13397
-
Ráadásul senkinek nem tűnt fel hogy ez:
Star Wars Empire at War: Forces of Corruption (c) LucasArts
crack?
lol -
Jah ezaz!
Van de használhatatlan!
Én is belinkelhetnék azé egy párszáz krekket... -
Nem!
Értsétek már meg!
ez is ugyan az mint a többi, csak ez már teljesen megkerüli az aktivációt!
De pont ez a lényeg, ha nincsc aktiváció nem fog elindulni.
Mert az exe a sikeres aktiváció kulcsát olvassa kia registryből, ha nicns ott nem votl aktiváció, vagy nem volt jó a serial, tehát b*szik elndulni!
-
nekem a régi kártyámon (OTP junior) nem volt, a mostani OTP VISA ELEKTRON -on van. -
Meg a nénél is Firstname meg Lastname setén nem tudok ékezetes betűket beírni-.... -
Eztet találtam egy fórumon.
Állítólag ezzel már a logóig eljut a dolog, és exe hibával lép ki.
Haladunk... :DD -
minden kártyának van a hátán is nem? Megismétli ami alöl van, és utána még a 3 jegyű security kód.
EAz ILYEN típusú kártyával lehet megvenni.
nekem Ertse VISA van, dombornyomott.
de ezt sem mindenol fogadják el a neten, fizetős XXX oldalt próbáltam nemrég (minőségi) és nem engedték.
hát, kerestem hozzá passwordot
-
az nem jó :( -
Na ez jó hír!!! -
markastor #7455 Akkor bocsánat. Én is hallottam. -
Ennek csak az elején van 4x4 számjegy....:( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, ez jó kérdés lesz, mert az elején harvesteltem is, mostanában csak mentek :-))) -
ha van a bankkártyád hátoldalán 3 jegyű biztonsági kód, akkor megtod venni steamen, v ott, amit ajánlottam. -
Zóanagyvarázsló #7451 Engem is dühít a 2x-es dolog, de a limitet napok óta feljebb emelték, idővel pedig megszüntetik, ez már hivatalos (Cult of Rapture-ön meg lehet nézni). Persze így sem tökéletes rendszer, de sokkal megnyugtatóbb. -
Jah értem...
Ezt nem hallottam eddig...
Azt aszittem, hogy én mondtam valami rosszat.... -
Én is erre tippelek, hogy valamit engedni fog a pach, de warez akkor sem fog majd menni.... -
Zóanagyvarázsló #7448 A lemezek újragyártására, a régiek kicserélésére, korábban ezt híresztelte markastor. -
Háát ezt ők jobban tudják, de a szekta létezik!!!!!!!! 
Ez a 2x még a netes fickókat is dühíti... -
Aki eddig is megvette volna, meg is veszi, aki eddig is warezol, az ezután is azt fogja tenni. Szóval, ha net nélkül is menni fog, nagyobb bevétel lesz ez a 2K-nak. -
Zóanagyvarázsló #7445 Az onlen aktivációt nem lehet patchcsel kiütni, hiszen az installer kéri még telepítés során, eközben települ fela SecuROM is. Legfeljebb tényleg egy patch hozhat megoldás a SecuROM védelmének kiütésére (lásd Dawn of War, mondjuk a rootkit problémája megint kissé más kérdés), ez szerintem nagyon is jó lenne.
Viszont ettől nem lesz hamarabb működő warezverziója senkinek, különben is jobb lenne a tények talaján amradni, nincs szükség álhírekre. -
Mert én nem vágom hogy milyen pletykára gondolsz... -
de gondolj bele ha ezt megteszik egyöl lesz warez...nahmármost lehet mérlegelnek hogy játszon e pár netnélküli vagy warez...amugy nemtom miért nem csináltak multit...igen jo lehetne.... -
Szerintem rossz helyre címezted a hsz-dat. -
Nem hiszem, hogy kamu lenne!!!!!!!!
Meg ugye a bolti vásárlók is állítólag sok helyen már szektákba gyűlve átkozzák ezt a regisztrációs dolgot, a 2 telepítés végett!
Teszem hozzá jogossan, mert ha már megveszik, akkor már had ne csak 2x lehessen használni, és ne hogy már csak net mellett!!!!
Mert ha megcsinálják az említett javítást, akkor végre az is megveheti és játszhat vele, akinek nincs net otthon! -
Pontosan. Gondolom akkor az lehet az ipari negyed. -
a játék televan görög cuccosokkal, Arcadia pálya neve ugye 300 Thermopüla...vagy mi a rák....:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Bombátol még sok van hátra,de sztem ez attol függ mentetted e a kislányokat vagy nem...mert én mentettem és utána jovan jön hogy biddaddynek kell öltözni...stbstb..meg eljutsz a megmentett kislányok rejtekhelyére....sok kis cuna...:D:D:D -
Zóanagyvarázsló #7438 Korábban is újrakiadásról beszélt, mivel időről időre azóta valaki mindig felhozza ezt a kamu információt, én midnig rákérdezek a nem létező valódiságára. Nincs szükség buta pletykák elterjedésére. -
markastor #7437 Az igaz h. marha körülményes lenne új DVD-ket gyártatniuk, mert több mint valószínű h. már megrendeltek több ezret a sokszorosító üzemtől.
Szóval sztem. vmi. patch lesz, vagy nem tudom. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az jó kérdés lesz, mert az elején harvesteltem is, mostanában már csak mentek. :-))) -
Hephaistos nem egy mitológiai isten volt ?? Ha jól tudom az istenek kovácsa volt nem ?? 
-
Zóanagyvarázsló #7434 Akkor miért kell itt terjesztened ezt a fake információt? Valószínűleg nem lesz lemezcsere, majd egyszer, évek múlva megszüntetik az online aktivációt, ennyi. -
Egyetértek!
Mi okuk lenne változtatni rajta.... -
sztem ez az uj kiadás kamu jo sok tejföllel -
Ő a bolti lemez-re gondol, de már jeleztem neki, hogy a netes iso-k is azok.... -
hephaistos az már nagyon nagyon a vége:D még max 1 óra game -
markastor #7429 Na igen, azt én sem láttam sehol.. :( -
Miért az eddigi letölthető varez-ok szerinted másképpen rakják össze?
Az eddigiek is az eredetiek mása!!!!!
Itt nem a CD képpel van gond, hanem a CD-kulcs-al.... -
Zóanagyvarázsló #7427 Ezt a "normális verziót" nem lehetne valami linkkel alátámasztani? Mert a 2K Games még nem tud róla... -
hali!
Már toltam én a következő pályán, tehát a hepha-akárminél vagyok.
Mennyi van még ezután, végigtolta valaki?
jöhet "spoiler" mögött is
Mert én már közel vagyok a 20 óra játékhoz, bár én mindenhol alaposan körülnézek, és ésszel haladok. -
lehuzom énis még a jövöhetet is....de másodjára pc-n szeretném végigvinni :P