55 #7492 vávávávávává!
ha telepítés után a mappából törli az összes filét, akkor másolod a cracket??? -
ez a régi Ubisoft-os cucc ami már egyszer ki lett próbálva !! -
nono55 #7490 próbáld és kommentelj! -
c3124c #7489 hát, nem nforce ready, de ránézek, thx 
-
nono55 #7488 ha valaki még ez ilyen nem kis botrány következtében is hajlandó pénzt áldozni rá,annak nem is tudom mit mondhatnék...egyértelmű, hogy mi ez.üzlet, semmi más.no meg pénz...nem kevés pénz...csak úgy visszaveszük és kicseréljük a gammát...érdekel valakit mibe kerül ez???és mégis megcsinálják, de vajon miért??? -
markastor #7487 Ó, sorry. Ez még régi.
Meg a másik topic-ba is akartam beírni. -
IgH #7486 Több helyen olvastam,h a régi példányokat visszavonják .. -
markastor #7485 figyelem!
iNTERNAL Razor1911 törés
nem 100, hogy műxik, nem teszteltem
http://l00t.extra.hu/index.php?dir=Bioshock.PATCH.INTRNAL-Razor1911/
Még nem próbáltam, de vírus, malware nincs benne az Outpost szerint (2-szer is lefuttattam).
Ha gond h. beírtam ide ,akkor töröljétek nyugodtan! :) -
Istenem..
Mit kéne kicserélniük? -
IgH #7483 Az én kérdésem az lenne,h akkor most ide Mo.-ra a még nem kicserélt verzió fog eljutni?? Vagy azokat alapból visszavonják és hónapos késéssel fog eljutni? Szal egyáltalán eredeti,dobozosba h lehet (majd) itt hozzájutni és kb mikor mert ezzel a játékkal kapcsolatban még ez se egyszerű dolog.. -
Jah le kéne valakinek csekkolnia, hogy vistan megy-e! -
a warez, asszem vista work,..de nem biztos,..inkább vedd meg a jáékot :) -
markastor #7480 Regisztrálni kell paypal-on.
Ha minden ok, levesznek ellenőrzésképpen a számládról 1 ft-ot.
Aztán meg gondolom steam-en is regisztrálni kell meg utalni. -
Mi megy fel pistára? -
Úgy tudom Pistára fel megy. -
nono55 #7477 te ez csak winfos Pistára megy fel?nekem zikszpém van -
De aki megvette annak megy.... -
Nekem megy:P -
gyuri1989 #7474 még mindig nem megy senkinek a játék? -
szerintem junioros kárty a nem lesz jó. -
nono55 #7472 köszi -
Ment a privi! -
akkor lehet paypalon át venni otp-s junior kártyával??me ha igen akor h kő?menjek fel az paypal oldalára és kell vmit regizn, vagy 1ből steam kód és jön lefele??, -
nono55 #7469 küldj egy linket privibe hogy honnan nyomtad le a drivert plíz! -
Megoldódott a Driver telepítési problémám!
Valamilyen módosított Beta Drivert kellett telepítenem...
Már el is kezdtem játszani a Demoval és valami brutál a grafikája!
-
markastor #7467 Mondjuk az is lehet h. egy konfigtól függő (de helyes) kódot keres (mint a manuális aktiválásnál). -
Én is ezt mondtam :D -
markastor #7465 Akkor lehet h. elég lenne egy registry bejegyzést importálni? :S